Därför saknades Gift vid första ögonkastet-Idas familj på bröllopet: ”Speciellt”

därför saknades gift vid första ögonkastet-idas familj på bröllopet: ”speciellt”

GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET

Arvid och Ida gifte sig vid första ögonkastet i SVT:s populära dejtingserie.

Men Idas familj saknades på bröllopet, här är anledningen!

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Det börjar dra ihop sig i årets säsong av Gift vid första ögonkastet och tittarna har verkligen fått lära känna paren vid det här laget. I förra avsnittet fick vi se när paren skulle umgås i grupp och träffa varandra för första gången. Experterna ser momentet som ett otroligt bra sätt att se var man står i sin relation, när man ser hur andra par har det.

I vanlig ordning får vi följa åtta modiga deltagare som valt att gifta sig med någon som de aldrig har träffat förut. Paren består av Arvid, 34, & Ida, 35, Agust, 32, & Caroline, 32, Fredrik, 32, & Stina, 31, samt Alexander, 40, & Lina, 37.

När Hänt träffar Arvid berättar han om den stora dagen när han gifte sig med Ida.

– Det blev så himla starkt och verkligt för oss, jag var inte alls beredd på det, säger han till Hänt.

Arvids problematik med Ida: ”Då kom Kerstin”

Arvids och Idas bröllop blev sagolikt på många sätt och vis. Först och främst så kom ju Arvid inridandes på en vit häst och i efterhand har Ida sagt att hon blev kär i honom vid första ögonkastet.

Kemin mellan Arvid och Ida gick rakt igenom tv-rutan och vigseln avslutades med en kyss. Sedan dess har mycket hänt och tittarna har fått se hur deras relation bara växer sig starkare och starkare.

I förra avsnittet började dock en obehaglig känsla komma för Arvid, nämligen att Ida får ett alterego som heter Kerstin när hon blir full.

– Det med alkohol är en viktig sak för mig för det är också en värderingsfråga. Om man dricker på ett sådant sätt att man misshandlar sin kropp så tycker jag det är väldigt oattraktivt så det var nog därför jag fick en avsmakskänsla; “Nu sups det liksom”, förklarar han i det senaste avsnittet.

Därför saknades Idas familj på bröllopet

Men tillbaka till bröllopet. Arvid hade hela sin familj på plats, men Idas familj var i en liten mindre skala.

– Alltså alla mina var på bröllopet, mamma och pappa och syrran, min närmsta familj. Och min mormor var ju där och i princip alla mina närmsta vänner, det var en av närmsta mina vänner, Johan, tyvärr som inte kunde komma. Men annars var alla mina där, säger Arvid till Hänt och fortsätter:

– Men inte Idas föräldrar, de var ju inte där. Det var ju så speciellt för de ville ju inte vara med på tv, så jag fick ju inte träffa mina svärföräldrar varken på bröllopet eller under sommaren för det blev aldrig tid att åka upp till Norrland för det är där de bor ju.

Arvid berättar att Ida trots allt hade viktiga personer på plats.

– Men annars hade ju Ida viktiga personer i hennes liv, de fanns ju där.

Hänt har sökt Ida för en kommentar.

FOTO: SVT

Läs mer

News Related

OTHER NEWS

Utmaning: Endast de med överlägsen syn kommer att hitta hunden bland prästkragarna i detta foto

Utmaning: Endast de med överlägsen syn kommer att hitta hunden bland prästkragarna i detta foto (Bild: Reprodução/Pinterest) Tror du att du har utmärkta iakttagelseförmågor? Försök hitta den gömda valpen som ... Read more »

Kraftig ökning av smittsam infektion bland barn

Foto: Shutterstock Nämligen en kraftig ökning av infektioner orsakade av A-streptokocker bland barn. Enligt statistik från Region Stockholm är det särskilt stjärtfluss som har ökat markant. Denna infektion orsakar rodnad, ... Read more »

Terminator: Dark Fate - Defiance får ett demo den 9:e

Terminator: Dark Fate – Defiance får ett demo den 9:e Om du gillar mördarmaskiner, dystopiska framtider, Terminator och realtidsstrategispel kommer ett demo. Det kommer att erbjudas ett antal uppdrag där ... Read more »

Sparekonom: Boräntorna toppar här någonstans

Sparekonom: Boräntorna toppar här någonstans Handelsbankens höjning av bolåneräntan på måndagen innebär att samtliga storbanker utom Nordea har höjt räntorna sedan Riksbankens senaste höjning, konstaterar DN. Bolånetagare kan behöva ta ... Read more »

Licensproblem ska vara orsak till att Star Wars: KOTOR Remake försvann från internet

Licensproblem ska vara orsak till att Star Wars: KOTOR Remake försvann från internet I fredags var det många av oss som trodde att slutet var nära. Twitteranvändare hade noterat att ... Read more »

Maja Dahlqvists helt ärliga ord – avslöjar nu sanningen om nobben mot Frida Karlsson: ”Vi saknar henne”

Frida Karlsson har varit runt Europa på hög höjd under sommaren. Utan bästa vännen Maja Dahlqvist. Nu avslöjas varför. – Vi saknar henne, säger Karlsson. De har blivit kända som ... Read more »

Anklagelser mot storbanker i Sverige: Används för gängkriminalitet

Foto: Shutterstock Kronofogden har nyligen larmat om en oroande utveckling där gängkriminella utnyttjar betaltjänsten Swish för att skydda sina tillgångar från beslag. Denna uppgift har fått stor uppmärksamhet i media, ... Read more »

Analys: Putin jublar men stödet lär inte kollapsa

Analys: Putin jublar men stödet lär inte kollapsa Rysslands president Vladimir Putin hade en bra helg. Det skriver CNN:s Stephen Collinson i en analys efter att Rysslandsvänlige Robert Fico vunnit ... Read more »

Roliga videor visar kattens misslyckade hoppförsök

Roliga videor visar kattens misslyckade hoppförsök (Foto: Reproduktion/Instagram) En samling videor som visar katter som försöker hoppa på ytor täckta med aluminiumfolie och reagerar på ett roligt sätt får internetanvändare ... Read more »

Nobelpristagare kandiderar i Kongoval

Läkaren och Nobelpristagaren Denis Mukwege kandiderar till presidentposten i sitt hemland Kongo-Kinshasa. Arkivbild. Läkaren och fredspristagaren Denis Mukwege ställer upp i presidentvalet i Kongo-Kinshasa i december. Han meddelade sin kandidatur ... Read more »

Åklagaren i Tovefallet nära att få toppjobb i hovrätten: ”Jag känner doften av jäv”

Åklagaren i Tovefallet nära att få toppjobb i hovrätten: ”Jag känner doften av jäv” Åklagaren Adam Rullman, som i nästan ett år drivit fallet med mördade Tove, 21, i Vetlanda, ... Read more »

Slovakien anklagar Moskva för valinblandning

Robert Fico fick på måndagen uppdraget av Slovakiens president Zuzana Caputova att försöka bilda en koalitionsregering. Slovakien anklagar Moskva för att ha lagt sig i valet som hölls i helgen. ... Read more »

DN:s Laurén till Kyiv – blir Ukrainakorrespondent

DN:s Laurén till Kyiv – blir Ukrainakorrespondent Anna-Lena Laurén blir Ukrainakorrespondent för Dagens Nyheter och Hufvudstadsbladet, skriver tidningarna. Laurén blev liksom många andra utländska journalister tvungen att lämna Ryssland, där ... Read more »

Man föll från femte våningen – brott utreds

Mannen är svårt skadad och har förts till sjukhus med ambulanshelikopter. Arkivbild. En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulanshelikopter sedan han fallit från femte våningen i ett ... Read more »

Börsmånaden inleddes med röda siffror

Stockholmsbörsen sjönk under måndagen. Arkivbild Stockholmsbörsen sjönk under veckans – och månadens – första handelsdag. Krisande fastighetsbolaget SBB fanns bland vinnarna. Börsen inledde dagen med stigande kurser, men orkade inte ... Read more »

Före detta medarbetare avslöjar varför McDonald’s inte har lökringar på menyn

Före detta medarbetare avslöjar varför McDonald’s inte har lökringar på menyn I en video som har publicerats på sina sociala medier förklarar en före detta medarbetare på McDonald’s varför snabbmatskedjan ... Read more »

Det här ska du ALDRIG torka med disktrasan – kan göra dig sjuk

Det här ska du ALDRIG torka med disktrasan – kan göra dig sjuk Brukar du byta disktrasa lite för sällan? Kanske får det här dig att tänka om. Marie-Louise Danielsson-Tham, ... Read more »

Snårig process väntar Fico efter helgens valseger

Snårig process väntar Fico efter helgens valseger Den slovakiska valvinnaren Robert Fico har på måndagen fått det formella uppdraget att försöka bilda en koalitionsregering, rapporterar flera medier. Om 59-åringen lyckas ... Read more »

Kalle Loponen anmäls till disciplinnämnden

Kalle Loponen riskerar avstängning. Kalle Loponen anmäls till disciplinnämnden. Detta för en huvudtackling han delade ut i gårdagens match mot Södertälje. Det var drygt åtta minuter in i den tredje ... Read more »

Åberg tog tidernas största seger: "Surrealistiskt"

Viktor Hovland, till vänster, och Ludvig Åberg firar den rekordstora segern i lördagens foursome mot USA:s Scottie Scheffler och Brooks Koepka. Framgångssagan Ludvig Åberg verkar helt sakna begränsningar. På lördagen ... Read more »

MJÖRNBERG: De får inte ett bättre läge att välta storfavoriten

Kommer Anders Eriksson och hans- Borås välta storfavoriten Karlskrona i kvällens premiär? Ikväll väntar hemmapremiärer inför storpublik för några av Hockeyettans riktigt stora favoriter den här säsongen. Frågan är om ... Read more »

Julia Bergman har fått sitt fjärde barn – första bilden på sonen: ”Lilla älskling”

Julia Bergman har fått sitt fjärde barn – första bilden på sonen: ”Lilla älskling” Julia Bergman från realityserien Unga mammor har välkomnat sitt fjärde barn till världen! Sedan innan har ... Read more »

Patrik Karlsson-Lagemyr avslutar karriären

Patrik Karlsson-Lagemyr avslutar karriären Patrik Karlsson-Lagemyr avslutar sin fotbollskarriär. Det tunga beskedet ges till Expressen. – Jag har försökt göra allt i min makt, men mentalt och fysiskt har jag ... Read more »

Enorma regnmängder i New York – nödläge utlyst

En man i Brooklyn försöker att rensa en dagvattenbrunn i samband med regnovädret. I New York har nödläge utlysts efter det att ett kraftigt regnoväder på fredagen dragit in över ... Read more »

Störningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg

Ett elfel har orsakat störningar i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm, rapporterar flera medier. Problemen väntas pågå hela dagen. Elfelet som orsakar stopp i trafiken mellan Hallsberg och Örebro. Texten ... Read more »

Här kan du läsa mer om målvakten Zećira Mušović

Här kan du läsa mer om målvakten i det svenska damlandslaget, Zećira Mušović! Här kan du läsa mer om Zećira Mušovićs ålder, ursprung och partner – det och mycket mer ... Read more »

Gängåklagare trött på snack – alla måste bidra

“En flerfrontshandling” behövs mot gängkriminaliteten. Så skrev åklagaren Lisa dos Santos redan i höstas. Nu måste alla tänka på vad man kan göra, säger hon. Vad kan råda bot på ... Read more »

OFFICIELLT: Romain Gall klar för tyska Rot-Weiß Erfurt

OFFICIELLT: Romain Gall klar för tyska Rot-Weiß Erfurt Romain Gall har skrivit på för Rot-Weiß Erfurt i tyska fjärdeligan. – Jag är otroligt glad över att vara här, säger Gall ... Read more »

Klart med ryssar i Paralympics

Ryska idrottare får delta i Paralympics i Paris. Arkivbild. Ryska idrottare tillåts delta i Paralympics i Paris nästa sommar, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Det beslutade Internationella paralympicskommittén, IPC, vid en kongress ... Read more »

Så slipper du bli ruinerad av svaga kronan

Den svaga svenska kronan gör oss fattigare. Men det går att undvika de värsta kronsmällarna – bara man tänker till. Höstsemester bland prassliga löv hemma i Sverige. Arkivbild. Stanna hemma ... Read more »
Top List in the World