Därför försvinner ”Benjamin’s” ur tablån – Ingrosso tar farväl av tittarna: ”Trodde aldrig…”

Det har bjudits på sång, glädje, tårar och skratt, men nu är det dags att kasta in mikrofonen.

Efter tre händelserika säsonger tar nu Benjamin Ingrosso avsked av tittarna och populära ”Benjamin’s”.

Och i det allra sista programmet kommer stjärnan att bjuda på någonting alldeles extra – med Abba-legenden Björn Ulvaeus.

”Hoppas ni gillar den lika mycket som jag och Björn!”, skriver han i ett inlägg på sin Instagram.

Vi har fått nöjet att se helt magiska sångnummer, duetter och fått vittna till en hel del djupa samtal.

Ja när Benjamin Ingrosso bjuder in både tittarna och sina gäster till sitt krypin blir det varmt, nära och roligt.

I tre säsonger har vi fått se några av landets mest populära och folkkära artister gästa honom och bjuda på helt sagolika tolkningar.

När programmet hade premiär tidigare under våren fick vi bland annat se Carola och Benjamin stämma upp i en underbar duett.

därför försvinner ”benjamin’s” ur tablån – ingrosso tar farväl av tittarna: ”trodde aldrig…”

Benjamin Ingrosso. Foto: Andreas Johansson/TV4

Benjamin Ingrosso duett med Carola

Tillsammans gav sig stjärnorna på Bee Gees klassiker ”To love somebody” och efter att programmet sänts i tv dröjde det inte lång tid förrän hyllningarna vällde in.

”Fantastiska Benjamin! När han tillsammans med Carola sjöng den underbara Bee-Gees-låten RÖS jag!”, skrev en person på Nöjeslivets Facebooksida.

”Duetten med Carola en riktig smällkaramell”, skrev en annan.

”Bee Gees låten med Benjamin och Carola var jättebra.Hela programmet var jättetebra också. Underbart”, skrev en tredje.

”Tänk att musik kan beröra så man sitter med en tår i ögat. Carolas och Benjamins tolkning av ”To love somebody” var grym”, skrev en fjärde.

Här kan du se Carola och Benjamins magiska duett:

Och sedan dess har bara hyllningarna vällt in till Benjamin Ingrosso, vecka efter vecka.

Tittarna tycks aldrig få nog av artisten som med värme och charm trollbinder både sina gäster och svenska folket där hemma på ett kort ögonblick.

Men ingenting varar för evigt.

Redan i april meddelade Benjamin att den nya tredje säsongen skulle bli hans allra sista i tv-rutan.

– Jag känner att jag har fått med varenda artist som jag har önskat ska vara med i programmet, sa Benjamin Ingrosso då till TT.

LÄS MER: Därför ångrar gästen sin medverkan i Benjamin’s – plötsliga utspelet efter bilderna i TV4

Därför lägger Benjamin Ingrosso ner ”Benjamin’s”

En av anledningarna till att Ingrosso nu väljer att lägga ner programmet trots den enorma populariteten beror på att han vill satsa mer på musiken.

Och kärleken och stödet från tittarna kommer han bära med sig in i de nya projekten.

– Sådant tar jag ju verkligen inte för givet. Men tack vare de två första säsongerna så har en rad artister valt att vara med som kanske inte annars skulle ha tackat ja, och det är otroligt roligt, sa han då.

Så nu när det är dags att packa ihop kalaset, bjuds tittarna in till en storslagen final.

I det allra sista avsnittet av ”Benjamin’s” gästas stjärnan av ingen mindre än Abba-legenden Björn Ulvaeus.

Med sig har stjärnan också Emma Wiklund, Edward af Sillén, Norlie & KKV, Parisa Amiri, Thomas Sjögren och Harpo.

Och redan innan det sista programmet har sänts hintar Benjamin om att tittarna kommer få vara med om något mycket speciellt.

därför försvinner ”benjamin’s” ur tablån – ingrosso tar farväl av tittarna: ”trodde aldrig…”

Benjamin Ingrosso. Foto: TV4

LÄS MER: Okända bluffen i Benjamin’s  – så fejkar Ingrosso scenerna i tittarsuccén

Benjamin Ingrosso släpper låt med Björn Ulvaeus

Den folkkära artisten har nämligen skrivit en helt ny låt tillsammans med just Björn Ulvaeus som svenska folket snart kommer få ta del av.

”Imorgon släpps sista avsnittet av Benjamin’s men också en låt som jag nog aldrig trodde jag skulle skriva och få släppa! För 2 år sedan hade jag ett 2,5 timmars samtal med min stora idol Björn Ulvaeus!

Detta ledde till att vi skrev en låt för hans Pippi Musikal! Björn skrev senare på mail ” Det här måste vi göra igen” ..!”, skrev han i ett inlägg på sin Instagram under onsdagen och fortsatte:

”Så jag tog tillfället i akt och skickade ett röstmemo på en melodi jag skrev som jag verkligen kände något extra för! Björn svarade och hade skrivit en text till låten som träffade mig rätt i hjärtat. Den här låten och framförallt texten kom att betyda mer för mig än vad jag trodde. Den har jag hjälpt mig under en tid som varit otroligt tung och sorgsen. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag och Björn!”.

Benjamin Ingrosso avslutar inlägget med att avslöja låtens titel:

”I HAD IT ALL AND LET IT GO” Skriven av Björn och Benji Släpps imorgon”.

därför försvinner ”benjamin’s” ur tablån – ingrosso tar farväl av tittarna: ”trodde aldrig…”

Tack för allt Benjamin! Vi kommer sakna din härliga utstrålning och charm i tv-rutan! Torsdagskvällarna kommer inte vara samma sak utan dig längre!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Artikeln Därför försvinner ”Benjamin’s” ur tablån – Ingrosso tar farväl av tittarna: ”Trodde aldrig…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.

News Related

OTHER NEWS

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg. Det lekfulla och mysiga programmet Doobidoo fortsätter ... Read more »

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om ... Read more »

Slovakiens Orbán – huvudvärk för EU och Ukraina

Tidigare premiärminister Robert Ficos parti har störst stöd inför det slovakiska valet den 30 september. Arkivbild. Mordet på en journalist – som grävde i korruption bland högt uppsatta politiker – ... Read more »

Här hittar du nio minuter Dragon's Dogma 2-gameplay

Här hittar du nio minuter Dragon’s Dogma 2-gameplay Vi har förvisso inget premiärdatum för Dragon’s Dogma 2 ännu, men det ser redan lovande ut. Under Tokyo Game Show visade Capcom ... Read more »

"Omöjligt stoppa export till Ryssland"

Tom Keatinge, chef för Centre for Financial Crime and Security Studies (CFCS), och sanktionsexpert. CFCS är en del av tankesmedjan Rusi. Pressbild. Svensk handel med Rysslands närområde väcker allvarliga misstankar ... Read more »

Helikopter räddar drabbade: ”Nästan som ett stup ner”

Helikopter räddar drabbade: ”Nästan som ett stup ner” Människor som drabbats av jordskredet utanför Stenungsund har fått räddas med hjälp av helikopter. Det rapporterar TT. De hårdast drabbade delarna är ... Read more »

Jakob Norén kan lånas ut: "Då måste han spela seniorhockey"

Jakob Norén kan lånas ut: “Då måste han spela seniorhockey” Förra säsongen hade Jakob Norén en fin utveckling och spelade till sig en plats i JVM-laget. Nu kan MoDo låna ... Read more »

M-politiker: De hänsynslösa sabotörerna måste fängslas

M-politiker: De hänsynslösa sabotörerna måste fängslas De ”hänsynslösa sabotörerna” som blockerar vägar i Stockholm måste sättas i häkte och fängelse, skriver M-politikerna Dennis Wedin och Fredrik Kärrholm i en debattartikel ... Read more »

Kollaps på E6 efter skred – eftersök i rasmassa

E6 vid Stenungsund är avstängd i båda riktningarna efter att ihållande regn har orsakat ett jordskred med stora skador på vägbanan som konsekvens. Stora delar av E6 vid Stenungsundsmotet har ... Read more »

Trafikverket: Räkna med trafikstockning

Ersättningstrafiken för Bohusbanan leds om via Ucklum. Västtrafik säger att man får räkna med förseningar. Trafikverket räknar med ett omfattande och tidskrävande arbete framöver längs E6 vid Stenungsund där ett ... Read more »

Boende efter raset: "Allt känns så overkligt"

Boende i närheten tittar på förödelsen i samband med jordskredet i Stenungsund. Många boende i det drabbade jordskredsområdet i Stenungsund pendlar dagligen. Efter dramatiken finns en oro för hur vardagslivet ... Read more »

Filip Sandberg stängs av för huvudtacklingen

Filip Sandberg stängs av för huvudtacklingen Det var under gårdagens match mellan Skellefteå och Timrå som Filip Sandberg åkte på ett matchstraff. Nu har disciplinnämnden bestämt att forwarden stängs av ... Read more »

Gustaf Lindvall gör comeback – efter elva månaders frånvaro

Gustaf Lindvall gör comeback – efter elva månaders frånvaro Gustaf Lindvall har inte spelat en hockeymatch sedan 27 oktober 2022. När Skellefteå i dag tar emot Örebro får målvakten göra ... Read more »

Puckelryggig lax försvarar sig in i döden – väcker oro

Puckelryggig lax försvarar sig in i döden – väcker oro De senaste åren har den invasiva puckellaxen växt explosionsartat i Norge. Nu kan en liknande utveckling skönjas längs den svenska ... Read more »

”Attacker mot flottan slår hårt mot ryska moralen”

”Attacker mot flottan slår hårt mot ryska moralen” Uppgifterna om att USA kommer att skicka vapensystemet ATACMS till Ukraina kan leda till framgångar i kriget mot Ryssland, skriver Mark Stone ... Read more »

Grant och Stark avgjorde på sista hålet

Linn Grant och Maja Stark fick fira. Maja Stark och Linn Grant har vunnit sin första Solheim Cup-match tillsammans. Och det var välbehövligt. USA leder fortfarande totalt, nu med 7–5. ... Read more »

27 migranter räddade från sjunkande båt

Migranter under en annan räddningsoperation på Medelhavet. Arkivbild. Den libanesiska militären räddade på lördagen 27 migranter vars båt höll på att sjunka utanför landets norra kust, uppger man i ett ... Read more »

Cyberpunk-simulatorn Nivalis visar upp sig i ny trailer

Cyberpunk-simulatorn Nivalis visar upp sig i ny trailer Nivalis är livssimulatorn som utspelar sig i en cyberpunk-stad där du börjar på botten av näringsskedjan när du ärver ett litet nudelhak. ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự