Danske gæster på European Tour blander sig helt i toppen

Martin Leth Simonsen og Marcus Helligkilde boltrer sig normalt på næstbedste europæiske golfklasse, men torsdag buldrede de ind på European Tour.

De to danskere stillede således til start ved Dutch Open, hvor de havde en formidabel dag, og nu ligger de til helt i toppen.

30-årige Martin Leth Simonsen var bedst.

Han brugte 66 slag på at komme runde på de 18 huller i Holland og indtager dermed en delt andenplads i seks slag under par.

24-årige Marcus Helligkilde er lige i hælene på sin landsmand. Han gik første runde i fem slag under par og er på en delt fjerdeplads.

Marcus Helligkilde har tidligere i 2021 blot spillet én turnering på European Tour, mens Martin Leth Simonsen har deltaget i fire.

33-årige Niall Kearney fra Irland fører turneringen efter første runde. Han er et slag bedre end Martin Leth Simonsen og de øvrige spillere på den delte andenplads.

Der er også andre danskere med i Holland. Joachim B. Hansen sluttede førstedagen i et slag under par og overnatter på 56.-pladsen.

Benjamin Poke gik de 18 huller i par og er på 73.-pladsen, mens Lucas Bjerregaard landede i et slag over par og er på 93.-pladsen.

Der er omtrent 7,5 millioner kroner i den samlede præmiepulje i turneringen, som varer til og med søndag.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Ustabil runde koster Winther førstepladsen på Mallorca

© Henning Bagger/Scanpix Jeff Winther er på andenpladsen i Mallorca Open. (arkiv) Golfspilleren Jeff Winther hænger på i topstriden, men har mistet sin førsteplads efter anden runde af Mallorca Open. ... Read more »

Variety: Der var et skarpt skud i Baldwins pistol

Der var et enkelt skarpt skud i en rekvisit-pistol, som blev affyret af Hollywood-stjernen Alec Baldwin, og som dræbte en 42-årig filmfotograf, skriver magasinet Variety. Variety henviser til en meddelelse ... Read more »

EU-chef afviser ønske om midler til hegn ved ydre grænser

© Pool/Reuters Flere lande, heriblandt Danmark, mener, at EU-Kommissionen bør finansiere fysiske barrierer for at undgå illegale migranter. Men det bliver der ikke noget af, så længe Ursula von der ... Read more »

Ældre ægtepar overmander indbrudstyv og tager pistol fra ham

En indbrudstyv i Silkeborg havde en ualmindelig dårlig dag, da han fredag ved middagstid blev overrasket af et ældre ægtepar. Tyven var på vej ud ad et vindue, da den ... Read more »

Ministerier kæmpede om hjemmel til aflivning af mink

Da regeringen havde besluttet at aflive alle mink, opstod der i et døgns tid tvivl om, hvorvidt der var lovhjemmel til at aflive alle minkene. Tvivlen var klimakset på flere ... Read more »

Tidligere storspiller skal løfte danske ishockeytalenter

© Gints Ivuskans/AFP Sideløbende med sine nye roller i dansk ishockey fortsætter Jens Nielsen (til højre) som assistent for A-landstræner Heinz Ehlers. Den mangeårige landsholdsprofil Jens Nielsen bliver dansk ishockeys ... Read more »

Double skaffer tiltrængt dansk badmintonsucces i Odense

© Claus Fisker/Scanpix Kim Astrup (til højre) og Anders Skaarup har aldrig tidligere nået semifinalen ved Denmark Open. Danmarks bedste herredouble, Anders Skaarup og Kim Astrup, er for første gang ... Read more »

Livstidsfange fra HBO-serie sigtes for drabet på hustru

© Myung J. Chun/Scanpix Robert Durst blev i september kendt skyldig i drabet på en veninde. Det har kostet ham fængsel på livstid. Nu er han også blevet sigtet for ... Read more »

Statsministeren: Situationen ved EU-grænsen er rigtig alvorlig

© Olivier Hoslet/AFP – Der er enighed om, at der skal arbejdes videre med dette spørgsmål med henblik på at afdække, hvordan vi som EU kan være med til at ... Read more »

Fodboldligaer kalder Fifas VM-forslag for skadeligt

© Valeriano Di Domenico/Reuters Arsène Wenger er ansat af Fifa og har fået til opgave at se på den fremtidige fodboldkalender, hvor Fifa arbejder på at indføre VM hvert fjerde ... Read more »

Remee og Mathilde i ekstase: Vi er blevet forældre igen

Musikproduceren og forretningsmanden Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Dermed får deres første fælles barn, Kenya, titlen som storesøster. (Arkivfoto). Mathilde og Remee har været sammen siden ... Read more »

Solskjær håber på sin topscorer til Liverpool-brag

© Paul Ellis/AFP Manchester Uniteds Bruno Fernandes er tvivlsom til søndagens opgør mod Liverpool i Premier League. Manchester United slider med skader forud for søndagens dyst mod Liverpool i Premier ... Read more »

Yderligere 1270 er testet positive for corona i Danmark

Det seneste døgn er der 1270 personer i Danmark, der har fået besked om, at de er testet positive for corona. Det viser den daglige opdatering fra Statens Serum Institut ... Read more »

Nato tager afstand fra Norges flirt med atomvåbenforbud

© Jung Yeon-Je/AFP Når Nordkorea, Kina, Rusland og andre lande har atomvåben, så skal Nato også have atomvåben, lyder logikken blandt de allierede i den transatlantiske forsvarsalliance. Nordkorea, på tv-billedet, ... Read more »

Jesper Vollmer på ferie i syden efter blodpropper: ‘Jeg lovede jo at slappe helt af'

Under den sydende sol får tv-kokken nu mulighed for at slappe helt af. Det er vigtigt, at tv-kokken slapper helt af og passer på sit helbred, efter at det i ... Read more »

Nu kan du bygge huset fra Alene Hjemme i LEGO

© Leveret af Connery Alene Hjemme aka Home Alone er vel nok en af verdens bedste julefilm, sammen med Die Hard – og Kevin McCallister er altså let at sidestille ... Read more »

Tog genindsat mellem Jylland og Fyn efter store forsinkelser

Togdriften mellem Fyn og Jylland blev fredag kort før middag stoppet. Det skyldtes, at en køreledning var revet ned, oplyste DSB. Det var på strækningen mellem Odense og Fredericia, at ... Read more »

Elbil til under 100.000 kroner – vi finder fem solide bud

© biltorvet.dk Vil du køre grønt – eller bare billigt, så finder vi her fem bud på solide elbiler til under 100.000 kroner. Der er nemlig mange penge at spare ... Read more »

Vognmand mister bil efter taxachaufførs alt for høje fart

© Nils Meilvang/Scanpix En dommer i Københavns Byret har fredag fulgt anklagemyndighedens krav om konfiskation af en taxa, fordi en chauffør gjorde sig skyldig i såkaldt vanvidskørsel. (Arkivfoto) En taxavognmand ... Read more »

Store forsinkelser i trafikken - ingen tog mellem Jylland og Fyn

Togdriften mellem Fyn og Jylland er fredag kort før middag blevet stoppet. Det skyldes, at en køreledning er revet ned, oplyser DSB. Det er på strækningen mellem Odense og Fredericia, ... Read more »

Ny skade koster norsk Dortmund-bomber uger på tribunen

© Anke Waelischmiller/Sven Simon/Scanpix Erling Haaland må for anden gang i sæsonen holde pause. (Arkivfoto) Han var lige kommet tilbage fra en skade, men nu må Erling Haaland igen holde ... Read more »

Vilde fugle i Vadehavet er blevet smittet med fugleinfluenza

© Bo Amstrup/Scanpix Der er blevet fundet tilfælde af fugleinfluenza blandt vilde fugle i Vadehavet, skriver Fødevarestyrelsen. (Arkivfoto) Vilde fugle i både den danske og tyske del af Vadehavet er ... Read more »

Taxavognmand mister bil efter chaufførs alt for høje fart

En taxavognmand får konfiskeret sin bil efter en ansat chaufførs alt for høje hastighed. Det er resultatet af en dom, som Københavns Byret fredag har afsagt om såkaldt vanvidskørsel. Den ... Read more »

Nicklas Bendtner kæmper for sin Porsche i landsretten

Østre Landsret kommer til at afgøre, om Nicklas Bendtner må af med sin Porsche eller ej. Den tidligere landsholdsspiller har anket en dom afsagt af Københavns Byret, hvorefter hans Taycan ... Read more »

19-årig svensk rapper er dræbt af skud i Stockholm

© 10430 Christine Olsson/Tt/Scanpix Den svensk rapper Einár er blevet dræbt af skud i Stockholm torsdag aften. Han blev erklæret død, kort efter at politi og ambulance kom frem til ... Read more »

10 minutters tjek blev til tvivl om mink-hjemmel

Da regeringen havde besluttet at aflive alle mink, opstod der i et døgns tid en tvivl om, hvorvidt der måske var lovhjemmel til at aflive alle minkene. Fredag kom det ... Read more »

Intern mail: Statsministeriet overvejede minkoffensiv i september

Allerede 30. september sidste år var embedsmænd i Finansministeriet af den opfattelse, at man i Statsministeriet havde tanker om at aflive alle mink i Danmark. Det fremgår af en intern ... Read more »

‘Gift fra første blik'-par afslører køn på baby: ‘Vi venter en pige'

Michael og Kathrine mødte hinanden under optagelserne til det populære DR-program ‘Gift ved første blik’ og venter sig nu deres første barn sammen. I et opslag på Instagram afslører de, ... Read more »

Årgang 0-mor i stor operation: Har fået fjernet sin livmoder

Hun kæmper stadig med komplikationerne efter den omfattende operation. Christina Siguenza, der er kendt fra ‘Årgang 0’ og er mor til Stephanie, har det meste af sit voksenliv kæmpet med ... Read more »

Narkotika blev smuglet til fods over grænsen til Tyskland

© Claus Fisker/Scanpix Der blev benyttet flere forskellige grænseovergange, da der blev indsmuglet amfetaminolie, MDMA, hash og kokain til Danmark, hævder anklagemyndigheden i en stor sag, som helt usædvanligt skal ... Read more »

Kommunikationen mellem Formel 1-rivaler er minimal

© Hoch Zwei/Scanpix Lewis Hamilton (tv.) og Max Verstappen hilser pænt på hinanden i paddocken, men heller ikke mere end det, afslører førstnævnte. (Arkivfoto) De kæmper en indædt kamp om ... Read more »

Stop for tog mellem Jylland og Fyn

Togdriften mellem Fyn og Jylland er fredag kort før middag blevet stoppet. Det skyldes, at en køreledning er revet ned, oplyser DSB. Det er på strækningen mellem Odense og Fredericia, ... Read more »

Merkels sidste topmøde: Hun greb ind i kritiske øjeblikke

© John Thys/Scanpix Angela Merkel ankommer til EU-topmødet fredag, som efter alt at dømme bliver hendes sidste. EU-topmødet fredag er efter al sandsynlighed den tyske forbundskansler Angela Merkels sidste. For ... Read more »

Litauen ser ekstremt behov for hegn ved EU's ydre grænser

© Johanna Geron/Reuters Belgiens premierminister, Alexander De Croo, mener, at solidaritet er vejen frem i håndteringen af stigende pres på EU’s ydre grænser. Der er brug for solidaritet i EU ... Read more »

Amerikansk skuespiller skyder og dræber kvinde under filmoptagelser

Hollywood-stjernen Alec Baldwin har dræbt og skudt en kvinde, mens en 48-årig mand er hårdt såret efter ulykken. – To mennesker blev skudt under indspilningen af en scene i westernfilmen ... Read more »

FAKTA: Træn din trailerkørsel

© gabort71/Getty * Det er en vanskelig opgave at køre med trailer, hvis man ikke har rutinen. * Betragt dig selv som en lastbilchauffør i den forstand, at du kører ... Read more »

Kroatien ser ekstremt behov for hegn ved EU's ydre grænser

© Johanna Geron/Reuters Belgiens premierminister, Alexander De Croo, mener, at solidaritet er vejen frem i håndteringen af stigende pres på EU’s ydre grænser. Der er brug for solidaritet i EU ... Read more »

Joe Biden slår fast: Vi er klar til at forsvare Taiwan

© Evan Vucci/Scanpix USA’s præsident, Joe Biden, blev spurgt ind til en række forskellige emner under et tv-interview med CNN torsdag. USA er klar til at forsvare Taiwan, hvis den ... Read more »

Flere ulykker med trailer: Forebyg ulykkerne allerede på p-pladsen

Mange laster traileren forkert, og det skaber kludder i tyngdepunktet. Vægten skal fordeles jævnt, og hvis det ikke er muligt, skal et tungt objekt placeres oven på akslerne og hjulene ... Read more »

10 af de mest inspirerende landskabsfotografer på Instagram

På Instagram ligger der mange millioner billeder taget af dygtige og dedikerede fotografer. Vi har fundet de 10 mest inspirerende landskabsfotografer. Se, om du er enig her. © Leveret af ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic