Dansk fodboldspiller går verden rundt: Kastede op på banen

dansk fodboldspiller går verden rundt: kastede op på banen

Dansk fodboldspiller går verden rundt: Kastede op på banen

Magnus Mattsson har tidligere spillet i Silkeborg IF.

I denne sæson har han dog gjort sig bemærket i den hollandske fodboldliga, hvor han i NEC Nijmegen har imponeret med syv mål og fem assists i 13 kampe.

Det er dog en helt anden hændelse, der nu trækker overskrifter.

Under en kamp mod Go Ahead Eagles, fik Mattsson det dårligt.

Før kampstart havde han det tydeligvis ikke godt, og tv-kameraerne fangede et øjeblik, hvor han måtte kaste op på banen. Dette usædvanlige øjeblik blev hurtigt et samtaleemne blandt fodboldfans.

Til trods for det uheldige øjeblik, fik Mattsson ros fra sin træner, Roger Meijer, for hans evne til at kæmpe sig igennem og fuldføre kampen.

Meijer kommenterede med et smil, at det var et tegn på karakter, og spekulerede på, hvor godt Mattsson kunne have spillet, hvis han havde været helt fit. “Han sagde ingenting om det. Jeg har lige hørt fra ham, at han ikke havde det så godt, og de billeder der stemmer ret godt overens med, hvad jeg så, ha ha. Det er karakter, kan man sige. Forestil dig, hvis han havde været fit. Han spillede alligevel rigtig godt i dag,” sagde Meijer ifølge Voetbal International.

Kampen endte med et 1-1 resultat, takket være endnu en dansker på holdet, forsvarsspiller Mathias Ross, der scorede det udlignende mål for NEC Nijmegen kort før tid.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World