Dansk Bank deler stor nyhed: Vil give tilbage til kunderne

dansk bank deler stor nyhed: vil give tilbage til kunderne

Foto: Fynske Bank

Fynske Bank opruster sin tilstedeværelse og position i landets tredjestørste by, Odense.

Her åbner banken en ny enhed i Cortex Park, hvor de første af omkring 50 kolleger flytter ind midt i december.

Ifølge adm. direktør Henning Dam giver en styrket position i Odense rigtig god mening på flere planer. Det handler blandt andet om bankens strategiske fokus.

Det skriver Fynske Bank i en pressemeddelelse.

Læs også

“Hos Fynske Bank arbejder vi målrettet på at blive den foretrukne bank på Fyn. Det kræver ikke alene, at vi sikrer bedre rådgivning og service til vores kunder og bedre samarbejde på tværs i vores organisation. Det er samtidig helt afgørende, at vi også fremover kan tiltrække højtspecialiserede kolleger og kompetencer til banken. Ved at styrke vores tilstedeværelse i Odense bliver vi ikke alene mere tydelige i centrum af vores markedsområde. Vi tror også på, at vi bygger et stærkere fundament for fremtidens Fynske Bank”, siger Henning Dam.

Den nye enhed kommer til at huse både Fynske Banks Forretningsudvikling og IT, bankens Finans- og Formuecenter, der tidligere lå i Assens, samt et nyt Kunde- og Kompetencecenter. Enheden skal supplere Odense-filialen på Hunderupvej.

Med den nye adresse rykker Fynske Bank samtidig tæt på Syddansk Universitet, som med over 30.000 studerende og seks campusser på tværs af landet er i international klasse.

“Fremsyn er en af vores kerneværdier, og på Syddansk Universitet er der tusindvis af unge mennesker, som hver dag arbejder med fremtidens viden og kompetencer. Det gør placeringen endnu mere oplagt for os, fordi det åbner for muligheden for at arbejde tættere sammen med de studerende, lære af dem og tiltrække talenter, som kan være med til at sørge for, at vi altid er på forkant”, siger Henning Dam.

Styrket position på hele Fyn

Den administrerende direktør understreger samtidig, at den styrkede position i Odense ikke betyder, at Fynske Bank har mistet interessen for Svendborg, hvor banken i dag har hovedkontor.

“For os handler det om at fremtidssikre banken bedst muligt. Fynske Banks hovedsæde ligger fortsat i Svendborg, og vores forretningsmodel med fondsejerskab og et stærkt fokus på at give tilbage til kunder og lokalsamfund i form af støtte til kultur og idræt vil være nøjagtig den samme”, siger han.

Fynske Bank forventer, at den nye enhed på Cortex Park Vest 4 vil være tæt på fuldt bemandet tidligt i 2024.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World