Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det

Asia's Tech News Daily

Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det
© Alex Iversen (TV 2) HYTTE OG BIL: Daniel vinner både hytte og bil etter finalen i årets «Farmen». Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det

Se video! Her vinner Daniel Gødo «Farmen» 2021:

HURDAL (Nettavisen): Etter en svært nervepirrende og dramatisk «Farmen»-finale, var det til slutt Daniel Godø (30) som kunne slippe jubelen løs.

Godø ankom Steinsjøen gård som en av tre «Torpet»-finalister, før han stakk av med seieren i «Torpet»-finalen og ble en fullverdig deltaker av «Farmen».

Les også: Stod for egen «Farmen»-feiring: Møtte opp i finstasen for å feire sesongen

Nå har han også klart det ingen andre har gjort før han: Han blir nemlig historisk ved å være den første «Torpet»-vinneren som stikker av med seieren i «Farmen».

– Det er for godt til å være sant, uttalte en tydelig overlykkelig Godø til Nettavisen da han møtte pressen like etter at seieren var i boks tidligere i høst.

I 2014 røk 30-åringen ut av konkurransen allerede i uke to. For Godø smakte dermed seieren ekstra godt, og mente seieren var en deilig «Farmen»-revansje.

Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det
© Leveres av Nettavisen farmen FINALISTENE: Daniel og Tonje var de to gjenværende deltakerne i årets «Farmen». Foto: Alex Iversen (TV 2)

Nervepirrende finale

Godø sikret seg finaleplassen etter å ha slått ut Heidi Lereng i melkespannholding. Da hadde allerede Tonje Frigstad (21) sikret seg en finaleplass, etter at hun vant semifinalen hvor deltakerne skulle støpe en tinnkule.

Den store finalen i kunnskap gikk dermed av stabelen med Frigstad og Godø på hver sin side, og finalen ble av det nervepirrende slaget.

Les også: Daniel Godø valgte frivillig handicap rett før det avgjørende øyeblikket: – Mest rettferdig

Selv om Frigstad lå foran med med en kniv allerede før kunnskapskonkurransen var i gang, og var den eneste som fikk godkjent på første oppgave, tok Godø kjapt igjen de to poengene Frigstad hadde i forsprang.

– Jeg henter inn to kjappe mot Tonje, så jeg kom meg inn i det ganske fort. Jeg visste at jeg var teoretiske sterkere enn Tonje, og jeg var skråsikker på de fleste spørsmålene vi fikk, uttalte Godø til Nettavisen.

Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det
© Leveres av Nettavisen farmen HENTET INN: Daniel lå bak med to poeng før han snudde kampen. Foto: Alex Iversen (TV 2)

Til tross for innhentingen til Godø, var også Frigstad sterk i kunnskapskonkurransen, og de to finalistene fulgte hverandre hakk i hel gjennom en svært så nervepirrende finale. Det hele måtte til slutt avgjøres med et utslagsspørsmål, der vedkommende med svaret som var nærmest det riktige svaret stakk av med seieren.

– Da det ble utslagsspørsmål kjente jeg nervene for fullt. Det er det verste som kunne skje, for utslagsspørsmål kan gå alle veier. Jeg hadde hatt god kontroll på nervene hele veien, men da det ble utslagsspørsmål tenkte jeg at dette ikke går, sa Godø til Nettavisen.

Les også: Sterke reaksjoner etter «Farmen»-finalen: – Avgjøres på verst tenkelig måte

Selv om nervene begynte å snike innpå, var det til slutt Godø som var nærmest riktig svar av de to finalistene, og stakk altså av med seieren i årets «Farmen».

– Den finalen her var traumatisk, uttalte han.

Se hele vinner-intervjuet med Daniel Godø øverst i saken!

Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det
© Leveres av Nettavisen farmen HYTTE OG BIL: Daniel vinner både hytte og bil etter finalen i årets «Farmen». Foto: Alex Iversen (TV 2)

Uenige om det ble en rettferdig seier

Godø mener likevel at finalen ikke kunne blitt avgjort på en annen måte, til tross for beskrivelser som «en traumatisk finale» og «det verst tenkelige som kunne skjer».

– Jeg elsker at ting er litt lotto, det gjør jeg absolutt. Og når begge to har bevist hele veien at begge kan prestere, og begge to er teoretisk sterke og holder ut, så er det en rettferdig måte å avgjøre det på.

Les også: «Farmen»-Heidi tårevåt etter brev fra kjæresten. Èn setning glemmer hun aldri

Frigstad på sin side syntes det er synd at det hele ble avgjort med utslagsspørsmål.

– Det var jo ren gjetting, og da kan det gå alle veier, så jeg syntes det var kjipt at vi skulle avslutte på den måten og at det ikke var et konkret spørsmål som man enten visste eller ikke. Det gikk ikke i min favør, men sånn er det, uttalte en skuffet Frigstad til Nettavisen på finaledagen.

Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det
© Leveres av Nettavisen farmen USIKKER: Tonje sier til Nettavisen at utslagsspørsmålet ble ren gjetting fra hennes side. Foto: Alex Iversen (TV 2)

Likevel er det ett spesielt spørsmål tidlig i konkurransen som Frigstad selv er skuffet over at hun ikke fikk riktig på. Frigstad har nemlig tidligere vært i Forsvaret, og under konkurransen fikk de to finalistene spørsmål om å rangere militærgrader fra høyest til lavest. Der bommet Frigstad.

– Når man tror man har stålkontroll og står under press, begynner man plutselig å tvile på seg selv. Og det gjorde jeg selv om jeg egentlig kunne svaret. Det var skivebom, og rett og slett litt flaut egentlig.

Tar finaletapet med et smil

Til tross for at seieren røyk i den store finalen, går ikke 21-åringen tomhendt hjem fra «Farmen».

Nettavisen kunne tidlig avsløre at hun og meddeltaker Simon Tronstad Jacobsen (23) hadde funnet tonen, og gjennom de siste ukene har også seerne blitt vitne til at turtelduene har forelsket seg på skjermen.

Les også: «Farmen»-duoen avkrefter sexryktene: – Vi bare koste litt

På finaledagen var det en skuffet Frigstad som ikke tok med seg bil og hytte hjem til Kristiansand, men hun hadde likevel mye å smile for.

– Det ble tap i finalen men det ble seier i livet, sier hun med et stort smil.

Daniel Godø ble historisk da han stakk av med «Farmen»-seieren: – Folk kommer ikke til å like det
© Leveres av Nettavisen farmen TRØSTEKYSS: Simon gir Tonje et kyss på kinnet etter finaletapet. Foto: Tuva Løland (Nettavisen)

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related
 • Karnevalen i Rio framflyttad

  © TT Karnevalen i Rio de Janeiro i Brasilien flyttas fram till april på grund av pandemin. Bilden är från karnevalen i februari 2020. Den världsberömda karnevalen i Rio de Janeiro flyttas från slutet av februari till slutet av april, meddelar de brasilianska myndigheterna. Orsaken är covidläget och smittspridningen av ...
  See Details: Karnevalen i Rio framflyttad
 • Rättegången mot Ola Bini förlängs

  © Dolores Ochoa/AP/TT Den svenske programmeraren och internetaktivisten Ola Bini när han anlände till domstolen första rättegångsdagen i onsdags. Rättegången mot den svenske programmeraren och internetaktivisten Ola Bini i Ecuadors huvudstad Quito förlängs med en vecka, uppger Binis svenska presskontakt Anneli Toresson i ett mejl till TT. Enligt Binis försvarare ...
  See Details: Rättegången mot Ola Bini förlängs
 • To politibetjenter skutt i New York

  © Leveres av ABC Nyheter To politibetjenter ble skutt i Harlem i New York. Foto: Jennifer Peltz / AP / NTB En mistenkt person ble også drept i skuddvekslingen, opplyser en polititjenestemann til nyhetsbyrået AP. Politiet fikk melding klokken 17 fra en mor som trengte hjelp med sin sønn. Tre ...
  See Details: To politibetjenter skutt i New York
 • Minst 70 drept i saudiledet angrep mot fengsel i Jemen

  © Leveres av ABC Nyheter En saudiledet koalisjon har de siste sju årene gjennomført over 24.000 flyangrep mot mål i Jemen og lagt store deler av landets infrastruktur i grus. Dette bildet er fra et flyangrep mot hovedstaden Sana tirsdag. Foto: AP / NTB Ifølge hjelpeorganisasjonen Leger Uten Grenser (MSF) ...
  See Details: Minst 70 drept i saudiledet angrep mot fengsel i Jemen
 • Läkare åtalas för grovt narkotikabrott

  © Fredrik Sandberg/TT En läkare i Västmanland misstänks för grovt narkotikabrott. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. En läkare i Västmanland misstänks ha skrivit ut tusentals tabletter till patienter på felaktiga grunder. Nu åtalas han för grovt narkotikabrott vid Eskilstuna tingsrätt. Åtalet gäller, enligt SVT Sörmland, drygt 7 500 tabletter ...
  See Details: Läkare åtalas för grovt narkotikabrott
 • Hundratals dokument har överlämnats till utredarna

  © Tillhandahålls av Omni Över 700 dokument från Donald Trumps tid i Vita huset har lämnats över till det särskilda kongressutskott som utreder stormningen av Kapitolium, rapporterar AP. Nara, myndigheten som ansvarar för USA:s nationalarkiv, lämnade ut dokumenten efter att Högsta domstolen nekat Trumps advokaters begäran om att stoppa utlämningen. ...
  See Details: Hundratals dokument har överlämnats till utredarna
 • Läkare åtalas för narkotikabrott

  © Fredrik Sandberg/TT En läkare i Västmanland misstänks för grovt narkotikabrott. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. En läkare i Västmanland misstänks ha skrivit ut tusentals tabletter till patienter på felaktiga grunder. Nu åtalas han för grovt narkotikabrott vid Eskilstuna tingsrätt. Åtalet gäller, enligt SVT Sörmland, drygt 7 500 ...
  See Details: Läkare åtalas för narkotikabrott
 • Danmark har overlevert døde pirater til Nigeria

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: Danmark har overlevert døde pirater til Nigeria
 • Politico: Trump utformet ordre om å beslaglegge valgautomater

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: Politico: Trump utformet ordre om å beslaglegge valgautomater
 • Danskt fartyg har lämnat över döda pirater

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: Danskt fartyg har lämnat över döda pirater
 • Trump förberedde order: Beslagta rösträkningsmaskiner

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: Trump förberedde order: Beslagta rösträkningsmaskiner
 • Kvinna hittad död i Ljungby – man anhållen

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: Kvinna hittad död i Ljungby – man anhållen
 • Mission: Impossible 7 og 8 forsinkes enda mer

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: Mission: Impossible 7 og 8 forsinkes enda mer
 • USA varsler øvelse i Middelhavet

  © Leveres av ABC Nyheter Esbern Snare bidrar i den internasjonale bekjempelsen av piratvirksomhet utenfor vestkysten av Afrika. Arkivfoto: Petros Karadjias / AP / NTB I to måneder har likene vært oppbevart i kjølerommet på fregatten Esbern Snare, skriver det danske forsvaret på sin hjemmeside. Fregatten fikk tillatelse til å ...
  See Details: USA varsler øvelse i Middelhavet

OTHER NEWS

Hurula skjuter på turné

© TT Hurula skjuter upp sin tidigare aviserade turné på grund av pandemin. Arkivbild. Artisten Hurulas turné skulle ha inletts den 29 januari, men premiären i Skellfteå flyttas nu fram ... Read more »

Bianca Ingrosso bryter ihop efter kompositörens framträdande

Stefan Lindström berättar om hur musiken räddade hans liv. Detta var något som berörde både publiken och juryn. Han lämnade med en plats i finalen. Det här hände. Stefan Lindström, ... Read more »

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer

Slått ut av «Mesternes mester» etter intens nattest: – Små marginer Etter nok en intens uke på «Mesternes mester», måtte nok en tidligere idrettshelt fredag takke for seg. Deltakerene har ... Read more »

Fortsatt mörker över Wall Street

© TT Börsmarknaden i New York avslutade en mörk handelsvecka negativt. Arkivbild. Ett av sänkena var Netflix som på torsdagen presenterade en delårsrapport som fick ett besviket sus att gå ... Read more »

Yellen: Inflationen bromsar in rejält nästa år

© Tillhandahålls av Omni Inflationen kommer att avta rejält och den amerikanska tillväxten att vara hög. Det sa finansminister Janet Yellen i ett videotal till Världsekonomiskt forum på fredagen. Visserligen ... Read more »

Vaccinpassprotest stoppar vaccineringar: ”Pinsamt”

© Tillhandahålls av Omni Flera vaccinationsmottagningar i Stockholm stänger redan klockan 13 på lördagen på grund av att en demonstration mot vaccinpass är planerad i huvudstaden, rapporterar Aftonbladet. Regionen har ... Read more »

Fortsatt mycket speltid i Beligen för forne Blåvitt-talangen

© Foton: Bildbyrån Antalet svenska spelare utomlands räknas i dag i hundratal. Men hur går det för alla där ute? Blir det någon speltid och några mål? I FotbollDirekts Proffskollen ... Read more »

”Fundamental rättighet att bestämma om sitt livsslut”

© Tillhandahålls av Omni Regeringen bör tillsätta en utredning om legaliserad dödshjälp. Det skriver flera personer på SvD Debatt, bland annat Magnus Lewin som var vän till ALS-sjuke Björn Natthiko ... Read more »

SV og regjeringspartiene enige om krisepakke for strøm og coronatiltak

© Leveres av ABC Nyheter SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski (i midten) og finanskomiteens leder Eigil Knutsen (t.h.) fra Ap og Sps finanspolitiske talsperson Sigbjørn Gjelsvik (t.v.) under forhandlingene.  ... Read more »

Eternals slår seerrekord på Disney+

© Gamereactor Eternals slår seerrekord på Disney+ Eternals fikk mildt sagt kald mottakelse fra både kritikere og publikum da den hadde premiere for noen måneder siden. Den ble så dårlig ... Read more »

Modo vann toppmötet mot HV71

© Mikael Fritzon/TT Tex Williamsson bidrog till Modos seger över tabellledaren HV71 med 33 räddningar. Arkivbild. Modo tog in på serieledaren HV71 genom seger i toppmötet med 3–1. Nu skiljer ... Read more »

Tantrafestival får Johnny Bode-priset

© TT Ängsbacka kursgård i Molkom i Värmland. “Ängsbacka och dess vd Ida Freychsuss har på ett storartat sätt levt upp till Johnny Bodes hedonistiska credo och får priset för ... Read more »

Martha Stewart avslører den bisarre årsaken til hvorfor hun slo opp med Anthony Hopkins

© Leveres av ABC Nyheter Martha Stewart (t.v) innrømmet denne uken at hun tidligere har datet skuespiller Anthony Hopkins (t.h), og sier hun måtte gjøre det slutt på grunn av ... Read more »

Miljonregn över Jarno Vanhatapio – grundade Na-kd

© Martina Holmberg/TT, Pressbild Na-kd och Alexandra Bengtsson/SvD/TT Entreprenören Jarno Vanhatapio är grundaren bakom e-handelsuccéerna tillika modebolagen Nelly.com och Na-kd.com. Att framgångarna avlöst varandra blir minst sagt tydligt vid en ... Read more »

Flera orsaker bakom äldres död i Överkalix

© TT Åtta personer avled i sviterna av covid-19 på ett äldreboende i Överkalix i september. Enligt kommunen fanns flera orsaker till dödsfallen. Arkivbild. En tidigare utredning av Region Norrbotten ... Read more »

Iran övar till havs med Ryssland och Kina

© TT De tre länderna har bland annat övat på räddningsoperationer till havs. Irans försvarsmakt har förmedlat bilden från övningen. Statlig iransk tv rapporterar att elva av landets fartyg fick ... Read more »

Risk för hög sjukfrånvaro trots karantänslättnader

© Tillhandahålls av Omni 17 procent av svenskarna mellan 18 och 59 år har tagit en tredje vaccindos mot covid-19, visar siffror från Folkhälsomyndigheten som TV4 tagit del av. Därmed ... Read more »

Høye dødstall etter IS-angrep i Irak og Syria

© Leveres av ABC Nyheter Et foto gitt ut av kurdiskledede styrker i Syria viser IS-krigere som er tatt til fange etter et angrep på Ghwayran-fengselet nordøst i landet. Totalt ... Read more »

Minst 60 döda i IS största offensiv på flera år

© Tillhandahålls av Omni Det senaste dygnet har minst 60 personer dödats i norra Syrien i vad som beskrivs som terrorgruppen IS största offensiv på flera år, rapporterar TT. På ... Read more »

Så mycket pengar tjänar Postkodmiljonären-programledaren Rickard Sjöberg

Rickard Sjöberg, 52, är ett välkänt ansikte i tv-rutan. I många år har han lett det populära programmet Postkodmiljonären – något som minst sagt har gett utdelning på lönekontot. Programledaren och ... Read more »

Uppgifter: Sim-VM flyttas fram ett år

© Jonas Ekströmer/TT Det blir kanske inget VM för simstjärnan Sarah Sjöström i sommar. Arkivbild. Enligt simnyhetsorganisationen Swimswam flyttas sommarens VM i Fukuoka i Japan fram ett år, till juli ... Read more »

Ordningsvakten: Det här är det sämsta du kan göra i krogkön

Utanför krogar och nattklubbar ringlar sig köerna ofta långa och inte sällan blir personer nekade i dörren. För Nyheter24 berättar ordningsvakten John Carlsson om vad du absolut inte ska göra ... Read more »

Anser att MFF:s chanser är borta - därför spricker det

© Tillhandahålls av Fotbolldirekt Malmö FF är i dialog med PAOK för att få tillbaka Antonio Colak, 28, från PAOK. Men på grund av rådande situation i grekiska klubben så ... Read more »

Enighet om en avtale mellom TV 2 og Telenor

Etter en halvannen måned uten at partene kom til enighet, har nå TV 2 og Telenor blitt enige om en ny langsiktig samarbeidsavtale, melder nyhetskanalen fredag kveld.  Read more »

Biverkningar efter sticket – även utan vaccin

© Johan Nilsson/TT Biverkningar av sticket kan upplevas även bland dem som inte har fått vaccin, om de tror att de har fått det, enligt en studie i The Lancet. ... Read more »

Nye Ford Ranger med masse praktiske løsninger

Det amerikanske merket satser tungt på den europeiske pickup-favoritten, og har virkelig lyttet til brukerne når de har satt sammen en ny generasjon. La oss ta det aller viktigste først. ... Read more »

Joe Biden smalt til mot reporter: – For et dumt spørsmål

Etter at USAs president Joe Biden under en pressekonferanse onsdag antydet at Putin og Russland kanskje kunne unngå store sanksjoner hvis de gikk for et «lite streiftog» mot Ukraina, har ... Read more »

Nato nobbar krav på utträde ur Rumänien och Bulgarien

© Tillhandahålls av Omni Nato går inte med på det ryska kravet att dra ut sina trupper från Rumänien och Bulgarien, rapporterar AFP. – Vi kommer inte att frånsäga oss ... Read more »

Etiopisk superbanan kan bli mat åt 100 miljoner

© Tillhandahålls av Omni Den etiopiska växten enset, även känd som ”falsk banan”, kan bli en livräddare för miljontals människor under matkriser orsakade av global uppvärmning, rapporterar BBC. Växten äts ... Read more »

PCR-testning för 22 miljarder hittills

© Johan Nilsson/TT Lång kö för att hämta och lämna PCR-testkit vid teststationen för egenprovtagning på Svågertorp i Malmö i förra veckan. Arkivbild. Under pandemin har PCR-testerna kostat över 22 ... Read more »

Camilla Läckberg har sålt 30 miljoner böcker

© TT Camilla Läckberg släppte senast boken ‘Box’ med Henrik Fexeus. Arkivbild. Camilla Läckberg har sålt över 30 miljoner böcker. Hennes presstalesperson Lili Assefa säger till TT att den magiska ... Read more »

Nattsvart veckoavslutning på Stockholmsbörsen

© Erik Simander / TT Stockholmsbörsen hade en “black friday”. Arkivbild. Stockholmsbörsen avslutade handelsveckan med ett ordentligt magplask. Det breda OMXS-indexet stängde ned 2 procent och nästan samtliga av de ... Read more »

Svårt att lita på kundomdömen på nätet

© TT Många nätshoppare går på tidigare kunders omdömen. Arkivbild. I en undersökning där Konsumentverket, tillsammans med andra konsumentmyndigheter inom EU, granskat 223 webbsajter och nätbutiker visade det sig att ... Read more »

Tre nya studier: Tredje dos effektiv mot omikron

© Tillhandahålls av Omni Tre amerikanska studier som publicerades på fredagen visar att en tredje dos av Pfizer-Biontechs eller Modernas vaccin ger ett starkare skydd mot omikronvarianten än två doser, ... Read more »

Kulturministeren inviterer til kulturen, idretten og frivilligheten til nytt møte

© (NTB scanpix) Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) inviterer til kulturen, idretten og frivilligheten til dialogmøte. I februar kommer en ny vurdering av tiltakene retter på kultur, idrett og ... Read more »

SOHR: Nær 40 IS-medlemmer drept i kamper i Syria

© Leveres av ABC Nyheter Et foto gitt ut av kurdiskledede styrker i Syria viser IS-krigere som er tatt til fange etter et angrep på Ghwayran-fengselet nordøst i landet. Totalt ... Read more »

Maksims Semjonovs gjorde succé under låneperioden – blev kvar i AIK

Maksims Semjonovs imponerade stort under utlåningen till AIK i december och det Hockeyallsvenska laget valde då att förlänga lånet säsongen ut. På de fem första matcherna i Stockholmsklubben hittade han ... Read more »

KrF justerer prinsipprogrammet

© Leveres av ABC Nyheter Det skal finne sted en grundig prosess når arbeidet går i gang med å gå gjennom prinsipprogrammet, lover partileder Olaug Bollestad. Startskuddet for den omfattende ... Read more »

Pcr-testning för 22 miljarder sågas av KI-professor

© Tillhandahålls av Omni Användningen av pcr-tester under pandemin har kostat Sverige över 22 miljarder kronor, rapporterar DN som hänvisar till siffror från Folkhälsomyndigheten. Anders Björkman, professor i infektionsmedicin vid ... Read more »

Starka stödet för S håller i sig

© Anders Wiklund/TT Det starka stödet håller i sig för Magdalena Anderssons socialdemokrater. Trots ministerskandaler, kritiserade restriktioner och rekordhöga elpriser går Socialdemokraterna fortsatt starkt. Partiet får samma stöd som i ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic