Cristian Brennhovd i retten etter voldshendelse: – Jeg har vært veldig redd

Cristian Brennhovd i retten etter voldshendelse: − Jeg har vært veldig redd

Realityprofilen Cristian Brennhovd (22) forklarer seg tirsdag i Oslo tingrett. To menn er tiltalt for grov kroppskrenkelse etter en voldsepisode i oktober 2021.

Publisert: 28.06.22 kl. 10:54 Oppdatert: 28.06.22 kl. 14:18

– Jeg har vært veldig redd og stresset for å gå ut, eller hvis jeg ser store gjenger, kan jeg få panikk og angst når jeg ser mye folk. Det er det som har preget meg mest, at jeg har blitt litt redd, sier Brennhovd til VG før han skal komme med sin forklaring i rettssaken som begynte tirsdag.

Brennhovd sier han er spent på å se de to tiltalte igjen.

– Jeg var bevisstløs og ble slått i hodet og sparket da jeg lå nede, så jeg husker jo ikke hvordan de ser ut, så det blir spennende å se i dag, sier han.

I retten forklarer Brennhovd at han kjenner igjen de tiltalte, men at han ikke husker hvem som slo og sparket. Han forklarer også at han opplevde at det var flere enn de to tiltalte som utsatte ham for vold.

cristian brennhovd i retten etter voldshendelse: – jeg har vært veldig redd
© Foto: Siri Berge Christensen / VG I RETTEN: Cristian Brennhovd forklarer seg tirsdag i retten. To menn er tiltalt for grov vold mot realityprofilen.

Uenige i at det var grov vold

Tirsdag møtte han i retten sammen med kjæresten og tidligere «Ex on the beach»-deltager Caroline Nitter. VG oppdaterer denne saken fortløpende.

I retten tirsdag sier advokat Hilde Marie Ims, som er forsvarer til den ene tiltalte, at hennes klient erkjenner delvis skyld, men er uenig i at det er grov vold.

– Vi er uenige i at kroppskrenkelsen er grov rett og slett. Det er egentlig det. En typisk hendelse på byen der det er alkohol involvert på begge sider, sier hun.

Advokat Henrik Bliksrud er forsvarer til den andre mannen. Han sier i retten at klienten hans ikke erkjenner straffskyld.

Var redd for å dø

6. oktober 2021 var Brennhovd på byen i Oslo med kjæresten. Dagen etter uttalte han i et intervju med VG at han endte opp på legevakten som følge av at han ble overfalt og ranet på gaten utenfor et utested. Han sa at overfallet skjedde uprovosert og uttalte at han ble slått og sparket flere ganger.

– Når jeg kom til meg selv var jeg full av blod, hadde knekt nese, sprukken leppe og ingen verdisaker, sa han.

I retten forklarer han at han var redd for å dø.

– Jeg følte der og da at jeg skulle dø, for man blir jo så stressa. Skikkelig skrekk liksom, absolutt noe av det verste som kan skje, sa han.

Han forklarte også at dagen etterpå føltes det ut som om at han hadde blitt overkjørt av en trailer.

cristian brennhovd i retten etter voldshendelse: – jeg har vært veldig redd
PÅ LEGEVAKT: Cristian Brennhovd sier han tilbrakte store deler av natten på legevakten etter hendelsen.

Fikk hjelp på utested

Brennhovd forklarer at det er mye han ikke husker både som følge av volden han ble påført, at det er lenge siden, og som følge av at han hadde drukket.

En dørvakt skal ha kommet til og dratt Brennhovd ut av situasjonen, ifølge det Brennhovd husker. Han skal ha fått hjelp inne på utestedet, og deretter skal politiet ha kommet ganske raskt etterpå.

Brennhovd sier han ikke har vært truende, men at han kan ha forsøkt å dytte dem bort i selvforsvar.

Rett før klokken 12 tirsdag var Brennhovds forklaring ferdig.

Politiet tok initiativ

Etter hendelsen opprettet politiet sak på eget initiativ. To menn er denne uken i retten tiltalt for grov kroppskrenkelse. I tiltalen beskriver politiet hendelsen slik:

« … kort tid etter at Christian André Louis Brennhovd var slått og/eller lagt i bakken av en eller flere ikke identifiserte personer, slo de Brennhovd i ansiktet og/eller andre steder på kroppen en eller flere ganger».

Brennhovd håper nå at de angivelige gjerningspersonene får sin fortjente straff.

– Jeg håper disse guttene får som fortjent. Kanskje et par måneder i fengsel og at jeg får en oppreisning, da er jeg veldig fornøyd, sa han til VG før rettssaken starte.

– Da tenker jeg at det går fint, og da har de fått sin lærepenge, sa han.

Publisert: 28.06.22 kl. 10:54 Oppdatert: 28.06.22 kl. 14:18

News Related

OTHER NEWS

Tidenes raskeste rallycross-biler

En ny æra starter i lille Stjørdal. Rallycross-VM har nemlig avduket sine elektriske biler. Det har kun vært en Mr. Rallycross, og det var Martin Schanche. Tanaværingen var kjent for ... Read more »

William Nygaard om Rushdie-angrepet: – Sjokkerende

Forleggeren Willian Nygaard reagerer med sjokk over at forfatteren Salman Rushdie fredag ble angrepet på scenen i New York. Foto: Heiko Junge / NTB – Jeg er sjokkert, men vet ... Read more »

Salman Rushdie knivstukket på scenen i USA

Salman Rushdie knivstukket på scenen i USA Den britiske forfatteren Salman Rushdie, som har levd med drapstrusler i over 30 år, er knivstukket under et litteratur-arrangement i New York, ifølge ... Read more »

Reagerer på Rushdie-angrepet: – Rystende, sjokkerende og utrolig trist

ANGREPET: Forfatteren Salman Rushdie holdt et foredrag i New York fredag, frem til han ble angrepet på scenen. Reagerer på Rushdie-angrepet: − Rystende, sjokkerende og utrolig trist Salman Rushdie (75) skal ... Read more »

Svindelekspert advarer: – Kan komme seg inn i nettbanken din

ADVARER: Svindelekspert i Nordea, Ida Maria Edholm, advarer mot BankID-svindel. Svindelekspert advarer: – Kan komme seg inn i nettbanken din – Vi har sett mange svindelforsøk ved utleie av leiligheter ... Read more »

Rettssak mot Kristian Valen utsatt

TILTALT: Kristian Valen, her avbildet i 2020. Rettssak mot Kristian Valen utsatt Kristian Valen skulle opprinnelig møte i Oslo tingrett neste uke, men nå er saken utsatt. Politiet har utvidet ... Read more »

Groenewegen spurtet til seier i Arctic Race – Boasson Hagen på 3.-plass

Dylan Groenewegen stakk av med seieren i Arctic Race of Norway. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Groenewegen spurtet til seier i Arctic Race – Boasson Hagen på 3.-plass Groenewegen ... Read more »

Reagerer på Rushdie-angrepet: – Et sjokk

BLE SKUTT: Tidligere Aschehoug-sjef William Nygaard ble skutt utenfor sitt hjem i 1993. Episoden ble satt i sammenheng med at han ga ut den kontroversielle Rushdie-boken Sataniske Vers i Norge. ... Read more »

William Nygaard om Rusdie-angrepet: – Sjokkerende

Forleggeren Willian Nygaard reagerer med sjokk over at forfatteren Salman Rushdie fredag ble angrepet på scenen i New York. Foto: Heiko Junge / NTB – Jeg er sjokkert, men vet ... Read more »

Salman Rushdie fløyet til sykehus etter å ha blitt angrepet i New York

En journalist fra nyhetsbyrået AP var vitne til at en mann stormet scenen og begynte å slå eller stikke den 75 år gamle britiske forfatteren, idet Rushdie ble introdusert. Mannen ... Read more »

Salman Rushdie knivstukket på scenen

Salman Rushdie knivstukket på scenen Den britiske forfatteren Salman Rushdie, som har levd med drapstrusler i over 30 år, er knivstukket under et arrangement i New York, ifølge delstatspolitiet. Publisert: ... Read more »

Donald Trump: – Det om atomvåpen er bare tull

OPPFORDRER: Tidligere president Donald Trump oppfordrer på nettstedet sitt, Truth Social, til å offentliggjøre ransakelsesordren. Donald Trump: − Det om atomvåpen er bare tull FBI ransaket tidligere president Donald Trump sin ... Read more »

Salman Rushdie angrepet under et arrangement i New York

ANGREPET: Forfatteren ble angrepet under et arrangement i New York fredag ettermiddag, norsk tid. Foto: JOSHUA GOODMAN / AP En journalist fra nyhetsbyrået AP var vitne til at en mann ... Read more »

Rune Larsen gift på ny

Rune Larsen har giftet seg med Anne Veddeng. Artist Rune Larsen (74) har giftet seg på ny. Fredag giftet han seg med Anne Veddeng (50) i Bergen, melder Se og Hør. ... Read more »

Fossilt brensel - fra not til hot?

ENERGIKRISEN: – Og uansett hvor surt det eplet er å bite i for oss litt treigere og veldig mye grønnere, må vi faktisk innrømme det. Vi trenger fossilene, skriver kronikkforfatteren. ... Read more »

Kvile blir ny ambassadør i Moskva

Robert Kvile kommer fra stillingen om ambassadør i Tsjekkia. Utnevnelsen fant sted i statsråd fredag, opplyser regjeringen. – Utnevning av ambassadør Robert Kvile til ambassadør i Moskva, Den russiske føderasjonen. ... Read more »

Tyskland skrur ned varmen i offentlige bygg

Det kunngjorde økonomiminister Robert Habeck i et intervju med Süddeutsche Zeitung fredag. Sykehus og andre helse- og omsorgsinstitusjoner skal være unntatt fra regelen. I tillegg skal myndighetene ikke lenger belyse ... Read more »

Rettssaken mot Kristian Valen utsatt

Rettssaken mot komiker og artist Kristian Valen, som er tiltalt for ulovlig våpenbesittelse og narkotikaovertredelse, er utsatt. Foto: Fredrik Varfjell / NTB – Vi mottok onsdag denne uken en utvidet ... Read more »

Kristian Valen tiltalt i omfattende våpensak

NEKTER SKYLD: Kristian Valen mener de nye anklagene mot ham er grunnløse. Nå blir rettssaken mot ham utsatt. Kristian Valen tiltalt i omfattende våpensak Komiker Kristian Valen skulle etter planen ... Read more »

Kjerkol drar på krisemøte i Kristiansund etter kritikk over fødetilbudet

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) skal møte sykehusledelsen, tillitsvalgte og representanter i Helse Midt-Norge i Kristiansund 25. august. Foto: Javad Parsa / NTB Krisemøtet skjer i lys av situasjonen ... Read more »

Alle har rett på fastlege

Alle har rett på fastlege Alle har rett på fastlege 175.000 nordmenn er uten fastlege. I hundre kommuner finnes det ikke en eneste fastlege med ledig kapasitet. Hvis ordningen skal ... Read more »

Reagerer på Haalands Viaplay-rolle: – Grunn til å bli mistenksom

Manchester Citys Erling Haaland har blitt ambassadør for Viaplay. Foto: Frank Augstein Fredag sendte Viaplay ut en pressemelding der det ble klart at Haaland og Viaplay inngår et samarbeid. Det ... Read more »

Stavanger-ordføreren om strømprisene: – Dypt urettferdig

MOT STRØMMEN: Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap). Stavanger-ordføreren om strømprisene: − Dypt urettferdig Mens strømprisene i Sør-Norge er rekordhøye, er prisene i Nord-Norge og Trøndelag historisk lave. Slik bør det ikke ... Read more »

Lettvint om makspris

TILSVAR: – Meland frykter rasjonering. Det er freidig all den tid vinterens spekulative eksport har gjort oss sårbare for rasjonering – på tross av at Norge i utgangspunktet er så ... Read more »

Klopp avviser panikk-kjøp tross dårlig skadenytt

Jürgen Klopp tror ikke på forsterkninger. Foto: Ian Walton / AP / NTB Klopp avviser panikk-kjøp tross dårlig skadenytt Thiago har pådratt seg en lårskade, hvilket betyr at Klopp har ... Read more »

Oslo-politiet tror Pride-paraden kan avholdes i høst

Minnemarkering på Rådhusplassen etter terrorangrepet i Oslo 25. juni. Nå åpner Oslo-politiet for at Pride-paraden muligvis kan avholdes i løpet av høsten, etter at den ble avlyst som følge av ... Read more »

Kommunalministeren bekymret for brennhett utleiemarked

Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) sier det er viktig at kommunene legger til rette for boligbygging. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB – Vi må legge til rette for at ... Read more »

Storbritannia slår tørkealarm

Deler av England har opplevd den tørreste sommeren på 50 år, og myndighetene erklærer nå tørke. I Colliford Lake i Cornwall har vannstanden sunket kraftig. Foto: PA / AP / ... Read more »

De første vaksinene mot apekopper kommer til Norge i dag

Norge mottar fredag 1.400 doser med vaksiner mot apekopper. Foto: Rick Bowmer / AP / NTB – Som et land som er tilknyttet EUs helseprogram EU4Health, er dagens leveranser av ... Read more »

Haugsevje går av som leder for Oslo Pride

Inger Kristin Haugsevje går av som leder for Oslo pride. Foto: Geir Olsen / NTB Haugsevje går av som leder for Oslo Pride Haugsevje, som har sittet i styret i ... Read more »

«Skal vi danse»-Philip er med i årets «Robinson»

PROFFDANSER: Philip Raabe er for mange kjent som proffdanser i «Skal vi danse». Nå skal han være med i «Robinson». «Skal vi danse»-Philip er med i Ã¥rets «Robinson» Samtidig som ... Read more »

Dyster rekord for skogbranner i Europa

Skogbrannen som raser sørvest i Frankrike er nå 40 kilometer bred. Foto: SDIS 33 / AP / NTB Ifølge data fra EUs overvåkingstjeneste Copernicus har luftforurensningen fra skogbranner i Frankrike ... Read more »

Gjermund Cappelen har 820 millioner kroner i gjeld

Gjermund Cappelen på vei ut av retten i Oslo 18. januar 2019. Tirsdag kom nyheten om at Gjermund Cappelen (56) er løslatt på prøve etter å ha ha sonet to ... Read more »

Ellen DeGeneres etter eksens ulykke: – Vi har ikke hatt kontakt

Ellen DeGeneres etter eksens ulykke: – Vi har ikke hatt kontakt Søndag meldte en rekke amerikanske medier at den 53 år gamle skuespilleren, Anne Heches, var involvert i en alvorlig ... Read more »

Roing: Sødal semifinaleklar i EM – flere båter til B-finale

Oskar Sødal er klar for semifinale i EM. Foto: Javad Parsa / NTB Roing: Sødal semifinaleklar i EM – flere båter til B-finale Sødal ble nummer fire i kvalifiseringsheatet torsdag, ... Read more »

Mann siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo

Mann siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo Mann siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo En mann er alvorlig skadet etter en voldshendelse på Grønland i Oslo onsdag. Publisert: ... Read more »

Ung mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter voldsepisode på Grønland

En ung mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse på Grønland onsdag. Nå er en annen ung mann pågrepet i saken. Foto: tipser / NTB – Han skal etter planen ... Read more »

Lørenskog-saken får ny etterforskningsledelse

Politiet har funnet ny ledelse for etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning fra boligen i Sloraveien i Lørenskog. Foto: Gorm Kallestad / NTB Lørenskog-saken får ny etterforskningsledelse – Saken har fortsatt ... Read more »

MDG krever at Freya får leve – mener fiskeriministeren må på banen

MDG krever at kjendishvalrossen Freya får leve. Her har hun lagt seg i en båt i Frognerkilen i Oslo for å slappe av. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Myndighetenes ... Read more »

Stor etterspørsel etter norsk agurk

Prisen på norsk agurk vil neste uke øke, for tredje uken på rad. Etterspørselen etter norsk agurk er større enn produsentene klarer å levere. Foto: Morten Holm / NTB Det ... Read more »
New UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster Paradise