Coulthard zag de RB20 op Silverstone getest worden: Dit vond hij ervan!

coulthard zag de rb20 op silverstone getest worden: dit vond hij ervan!

Coulthard zag de RB20 op Silverstone getest worden: Dit vond hij ervan!

David Coulthard was bij het testen van de nieuwe RB20 op Silverstone aanwezig, en zag de nieuwe Red Bull-wagen voor het eerst op de baan. De Schotse voormalig-coureur, tegenwoordig vaker op de televisie als analist, zegt dat de RB20 geen verassingen heeft ten opzichte van diens voorganger, de RB19.

RB20 op Silverstone zonder verrassingen volgens Coulthard

Na het testen van de RB20 verklaarde Coulthard zijn waarnemingen tegenover Formula1.com. “Hij functioneert zoals je zou verwachten in die omstandigheden. Geen verrassingen”, aldus Coulthard. “Ik denk dat het technische team blij was met de cijfers die ze kregen met betrekking tot de dingen die ze hebben geleerd of aan kunt passen, bijvoorbeeld de koeling en de belastingssensoren.”

Nadat er getest werd op Silverstone, werd de RB20 definitief onthuld. De nieuwe wagen waarin Max Verstappen en Sergio Perez zullen plaatsnemen lijkt veel op de RB19 van vorig jaar, maar wie beter kijkt zal een deel van het oude Mercedes-concept zien in de nieuwe bolide. Woensdag beginnen de testdagen in Bahrein en zal meer duidelijk worden hoe elk team ervoor staat.

Coulthard over Ferrari

Coulthard blikt alvast vooruit op het nieuwe Formule 1-seizoen, en wijst één van de kanshebbers aan. “Ik heb geen glazen bol, maar het is zo dat Ferrari vorig jaar een sterke auto had op het gebied van single-lap pace”, zei hij. “Als ze erin zijn geslaagd om datgene te verbeteren wat hun racetempo beperkte, dan zijn ze een echte kanshebber.”

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World