Coop deler stor nyhed: Træder i kraft den 1. februar

coop deler stor nyhed: træder i kraft den 1. februar

Foto: Shutterstock

Koncernen Coop har nu delt en stor nyhed, som kommer til at vedrøre 365discount, Kvickly/SuperBrugsen og Brugsen.

Læs også

10 elektriske lastbiler skal I fremtiden bringe varer ud til 365discount, Kvickly/SuperBrugsen og Brugsen I Jylland efter at Coop og DFDS har indgået et nyt strategisk samarbejde.

DFDS skal fra 1. februar 2024 stå for distribution af dagligvarer fra Coops lager i Aalborg, Aalborg Distributionscenter, og en stor del af kød, frugt & grønt og andre frisk-varer fra lageret ved Aarhus, Hasselager Ferskvarecenter.

Det skriver Coop Danmark A/S.

”I Coop har vi en meget ambitiøs klima-plan, hvor vi i 2025 skal have reduceret CO2-udledningen fra vores driftsaktiviteter med 75 procent i forhold til 2019. Derfor er vi glade for, at vi har indgået denne langsigtede aftale med DFDS, som en del af vores klima-strategi,” siger direktør Jakob Birk, Coop Logistik.

“I DFDS stræber vi dagligt efter at minimere miljøpåvirkningen fra køletransport, og vores dedikation til elektriske lastbiler udgør et markant skridt mod bæredygtig transport. Det er afgørende at betone vigtigheden af samarbejder som disse, da vi kollektivt arbejder hen imod realiseringen af Coops ambitiøse klimamål. I DFDS har vi globalt 127 elektriske lastbiler i vores flåde, hvoraf 27 af dem kører på de danske veje sammen med vores 52 elektriske køletrailere”, siger Anders Mikael Christensen, Vice President, Logistics, Nordics Cold.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World