Club Brugge krijgt geen goed nieuws te horen over Kamal Sowah

Standard en Club Brugge hadden veel verwacht van Kamal Sowah. Maar het kwam er voor de Ghanees helemaal niet uit dit seizoen.

club brugge krijgt geen goed nieuws te horen over kamal sowah

Club Brugge krijgt geen goed nieuws te horen over Kamal Sowah

Club Brugge stuurde Kamal Sowah, mede ook op vraag van de ondertussen al ontslagen trainer Carl Hoefkens, naar Standard. Het ging om een uitleenbeurt voor het hele seizoen.

Bij Club Brugge ligt Sowah nog onder contract tot midden 2025, waardoor blauwzwart hoopte dat hij zich bij Standard in de kijker kon spelen om hem zo volgende zomer aan een goede prijs te kunnen verkopen.

Maar bij Sudinfo zijn ze nu al zeker dat Standard blij zal zijn dat Sowah terugkeert naar blauwzwart. Volgens de Waalse krant speelde Sowah onder Hoefkens en Leko, omdat de trainers gewoon niemand anders ter beschikking hebben.

Als Sowah niet verkocht kan worden volgende zomer, dan zit er voor Club Brugge niks anders op dan hem zijn contract te laten uitdoen en transfervrij te zien vertrekken in de zomer van 2025.

Kapitaalsvernietiging voor Club Brugge op Kamal Sowah

Club Brugge betaalde indertijd 9 miljoen euro voor de Ghanees aan Leicester. De marktwaarde van Sowah is volgens Transfermarkt op dit moment nog amper 2,5 miljoen euro waard. Sowah werd eerder ook al uitgeleend aan het Nederlandse AZ Alkmaar.

Toen stelde Wesley Sonck in Extra Time al aardige vraagtekens bij de speler en dat wordt nu nog eens des te meer bevestigd na een uitleenbeurt aan de Rouches.

Sudinfo is formeel: Als Sowah deze zomer een nieuwe werkgever wil vinden, dan moet hij dringend laten zien wat hij waard is.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World