Christiane mistede sin søn: Nu åbner hun op om sorgen

Den populære tv-vært åbner op om sorgen efter at have mistet sin søn.

Christiane Schaumburg-Müller kunne tilbage i april dele den dejlige nyhed, at hun skulle være mor for anden gang. Hun ventede en lille dreng sammen med sin forlovede, Daniel Åxman.

Dermed skulle sønnen Constantin fra ægteskabet med rapperen L.O.C. være storebror.

Desværre kom hun med den tragiske nyhed lørdag, at hun havde mistet den lille dreng i maven.

Hun var 21 uger henne med den lille dreng, Columbus.

– I 21 uger bar jeg dig i maven – ventede så ængsteligt på at få dig i mine arme. Du blev til i kærlighedens tegn og fra dag et af graviditeten har vi elsket dig og ventet på dig med længsel. Halvvejs blev dit stoppested og i torsdag fødte jeg dig – den fineste dreng. Du er en stjerne på himlen nu. Smukkeste du, skrev hun på Instagram.

Nu åbner hun op om sorgen i et nyt opslag på Instagram.

Sorgen bor for evigt i en

– Som bølger i vandet. Sorgens ansigt kommer og går – men den bor for evigt i en, indleder hun opslaget.

– Jeg giver mig selv plads til at være ked af det, ærgelig og ængstelig. Men med mig hver dag er kærligheden, fortsætter hun, inden hun begynder at beskrive, hvordan hun er en livsnyder, og at naturen er hendes åndehul. Derfor har hun med det samme søgt derhen efter den forfærdelige oplevelse, så hun kunne komme sig efter tragedien.

Selvom hun lige har mistet sin søn, har hun stadig drømme for fremtiden.

– Der hersker ingen tvivl om at jeg byder fremtiden og endnu en graviditet velkommen med åbne arme, og jeg har også plads til smil, kram og fordybelse, skriver hun sidst i opslaget, mens hun takker for alle de varme tanker og blomster, der er strømmet hendes vej.

Så trist! Nu hjælpes vi ad med at sende varme tanker til Christiane og hendes familie.

News Related

OTHER NEWS

Priserne fortsætter med at stige og ventes snart at have toppet

Inflationen fortsætter med at stige og blev i juli opgjort til at være 8,7 procent. Det er på niveau med den hidtidige top, der blev nået i februar 1983. De ... Read more »

FAKTA: Glaspest eller kalk og sæberester?

* Vil man tjekke, om glasvasen er blevet ramt af glaspest eller bare har fået sæberester og kalk på sig, er der et trick, man kan bruge: * Kør eddike ... Read more »

Blev kaldt århundredets værste film: Nu vil Rasmus rejse sig igen

– Det var, som om knivene skulle frem. Sådan husker Rasmus Heide modtagelsen af hans film “Centervagt” sidste år. Det var dog ikke noget, han lod sig mærke med udadtil. ... Read more »

Google udpeger ny landechef i Danmark

Googles 140 ansatte i Danmark får 5. september ny chef. Det bliver Bianca Bruhn, der fremover skal stå i spidsen for Google Danmark. Det fortæller Google i en pressemeddelelse. 46-årige ... Read more »

Suveræne hollændere opper sig i intern konkurrence

De to hollændere Annemiek van Vleuten (tv.) og Demi Vollering (th.) duellerede om sejren i Tour de France. De blev et og to samlet, vandt den grønne pointtrøje, den prikkede ... Read more »

Brentford holder døren åben for Zanka

Mathias “Zanka” Jørgensen spillede senest en kamp 10. april. I øjeblikket er han klubløs. Den tidligere danske landsholdsspiller Mathias “Zanka” Jørgensen genoptræner i øjeblikket i Premier League-klubben Brentford, selv om ... Read more »

Holger Rune fortsætter god uge og slår Fognini i Canada

Holger Rune slog natten til onsdag dansk tid italienske Fabio Fognini i første runde af National Bank Open i Montreal. Selv om Holger Rune på det seneste har kæmpet med ... Read more »

The Flash gearer op til niende og sidste sæson i superhelteserien

The Flash på serieformat har i snart 9 år formået at holde sig aktuel, spændende og fange seerne til den evigt skiftende handling med tidsrejser og lignende. Men nu bekræfter ... Read more »

OVERBLIK: Tennisverdenen hylder Serena Williams

Tennisikonet Serena Williams meddelte tirsdag, at hun efter alt at dømme snart vil gå på pension. I et interview med Vogue udtalte hun således, at hun “udvikler sig væk fra ... Read more »

DF-formand: Klart man ikke vil stemme på parti i intern strid

– Jeg føler mig overbevist om, at når vi igen får fokus på det politiske indhold, på de mærkesager, som er Dansk Folkepartis, så vil vælgerne også vende tilbage. Men ... Read more »

Kran løfter hvidhval op af Seinen i første redningsetape

Hvidhvalen blev spottet for en uge siden på vej mod Paris og befandt sig tirsdag omkring 130 kilometer inde i landet. En hvidhval, som har været strandet i floden Seinen ... Read more »

Clara Tauson henter første sejr efter lang skadespause

Den danske tennisspiller Clara Tauson har natten til onsdag dansk tid vundet over Katie Boulter i Challenger-turneringen i Concord i den amerikanske delstat Massachusetts. På lidt over en time slog ... Read more »

Frankrig iværksætter plan for at redde syg hvidhval i Seinen

Hvidhvalen blev spottet for en uge siden på vej mod Paris og befinder sig nu omkring 130 kilometer inde i landet. Franske marineeksperter har tirsdag iværksat en ambitiøs plan for ... Read more »

Holger Rune fortsætter god uge og slår italiener i Montreal

Selv om Holger Rune på det seneste har kæmpet med at finde sit bedste spil, ser det ud til, at tingene nu er begyndt at flaske sig for den 19-årige ... Read more »

Politi anholder mistænkt seriemorder for drab på muslimer i USA

Politiet i den amerikanske delstat New Mexico har anholdt en mand, som mistænkes for at stå bag skuddrabene på fire muslimske mænd i byen Albuquerque i løbet af de sidste ... Read more »

FC Midtjylland skal have forbedret skrøbelig defensiv

FCM’s Joel Andersson sunder sig, efter Benfica har bragt sig i front i tirsdagens kamp i Champions League-kvalifikationen. De seneste sæsoner har FC Midtjylland haft godt med succes, og det ... Read more »

Brøndby-fan ydmyger FCK’er: Politiet kalder det røveri

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Det oplyser Københavns Politi, der efterforsker sagen som ... Read more »

FC Midtjylland-chef om Europa: Målet er nået

Pione Sisto scorede i begge opgør mod Benfica, men det var langtfra nok til avancement. FC Midtjylland led tirsdag endnu et klart nederlag til Benfica i Champions League-kvalifikationen, da holdet ... Read more »

Viborg på autopilot spiller sig frem til West Ham-møde

Alassana Jatta stod for målet til 2-1, da Viborg avancerede i Conference League-kvalifikationen. (Arkivfoto) Viborg FF havde ingen problemer med at forsvare den føring på 3-0, som holdet tog med ... Read more »

Abekopper er nået til Grønland

De første tilfælde af abekopper er konstateret i Grønland. Det er muligt at vaccinere mod abekopper, der i det nuværende udbrud typisk ikke fører til alvorlig sygdom. (Arkivfoto). Abekopper er ... Read more »

Kenya venter spændt på ny præsident

Stemmesedlerne er tirsdag aften ved at blive talt op efter tirsdagens præsident- og parlamentsvalg i Kenya. Her er valgtilforordnede samlet i byen Eldoret. Kenyas oppositionsleder og en af de to ... Read more »

Hackere stjal bioanalytikeres data og svindlede med dem

Det var et hackerangreb, som førte til, at omkring 200 bioanalytikere fik misbrugt deres personlige oplysninger tidligere på sommeren. Det bekræfter bioanalytikernes fagforening, dbio, over for TV2 Østjylland. – Hackerne ... Read more »

Hackere stjal bioanalytikeres data og svindle med dem

Det var et hackerangreb, som førte til, at omkring 200 bioanalytikere fik misbrugt deres personlige oplysninger tidligere på sommeren. Det bekræfter bioanalytikernes fagforening, dbio, over for TV2 Østjylland. – Hackerne ... Read more »

7-Eleven har åbnet hver tiende butik efter hackerangreb

7-Eleven mistænker, at det er et hackerangreb, der har ført til, at kædens butikker ikke kan tage imod betaling. Tirsdag er der åbnet for betaling via MobilePay eller kontanter i ... Read more »

Ung grønlænder får hårdere straf efter dødeligt skud med riffel

En teenager har fået en skærpet straf af Grønlands Landsret, efter at han uagtsomt skød og dræbte en 14-årig dreng sidste sommer ved Qaqortoq i det sydlige Grønland. Det oplyser ... Read more »

Radikale vil afvikle efterlønnen og sænke skatten i 2030-plan

Skal det danske samfund være gearet til fremtiden, kræver det, at der investeres i mere velfærd og skæres på nogle afgørende områder. Sådan lyder det fra De Radikales politiske leder, ... Read more »

Warner Bros-film ankommer længere ikke digitalt efter 45 dage

Warner Bros-film ankommer længere ikke digitalt efter 45 dage Midt under COVID-19 krisen valgte Warner Bros. at foretage en drastisk beslutning, og forkorte det etablerede biografvindue, så store film ankom ... Read more »

Danske profiler mærkede cykelfeberen på hjemmebane

Et mindre menneskehav sendte tirsdag rytterne afsted fra København på 1. etape af Tour of Scandinavia. Det var måske ikke Tour de France-scener, der udspillede sig, da en bred vifte ... Read more »

Katrine Veje skifter svensk fodbold ud med Everton

Katrine Veje fortsætter karrieren i Everton. Den danske fodboldlandsholdsspiller Katrine Veje har underskrevet en toårig kontrakt med Premier League-klubben Everton. Det oplyser klubben på sin hjemmeside. 31-årige Veje har været ... Read more »

Tre sigtede i drabssag fra Avedøre er sat på fri fod

Efterforskere i Københavns Vestegns Politi har i lang tid forsøgt at opklare drabet på en 25-årig mand. Han blev efterladt livløs og blødende på et stisystem i Avedøre Landsby i ... Read more »

Domstol giver kongresudvalg lov at se Trumps selvangivelser

USA’s tidligere præsident Donald Trump har forsøgt at undgå at skulle udlevere sine skatteoplysninger til et kongresudvalg, der har bedt om at gennemgå papirerne. Nu har en appeldomstol beordret papirerne ... Read more »

Timo Werner vender hjem til Leipzig

Timo Werner nåede 89 kampe og 23 mål for Chelsea. (Arkivfoto) Den tyske fodboldspiller Timo Werner skifter efter to år hos engelske Chelsea tilbage til RB Leipzig. Det oplyser den ... Read more »

Bilist tippede politiet om mulig vanvidskørsel i lastvogn

Fyns Politi har tilbageholdt chauffør og lastvogn efter mistanke om meget høj promille på Fynske Motorvej. (Arkivfoto). En chauffør sidder tirsdag tilbageholdt af politiet, fordi han mistænkes for mulig vanvidskørsel ... Read more »

Hollandsk stjerne åbningssejrer i Tour of Scandinavia

Det blev til en favoritsejr, da kvinderne åbnede etapeløbet Tour of Scandinavia på dansk grund. Den levende hollandske cykellegende Marianne Vos var hurtigst i massespurten, og hun tog sin sejr ... Read more »

Knaldet: Ung kvinde filmer 75-årig onanerende mand på altan

En 28-årig kvinde fra Randers blev træt af sin genbo og kontaktede politiet. Genboen, en 75-årig mand havde stået på altanen overfor og befamlet sig selv. Han havde samtidig stirret ... Read more »

Thomas Frank ser frem til Christian Eriksen-gensyn

I sidste sæson var Thomas Frank og Christian Eriksen kolleger i Brentford. Nu er de konkurrenter efter Eriksens skifte til Manchester United. Brentford-træner Thomas Frank står over for sin tidligere ... Read more »

Serena Williams antyder stop: Vil udvikle mig væk fra tennis

Serena Williams siger i et interview med Vogue, at hun vil væk fra tennis. Det trækker op til et karrierestop for det amerikanske tennisikon Serena Williams. I et interview med ... Read more »

Far dømmes for vold mod dreng i skoleklasse

En usædvanlig episode i en folkeskole i Virum har tirsdag ført til en dom for vold. I april troppede en 41-årig mand op i en 7. klasse og udøvede vold ... Read more »

Storbritannien advarer om ny hedebølge

Turister i London spadserer hen over den plads ved det britiske parlament, der normalt er dækket af grønt græs. Men på grund af høje temperaturer og usædvanligt tørt vejr er ... Read more »

Minister lovede svar før sommer: Vil nu drøfte model for minkavlere

Morten Pedersens minkfarm lå på Stevns – langt fra coronasmitten i Jylland. Alligevel blev han beordret til at aflive hele sin bestand. (Arkivfoto). Det er fortsat uvist, om minkavlere kan ... Read more »
Hawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster ParadiseWestern Australia’s Best Photo Spots — Hidden Gems In Perth, Rottnest Island, and Kalbarri for your Instagram9-Day Australia Road Trip Itinerary Around The Best Of NSW — Sydney, Blue Mountains and BeyondDream Cruise’s Thailand Seacation — What to Expect on This Cruise to Nowhere13 Reasons Why Byron Bay Should Be on Every NSW Itinerary5 Places to Visit in Bali Other Than the Beach10-Day Japan Itinerary — Tokyo to Osaka With The JR Pass for $1.1k5 Animal Cafes in Osaka not to be missedBarcelona in three courses15 Unique Experiences in Shikoku — The Laidback Island of Japan Undiscovered By Most TouristsHiking Chestnut Nature Park — Bicycle Pump Tracks and Rare Bird SightingsThe Best Day Trips From Tokyo For Food, Arts & Culture — Northward Golden Route9 Things to Do in Singapore That Are Perfectly Ok to Do Alone48-Hour Dubai Itinerary — The Best Stopover For Thrill SeekersThis New Lifestyle Card is Changing the Way We Travel — MCO Card6-Day Kyushu Itinerary — Chasing Autumn in a Quieter Side of Japan (Fukuoka, Kagoshima, Beppu)6D5N Nagano Itinerary — The Romantic Getaway 3 Hours from Tokyo (Kamikochi, Norikura and Matsumoto)Phuket Travel Guide: Making the Most of Your Day Trip in 11 Hours12 Unique Restaurants in Singapore Even Non-Foodies Will Find ImpressiveUSA Road Trip: 11-Day San Francisco to Los Angeles Itinerary Under S$1.8k3D2N Pattaya Itinerary — An Unexpected Adventure 2hrs from BangkokThe Ultimate Bali Food Guide: 21 Things To Eat in Seminyak, Ubud and Nusa DuaBukit Brown Cemetery — Everything You Need to Know Before Visiting This Old Singapore GraveyardWhy I Chose Travel Writing As My Retirement CareerBa Na Hills Guide — 10 Things To Do In Vietnam’s Breathtaking Hidden PlaygroundSingapoRediscovers Vouchers Ultimate Guide — maximise your S$100 incl. Pro-tips and FAQsIs Travelling Solo Scary? Not For This Singaporean Deaf Traveller — MairahThe Singaporean girl who rode on a Vespa from Singapore to Georgia (Ft. The Wandering Wasp)