Christian Degn støtter kusine, der åbner op om seksuelle krænkelser på TV 2: ‘Jeg er stolt af dig'

Christian Degn bakker op om sin kusine, Louise Degn, der mandag stod frem i ny MeToo-dokumentar.

I den nye dokumentar, ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’, som kan ses på på Discovery+, stod den garvede tv-vært Christian Degns kusine, Louise Degn, blandt en række andre kvinder frem, og fortalte om de krænkelser, de hver især har oplevet på TV 2.

Christian Degn støtter kusine, der åbner op om seksuelle krænkelser på TV 2: ‘Jeg er stolt af dig’
© Leveret af Stjernestøv Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

For Louise Degns vedkommende drejer det sig om episoder, som fandt sted da hun var ansat som praktikant på TV 2.

Èn af de episoder omhandler tv-værten Jes Dorph, som sammen med en anden kollega ifølge Louise Degn forulempede hende i Jes Dorph-Pedersens lejlighed.

I et opslag på sin Instagram-profil viser Christian Degn nu sin støtte til sin kusine.

– Min kusine Louise er en af kvinderne i dokumentarserien om #MeToo på TV2. Og jeg synes, hun og alle mine tidligere eller nuværende kolleger er så ufatteligt seje at ha’ modet til at stå frem,’ skriver han og fortsætter:

– Min kusine og jeg er mere tætte end de fleste kusiner og fætre. Vi har boet sammen, købt lejlighed sammen og været kolleger på samme arbejdsplads. Og vi har mange gange snakket om hendes oplevelser og problemerne, som nu kommer frem. Det kræver en kæmpe power at turde lægge ansigt til den her debat. Jeg er stolt af dig, Louise, afslutter han sit opslag.

Under opslaget giver andre kendte ansigter også udtryk for deres støtte til Louise Degn og de andre kvinder, der nu er stået frem.

– Hun er så megasej, skriver TV 2-vært Cecilie Beck, der selv deltager i dokumentaren og fortæller om den sexistiske kultur på TV 2.

Også TV 2-vært Lene Beier sender en opbakkende hilsen:

– I er en flok seje kvinder, skriver hun.

Kan du forstå, at Christian Degn er stolt af sin kusine?

Del gerne dine tanker om denne sag med os i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

News Related

OTHER NEWS

Minister bekræfter: Skjulte klimatal for politikere og borgere

Read more »

Kronprinsesse Mary dykker ned i DR's arkiver

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix De temaer, som klippene og samtalen i portrætprogrammet “Mary 50 år – Man kan kun være sig selv” især dvæler ved, er mødet med kronprins Frederik ... Read more »

Bramsen efter møde: Flere lande kan følge Danmark ud af Mali

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Forsvarsminister Trine Bramsen (S) og udenrigsminister Jeppe Kofod (S) efter samråd i udenrigsudvalget på Christiansborg. Det er måske ikke kun danske specialstyrker, der trækkes ud af ... Read more »

Banebrydende elbil får dødsstødet

© Leveret af FDM Produktionen af BMW i3 stopper i sommeren 2022. En af de mest unikke og langlivede elbiler går på pension. Fremstillingen af BMW i3 stopper til sommer. ... Read more »

FDM med i nyt videncenter - skal forbedre lademuligheder

© Leveret af FDM Ladestander Kommuner, der ønsker bedre og flere lademuligheder, kan nu få en hjælpende hånd hos et nyoprettet videncenter for ladeinfrastruktur. Den nuværende kommunalfuldmagt og kommende AFI-lov, ... Read more »

Endnu en smitterekord - 53.655 smittede på 24 timer

Det seneste døgn er der konstateret 53.655 smittetilfælde med corona, oplyser SSI. Antallet af indlagte stiger med 12 til 967. Yderligere 26 er døde med corona. Read more »

Minister vil tvinge mediebranche til at sikre arbejdsforhold

© Olafur Steinar Gestsson/Scanpix Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) åbner en lille smule for, hvad regeringen ønsker sig af et kommende medieforlig. Et krav om ordentlige arbejds- og lønforhold er en ... Read more »

Tiltalt for ulovlig sæddonation accepterer bøde

© Ida Marie Odgaard/Scanpix En 54-årig mand leverede sæd til kvinder uden tilladelse. Det skete blandt andet via en hjemmeside. (Arkivfoto) En 54-årig mand, der er tiltalt for at have ... Read more »

Afpressere brændte bygning til 25 millioner kroner ned

I en sag om flere tilfælde af grov afpresning mod en virksomhedsejer og mod ejerne af en kiosk i Ikast har Retten i Herning fredag idømt tre mænd fængsel. Desuden ... Read more »

24-årig dødsbillist idømt knap fire års fængsel

Fængsel i tre år og ni måneder. Det er straffen til 24-årige Jakob Dominik Breinholt, som kørte en 19-årig kvinde ihjel en sommernat i 2021. Det har Københavns Byret fredag ... Read more »

Ophidset russer overlever nedbrud på vej mod finalen

© Michael Errey/AFP Daniil Medvedev var tydeligt irriteret over, at dommeren tillod Stefanos Tsitsipas’ far at råbe ind på banen. (Arkivfoto). Den russiske tennisspiller Daniil Medvedev er for andet år ... Read more »

Rigspolitichef: Vi væltede ikke ud og aflivede mink uden lovgrundlag

© Martin Sylvest/Scanpix Rigspolitichef Thorkild Fogde har fredag afgivet sin forklaring for Minkkommissionen. Dansk politiet har i forbindelse med aflivningen af mink fået en urimelig anklage hængende over hovedet. Det ... Read more »

Bramsen: Flere lande kan følge Danmark ud af Mali

Det er måske ikke kun danske soldater, der trækkes ud af Mali. I løbet af de næste 14 dage vil de øvrige lande, som bidrager til at bekæmpe terrorisme i ... Read more »

Tysk sportsleder frygter coronatest-snyderi til vinter-OL

© Peter Kneffel/Scanpix Michael Hölz tvivler på, at konkurrencerne ved vinter-OL i Beijing vil foregå på fair vis. (Arkivfoto). Flere deltagere ved det forestående vinter-OL risikerer at blive manipuleret ud ... Read more »

Badehotellet-stjerner deler hemmeligheder fra settet

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Amalie Dollerup har spillet Amanda i “Badehotellet” i otte sæsoner. Den 7. februar får niende sæson af publikumssuccesen premiere på TV 2. © Ida Marie Odgaard/Scanpix ... Read more »

Trist nyt: Kong Harald er sygemeldt

I dag kom nyheden om, at kong Harald er sygemeldt de næste par dage som følge af forkølelsessymptomer. Nyheden kommer dagen efter, at kongen havde audiens hos den norske politiker ... Read more »

Helikopter og hunde bruges for at finde ung mand

Med en helikopter og hunde forsøger politiet fredag at finde en 19-årig mand fra Skagen. Det oplyser Nordjyllands Politi kort før middag. Han blev meldt savnet tidligt torsdag aften. Familien ... Read more »

Anklager borer i tiltalt politichefs kurser og kuglepenne-køb

I en lille retssal med kort afstand mellem bordene og stole til tilhørere langs væggen er fokus endnu en gang rettet mod Bettina Jensen. Hun var tidligere afdelingschef i Rigspolitiet ... Read more »

Tiltalt for ulovlig sæddonation ventes at acceptere bøde

© Ida Marie Odgaard/Scanpix En 54-årig mand leverede sæd til kvinder uden tilladelse. Det skete blandt andet via en hjemmeside. (Arkivfoto) En 54-årig mand, der er tiltalt for at have ... Read more »

Beredskabet har forberedt mandskab og materialer inden storm

En storm, der har fået navnet Malik, ankommer til Danmark i weekenden og kan give vindstød af orkanstyrke i dele af landet. Skulle det medføre forhøjet vandstand, væltede træer eller ... Read more »

Burt Reynolds Pontiac Firebird fra Smokey and the Bandit kan nu blive din

Read more »

Klimaminister fejer blåt krav om afgiftslettelser af bordet

Efter fredagens forhandlinger om hjælp til de danskere, som lige nu er ramt af høje varmeregninger, har klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) ifølge ham selv en god og ... Read more »

OVERBLIK: Staten har haft fingre i forfatters dagbøger i 40 år

© Nils Rosenvold/Scanpix I 1981 blev forfatteren Arne Herløv Petersen mistænkt for at have bistået Sovjetunionen på strafbar vis. Der blev dog aldrig rejst en straffesag mod forfatteren. (Arkivfoto) 40 ... Read more »

DR-vært får sin første tatovering i Aftenshowet

© Simon Læssøe/Scanpix Som det kan ses på dette sommerlige billede, har podcaster og musikeren Mattias Hundebøll masser af tusser. (Arkivfoto). I den gode sags tjeneste fik Nola Grace Gaardmand ... Read more »

Opgør om forfatters dagbøger ruller videre i landsret

© Nils Rosenvold/Scanpix Det var tilbage i 1981, at PET rykkede til Tryggelev på Langeland for at rejse en opsigtsvækkende sigtelse mod forfatteren Arne Herløv Petersen. Der blev aldrig en ... Read more »

Fedt, Ring Fit (Episode 1)

© Gamereactor Fedt, Ring Fit (Episode 1) Madam Mim hader solskin, og jeg hader træning. Jeg har som sådan ikke noget imod motion, hvis altså jeg i forvejen laver noget ... Read more »

Frank Hvam bliver DR-vært

© Niels Christian Vilmann/Scanpix Frank Hvam brugte timevis af sin barndom og ungdom på en badmintonbane, der resulterede i flere mesterskabstitler, inden han kastede sig over komikken. Nu vender han ... Read more »

Knap 400 danskere fik udskrevet coronapiller i december

390 danskere fik udskrevet lægemidlet Lagevrio i løbet af december sidste år. Det viser tal, der dækker over uge 50, 51 og 52, fra Sundhedsdatastyrelsen. Siden 16. december har det ... Read more »

Kinas overhoved får Putin på besøg til OL-åbning

© Alexander Zemlianichenko/Scanpix Xi Jinping og Vladimir Putin får tid til en snak, når de i næste uge mødes i forbindelse med åbningen af vinter-OL i Beijing. (Arkivfoto). Ruslands præsident, ... Read more »

Japaner i nød får fransk førstehjælp

© Leveret af FDM Den kommende Mitsubishi ASX er baseret på Renault Captur. Det er sløje tider for Mitsubishi i Danmark og Europa som helhed. Hos os har mærket kun ... Read more »

Mere nethandel sender H&M's salg tilbage til tiden før corona

© Andrew Boyers/Reuters Den svenske tøjkoncern H&M øgede sidste år salget med 6,4 procent til 142 milliarder kroner. (Arkivfoto) Selv om coronapandemien har presset salget i butikkerne, har H&M øget ... Read more »

Mere nethandel sender H & M's salg tilbage til tiden før corona

© Andrew Boyers/Reuters Den svenske tøjkoncern H&M øgede sidste år salget med 6,4 procent til 142 milliarder kroner. (Arkivfoto) Selv om coronapandemien har presset salget i butikkerne, har H & ... Read more »

Død næbhval i Kolding Fjord bliver dissekeret fredag

© Søren Gylling/Scanpix Onsdag formiddag lød det, at man forventede, at næbhvalen i Kolding Fjord var død. Fredag skal den dissekeres og obduceres. Den næbhval, der i løbet af ugen ... Read more »

Ungarns Orban rejser til Rusland for at bede Putin om mere gas

© Laszlo Balogh/Scanpix Ungarns premierminister, Viktor Orban, rejser i næste uge til Moskva. Her skal han møde præsident Vladimir Putin. (Arkivfoto) Ungarns premierminister, Viktor Orban, vil i næste uge under ... Read more »

Sønderjyske henter amerikansk offensivspiller

© Bahram Mark Sobhani/Scanpix Jose Gallegos har scoret 10 mål i 59 kampe for San Antonio FC. Den nedrykningstruede superligaklub Sønderjyske fortsætter oprustningen forud for forårssæsonen. Sønderjyderne har skrevet en ... Read more »

Karsten Ree træt af ‘Forsidefruer': ‘Han vil simpelthen ikke være en del af det'

Milliardæren er ikke interesseret i at følge med i realityprogrammet, som han synes er et ‘tissekoneshow’. I Viaplay-programmet ‘Forsidefruer’ følger seererne en række kendte danske kvinder både i deres hverdag ... Read more »

Digitale læsere og reklamer sender resultat op hos JP/Politiken

© Liselotte Sabroe/Scanpix Den store mediekoncern JP/Politikens Hus står blandt andet bag Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Watch Medier, Politikens Forlag og Saxo. (Arkivfoto) 2021 har budt på fremgang hos mediekoncernen ... Read more »

Australian Open 2022 – watch online in the UK

The Australian Open 2022 is reaching its finals, but the first Grand Slam tennis tournament of the year has already been front and centre of headlines around the world as ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic