Chelsea smadrer Norwich og udbygger forspring i toppen

Asia's Tech News Daily

Chelsea smadrer Norwich og udbygger forspring i toppen
© Tony Obrien/Reuters Ben Chilwell fejrer sin scoring til 4-0, da Chelsea lørdag udklasserede Norwich.

Chelsea udbyggede lørdag føringen i toppen af Premier League med en sejr over bundproppen Norwich.

På hjemmebane vandt førerholdet med 7-0 efter en pauseføring på 3-0.

Mason Mount, der endte med at score hattrick, bragte efter små ti minutter værterne foran på et langskudsdrøn.

Herefter gik det slag i slag, og inden pausen havde Callum Hudson-Odoi og Reece James øget værternes føring til 3-0.

Selv om Norwich kom bedre ud til anden halvleg, så fortsatte mareridtskampen for gæsterne efter omkring en times spil, da Chelsea scorede yderligere to gange.

Først gjorde Ben Chilwell det til 4-0, inden Max Aarons blev noteret for et selvmål til 5-0.

Norwich blev kort efter ramt af en udvisning, da Benjamin Gibson blev præsenteret for sit andet gule kort.

I slutfasen gjorde Chelseas Mason Mount ondt værre for Norwich, da han bragte hjemmeholdet foran med 6-0 på et straffespark. Mount missede første forsøg, men scorede, da der blev dømt omspark.

I overtiden scorede selv samme Mount til slutresultatet 7-0, efter at Norwich-forsvaret igen var kommet slemt på hælene.

Danske Andreas Christensen fik lov til at spare på kræfterne og sad på bænken i hele kampen for Chelsea.

Chelsea topper Premier League med 22 point foran Liverpool og Manchester City med henholdsvis 18 og 17 point. Oprykkerne fra Norwich er fortsat uden sejr efter ni ligakampe og står noteret for to point.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Taiwans forsvarsminister: Kina prøver at udmatte os

© Johnson Lai/Scanpix Mandskab fra Taiwans luftvåben ved et opgraderet F-16V kampfly på en luftbase i Chiayi, hvor luftstyrken er blevet optrappet i en optrappet kold krig med Kina. Kinas ... Read more »

Danmark har indført ny dopingtest - flere kan blive testet

© Liselotte Sabroe/Scanpix En ny og hurtigere dopingtest kan gøre det muligt at test flere danske idrætsudøvere. (Arkivfoto) Som det første land i verden har Danmark taget en ny metode ... Read more »

Hertha Berlin sparker træner ud efter skidt stime

© Soeren Stache/Scanpix Pál Dárdai har fået silkesnoren i Hertha Berlin, selv om han reddede holdet fra nedrykning i seneste sæson. (Arkivfoto) Den tyske bundesligaklub Hertha Berlin har fyret cheftræner ... Read more »

Flere er kommet til skade i frontalt sammenstød ved Hjørring

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Ved uheldet på Skallerupvej er to biler kørt frontalt sammen. (Arkivfoto). To biler er mandag formiddag stødt frontalt sammen på Skallerupvej i Sønderlev tæt ved Hjørring. ... Read more »

Rekordmange butikker forventer stigende salgspriser

© Signe Goldmann/Scanpix Mange af butikkerne i dansk detailhandel forventer stigende salgspriser de næste måneder. (Arkivfoto) De danske forbrugere kan have udsigt til stigende salgspriser den næste tid. I hvert ... Read more »

Opel Astra lander i marts – her er de danske priser

© biltorvet.dk Opel er klar med danske priser på den nye Astra, som byder på drivlinjer til en hver smag, ligemeget om du er til el eller diesel – men ... Read more »

Varemangel og inflation? Det kan du forvente dig af årets julehandel

© Henning Bagger/Scanpix Tre ud af fire danskere har ingen intentioner om at bruge flere penge på julegaver i år, end de plejer. Her skal der dog enten skrues ned ... Read more »

Anklager opgiver sag om anmeldt voldtægt af 14-årig

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Midt- og Vestsjællands Politi anholdt i sommer tre mænd, som det sigtede for at voldtage en 14-årig pige på Stevns. Anklagemyndigheden har vurderet, at der ikke ... Read more »

Coronavariant skærper rejserestriktioner for yderligere tre lande

Danmark indfører skærpede rejserestriktioner for yderligere tre lande i det sydlige Afrika i kølvandet på fund af den nye coronavariant Omikron. Det drejer sig om Angola, Malawi og Zambia. Det ... Read more »

Powerpas: Bliv stærk uden vægte

Hvorfor løfte vægte, når du kan løfte dig selv? Kan man virkelig blive stærk med øvelser, hvor man kun bruger kroppens egen vægt? Sagtens! I de senere år har flere ... Read more »

Kronprinsfamilen sender hilsen til danskerne: Deler julebillede fra egen stue

I går var det første søndag i advent, og rundt omkring i Danmark blev der mange steder tændt lys i adventskransen. Det gælder også i kronprinsfamilien. For mange danskere startede ... Read more »

Apoteker åbner for influenzavaccination af små børn

Børn kan nu blive vaccineret mod influenza flere steder og på flere tidspunkter. Det oplyser Sundhedsstyrelsen. Siden 1. oktober har børn mellem to og seks år haft mulighed for at ... Read more »

Mindst 22 civile er dræbt i flygtningelejr i DRCongo

© Alexis Huguet/AFP Langs denne vej i Ituri i DRCongo kæmper militæret mod forskellige militser. Hundredvis er blevet dræbt i de seneste år. Et angreb på en flygtningelejr i den ... Read more »

Djokovic' far indikerer afbud til Australian Open

© Leonhard Foeger/Reuters Novak Djokovic har vundet Australian Open hele ni gange, men meget tyder på, at han ikke giver sig selv muligheden for endnu en triumf i Melbourne. (Arkivfoto) ... Read more »

Deler skønt billede: Michael Olesens søn døbt

Lørdag var en stor dag for Michael Olesen og Joan Divine, da de fik døbt deres lille søn i Hørsholm Kirke. De store smil var lørdag fundet frem, da Vild ... Read more »

Engangsudbetalinger sikrer rekordstor indkomstfremgang

Sidste år har der været en rekordhøj stigning i indkomsterne herhjemme. Baggrunden for rekorden er de engangsudbetalinger, som er blevet udløst af coronapandemien. Det viser en opgørelse fra Danmarks Statistik. ... Read more »

Her er Europas 7 fineste nyheder

© Leveret af FDM En stor del af kandidaterne til Car of the Year 2022 samlet i Tannisby i Nordjylland. Mens de sidste stemmer er ved at blive talt op ... Read more »

Antallet af relativt fattige er faldet en smule i 2020

Fra 2019 til 2020 er antallet af relativt fattige i Danmark faldet med 8000 mennesker. Det viser en opgørelse fra Danmarks Statistik. I opgørelsen defineres relativt fattige som personer i ... Read more »

Skole lukker midlertidigt efter fund af ukendt coronavariant

Rasmus Rask Skolen i Odense er lukket, fordi der er fundet smitte med en coronavariant. Det oplyser Odense Kommune i en pressemeddelelse. Forældre og elever fik besked sent søndag aften. ... Read more »

Peter Ingemann: Jeg har det ambivalent med bodegaer

© Henning Bagger/Scanpix Om 15 måneder fylder Peter Ingemann 50 år, og han har aldrig haft det bedre, fortæller han. – Jeg har et dejligt ægteskab. Jeg har to fantastiske, ... Read more »

Hollandsk politi anholder par på flugt fra coronakarantæne

I Holland er rejsende på fly fra Sydafrika indlogeret på hotel i karantæne grundet den nye coronavariant Omikron. Fredag testede 61 personer positiv for coronavirus på to fly fra Sydafrika ... Read more »

AaB-cheftræner: Der er lang vej op til topholdene

© Henning Bagger/Scanpix AaB-cheftræner Martí Cifuentes erkender, at nordjyderne endnu har et stykke op til de allerbedste i Superligaen. AaB har gennem efteråret kæmpet med i den bedste halvdel af ... Read more »

FAKTA: Mundbind skal findes frem igen mandag

Torsdagen aften besluttede Folketingets Epidemiudvalg at vedtage en række nye restriktioner mod coronasmitten i Danmark. De træder i kraft mandag. Få et overblik over restriktionerne her: * Mundbind. Mundbind og ... Read more »

Filippinerne vil alligevel ikke byde turister velkommen

Filippinerne har midlertidigt suspenderet en beslutning om at tillade indrejse for vaccinerede turister. Det sker i et forsøg på at forhindre, at den nye Omikron-variant af coronavirusset får fodfæste i ... Read more »

Næsten 30.000 personer har søgt Arne-pension siden august

© Henning Bagger/Scanpix Bryggeriarbejder Arne Juhl har været symbolet på den hårdtarbejdende medarbejder, der er blevet nedslidt efter mange år med et hårdt fysisk arbejde. (Arkivfoto). Siden 1. august har ... Read more »

Sne er på vej - men usikkert om det lægger sig

© Henning Bagger/Scanpix Sne er på vej i ugens løb, men det er usikkert, hvor meget der kommer, og om det bliver liggende. (Arkivfoto) Onsdag går vi ind i december, ... Read more »

Viborgs sportschef forsøger at forlænge med stopperpar

© Bo Amstrup/Scanpix Den 22-årige hollænder Lars Kramer har scoret 3 mål i 15 kampe for Viborg FF i Superligaen siden sæsonstart. (Arkivfoto) Viborg FF gik søndag på vinterpause med ... Read more »

Tiltale: Politikadet solgte oplysninger og krypteret politiradio

En sommerdag på Café Dish Dash i Slagelse var ifølge anklagemyndigheden begyndelsen på to mænds ulovligheder. Den ene var ansat i politiet som politikadet, og hans adgang til politiets udstyr ... Read more »

Nye arbejdsnedlæggelser kan ramme sygehuse mandag morgen

© Henning Bagger/Scanpix Efteråret igennem har der været punktvise arbejdsnedlæggelser blandt sygeplejersker på en række sygehuse landet over. (Arkivfoto). Efteråret igennem har der været punktvise arbejdsnedlæggelser blandt utilfredse sygeplejersker på ... Read more »

Afbræk har givet OL-guldvinder fornyet sult frem mod VM

© Olivier Morin/AFP Trods modgang lykkedes det Anne-Marie Rindom at vinde OL-guld i Tokyo. Præstationen sikrede hende også en nominering som årets bedste kvindelige sejler i verden. Sejleren Anne-Marie Rindom ... Read more »

Nissan investerer over 100 milliarder i sats på elbiler

Den japanske bilfabrikant Nissan vil over de næste fem år investere et beløb svarende til cirka 115 milliarder kroner i at udvide antallet af modeller baseret på el- og hybridteknologi ... Read more »

Demente må vente længe på klar besked

© Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix Demensforløb kan være opslidende for både patienten selv og pårørende. (Arkivfoto.) Den ubehagelige tid, hvor folk bliver udredt for, om de er demente eller ej, trækker ... Read more »

Tidligere ministers sms'er er genskabt i minksag

Tidligere fødevareminister Mogens Jensens (S) sms’er er blevet genskabt og skal nu kigges igennem for, om de har en relevans til minksagen, hvor millioner af mink blev aflivet uden lovgrundlag. ... Read more »

Frederik Andersen må kapitulere over for Ellers Capitals

To af dansk ishockeys største navne, Lars Eller og Frederik Andersen, var søndag oppe mod hinanden, da Carolina Hurricanes på hjemmebane tog imod Washington Capitals. Og topopgøret mellem de to ... Read more »

Sangeren Jimilian vinder Vild med dans

© Martin Sylvest/Scanpix Jimilian Ismaili og Asta Björk snupper trofæet i årets “Vild med dans” foran blandt andet Lise Rønne og Silas Holst. Vinderne af “Vild med dans” 2021 er ... Read more »

Videnskabelig julekalender på vej

© Henrik Petit / TV 2 Videnskabelig julekalender på vej En række helt almindelige børn møder mere eller mindre godvilligt op 1. ­december på en Astro Camp, hvor de bliver ... Read more »

Thomas Frank: Vi har verdens bedste straffesparksskytte

© Kieran Cleeves/Scanpix Brentford FC med danske Thomas Frank i trænersædet slog søndag Everton 1-0 i Premier League. Danskerklubben Brentford FC kom søndag tilbage på sporet i Premier League, da ... Read more »

86-årig kommer slemt til skade i brand i boligblok i Farum

En 86-årig kvinde er kommet slemt til skade i en brand i en etagebygning på Ryttergårdsvej i Farum søndag aften. – Hun er svært brandskadet. Mere kan jeg ikke oplyse ... Read more »

Canada har opdaget første tilfælde af ny coronavariant

Canada har søndag opdaget sine første tilfælde af den nye Omikron-variant. Der er tale om to personer, som for nylig har været i Nigeria. Det oplyser den canadiske sundhedsminister, Jean-Yves ... Read more »

Verdensetterne stækker Astralis-overmænd i finalen

© Jonathan Nackstrand/AFP Ligesom tidligere på måneden ved majoren i Stockholm, hvor dette billede er fra, var Navi bedst, da verdens bedste Counter-Strike-hold tørnede sammen i Royal Arena. (Arkivfoto) Franske ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic