Casper Janebrink om flytten – avslöjar sanningen bakom frånvaron

casper janebrink om flytten – avslöjar sanningen bakom frånvaron

Casper Janebrink om flytten – avslöjar sanningen bakom frånvaron

Casper Janebrink och flickvännen Therese blev föräldrar för ungefär ett och ett halvt år sedan.

För Hänt berättar de om sonens utveckling och om de fyrbenta familjemedlemmarna som tvingats flytta ut från hemmet.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Sångaren i Arvingarna Casper Janebrink, 54, och flickvännen Therese Andersson träffades för första gången på gymmet. Paret har sonen Hugo tillsammans som de välkomnade till världen för ungefär ett och ett halvt år sedan.

Trots att Casper vanligtvis är aktiv på sina sociala kanaler, är han fortsättningsvis restriktiv med att visa upp bilder på sonen.

När Hänt träffar Casper och Therese på premiären av Nanne the best – The music of Tina Turner passar vi på att fråga om sonens utveckling samt statusen på resten av familjen.

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugo: ’’Hyss hela tiden’’

Parets son, Hugo, har hunnit bli ungefär ett och ett halvt år när Hänt träffar Casper och Therese. På plats delar de med sig av några uppdateringar kring sonens utveckling och än har de inte riktigt fått uppleva den berömda tvåårstrotsen.

– Ingen tvåårstrots men jag tycker det trotsar allt eftersom hela tiden. Han lär sig nya hyss på förskolan hela tiden, berättar Casper.

På frågan om Hugo börjat prata så är det ”mamma” som han lärt sig säga, och till Caspers stora förtvivlan säger sonen även ”mamma” till honom. Men när Hugo ska börja säga ”pappa” till Casper är fortfarande osäkert.

– Jag har övat sedan han föddes med det verkar inte funka, berättar Casper glatt till Hänt.

Casper och Therese om familjemedlemmarna: ’’Förflyttat dem’’

Några som inte har synts till på ett tag i Caspers sociala kanaler är de fyrbenta vännerna Rambo och Chili.

Tidigare har hundarna varit väldigt närvarande i bilder och videoklipp, ett exempel är när Rambo skymtades på Caspers Instagram-story ihop med Hugo på en barnvagnspromenad.

Casper och Therese förklarar nu varför hundarna lyst med sin frånvaro på deras sociala medier på senaste tiden.

– Nu har vi inga hundar kvar hemma. Vi har, vad ska man säga, förflyttat dem inom familjen.

FOTO: Jari Kantola/TT, Instagram

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

NHL-kaoset: Alla utespelare på isen visades ut

Ett stort slagsmål bröt ut i matchen mellan Ottawa och Florida. Det blev rejält stökigt i NHL-matchen mellan Ottawa Senators och Florida Panthers – med bland annat ett storslagsmål och ... Read more »

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll

Ny Avatar: Frontiers of Pandora-video visar bonusinnehåll Vi rekommenderar generellt inte att man förhandsbokar spel eftersom det är att köpa grisen i säcken, men om det är något du ändå ... Read more »

Five Nights at Freddy's är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin

Five Nights at Freddy’s är Blumhouse mest inkomstbringande film någonsin Blumhouse Productions har under många år varit en av branschens mest dominanta krafter inom skräckfilm med flera tungviktare under bältet. ... Read more »

Kontrovers kring nya lönekrav för arbetskraftsinvandrare: Misstänkta fuskkontrakt och utvisningshot

Foto: Shutterstock Från och med november har minimilönen för arbetskraftsinvandrare höjts från 13 000 kronor till 27 360 kronor i månaden. Läs också Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) betonade tidigare ... Read more »

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande”

COP28-värden bryter mot egna gasförbudet: ”Oroande” I gulfstaten Förenade arabemiraten, som står som värd för klimatmötet COP28, används tekniken gasfackling trots att den varit förbjuden i 20 år. BBC skriver ... Read more »

Sergej Lavrov ger löfte till Sverige efter USA:s varningar om Rysslands planer

Foto: Wikipedia Commons Austin varnade för att en rysk seger i Ukraina kan leda till ytterligare aggressiva åtgärder mot andra europeiska länder, inklusive de baltiska staterna och Polen. Läs också ... Read more »

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen

IF Metall: Teslas motstånd hotar den svenska modellen Teslas motstånd mot kollektivavtal kan inspirera andra bolag att gå samma väg och på sikt hota den svenska modellen. Det säger IF ... Read more »
Top List in the World