Caroline fandt sin mor i Thailand: Sådan er deres forhold i dag

Caroline fandt sin mor i Thailand. Nu fortæller hun, hvordan deres forhold er i dag.

Sidst var seerne vidne til en hjertevarm genforening, da søstrene Maria og Christina fandt deres mor i Bolivia.

I denne uge var det så blevet tur til at følge Caroline, der havde et stort ønske om at finde sin biologiske mor, Ladda.

I programmet får vi at vide, at Caroline ikke engang var to uger gammel, da hun blev indleveret ved det lokale børnehjem i Thailand, hvor hun blev fundet i en busk.

Ifølge hendes papirer er både navnet på hendes mor og far oplyst, hvilket har været med til at stille en masse spørgsmål.

Spørgsmål har Caroline også mange af. Særligt ønsker hun nemlig at vide, hvem hun er, og så ønsker hun clarity og closure.

Husker ikke meget fra barndommen

Caroline blev adopteret som 6-årig, og inden da nåede hun at opholde sig på tre forskellige børnehjem. En tid, der er sløret, og som hun ikke husker så meget fra.

Over for Newsner fortæller Caroline, at hun hele livet har manglet svar og kæmpet med følelsen af at være forladt.

– Jeg har altid følt mig forladt, da jeg var lille og som teenager og voksen. Jeg har altid følt, at min mor ikke ville have mig. At hun ikke elskede mig, og så følte jeg bare, at der ikke var nogen, der ville kunne lide mig for den, jeg er. I den periode vidste jeg nemlig ikke, hvem jeg var. Jeg har haft svært ved at stole på folk, og har aldrig haft den der moderlige forbindelse. Jeg fik ikke den kærlighed, man skal have.

I programmet går turen derfor til Bangkok og derefter til Chiang Mai i søgen efter svar.

Èt af de største øjeblikke i afsnittet er, da de tager ud til den adresse, som er oplyst til at være Carolines mors adresse.

caroline fandt sin mor i thailand: sådan er deres forhold i dag

Mette og Caroline. Foto: Simon Mouridsen

Jeg vil aldrig glemme det kram

Her møder hun ikke sin mor, men i stedet sin biologiske morfar, og til trods for, at han kort tid forinden ikke har kendt til Caroline, så er de stærke følelser tydelige, også fra Carolines side.

– At møde ham varmede mit hjerte. Det var en følelse, som jeg ikke ville give slip på. Da jeg så ham, begyndte jeg at græde med det samme, fordi jeg kunne bare mærke forbindelsen og følelsen af, at det var dét, jeg havde brug for. Jeg vil aldrig nogensinde glemme det kram. Det gør mig så glad at vide, at jeg har ham som morfar.

Det var også i det øjeblik, at det mest fantastiske skete. Caroline fortæller nemlig, at følelsen af at være forladt, forsvandt med det samme.

I programmet fortæller morfaren, at moren ikke længere bor der. Hun er nemlig flyttet tilbage til Bangkok for at arbejde, men heldigvis får de nummeret på hende.

Ladda vil heldigvis gerne mødes med Caroline, og det resulterer i det magiske øjeblik, hvor mor og datter endelig bliver genforenet i en stor omfavnelse.

caroline fandt sin mor i thailand: sådan er deres forhold i dag

Dét jeg har haft brug for

– Jeg kunne bare se, da hun åbnede armene, at det var hendes måde at sige til mig, at hun var virkelig ked af at give mig væk, og jeg tror, at hun ikke havde ment at gøre det, hvis hun havde haft pengene. Og jeg begyndte bare at græde så meget, da jeg var i hendes arme, for det var bare dét, jeg havde haft brug for lige siden den dag, jeg blev født. Og da jeg endelig fik det, der kunne jeg mærke hendes energi, og at hun ikke ville give slip.

Efter 29 år fandt Caroline endelig sin mor, og da de sad der overfor hinanden, hvor Caroline endelig fik svar på sine mange spørgsmål, så blev vi seere også vidne til noget magisk.

For selvom Caroline i mange år har båret på en følelse af surhed, så valgte hun lige dér at tilgive sin mor.

– Efter jeg har hørt hendes version, så kan jeg kun være taknemmelig. Jeg kan ikke være sur på hende. Det ville være noget andet, hvis hun fortalte, at jeg var et fortrydelsesbarn, og at det ikke mening, at hun skulle have mig, og at hun bare ville give mig væk, så var det noget andet.

Efterfølgende gik turen hjem igen til Danmark og spørgsmålet er så, hvordan deres forhold er den dag i dag

caroline fandt sin mor i thailand: sådan er deres forhold i dag

Der er ikke den stærkeste forbindelse

Til Newsner fortæller Caroline, at de stadig taler sammen, men der er dog en anden person, som hun har fået en stærkere forbindelse med.

– Jeg synes, at vores forhold er okay. Det er ikke det bedste, fordi i starten, da vi fik hinandens Facebook, der talte vi om, hvad der er sket, og så spurgte jeg ind til min far, og hvor de har boet og så med tiden, så har hun sendt mere emojies, der betyder godmorgen og godnat, da det er dét, hun kender, så jeg føler ikke helt forbindelsen med hende, men så fortalte hun mig, at jeg har en onkel.

Det viste sig nemlig, at Carolines mor har en storebror, og ham fortæller hun, at hun er kommet meget tættere på.

Han spørger nemlig meget ind til, hvordan hun har det, og hvad hun laver, og Caroline fortæller, at han meget gerne vil lære hende at kende

Det var dog ikke blot Carolines mor og morfar, som hun mødte i Thailand. I programmet fik hun nemlig at vide, at hun også havde en storesøster og to halvbrødre, som hun også mødte.

Og til Newsner fortæller hun, at de var meget begejstrede for hende.

– Og nu vil de faktisk gerne have, at jeg kommer tilbage til Thailand, og de vil gerne vise mig rundt, og vise mig, hvordan de er opvokset, så jeg føler, at vi har en god forbindelse, men vi snakker ikke så meget, for jeg tror ikke, at de er så gode til det med sociale medier, fortæller hun og fortsætter:

– Men vi prøver i hvert fald hele familien at holde kontakten, så meget vi kan, men på grund af tidsforskellen er det svært.

caroline fandt sin mor i thailand: sådan er deres forhold i dag

Det har været fantastisk

Spurgt ind til, hvad oplevelsen har betydet for hende, så svarer Caroline:

–Jeg føler, at nu ved jeg 100%, hvem jeg er, og jeg har fået mere selvtillid. Den her tur har virkelig givet mig taknemmelighed, og jeg er super glad for, at jeg endelig kan mærke mig selv bedre end før. Og jeg synes, at Mette virkelig har hjulpet mig igennem turen og støttet mig. Da jeg mødte min mor, der var jeg mundlam, og Mette hjalp mig bare. Det har været super fantastisk.

Og da Caroline bliver spurgt ind til om turen endelig gav hende clarity, så lyder svaret hurtigt.

– Oh yes. 100%. Clarity and closure. Det her kapitel fik en god afslutning.

I programmet kan man høre Caroline fortælle, hvordan hun før turen brugte Tik Tok til at flygte fra adoptionen og de mange spørgsmål, men i dag kan hun afsløre, hvordan hun har planer om at bruge app’en til noget helt andet.

Til Newsner fortæller Caroline nemlig, at hun har planer om at lave videoer om adoption, hvordan det føles at være adopteret, og hvordan man kan arbejde med sine følelser, hvis man selv er adopteret. Hun ønsker nemlig at inspirere andre og fortælle dem, at de ikke er alene.

Hvad tænker du om Carolines historie? Skriv i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Artiklen Caroline fandt sin mor i Thailand: Sådan er deres forhold i dag blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World