Call of Duty: Modern Warfare III faldt 15% i pris under Black Friday

amazon, black friday, call of duty: modern warfare iii faldt 15% i pris under black friday

Call of Duty: Modern Warfare III faldt 15% i pris under Black Friday

Call of Duty: Modern Warfare III landede d. 10 november, og det er som regel kutymen at årets spil i serien lander små to uger inden Black Friday. Når nu spillene plejer at være så populære, og at Black Friday er så tæt på lanceringen, så ryger årets spil ikke på tilbud, men sælges til fuld oris.

Sådan har det ikke været for Modern Warfare III. WCCFTech noterer at det stort set aldrig sker at årets Call of Duty-spil kommer på tilbud, men det er sket her via officielle tilbud med 15% rabat på både PlayStation Store og Xbox Store. Det var desuden muligt at købe den fysiske udgave med samme rabat på blandt andet Amazon.

Activision Blizzard har ellers udgivet en besked, hvor de godt nok ikke nævner salgstal overhovedet, men slår fast at Modern Warfare III har sat “record engagement” tværs over den nyeste Modern Warfare-trilogi.

Det er derfor endnu uvist om hvorvidt spillet er en økonomisk skuffelse eller ej, men anmeldelserne har så sandelig ikke været rare. Du kan læse vores her.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World