Brøndby-angriber: Skarpheden manglede

Asia's Tech News Daily

Brøndby havde flere muligheder for at score mod Rangers i Europe League-kampen torsdag i Glasgow, men selv de største chancer formåede det danske hold ikke at udnytte.

Det erkender angriber Michael Uhre efter nederlaget på 0-2.

– Vi skal score på vores chancer. Jeg havde i hvert fald en selv, som jeg alle dage skal score på. Men sådan er det jo nogle gange, siger Uhre til TV 2 Sport efter opgøret.

– Jeg hæfter mig mere ved, at jeg rent faktisk kommer frem til chancer og stadig tror på, at målet kan komme, og det skal jeg bare blive ved med. Nogle gange sparker man forbi mål, og det skal man også være stor nok til.

Jens Martin Gammelby og Andrija Pavlovic kunne også ærgre sig over ikke at forvandle gode målchancer til en scoring.

Randers var også i international aktion torsdag på udebane mod tjekkiske Jablonec i Conference League.

Og selv om Randers først fik udlignet til 2-2 i det 90. minut, så ærgrer Vito Hammershøj-Mistrati sig over, at det ikke lykkedes at rejse hjem med tre point.

Det siger Randers-profilen til TV 2 Sport

– De var okay på omstillinger, men ellers synes jeg, at vi var noget bedre, end de var, så jeg står faktisk her og er lidt skuffet.

Hammershøy-Mistrati mener blandt andet, at Randers havde mere kvalitet og også ville mere i kampen.

– Jeg synes, at vi har langt mere kvalitet, end de har. Og vi er ganske vist bagud to gange i løbet af kampen, så det er lidt mærkeligt at sige, at vi er bedre end dem. Jeg synes bare, at vi vil lidt mere på banen, end de vil.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Dansedarlingen Jimilian: Jeg har vundet Asta

– Hun er den bedste dansepartner i hele universet, jublede Jimilian efter sejren med Asta Björk. Kæresten var klar med kys, da Jimilian vandt “Vild med dans” fredag aften. Jimilian ... Read more »

Forening: Drop håndtryk for statsborgerskab under smittevækst

© Asger Ladefoged/Scanpix Loven om håndtryk ved grundlovsceremonierne blev indført i 2018. På billedet ses daværende udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg, som var vært og gav hånd ved den første ... Read more »

Svensk landstræner følger 16-årig FC København-komet

© Lars Møller/Scanpix Roony Bardghji blev i sidste uge den yngste spiller i en startopstilling i Superligaen nogensinde. Svenske Roony Bardghji blev for knap en uge siden den yngste spiller ... Read more »

Forbipasserende opdagede død mand i kanal i Næstved

En mand er lørdag morgen fundet død i en kanal i Næstved, oplyser vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. – Det er en forbipasserende, som klokken 08.41 ser, ... Read more »

Butiksansatte må droppe mundbind hvis de viser coronapas

Ansatte i detailhandlen kan slippe for at bruge mundbind, hvis virksomhederne stiller krav om, at de viser coronapas. Det har Folketingets Epidemiudvalg bakket op om, oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse. ... Read more »

61 flypassagerer fra Sydafrika er testet positive i Holland

© Arthur Van Der Kooij/AFP Der var lange køer i Schiphol-lufthavnen i Amsterdam, da hundredvis af rejsende fra Sydafrika fredag skulle testet for coronavirus (Arkivfoto). 61 personer, der fredag ankom ... Read more »

Klopp roser Uniteds trænerkandidat: Skidt nyt for andre

© Rui Vieira/Scanpix Jürgen Klopp stod i oktober i spidsen for Liverpool, da holdet på udebane slog Manchester United med 5-0 i Premier League. Siden har United fyret Ole Gunnar ... Read more »

Ung mand er fundet i sin bil i et træ efter soloulykke

En 20-årig mand er i kritisk tilstand efter soloulykke ved Vrå natten til lørdag. Det fortæller vagtchef René Kortegaard for Nordjyllands Politi til regionalmediet Nordjyske. Det var en forbipasserende, der ... Read more »

Joe Biden vil ophæve patentrettigheder på coronavacciner

© Carolyn Kaster/Scanpix Joe Biden var fredag på besøg på øen Nantucket i delstaten Massachusetts. Den amerikanske præsident mener, at patentrettigheder på covid-19-vacciner bør ophæves i kampen mod pandemien. Patentrettigheder ... Read more »

EU-agentur: Høj risiko for at ny variant spreder sig i Europa

© Emmanuel Croset/AFP En kvinde lader sig teste for coronavirus på et hospital i Johannesburg i Sydafrika. Den nyeste coronavariant, Omikron, blev først fundet i Sydafrika. /Arkivfoto) Der er “høj ... Read more »

Tre personer fundet døde under uro i Salomonøernes hovedstad

© Charley Piringi/AFP Indbyggere går gennem Chinatown i Honiara efter endnu en dag med vold og plyndringer. Ligene af tre personer er blevet fundet i en udbrændt bygning i Salomonøernes ... Read more »

Stormen Arwen koster en mand livet i Storbritannien

© Steven Watt/Reuters Stormen Arwen har ifølge den britiske vejrtjeneste medført “frygteligt vejr” i store dele af Storbritannien. (Arkivfoto) Stormen Arwen har ramt Storbritannien med vindstød på næsten 160 kilometer ... Read more »

Den berømte sangskriver Stephen Sondheim er død

© Rw/AP/Ritzau Scanpix Den berømte komponist og sangskriver Stephen Sondheim er pludseligt død. Han blev 91 år og døde i sit hjem i den amerikanske delstat Connecticut fredag. Det skete, ... Read more »

SIF-træner om Kusk: Dygtige spillere er altid interessante

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Kusk har haft svingende spilletid i AaB denne sæson og var i seneste spillerunde ikke afvisende over for et skifte til Silkeborg. (Arkivfoto.) Efter AaB’s 3-1-sejr ... Read more »

Den berømte komponist Stephen Sondheim er død

Den berømte komponist og sangskriver Stephen Sondheim er pludseligt død. Han blev 91 år og døde i sit hjem i den amerikanske delstat Connecticut fredag. Det skete, dagen efter at ... Read more »

LeBron James får bøde på 99.000 kroner for sjofel gestus

© Andy Lyons/AFP LeBron James forsøgte tilsyneladende at signalere et eller andet, da han lavede denne bevægelse efter en trepointscoring mod Indiana Pacers onsdag. Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James har ... Read more »

Astralis holder liv i drømmen om Blast-finale på hjemmebane

Foran et til tider kogende Royal Arena lykkedes det fredag aften det danske Counter-Strike-hold Astralis at holde liv i drømmen om en finaleplads i turneringen Blast Premier på hjemmebane i ... Read more »

FAKTA: Vinderne af Vild med dans gennem årene

Vinderne af 18. sæson af “Vild med dans” er blevet kåret ved finalen i studiet på Østerbro i København. Sangeren Jimilian og dansepartner Asta Björk har sejret og tager titlen ... Read more »

AGF-træner accepterer uafgjort: Alt kunne være sket i den kamp

© Bo Amstrup/Scanpix Cheftræner David Nielsen måtte leve med det ene AGF-point, selv om holdet utvivlsomt havde håbet på at hale ind på top 6-holdene. (Arkivfoto.) AGF og Silkeborg spillede ... Read more »

Lyngby haler ind på Helsingør i toppen af 1. division

De to øverst placerede hold i 1. division, FC Helsingør og Lyngby Boldklub, var fredag aften i aktion, og her lykkedes det Lyngby at hale to point ind på førerholdet ... Read more »

Vild med dans-dommer smittet med corona - misser finale

© Martin Sylvest/Scanpix Nikolaj Hübbe har været dommer i “Vild med dans” siden den ottende sæson, som blev sendt i 2011. Han er balletmester på Det Kongelige Teater. (Arkivfoto). Til ... Read more »

AGF og Silkeborg spiller uafgjort i chanceorgie

© Bo Amstrup/Scanpix Det var en chancerig kamp, men 1-1 blev slutresultatet mellem Silkeborg og AGF. AGF missede fredag en vital mulighed for at spille sig endnu tættere på top-6, ... Read more »

Ukraines præsident har fået rapporter om et kupforsøg

© Valentyn Ogirenko/Reuters Ukraine har modtaget oplysninger fra dets efterretningstjeneste om et muligt kupforsøg med russisk medvirken i december. Det siger den ukrainske præsident, Volodymyr Zelenskij, fredag. Ukraine har modtaget ... Read more »

Sundhedsstyrelsen vil lade 5-11-årige blive covid-19-vaccineret

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn mellem 5 og 11 år skal kunne vaccineres mod coronavirus. Det meddeler vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Helene Probst fredag på et pressemøde. – Jeg er rigtig glad ... Read more »

Praktiserende læger skal hjælpe hovedstaden med at vaccinere

© Achmad Ibrahim/Scanpix Fra næste uge kan de praktiserende læger i Region Hovedstaden vælge at hjælpe med at vaccinere borgere over 12 år. (Arkivfoto). Region Hovedstaden har indgået aftale med ... Read more »

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

© Nils Meilvang/Scanpix Sundhedsminister Magnus Heunicke afgav fredag forklaring i Minkkommissionen. Her kom det frem, at han har afleveret sine håndskrevne noter fra et nøglemøde 3. november sidste år til ... Read more »

Yussuf Poulsen er seneste coronatilfælde hos RB Leipzig

© Ronny Hartmann/AFP Yussuf Poulsen sad ude med en skade i Leipzigs seneste kamp. (Arkivfoto.) Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen er blandt en gruppe af RB Leipzig-spillere, som er blevet ... Read more »

WHO: Ny variant giver grund til bekymring

© Phill Magakoe/AFP En kvinde får en coronavaccine i den sydafrikanske hovedstad, Pretoria. I næsten alle Sydafrikas provinser er der tegn på, at den nye Omikron-variant er i vækst, siger ... Read more »

Ny variant får EU-lande til at skærpe rejseregler

© Johanna Geron/Reuters EU-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, gav fredag en kort udtalelse om den nye coronavariant, der først er opdaget i Sydafrika. EU-landene er enige om at indføre ... Read more »

De første børn under 12 år kan blive vaccineret søndag

© Philip Davali/Scanpix De første børn på 10 og 11 år kan blive vaccineret på søndag. SSI har sendt 135.000 invitationer til målgruppen. (Arkivfoto) De første børn i alderen 5 ... Read more »

Kvinde er i kritisk tilstand efter frontalt sammenstød

En 56-årig kvinde er i kritisk tilstand fløjet til Rigshospitalet i København efter en trafikulykke ved Ølsted mellem Frederiksværk og Frederikssund. Det oplyser Nordsjællands Politi. Ulykken skete på Frederikssundsvej. – ... Read more »

Antal gennembrudsinfektioner stiger - få med tredje stik smittes

© Henning Bagger/Scanpix 1,6 procent af dem, der er færdigvaccineret mod coronavirus, er blevet smittet med covid-19. Til gengæld er det kun 0,22 procent af dem, der har fået tredje ... Read more »

Seks anholdt efter demonstration der spærrede broer i København

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Det gav trafikkaos i København, da klimaaktivister fredag eftermiddag spærrede Langebro og Knippelsbro i protest mod black friday. Københavns Politi har anholdt seks personer efter demonstrationer ... Read more »

Wilczek er testet positiv og misser FCK-kamp og træninger

© Bo Amstrup/Scanpix Det oplyses ikke, hvor længe FCK regner med, at Wilczek er ude. (Arkivfoto.) FCK-spilleren Kamil Wilczek har ikke spillet nogen stor rolle for klubben i efteråret, og ... Read more »

30 ton akutlastbil med 430 hk skal redde julefrokostgæster

© Region Hovedstaden 30 ton akutlastbil med 430 hk skal redde julefrokostgæster ‘Haps haps hasp, nu skal vi ha’ snaps’ Selv om corona’en spøger, vil der alligevel mange steder blive ... Read more »

EU-chef opfordrer til rejsestop til lande med ny variant

© Johanna Geron/Reuters EU-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, gav fredag en kort udtalelse om den nye coronavariant, der først er opdaget i Sydafrika. EU-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, ... Read more »

Heunicke-noter afleveret til Minkkommission: Nøglemøde beskrevet

© Nils Meilvang/Ritzau Scanpix Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har afleveret sine håndskrevne noter til Minkkommissionen. I den notesamling befinder sig noter fra et møde i regeringens koordinationsudvalg 3. november sidste ... Read more »

Sygeplejeskolen-skuespiller afslører: Jeg skal være far

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Thue Ersted Rasmussen spiller i den historiske tv-serie “Sygeplejeskolen” reservelægen Christian Friis. (Arkivfoto). Efter at have fundet kærligheden under corona er der nu endnu mere af ... Read more »

Før finalen: Silas Holst deler vemodig opslag

I aften løber Vild med dans-finalen af stablen, og her bliver det sidste gang, at Silas Holst medvirker som professionel danser. Han har valgt at stoppe i programmet. Men selvom ... Read more »

FAKTA: Over 700.000 har fået tredje vaccinestik

© Getty coronavirus Det seneste døgn 4491 personer fået det første eller andet stik med en coronavaccine. Imens har over 33.500 personer har fået det tredje stik – et såkaldt ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic