Bradley Cooper er klar på at lave The Hangover 4 når som helst

bradley cooper er klar på at lave the hangover 4 når som helst

Todd Phillips lavede noget af en genistreg tilbage i 2009, hvor han kombinerede Bradley Cooper, Zach Galifianakis og Ed Helms med lede tømmermænd på en mission om at finde deres forsvundne ven.

The Hangover blev en instant klassiker, og udæskede to efterfølgere med endnu flere gakkede druk-eventyr. Vi fik den sidste film i trilogien tilbage i 2013 – men hvis det stod til Bradley Cooper, så fik vi en fjerde film når som helst.

Under et interview med The New Yorker Radio Hour blev han spurgt, om han var færdig med ‘sjov’ – ment på den måde, at hans karriere har taget et skridt i en mere drama-tung retning med både hovedrolle og instruktør på film såsom A Star is Born og Maestro.

“Jeg ville lave Hangover 5. Først Hangover 4, men ja. Jeg ville lave Hangover 4 når som helst. Vare fordi, jeg elsker Todd, Zach og Ed så meget.”

Da han så bliver spurgt, om en fjerde film kunne blive en aktualitet, kommer han så med lidt dårligt nyt:

“Jeg tror ikke, at Todd nogensinde kommer til at gøre det.”

Ærgerligt – men måske en fjerde film ude i fremtiden, hvor vi følger de gamle drenge, der lige skal have en sidste gylden aften?

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World