Boeren door heel het land voeren spontaan actie tegen stikstofplannen

Door heel Nederland, maar vooral in Noord-Brabant, hebben boeren actiegevoerd tegen de stikstofplannen van het kabinet. Ze gingen met tractoren staan bij op- en afritten van wegen, waaronder enkele snelwegen.

Boeren door heel het land voeren spontaan actie tegen stikstofplannen

Op de A67 bij het Brabantse Liessel gingen de boeren verder en begaven zich zelfs op de vluchtstrook van de snelweg. Dat meldde een woordvoerster van de politie vrijdag.

Demonstrerende boeren waren ook te vinden op de A67 bij Hapert, de A2 bij Best, de N264 bij Haps en de N272 bij Boxmeer. Verder zijn er acties gemeld bij Liempde en Heeswijk-Dinther. Ook in andere delen van het land, zoals bij Oostrum (Limburg), Maasbree (Limburg) en Lunteren (Gelderland), waren acties.

De meeste demonstraties zijn inmiddels beëindigd, maar op sommigen plekken staan de boeren nog steeds.

De inzet van de politie is erop gericht de situaties veilig te houden, ze zijn met boeren in gesprek en “handhaven waar mogelijk”. De boeren wordt erop gewezen dat bepaalde zaken niet zijn toegestaan, zoals het blokkeren van wegen of zich op de vluchtstrook begeven.

Afgelopen woensdag hielden de boeren een landelijke actiedag in het Gelderse Stroe als protest tegen de stikstofplannen van het kabinet.

Zie ook: NUcheckt: Zonder boer ligt honger in Nederland nog niet op de loer

News Related

OTHER NEWS

Blauwalg in haven Terheijden en brandput Lage Zwaluwe

Er zijn inmiddels borden geplaatst om bezoekers te waarschuwen geen contact te hebben met het water. Dat kan namelijk gezondheidsklachten veroorzaken bij zowel mens als dier. Om te voorkomen dat ... Read more »

Williams: 'Ik hoop dat de volgende generatie tennissters het makkelijker heeft'

“Ik hou er niet van om over mijn nalatenschap te praten. Ik word er vaak naar gevraagd en ik weet nooit precies wat ik daarop moet antwoorden”, zegt Williams in ... Read more »

NEC-eigenaar Boekhoorn overtuigde Cillessen: 'Willen jaarlijks Europees spelen'

“We hebben samen geluncht toen hij naar Valencia kwam”, zei Cillessen dinsdag bij zijn presentatie volgens Omroep Gelderland. “Ik hoorde wat hij van plan is met de club. Hij wil ... Read more »

The Sun: Rita Ora en Taika Waititi in het diepste geheim getrouwd

The Sun: Rita Ora en Taika Waititi in het diepste geheim getrouwd Rita Ora en Taika Waititi zouden in het geheim getrouwd zijn, meldt de Britse tabloid The Sun. Volgens ... Read more »

Vollere sloten in Drenthe en Overijssel: waterschap bouwt buffer op

Verschillende sloten in Drenthe en Overijssel hebben op dit moment al een zogenoemde inlaatcapaciteit bereikt van 80 tot 100 procent. Desondanks daalt het grondwaterpeil op deze plekken, als gevolg van ... Read more »

Meerdere explosies gehoord bij Russische luchtmachtbasis op de Krim

Volgens de ooggetuigen vonden rond 15.30 uur (lokale tijd) zeker twaalf explosies plaats bij de Saky luchtmachtbasis. Een half uur later werd nog een knal waargenomen. De luchtmachtbasis ligt 200 ... Read more »

Tijdens de hitte slapen als een roosje? Zó lukt dat

Help! Vandaag leek het nog wel lekker, maar vanaf morgen ziet het weerbericht er anders uit. Het wordt namelijk tropisch warm in Nederland. De temperaturen zullen in de loop van ... Read more »

Jarenlange oorlog Oekraïne kan Duitse economie 260 miljard kosten

Jarenlange oorlog Oekraïne kan Duitse economie 260 miljard kosten MÜNCHEN (ANP/DPA) – Mocht de oorlog in Oekraïne tot 2030 duren, dan kunnen de kosten voor de Duitse economie oplopen tot ... Read more »

Dit personage krijgt erg belangrijke rol na 'reset' DC Extended Universe

Dit personage krijgt erg belangrijke rol na ‘reset’ DC Extended Universe Komende jaren zal Warner Bros. vooral in gaat zetten op films over de personages Superman, Batman en Wonder Woman. ... Read more »

Serena Williams lijkt punt te zetten achter tenniscarrière

Serena Williams. Tennisser Serena Williams lijkt zich op te maken voor haar afscheid als tennisser. “Ik heb nooit van het woord pensioen gehouden. Ik wil jullie vertellen dat ik evolueer, ... Read more »

Rivier paradijs voor magneetvissers door lage waterstand: 'Je kunt nu veel vinden'

Magneetvisser Reinout Volkers van Magnetar De lage waterstand in rivieren zorgt voor veel problemen voor de scheepvaart, maar anderen zijn er juist blij mee. Magneetvissers bijvoorbeeld, die door de lage ... Read more »

PEC legt Medunjanin tot eind van seizoen vast

Medunjanin kent PEC-trainer Dick Schreuder goed uit de tijd dat ze samen bij Philadelphia Union werkten. Daarvoor was de middenvelder actief bij clubs als Real Valladolid, Deportivo La Coruña en ... Read more »

Twee spoorwegovergangen Hoogkerk gestremd

Verkeer dat tussen 12 augustus om 23.00 uur en 15 augustus om 7.00 uur het spoor in Hoogkerk wil oversteken, wordt omgeleid via de Johan van Zwedenlaan. Deze omleidingsroute geldt ... Read more »

Team Donar compleet met Vernon Taylor

Taylor speelde al eens eerder voor Donar, namelijk in 2019-2020. Hij was toen invaller. Opgeleid bij Spartanburg Methodist University, begon de combo guard bij Riento in Finland. Na bij verscheidene ... Read more »

Doden in Zoetermeer waren zoon en vrouw van in Lekkerkerk verongelukte man

Het ongeval leidde de politie naar het huis aan het Kramerplan in Zoetermeer. Daar werden de lichamen van een 34-jarige man en een 70-jarige vrouw gevonden. Uit onderzoek kwam naar ... Read more »

Virgin River-acteur Martin Henderson uit twijfels over vijfde seizoen

De acteur heeft zo zijn twijfels bij zijn rol. Grote kans dat jij de eerste vier seizoenen van Virgin River in één ruk hebt uitgekeken. Fans wachten dan ook met ... Read more »

Kleine kans op superhittegolf in Limburg

Kleine kans op superhittegolf in Limburg In Limburg wordt het deze week zo heet dat er een kleine kans is dat delen van de provincie te maken krijgen met een ... Read more »

Prinses Amalia ziet af van lidmaatschap Amsterdams studentencorps

Amalia Prinses Amalia (18) gaat toch niet lid worden van het Amsterdamse studentencorps A.S.C./A.V.S.V. Dat meldt de RVD aan RTL Boulevard na berichtgeving van NOS. Hoewel de RVD geen toelichting ... Read more »

Tropische temperaturen verwacht: bruggen worden gekoeld en tropenrooster voor GGD

Om te voorkomen dat de bruggen de komende dagen vastlopen door de hitte worden ze natgehouden. Sinds vandaag koelt de gemeente Rotterdam de Mathenesserbrug, de 1e Parkhavenbrug en de Rijnhavenbrug. ... Read more »

Het klinkt misschien gek in deze tijden van droogte, maar bij Nieuwerkerk wordt de dijk verhoogd

Afgelopen weekeinde ontving het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard een melding dat er aan de Kortenoord water het weiland inliep. Dat water is afkomstig uit de Ringvaart tussen Nieuwerkerk ... Read more »

Oók dove mensen kunnen genieten van World Jazz

De organisatie van het festival werkt samen met HandicapNL om de optredens zo toegankelijk mogelijk maken. Zo zijn er tijdens het evenement ook een speciale toiletunit en prikkelarme ruimte beschikbaar. ... Read more »

Het blijft voorlopig droog, door Rijn stroomt half zoveel water als normaal

“Het wordt in steeds meer gebieden lastig om voldoende water aan te voeren”, staat in de wekelijkse droogtemonitor. Dat hindert op dit moment vooral boeren en de scheepvaart. Ook de ... Read more »

Serena Williams lijkt binnen weken afscheid te nemen van tennis

Serena Williams lijkt binnen weken afscheid te nemen van tennis TORONTO (ANP) – Tennisster Serena Williams lijkt zich op te maken voor haar afscheid als tennisster. “Ik heb nooit van ... Read more »

Vanaf woensdag wordt het Nationaal Hitteplan weer ingezet

Het RIVM gebruikt het Hitteplan om organisaties, professionals en mantelzorgers over de verwachte hitte te informeren. Iedereen krijgt het advies om goed te drinken, zich niet te veel in te ... Read more »

Eerste bewoners van woonproject Het Plot krijgen sleutel

In het Plot gaan naast 64 reguliere huurders, hoofdzakelijke jongeren, ook 43 statushouders en 22 economische dak- en thuislozen wonen. Een gemengd-wonen-concept. Een communitycoach gaat de bewoners ondersteunen waar nodig. ... Read more »

Ruim 4.800 Oekraïense vluchtelingen geregistreerd in de stad

Dat meldt een woordvoerder van wethouder Rutger Groot Wassink (Opvang Vluchtelingen) aan AT5 op basis van de meeste recente cijfers van 7 augustus. De Oekraïners die zich bij het servicepunt ... Read more »

Vaccinmaker Novavax keldert op afwachtend Wall Street

Vaccinmaker Novavax keldert op afwachtend Wall Street NEW YORK (ANP) – Novavax zag dinsdag ruim 16 procent van de beurswaarde verdampen op de aandelenmarkten in New York. Het Amerikaanse biotechnologiebedrijf ... Read more »

Prinses Amalia toch geen lid van omstreden studentencorps

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft aan de NOS laten weten dat Amalia op dit moment afziet van een lidmaatschap. Een verdere toelichting geeft de RVD niet. De prinses liet eerder in ... Read more »

Van der Werfpark krijgt extra opknapbeurt na 3 oktoberviering

Huub Frencken is een van de bewoners die al een tijdlang bij de gemeente aan de bel trekt over het Van der Werfpark. “Het gras is niet overal goed aangeslagen, ... Read more »

De droogte blijft tot zeker eind deze week: Rijn en Maas steeds wat leger

“Het wordt in steeds meer gebieden lastig om voldoende water aan te voeren”, staat in de wekelijkse droogtemonitor. Dat hindert op dit moment vooral boeren en de scheepvaart. Ook de ... Read more »

Laatste herkoppeling in Love Island: dit zijn de vijf koppels

Welke van deze koppels gaat winnen? De grote finale van Love Island komt steeds dichterbij en daar zijn ook de koppels zich van bewust. Gisteravond vond alweer de laatste herkoppeling ... Read more »

Eerste Deense supermarkten 7-Eleven weer open na hackaanval

Eerste Deense supermarkten 7-Eleven weer open na hackaanval KOPENHAGEN (ANP/AFP) – De Amerikaanse supermarktketen 7-Eleven zegt dinsdag zijn winkels in Denemarken langzaamaan weer te heropenen. Maandag moest de Deense tak ... Read more »

Babynieuws! Lizzy van de Ligt en Yuki Kempees in verwachting van tweede kindje

Babynieuws! Lizzy van de Ligt en Yuki Kempees in verwachting van tweede kindje Hooray! Leuk nieuws voor Lizzy van de Ligt en boyfriend Yuki Kempees, want de twee verwachten binnenkort ... Read more »

Jahanbakhsh laat zich zien bij eclatante oefenzege Feyenoord

Jahanbakhsh laat zich zien bij eclatante oefenzege Feyenoord Feyenoord heeft dinsdagmiddag een besloten oefenduel met FC Dordrecht afgewerkt. De Rotterdammers waren in de eigen Kuip met 5-0 te sterk voor ... Read more »

Wat is een superhittegolf?

Wat is een superhittegolf? Een superhittegolf is een extreme hittegolf. Voor het noteren van een superhittegolf moet de maximumtemperatuur op vijf aaneengesloten dagen uitkomen op 30 graden of meer. Op ... Read more »

Rijkswaterstaat stelt verbreding A4 uit tot na 2025

Dat staat in een brief van Rijkswaterstaat aan de gemeenteraad van Leiden. “Niet eerder dan in 2025 zal het project weer worden opgestart”, zegt Floortje Hanneman, directeur Netwerkontwikkeling van Rijkswaterstaat ... Read more »

Gemeente neemt Matilobrug onder handen

De werkzaamheden beginnen op 15 augustus. Dan wordt het brugdek verwijderd en naar de aannemer gebracht. Die voorziet de brug van extra stalen liggers. Als alles volgens planning verloopt, wordt ... Read more »

Aantal geregistreerde positieve coronatests blijft dalen

De cijfers van het RIVM zijn niet volledig, omdat bijvoorbeeld zelftests niet worden geregistreerd. Wel wijzen ook andere cijfers erop dat de coronagolf van deze zomer steeds verder afzwakt. Zo ... Read more »

Droogte houdt aan: steeds minder water beschikbaar

“Het wordt in steeds meer gebieden lastig om voldoende water aan te voeren”, staat in de wekelijkse droogtemonitor. Dat hindert op dit moment vooral boeren en de scheepvaart. Ook de ... Read more »
5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster ParadiseWestern Australia’s Best Photo Spots — Hidden Gems In Perth, Rottnest Island, and Kalbarri for your Instagram9-Day Australia Road Trip Itinerary Around The Best Of NSW — Sydney, Blue Mountains and BeyondDream Cruise’s Thailand Seacation — What to Expect on This Cruise to Nowhere13 Reasons Why Byron Bay Should Be on Every NSW Itinerary5 Places to Visit in Bali Other Than the Beach10-Day Japan Itinerary — Tokyo to Osaka With The JR Pass for $1.1k5 Animal Cafes in Osaka not to be missedBarcelona in three courses15 Unique Experiences in Shikoku — The Laidback Island of Japan Undiscovered By Most TouristsHiking Chestnut Nature Park — Bicycle Pump Tracks and Rare Bird SightingsThe Best Day Trips From Tokyo For Food, Arts & Culture — Northward Golden Route9 Things to Do in Singapore That Are Perfectly Ok to Do Alone48-Hour Dubai Itinerary — The Best Stopover For Thrill SeekersThis New Lifestyle Card is Changing the Way We Travel — MCO Card6-Day Kyushu Itinerary — Chasing Autumn in a Quieter Side of Japan (Fukuoka, Kagoshima, Beppu)6D5N Nagano Itinerary — The Romantic Getaway 3 Hours from Tokyo (Kamikochi, Norikura and Matsumoto)Phuket Travel Guide: Making the Most of Your Day Trip in 11 Hours12 Unique Restaurants in Singapore Even Non-Foodies Will Find ImpressiveUSA Road Trip: 11-Day San Francisco to Los Angeles Itinerary Under S$1.8k3D2N Pattaya Itinerary — An Unexpected Adventure 2hrs from BangkokThe Ultimate Bali Food Guide: 21 Things To Eat in Seminyak, Ubud and Nusa DuaBukit Brown Cemetery — Everything You Need to Know Before Visiting This Old Singapore GraveyardWhy I Chose Travel Writing As My Retirement CareerBa Na Hills Guide — 10 Things To Do In Vietnam’s Breathtaking Hidden PlaygroundSingapoRediscovers Vouchers Ultimate Guide — maximise your S$100 incl. Pro-tips and FAQsIs Travelling Solo Scary? Not For This Singaporean Deaf Traveller — MairahThe Singaporean girl who rode on a Vespa from Singapore to Georgia (Ft. The Wandering Wasp)12 Top Eats in Hong Kong — A (very) Honest Food Review8 ways to see Hangzhou and Nanjing like a localLife after The Travel InternAir Taxi Flights in Singapore by 2024?Hiking in Switzerland — Stunning Hikes That Aren’t on Most Tourist’s ItinerariesThe Ultimate Phuket Guide — 27 Fun Things to Do for an Adventure-Packed Holiday10 Ways to Travel Budget on a Gap Year5-Day Singapore Itinerary — Best Things to Do For First Timers9 Practical Benefits of Solo Travelling That Have Nothing To Do With “Finding Yourself”Penang: The Ultimate Guide To The Most Iconic Georgetown Street Art25 Unique Things To Do In Taiwan Besides Visiting Night MarketsWhy Qatar Is More Than Just a Transit Destination