Bo Svenssons afløser er fyret som cheftræner for Mainz

bo svenssons afløser er fyret som cheftræner for mainz

Jan Siewert er færdig som træner for den tyske fodboldklub Mainz. (Arkivfoto).

Det blev kun til lidt over tre måneder i jobbet for Jan Siewert i jobbet som cheftræner for Mainz.

Den tyske fodboldklub oplyser mandag på sin hjemmeside, at 41-årige Jan Siewert er blevet fritstillet.

Jan Siewert overtog jobbet fra Bo Svensson i starten af november, men resultaterne er udeblevet. 11 kampe i træk uden sejr er det blevet til for Mainz under Jan Siewert.

Bo Svensson stoppede som cheftræner i Mainz 2. november sidste år efter en elendig sæsonstart uden sejr i de første ni ligakampe.

I den første kamp efter Bo Svenssons farvel lykkedes det Jan Siewert at hente en sejr hjemme over RB Leipzig.

Men siden er det gået ned ad bakke for Mainz, der er placeret i bunden af Bundesligaen.

Ud over den enlige sejr over Leipzig er det blevet til ni uafgjorte kampe i ligaen for Mainz i denne sæson. Tre af de uafgjorte kampe var med Bo Svensson ved roret.

Sammen med oprykkerne fra Darmstadt skraber Mainz bunden med blot 12 point efter de første 21 kampe.

Mainz har lige nu ni point op til Union Berlin over nedrykningsstregen.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World