Bo Henriksen føler sig ramt af uheld i europæiske kampe

Asia's Tech News Daily

© Henning Bagger/Scanpix Bo Henriksen måtte se sig hold spille uafgjort med Røde Stjerne torsdag.

Halvvejs i Europa Leagues gruppespil har FC Midtjylland blot hentet to point i tre kampe. Torsdag blev det 1-1 hjemme mod gruppens førerhold, serbiske Røde Stjerne, i en kamp, som midtjyderne havde chancerne til at vinde.

De misbrugte chancer irriterer FCM’s cheftræner, Bo Henriksen, som føler, at det midtjyske mandskab har manglet held i turneringen indtil nu.

– Vi føler jo, at vi har været voldsomt uheldige i Europa League indtil videre. Det vil vi våge at påstå.

– Især på hjemmebane har vi jo egentlig været imponerende på mange måder, og hvis vi spillede de kampe mod Ludogorets og Røde Stjerne igen, er jeg sikker på, at vi ville vinde, siger han.

Selv om midtjyderne torsdag endnu en engang havde svært ved at finde målet i Europa League, kan FCM-træneren godt glæde sig over den overordnede præstation.

– Jeg synes, at vi gjorde det godt. Vi spillede en rigtig god første halvleg, og på mange parametre viste vi, at vi var bedre end Røde Stjerne, siger den karismatiske træner.

Den glæde havde den 20-årige FCM-målscorer Nikolas Dyhr anderledes svært ved at finde frem, selv om 1-1-målet var hans første seniormål i klubben.

– Jeg spillede min bedste kamp for FCM, men jeg har svært ved at glæde mig over det mål lige nu.

– Det vigtigste for mig er en sejr, og jeg vil altid vælge tre point over et mål.

– Så lige nu er det svært at være glad, men selvfølgelig når jeg vågner i morgen, vil jeg være glad for at have scoret, siger den unge venstreback.

Røde Stjerne er efter kampen på syv point, og portugisiske Braga har seks point på andenpladsen, mens bulgarske Ludogorets er efter FC Midtjylland på gruppens sidsteplads.

Derfor var serbernes cheftræner, Dejan Stankovic, ganske godt tilfreds med det ene point i Danmark.

– Vi er tilfredse med resultatet, fordi vi godt vidste, det ville blive en svær kamp. Vi fik, hvad vi kom efter mod et godt og stærkt hold, siger den 43-årige tidligere serbiske storspiller.

Skulle det ikke lykkes for FCM at hente Røde Stjerne eller Braga, giver en tredjeplads adgang til knockoutfasen i Conference League.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

FAKTA: Suveræn Axelsen har vundet syv titler i 2021

© -/AFP Viktor Axelsen har inden for den seneste uges tid vundet to turneringer, erobret førstepladsen på verdensranglisten og er blevet kåret til årets mandlige spiller i 2021. Viktor Axelsen ... Read more »

Kommentator: Merete Dea Larsens kandidatur viser DF's krise

Merete Dea Larsens kandidatur til formandsposten i Dansk Folkeparti viser med al tydelighed den krise, partiet befinder sig i. Det mener politisk kommentator Hans Engell, efter at det tidligere folketingsmedlem ... Read more »

Overtro, varsler og vilde ritualer: Fem overraskende nytårstraditioner

Nytåret kan virke meget kirkeligt forankret, når fjernsynet livestreamer gudstjeneste, og kirkekoret synger “Vær velkommen Herrens år”. Men faktisk starter det kristne nytår allerede 1. søndag i advent. Så den ... Read more »

Kvinde indstillet til dusør - sprang i å for at hjælpe en fremmed

© Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix Politiet har valgt at indstille en 60-årig kvinde til en dusør, efter at hun lørdag sprang i en å for at hjælpe en mand i ... Read more »

Yussuf Poulsen skal have ny cheftræner i RB Leipzig

© Kai Pfaffenbach/Reuters Jesse Marsch skal ikke længere dirigere og vejlede Yussuf Poulsen som RB Leipzigs cheftræner. Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen skal have ny cheftræner. Søndag meddelte Poulsens klub, ... Read more »

Svært slukningsarbejde fortsætter søndag på skib nær Göteborg

© Jonathan Nackstrand/AFP Den svenske kystvagt er involveret i slukningsindsatsen. (Arkivfoto.) Søndag morgen forsætter arbejdet med at slukke en brand på et fragtskib i nærheden af den svenske by Göteborg. ... Read more »

Politi får brugbare tip i jagt på gerningsmand bag skud

12 timer efter at der blev affyret skud i en vandpibecafé på Frederiksberg, har politiet fået “en del brugbare tip” fra borgere i jagten på gerningsmanden. Det fortæller politiinspektør Rasmus ... Read more »

Yngre cyklist dør i påkørsel vest for Odense

En mand på 25 år er omkommet i en ulykke, der skete sent natten til søndag, hvor den cyklende mand blev ramt af en bil i Stegsted. Det fortæller vagtchef ... Read more »

Omdiskuteret oprykningskamp i Colombia skaber vrede

© Armando Franca/Scanpix Den colombianske landsholdsspiller Mateus Uribe, der her er i kamp for FC Porto, kalder den mistænkelige kamp fra hjemlandet for en skændsel. Union Magdalena sikrede sig lørdag ... Read more »

Danskernes appetit på corona-selvtest stiger

Der er stor efterspørgsel blandt danskerne efter selvtest for covid-19, hvor man poder sig selv i næsen. Det fortæller flere apoteker til DR. Svarene er ikke lige så sikre som ... Read more »

Birgitte Raaberg: Jeg ville gerne blive til noget

Det bliver et kærkomment genhør med sin ungdoms soundtrack, når Birgitte Raaberg går på scenen i musicalen “She Loves You”, som får verdenspremiere i Tivoli til foråret. Beatles’ største hits ... Read more »

Dansk speedskater henter historisk medalje i Utah

© Jeffrey Swinger/Scanpix Viktor Hald Thorup har sikret den første danske herremedalje ved et World Cup-stævne nogensinde. © Rick Bowmer/Scanpix Viktor Hald Thorup (til venstre) har sikret den første danske ... Read more »

Mand fortsat i kritisk tilstand efter skud i København

© Rasmus Schaal Linneberg/Free Det var på en vandpibecafé på Åboulevard i København, at en mand blev ramt af skud lørdag aften. En mand er søndag morgen fortsat i kritisk ... Read more »

Svært slukningsarbejde fortsætter i mørke på skib nær Göteborg

© Jonathan Nackstrand/AFP Den svenske kystvagt er involveret i slukningsindsatsen. (Arkivfoto.) Natten til søndag forsætter et intensivt arbejde med at slukke en brand på et fragtskib i nærheden af den ... Read more »

Sikkerhedsstyrker kører bil ind i demonstranter i Myanmar

© Str/AFP Personer modtager behandling, efter at sikkerhedsstyrker i Myanmar søndag har anvendt vold mod demonstranter. Sikkerhedsstyrker har søndag morgen i Myanmar kørt en bil ind i folk, der demonstrerede ... Read more »

Departementschef stoppede sms-sletning allerede i april

For mere end et halvt år siden stoppede Justitsministeriets departementschef, Johan Kristian Legarth, med at slette sine sms’er automatisk. Det skete i april – samme måned som Minkkommissionen bad en ... Read more »

Verstappen tror på vinderchance trods fejl: Bilen er hurtig

© Hoch Zwei/Scanpix Verstappen og Hamilton er i tvekamp om VM-titlen i Formel 1. Trods en “forfærdelig” fejl i kvalifikationen tror Max Verstappen stadig på, at han har vinderchancer i ... Read more »

Ti personer reddet efter vulkanudbrud i Indonesien

© Antara Foto/Reuters De store mængder aske fra vulkanen Semerus udbrud har noget nær begravet landsbyer i den østlige del af den indonesiske ø Java. Ti personer er blevet reddet ... Read more »

Mulig agent stævner efterretningstjenester efter terrordom

© Luca Piergiovanni/AFP Her ses Samsam i retten i Madrid tilbage i 2018. Den danske statsborger Ahmed Samsam, der sidder fængslet efter en spansk terrordom, har fredag stævnet de danske ... Read more »

Politi sætter billede på formodet gerningsmand i skyderi

© Rasmus Schaal Linneberg/Free Politiinspektør ved Københavns Politi Rasmus Bernt Skovsgaard orienterer pressen om et skyderi på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro lørdag aften. Københavns Politi leder lørdag aften efter ... Read more »

Politi efterlyser gerningsmand og frigiver overvågningsfoto

Københavns Politi leder lørdag aften efter en mand, som er mistænkt for at stå bag et skyderi i København. Manden gik ifølge politiet ind på en vandpibecafé på Åboulevard 39 ... Read more »

Dortmund-spiller kritiserer dommer: Han har før matchfixet

© Bernd Thissen/Scanpix Jude Bellingham var rasende over dommeren efter kampen mod Bayern München. Den 18-årige Dortmund-spiller Jude Bellingham var oprørt efter hjemmebanenederlaget til Bayern München lørdag, og det kom ... Read more »

Ung mand ramt af skud på vandpibecafé i København

En “ung mand” er lørdag aften i “meget kritisk tilstand”, efter at han er blevet ramt af skud på en vandpibecafé i København. Det oplyser Rasmus Bernt Skovsgaard, der er ... Read more »

Skadet Karim Benzema udgår i sikker Real Madrid-sejr

© Vincent West/Reuters Vinicius Junior (i midten) bragte Real Madrid på 1-0 mod Real Sociedad. Real Madrid virker ustoppelig i øjeblikket. Lørdag aften hentede den spanske storklub sin sjette sejr ... Read more »

En person er ramt af skud i København

En person er ramt af skud omkring Åboulevard 39 mellem Frederiksberg og Nørrebro. Det bekræfter Rasmus Bernt Skovsgaard, der er politiinspektør hos Københavns Politi, over for Ritzau. – Tilstanden er ... Read more »

Tre skiløbere er dræbt af lavine på østrigsk bjerg

Tre skiløbere har lørdag mistet livet efter at være blevet fanget i en lavine på bjerget Lackenspitze i den østrigske delstat Salzburg. Det skriver det østrigske nyhedsbureau APA. I alt ... Read more »

Danmark uddeler nye øretæver i halvflad VM-kamp

© Liselotte Sabroe/Scanpix Der var godt humør hos de danske håndboldspillere, som med lethed nedlagde Congo ved VM. To kampe, to klare sejre. Det var kravet til det danske kvindelandshold ... Read more »

AIK skyder med skarpt mod Jon Dahl efter guldkamp

© 10600 Andreas Hillergren/Tt/Scanpix Jon Dahl Tomasson førte lørdag Malmö FF til det andet mesterskab i træk. Jon Dahl Tomasson var ikke en populær herre hos AIK, der lørdag måtte ... Read more »

Bayern nedkæmper Dortmund i hæsblæsende tysk topbrag

© Bernd Thissen/Scanpix Kingsley Coman scorede det ene af Bayern Münchens tre mål mod Dortmund. Det var lige så underholdende, som man kunne forvente. De to tyske storklubber Borussia Dortmund ... Read more »

City udspiller bundhold og stryger til tops i ligaen

© David Klein/Reuters Bernardo Silva krøller bolden op i det lange hjørne i Manchester Citys udekamp mod Watford. Manchester City kunne let have ført med tre eller fire mål efter ... Read more »

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

© Bo Amstrup/Scanpix Bliver Merete Dea Larsen DF’s nye formand, ser hun det som sin vigtigste opgave at samle partiet efter flere års magtkampe. (Arkivfoto) Tidligere folketingsmedlem og nuværende hovedbestyrelsesmedlem ... Read more »

Vejle banker lokalrival i målrig pokalkvartfinale

© Claus Fisker/Scanpix Vejle Boldklub var stærkest og har sat kurs mod pokalsemifinalen. © Claus Fisker/Scanpix Den tidligere landsholdsspiller Niki Zimling (til venstre) spillede fra start i Kolding IF’s forsvar. ... Read more »

Verstappen fejler og taber pole position til Hamilton

© Andrej Isakovic/AFP Lewis Hamilton starter forrest, når sæsonens næstsidste grandprix køres søndag i Saudi-Arabien. Max Verstappen var i sit sidste forsøg på vej til at snuppe pole position foran ... Read more »

Minister om trawlfri zone: En hjælp til fiskerne

En kommende trawlfri zone i Bælthavet er ikke tænkt som en hån mod fiskeriet, men som en hjælp. Det siger fiskeriminister Rasmus Prehn (S), efter at Danmarks Fiskeriforening har kritiseret ... Read more »

Politi arbejder med flere hypoteser efter skuddrab hos frisør

Det er fortsat ikke muligt at sige, hvad der var årsag til, at en 17-årig dreng fredag formiddag blev skudt og dræbt i en frisørsalon i Islev i Rødovre Kommune. ... Read more »

Betis tilføjer Xavi første hjemmebanenederlag i Barcelona

© Lluis Gene/AFP Memphis Depay kommer et øjeblik for sent til at kunne få en chance. Det var lidt den generelle historie for Barcelona i hjemmekampen mod Real Betis. Xavi ... Read more »

Mand med mulig kniv anholdt i Thy - truede med drab

Lørdag eftermiddag måtte Midt- og Vestjyllands Politi rykke ud til en adresse i Bedsted i Thy med en indsatsleder, hundepatrulje og flere vogne. En borger havde set, at en person ... Read more »

Sent mål sørger for Liverpool-sejr efter kæmpe afbrænder

© Justin Tallis/AFP Diogo Jota kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da han leverede en utrolig afbrænder mod Wolverhampton. Liverpool prøvede og prøvede, og dybt inde i overtiden lykkedes ... Read more »

Biden og Putin skal tirsdag tale om Ukraine over videoforbindelse

© Brendan Smialowski/AFP Joe Biden (til venstre) og Vladimir Putin (til højre) holdt deres første fysiske topmøde i Schweiz i juni. Tirsdag skal de to tale sammen over en videoforbindelse ... Read more »

Jon Dahls Malmö er svensk mester med minimal margin

© Anton Vaganov/Reuters For andet år i træk har Jon Dahl Tomasson ført Malmö FF til det svenske mesterskab. (Arkivfoto) For andet år i træk kan den tidligere danske landsholdsangriber ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic