BMW 3.0 CSL

Med EU’s beslutning om at forbyde nyproducerede biler med forbrændingsmotor fra 2023, tyder det på at benzinmotoren snart er ude i sin sidste svanesang – og mens flere og flere producenter skrinlægger ICE-modeller, er der – heldigvis for benzinhoveder – stadig nye imponerende biler der dukker op.

BMW-gruppen har kørt BMW M-brandet ud i en selvstændig virksomhed (formentlig for at kunne udvikle vilde biler, uden at skulle kæmpe med stordrift udledningsbestemmelser), og bygget en vild bil, der står for 50 års racingekspertise. Resultatet er BMW 3.0 CSL.

bmw 3.0 csl

BMW 3.0 CSL

Bilen er en meget begrænset produktionsmodel, der bliver produceret i total 50 eksemplarer – med en produktionstid på godt 3 måneder.

Den nye BMW 3.0 CSL er reinkarnationen af en legendarisk racerbil, og det betyder også at den karakteristiske hækspoiler, der gav originalen kælenavnet “Batmobilen” er tilbage.

Lakeringen af den nye model er selvfølgelig et nik til klassiske BMW racerfarver fra starten af halvfjerdserne.

Den kraftigste række-sekser fra BMW nogensinde

BMW 3.0 er udstyret med den kraftigste sekscylindrede motor i en gadelovlig BMW nogensinde: 3-liters motoren, der er udstyret med M TwinPower turbosystem leverer 560 hestekræfter og et moment på 550 Nm! Det kobles selvfølgelig med en 6-trins manuel gearkasse og baghjulstræk med aktivt differentiale, for at give en ægte klassisk racerfølelse.

BMW har endnu ikke offentliggjort hverken pris eller hvilke markeder bilen bliver tilgængelig på.

News Related

OTHER NEWS

R går ind for børnetilskud men vil måske alligevel stemme blankt

De Radikale vil stemme blankt, hvis der endnu ikke er en ny regering på plads, når et lovforslag om at forlænge et midlertidigt børnetilskud til særligt udsatte familier skal til ... Read more »

Adidas-teknologi om mål: Ronaldo rørte ikke bolden

Cristiano Ronaldo rørte ikke bolden, da han forsøgte at heade til Bruno Fernandes’ indlæg. Cristiano Ronaldo mener selv, at han headede til Bruno Fernandes’ indlæg og derfor skulle krediteres for ... Read more »

Landsret skal afgøre straf for kvindes husmorliv i IS-kalifat

Statsadvokat i Viborg Jakob Berger Nielsen oplyser tirsdag, at anklagemyndigheden anker den dom, som en 35-årig dansk kvinde blev idømt 18. november. Kvinden fik tre års fængsel, men anklagemyndigheden ønsker ... Read more »

Iran-Forbundsstaterne, de sandsynlige formationer

Iran-Forbundsstaterne, de sandsynlige formationer Sandsynlige formationer Den første dag i den sidste runde af gruppespillet ved VM i Qatar afsluttes med Iran og USA, som spiller kl. 20.00 italiensk tid ... Read more »

EU-udspil skal fremme genanvendelse af plastaffald

Ifølge EU-Kommissionen skal plastemballage i højere grad produceres af genanvendt plast. Det oplyser Dansk Affaldsforening på baggrund af et lækket udkast fra EU-Kommissionen. – Det er en positiv udvikling, fordi ... Read more »

Skadesfri trup giver Hjulmand hovedbrud før gruppefinale

Onsdag klokken 16 dansk tid begynder Danmarks VM-gruppekamp mod Australien. Fodboldlandstræner Kasper Hjulmand har frit valg blandt sine 25 tilbageværende spillere i VM-truppen, når han onsdag skal sætte sin startopstilling ... Read more »

Schlüters arvtager er død - 85 år

Torben Rechendorff er hver dag stået tidligt op i sit liv, men nu har han gjort det for sidste gang. Han er død i en alder af 85 år, oplyser ... Read more »

Deschamps kan spare Mbappé: Han er ikke 18 mere

Kylian Mbappé var i strålende humør under Frankrigs træning mandag. Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, har bebudet, at han vil spare spillere, når Frankrig afslutter VM-gruppespillet mod Tunesien onsdag eftermiddag, men ... Read more »

Nu skal Thulesen Dahl og Skaarup vidne mod Messerschmidt

På en småskrattende videoforbindelse til et EU-kontor bliver dag 3 i anklagemyndighedens sag mod Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, tirsdag indledt. I den anden ende sidder Wolfgang Herzig, som er ... Read more »

Helikoptere og skibe i eftersøgningsaktion ud for Skagen

Med to redningshelikoptere og skibe har Forsvaret tirsdag gang i en eftersøgningsaktion i farvandet omkring Skagen. Her leder man efter en filippinsk mand, som man formoder, er faldet over bord. ... Read more »

13-årig pige udsat for overgreb ved campingplads

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker overgreb på en 13-årig pige, der fandt sted søndag aften ved Gammelbro Camping ved Haderslev. (Arkivfoto). En 13-årig pige blev ifølge politiet udsat for et ... Read more »

58-årig mand død efter at være blevet klemt af sæk i Nyborg

En mand er mandag afgået ved døden efter en arbejdsulykke på en virksomhed i Nyborg. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Bjarne Tykgaard. – Det er en mand, der er ... Read more »

Naturvenner efterlyser bindende mål for at bremse tab af arter

Det er rystende så lidt beskyttet natur, vi har i Danmark, lyder det fra DN-præsident Maria Reumert Gjerding. (Arkivfoto). Danmark halter langt bagefter de andre EU-lande, når det gælder beskyttelse ... Read more »

Briter udelukker Kina fra atomprojekt og indkalder ambassadør

Storbritannien har tirsdag udelukket et kinesisk selskab fra et projekt om at bygge et atomkraftværk på Englands østkyst. Det skriver nyhedsbureauet AFP. Byggeriet vil i stedet udelukkende ske sammen den ... Read more »

Lønforskel mellem mænd og kvinder stiger igen efter 15 års fald

Selv om det er gået langsomt, er forskellen mellem mænds og kvinders indkomst blevet mindre år for år. Men efter 15 års uafbrudt fald blev det såkaldte løngab igen større ... Read more »

Holland-Qatar, de sandsynlige opstillinger

Holland-Qatar, de sandsynlige opstillinger Sandsynlige formationer Det bliver den sidste kamp for værterne fra Qatar, som allerede er blevet elimineret fra VM i deres første deltagelse nogensinde. De venter Holland, ... Read more »

Politiet tavs om hændelse i Dianalund

Tidligst tirsdag vil Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi løfte sløret for, hvad man mandagen igennem har foretaget sig i Dianalund. I tre tweets i løbet af dagen har politiet fortalt, at ... Read more »

Mand på stoffer dræbte 70-årig med økse og ringede 112

Retten i Odense har tirsdag varetægtsfængslet en 46-årig mand, som mistænkes for drab. Han har erkendt de faktiske omstændigheder. (Arkivfoto). En 70-årig mand blev tidligt mandag morgen dræbt i Odense, ... Read more »

Hvad er TikTok?

Flere og flere fotografer har taget det sociale medie TikTok i brug. Lige nu ligger der masser at inspiration og viden klar, hvis du hopper med over på det sociale ... Read more »

Rockerkrig bliver til ny dansk serie med prominente navne

Danmarks første store rockerkrig bliver nu filmatiseret i seks afsnit under titlen “Bullshit”. Det annoncerer Viaplay Group i en pressemeddelelse. Den kommende serie er baseret på den dokumentariske beretning “Bullshit ... Read more »

Hvor er Gamereactors anmeldelse af Need for Speed Unbound?

Hvor er Gamereactors anmeldelse af Need for Speed Unbound? Der er rigtig mange der får adgang til Need for Speed Unbound før lanceringen fredag, for ved at forudbestille Palace Edition-udgaven ... Read more »

Eksperter dumper dansk indsats for at beskytte naturen

Land- og skovbrug fylder meget i den danske natur, og det levner ikke megen plads til forskellige dyre- og plantearter, konkluderer Biodiversitetsrådet. (Arkivfoto). Det står skidt til med naturen i ... Read more »

Triumf sender Heroic op som verdens nummer et

Heroic slog Faze med 2-1 i søndagens finale i Royal Arena. Heroic scorede ikke blot stor ære og et beløb svarende til 1,4 millioner kroner, da sejren i Blasts efterårsfinale ... Read more »

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion lader til at være et værdigt remaster

Crisis Core: Final Fantasy VII – Reunion lader til at være et værdigt remaster Det er efterhånden et stykke tid siden, men der var engang, hvor Sony sad på en ... Read more »

Forskere og Dansk Industri kritiserer Danmarks rumindsats

Flere forskere og Dansk Industri kritiserer tirsdag den danske rumindsats. Mens mange andre europæiske lande har valgt at hæve den økonomiske støtten til den europæiske rumfartsorganisation ESA, falder Danmarks andel ... Read more »

Halvindbagt pizza

Alt efter hvor du befinder dig i landet har den lokale pizzamand altid en række klassikere på menukortet. Og dem man ofte finder foruden de klassiske pizza og pitakebab, er ... Read more »

Overvældet Annette Heick deler video: I chok over at modtage fornem pris

Sangerinden Annette Heick fik i weekenden overrakt en vandrepokal for sit frivillige arbejde for Røde Kors. Det var en noget usædvanligt mundlam Annette Heick, der i weekenden kunne modtage Årets ... Read more »

Juventus-ejer foreslår Ferrero som ny formand

Andrea Agnelli går af som Juventus-formand. (Arkivfoto). Gianluca Ferrero kan blive ny formand for den italienske storklub Juventus, efter at bestyrelsen og formand Andrea Agnelli bebudede deres snarlige afgang sent ... Read more »

Dan Andersen deler glædelig besked: Har fået lille datter

Komiker Dan Andersen har fået en lille datter med hustruen Cille. Lykken vil ingen ende tage for den 43-årige komiker Dan Andersen, der netop er blevet far til en lille ... Read more »

Sådan begynder du en karriere som freelance fotograf

Vil du gerne gøre fotografi til din levevej, men ved ikke, hvor du skal starte? Her er din guide til, hvordan du arbejder inden for fotografi. Det kan være utroligt ... Read more »

Nye regler bremser udbygning af solenergi i Danmark

Energikrisen har været medvirkende til, at antallet af store solcelleanlæg i Danmark er vokset kraftigt i år. Ifølge tal fra Dansk Solcelleforening, som Jyllands-Posten har fået indsigt i, er der ... Read more »

Super Mario Bros-filmen får endnu en trailer i aften

Super Mario Bros-filmen får endnu en trailer i aften Det er cirka to måneder siden at vi fik den første trailer fra Super Mario Bros-filmen, og lad os da bare ... Read more »

4 ting du skal vide om laserbehandling

Som livet passerer, er det de færreste af os, der går igennem uden nogen synlige tegn på ældning. Synlige tegn kan blandt andet være ar, solskader eller rynker – blot ... Read more »

Teamchef stopper hos Ferrari efter 28 år på holdet

Efter måneders spekulationer blev det tirsdag en kendsgerning, at Mattia Binotto stopper som teamchef hos Ferrari i Formel 1. Den 53-årige Binotto stopper ved årets udgang, lyder det i en ... Read more »

Juventus, Exor annoncerer ny præsident

Juventus, Exor annoncerer ny præsident Juventus, erklæringen Nyt kommuniké i Juventus, fra Exor, Juventus-klubbens moderselskab, som har meddelt hvem der skal være ny Juventus-præsident efter Andrea Agnelli’s afgang. “Med henvisning ... Read more »

Ferrari, Mattia Binottos fratræden officiel

Ferrari, Mattia Binottos fratræden officiel Mattia Binottos ord Nu er det officielt: Ferrari har meddelt, at man har accepteret Mattia Binottos afsked, som forlader sin stilling som teamchef for teamet ... Read more »

Disneys animationsfilm Strange World lader til at være et stort flop

Disneys animationsfilm Strange World lader til at være et stort flop Det er så sandelig ikke alle film der rammer det globale “Box Office” der kan blive et hit. Det ... Read more »

Lene Beiers svære besked om sønnen: Årelang kamp har påvirket familien

TV-værten Lene Beier vil sætte fokus på de unge, der har det svært, for hendes egen søn har også oplevet at være ramt på trivslen. At være forælder til et ... Read more »

Begynderens guide til portrætter

Portrætfotografi er en klassiker blandt fotogenrerne og er en af dem, der er sværest at mestre helt. Her er en let guide til dig, der lige er begyndt at fotografere ... Read more »

Red Dead Redemption 2 satte brugerrekord på Steam i weekenden

Red Dead Redemption 2 satte brugerrekord på Steam i weekenden Rockstar har gjort det meget tydeligt, at vi hverken skal forvente en next-gen opdatering af Red Dead Redemption 2 til ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network