Bjørn Eidsvåg deler fantastisk karrierebeskjed – etter suksessen i Hver gang vi møtes

Artisten er for tiden aktuell med TV-programmet «Hver gang vi møtes».

Bjørn Eidsvåg (68) er et velkjent navn for de aller fleste i Norge.

LES MER: Hylles i Hver gang vi møtes: Nå deler Bjørn Eidsvåg vemodig beskjed

LES MER: Bjørn Eidsvåg avslører hemmelig avtale i «Hver gang vi møtes»

Han kan se tilbake på en lang og innholdsrik karriere innenfor musikken.

Det er få artister som kan si seg så folkekjære som Bjørn Eidsvåg.

Mannen fra Sauda er som mange vet også ordinært prest, og har utdannelse innen teologi fra et teologiske menighetsfakultet i Oslo.

Nå er den populære artisten aktuell i den 13. sesongen av det folkekjære musikkprogrammet Hver gang vi møtes på TV 2.

Sesongpremieren byr på underholdende og tårevåte øyeblikk når kjente artister tolker flere av Eidsvågs største klassikere.

Han står for mange norske klassikere som «Eg ser», «Floden» og «Bare en mann», bare for å nevne noen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

bjørn eidsvåg deler fantastisk karrierebeskjed – etter suksessen i hver gang vi møtes

Eidsvåg annonserer konserter

Nå annonserer Bjørn Eidsvåg at han skal turnere rundt i Skandinavia i 2023.

Turneen vil finne sted mellom 9. mars og 23. april.

Han skal besøke mange store byer i Norge, som Bodø, Trondheim, Bergen og Oslo, samt fire konserter i Danmark.

Eidsvåg skriver følgende i et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram:

«Ser stort frem til å legge ut på veien med mitt fremragende band i mars. Billettene går visstnok unna, så nå er det satt opp ekstrakonsert i Stavanger og Trondheim. Stas! Velkommen skal dere være.»

Innlegget kan du se her:

Så moro da, Bjørn! Kunne du tenkt deg å dra på Bjørn Eidsvåg-konsert?

Lise Fjeldstad raser over oppsiktsvekkende detaljer: «Jeg er sjokkert»

Cathrine Fossum forsvinner fra God morgen Norge – dette sier Desta Marie Beeder

Harald Rønneberg deler nytt bilde med prinsesse Märtha Louise – som hun reagerer lynraskt på

News Related

OTHER NEWS

Per Orderud har anmeldt tidligere Kripos-førstebetjent for fabrikkering av bevis

Per Orderud mener tidligere Kripos-førstebetjent Tore Per Bakken ikke snakket sant i retten om kriminaltekniske bevis knyttet til merker etter prosjektiler i ulike trestykker. Orderud mener Bakken ikke snakket sant ... Read more »

Kjørte i fylla som 19-åring: – Slapp alle hemninger og moral

ØDELAGT: Slik så bilen ut etter at den havnet utenfor veien og begynte å brenne. Kjørte i fylla som 19-åring: − Slapp alle hemninger og moral Politiet stanset flere unge ruskjørere ... Read more »

Åpner pengesekken for filmfestivaler

Totalt skal 15.550.000 kroner fordeles på 15 ulike festivaler – og 940.000 kroner tildeles tre bransjetiltak, i regi av festivaler. Det skjer gjennom ordningene for filmfestivaler og bransjetiltak, arrangert av ... Read more »

Kulturrådet med én million kroner til kunst- og kulturkritikk

– Ordningen tidsskrift og kritikk har en spesiell rolle i arbeidet for et demokratisk og tolerant samfunn som også skal romme ulike synspunkt, sier Ida Habbestad, leder i Kulturrådets faglige ... Read more »

Hvor er regjeringen når maten stadig blir dyrere?

Det folk trenger nå er en regjering som er handlekraftig. Å følge situasjonen nøye har vi nå prøvd i halvannet år. Det fungerer ikke. Det skriver stortingsrepresentantene fra Frp Sivert ... Read more »

Chelsea lar seg presse til tidens dyreste Premier League kjøp

Sommeren 2021 satte Manchester City Premier League kjøps rekord da de hentet Jack Grealish fra Aston Villa for 117,5 millioner euro. – Nå er det Chelsea som med nye eiere ... Read more »

NVE-rapport viser den store utfordringen med vindkraft

NVE-rapport viser den store utfordringen med vindkraft Utviklingen til vindkraft har de siste årene vært ganske utrolig. Prisene har blitt presset så mye nedover at vindkraft på land nå fremholdes ... Read more »

Én mann kritisk skadd i frontkollisjon på Sunnmøre

– Sjåføren i personbilen er fastklemt, sier operasjonsleder Jens Dahl til NTB. To personer er involvert i ulykken, og veien er stengt på stedet som følge av hendelsen. – Begge ... Read more »

Netflix' One Piece-serie viser de første bildene og bekrefter premieren i 2023

Netflix’ One Piece-serie viser de første bildene og bekrefter premieren i 2023 Det har gått nøyaktig tre år siden Netflix bekreftet at en live-action One Piece-serie var på trappene og ... Read more »

Firmabil: Elbil dyrere enn dieselbil

Regjeringen har fjernet en rabatt som gikk på verdien på elbilen, og nye avgifter gjør at det skattemessig ikke lønner å velge elbil fremfor fossilbil som firmabil. Det mener iallfall ... Read more »

Gattuso ferdig som Valencia-manager

Gennaro Gattuso er ferdig som Valencia-trener. Foto: Hussein Malla / AP / NTB Italieneren ble ansatt i juni i fjor, og var da klubbens femte permanente trener siden september 2019. ... Read more »

Molly-Mae Hague og Tommy Fury har blitt foreldre

Molly-Mae Hague og Tommy Fury har blitt foreldre Molly-Mae Hague og Tommy Fury har blitt foreldre Det kjente «Love Island»-paret har fått sitt første barn. Publisert: 30.01.23 kl. 19:12 Oppdatert: ... Read more »

16-åring tiltalt for knivstikking i Stavanger

Det er satt av to dager til rettssaken i Sør-Rogaland tingrett i slutten av februar. Hendelsen fant sted på en buss i Stavanger like før midnatt 8. oktober i fjor, ... Read more »

Mann siktet etter at kvinne ble funnet død i Moss 10. januar

– En person er siktet for å ha unnlatt å hjelpe avdøde da hun befant seg i en hjelpeløs tilstand, sier politiadvokat Torgeir Lutro i Øst politidistrikt til Moss Avis. ... Read more »

Keeper Isak Pettersson som har hatt et par tøffe år i Toulouse kommer til Norge

Stabæk som sammen med Brann er tilbake i Eliteserien er i ferd med å hente inn en svensk sisteskanse. 25 år gamle Isak Pettersson har et par tøffe år bak ... Read more »

Messi åpner opp etter VM-triumfen: – Familien har hatt det tungt

HØYT OPPE: Feiringen ville ingen ende ta da Lionel Messi endelig kunne heve VM-trofeet etter finaleseieren mot Frankrike i desember. Messi åpner opp etter VM-triumfen: − Familien har hatt det tungt ... Read more »

Pakistansk Taliban sier de står bak moskéangrep

Politi og redningsmannskaper på stedet der over 60 mennesker ble drept i et selvmordsangrep mot en moské i Peshawar i Pakistan mandag. Angrepet mot moskeen, som lå inne på området ... Read more »

Blinken gjentar USAs ønske om tostatsløsning i Midtøsten

I et møte med Benjamin Netanyahu mandag sa Antony Blinken at USA fortsatt mener at en tostatsløsning er den eneste måten å løse konflikten mellom Israel og palestinerne på. Blinken ... Read more »

Danmark endrer praksis – gir asyl til afghanske kvinner

Kvinner og jenter behandles på en måte i Afghanistan som kan sies å være forfølgelse, ifølge en rapport fra EUs asylbyrå. På grunn av denne rapporten har Danmark besluttet å ... Read more »

Marilyn Manson anklaget for seksuelt overgrep av mindreårig

Marilyn Manson anklaget for seksuelt overgrep av mindreårig Marilyn Manson anklaget for seksuelt overgrep av mindreårig En kvinne anklager Marilyn Manson for å ha seksuelt forgrepet seg på henne flere ... Read more »

Her er vinterens bekreftede overganger i Eliteserien

Her er vinterens bekreftede overganger i Eliteserien Flere store profiler fra det norske fotballåret 2022 er solgt for store summer, og har havnet i land som England, Nederland, Frankrike, Tsjekkia, ... Read more »

Stians stunt vekker oppsikt: – Jeg sa opp jobben for dette

Stians stunt vekker oppsikt: – Jeg sa opp jobben for dette – Jeg ønsker å få med meg folk som sitter hjemme og ikke har det så greit, sier Stian ... Read more »

Røde Kors: Verden er farlig uforberedt på nye kriser

For til tross for tre år preget av coronapandemien, mangler verden fremdeles gode beredskapssystemer, ifølge Det internasjonale forbundet av Røde Kors- og Røde Halvmåneforeninger (IFRC). De sier det er avgjørende ... Read more »

«Sikkerhetsutglidning» førte til flystyrt ved Örebro, sier havarikommisjonen

Ulykken, som skjedde 8. juli 2021, er en av Sveriges mest alvorlige flyulykker. Kommisjonen mener sikkerhetsarbeidet har sklidd ut på flere områder, noe som har ført til mindre sikkerhetsmarginer. – ... Read more »

NHL-legenden Bobby Hull er død

Hull er av mange sett på som en av de beste målscorerne i NHL-historien og ble toppscorer sju ganger siden debuten i 1957. Han ledet Chicago-klubben til Stanley Cup-tittelen i ... Read more »

Blinken: Israelere og palestinere må slutte å fyre opp under konflikten

USAs utenriksminister Antony Blinken ber israelere og palestinere om å slutte å helle bensin på bålet. Foto: AP / NTB Blinken: Israelere og palestinere må slutte å fyre opp under ... Read more »

Stranger Things Sesong 5 begynner innspillingen i mai

Stranger Things Sesong 5 begynner innspillingen i mai Den femte sesongen av TV-fenomenet Stranger Things skal begynne å filme i mai, som avslørt av Noah Schnapp under en Instagram live ... Read more »

Forskrekket over deler av matbransjen: – Helt Texas

I STUSS: Næringsminister Jan Christian Vestre mener det er overraskende lite fakta rundt fortjeneste og samarbeid i matvarebransjen. Forskrekket over deler av matbransjen: − Helt Texas På onsdag øker matprisene. Næringsminister ... Read more »

Havnaa bekrefter bruddskade: – Må opereres

BEKREFTET BRUDD: Kai Robin Havnaa viser frem gipsen på den høyre hånden etter tommelbruddet han pådro seg da han knocket ut Hany Atiyo lørdag kveld. Havnaa bekrefter bruddskade: − Må opereres ... Read more »

Radja Nainggolan og Daniele De Rossi er sammen igjen

En ting er helt sikker, hvis du ansetter Radja Nainggolan blir det ikke kjedelig. – Den den kunnskapen henger det ikke på greip at den svært politisk korrekte klubben Royal ... Read more »

Activision har sendt ut spørreundersøkelser med spørsmål om neste Call of Duty: Warzone 2.0-kart

Activision har sendt ut spørreundersøkelser med spørsmål om neste Call of Duty: Warzone 2.0-kart Mens Al Mazrah tilsynelatende har gått ganske bra med Call of Duty: Warzone-samfunnet (til tross for ... Read more »

– Utenlandskablene har gitt prissmitte

– Utenlandskablene har gitt prissmitte Se vodkasten med Aasland i videovinduet øverst – eller hør podkasten nederst i saken! Onsdag klokken 10 legger Energikommisjonen frem sin rapport. Etter det Nettavisen ... Read more »

Konkurransetilsynet kaller inn dagligvaregigantene til møte om økte matpriser

Bransjen har de siste månedene varslet gjentatte ganger om økte priser fra 1. februar. Konkurransedirektør Tina Søreide sier det er to ting som bekymrer henne: – Det ene er hvordan ... Read more »

Flyr-aksjen kollapset på børs: – Ser ordentlig tungt ut for Flyr

USIKKER FREMTID: Selskapet vil ikke svare på hva som skjer med flyene resten av uken, utover at mandagens flyvninger går som normalt. Flyr-aksjen kollapset på børs: – Ser ordentlig tungt ... Read more »

Sichuan-provinsen i Kina vil ha flere barn

Par i Kinas Sichuan-provins kan nå få så mange barn de vil, har myndighetene fastslått. Foto: AP / NTB Sichuan-provinsen i Kina vil ha flere barn Kinas befolkning sank i ... Read more »

22 mister jobben etter «Tid for hjem»-nedleggelsen

LEGGES NED: TV-programmet «Tid for hjem» er nå lagt ned, og nå må produksjonsselskapet bak også avvikles. 22 mister jobben etter «Tid for hjem»-nedleggelsen Det var like før jul at ... Read more »

Tok med mat fra Spania: – Får sjokk hver gang vi kommer hjem

SJOKKTUR: Pensjonist Knut Hemstad har ikke helt klart å venne seg til norske matprisene etter spaniaturen. Tok med mat fra Spania: − Får sjokk hver gang vi kommer hjem OBS PÅ ... Read more »

Cowboy Bebop-skaperen: Kunne ikke fordra Netflix-tilpasningen

Cowboy Bebop-skaperen: Kunne ikke fordra Netflix-tilpasningen Anime-verdenen har funnet sin plass hos Netflix, men det samme kan ikke sies om strømmegigantens live-action-tilpasninger av elskede japanske klassikere, og den nye Cowboy ... Read more »

Flygelederstreik: 16 flyplasser i Spania rammet

Flygelederne på Lanzarote (der nede) streiker i dag og har varslet fire streikedager i februar. LUFTFART: Streiken rammer i alt 16 ulike flyplasser i Spania. Forhandlingene mellom flygelederne og arbeidsgiverne ... Read more »

Akvariefisk tok kontroll over eierens Nintendo-konto

Akvariefisk tok kontroll over eierens Nintendo-konto Ja, du leste riktig, en haug med akvariefisk har faktisk klart å kapre eierens brukerkonto på bryteren, selv om det hele ved første øyekast ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự