Bioderma Atoderm: Egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

A Bioderma, amely a modern bőrgyógyászati innovációk szinonimája, büszkén ünnepli az Atoderm Intensive Balzsam 10. évfordulóját. Ez a mérföldkő a márka következetes elkötelezettségét tükrözi azok iránt, akik száraz, nagyon száraz és ekcémára hajlamos bőrrel küzdenek. Az Atoderm sorozat, amely magában foglalja az Atoderm olajtusfürdőt, az Atoderm Intensive balzsamot, és bemutatja az Atoderm Intensive Eye krémet, egy olyan holisztikus megközelítést kínál a bőrápolásban, amely tápláló és ökológiai szempontból is felelős.

bioderma atoderm: egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Bioderma Atoderm Intensive balzsam: Egy évtizednyi szeretet

Az elmúlt évtizedben a Bioderma Atoderm Intensive balzsamja reményforrás volt azok számára, akik száraz és ekcémás bőrrel küzdenek. Ez a bőrpuhító krém azonnali enyhülést nyújt a stresszes bőrnek, hosszan tartó kényelmet és hidratációt biztosítva. Egyedülálló formulája, amely a DAF komplexumot tartalmazza, segít megerősíteni a bőr természetes védőrétegét, csökkentve az ekcéma és más bőrproblémák kialakulásának kockázatát.

bioderma atoderm: egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Az Atoderm Intensive balzsamot kifejezetten arra tervezték, hogy enyhítse a száraz és ekcémára hajlamos bőrrel járó kellemetlenségeket. Enyhíti az viszketést, a bőrpírt és az irritációt, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy visszanyerjék önbizalmukat és élvezhessék az egészséges, rugalmas bőr örömét. Továbbá, mentes parabénektől és illatanyagoktól, így gyengéd és minden korosztály számára alkalmas, a csecsemőktől az idősebbekig.

Bioderma Atoderm olajtusfürdő: A tápláló tisztítás

A Bioderma Atoderm olajtusfürdő luxus kényeztetést nyújt a bőrnek, átalakítva a mindennapi zuhanyozást egy feltöltő, spa-szerű élménnyé. Az egyedülálló ökobiológiai megközelítés biztosítja, hogy ne távolítsa el a bőr természetes olajait. Ehelyett biológiailag lebomló és természetes eredetű összetevőket használ a bőr egyensúlyának megzavarása nélkül. Ez a szappanmentes olajtusfürdő még a legérzékenyebb bőrtípusok számára is megfelelő, akár gyermekeknek is.

bioderma atoderm: egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

A képen balról jobbra: Bioderma Atoderm Olajtusfürdő és Bioderma Atoderm Intensive balzsam

Atoderm Intensive Eye krém: Megnyugvás a szemkörnyéknek

A holisztikus bőrápolásunk folytatásaként a Bioderma örömmel mutatja be az Atoderm termékcsalád egy újabb tagját, az Atoderm Intensive Eye krémet. Ez a kímélő szemkrém intenzív hidratálást nyújt, és segít csökkenteni a duzzanatot és az ekcémás irritációt a szem körüli érzékeny bőrön. Ez tökéletes kiegészítése mindennapi bőrápolási rutinjának, kifejezetten a szem körüli érzékeny bőr egyedi igényeinek kielégítésére tervezték.

bioderma atoderm: egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Ökobiológiai szemlélet: Gondoskodás a bőrünkről és környezetünkről

A Bioderma ökobiológiai szemlélete minden termékben megnyilvánul az Atoderm termékcsaládban is, miszerint a bőrünk minden nap különböző környezeti tényezőkhöz alkalmazkodik, amelyek befolyásolják az egyensúlyát és egészségét. Ilyen tényezők közé tartozik a szennyezés, az időjárási változások, az UV-sugarak, a betegségek, a gyógyszeres kezelések és az öregedés. Mindezek gyengíthetik a bőr természetes védekezőképességét, de az ökobiológiai termékek, mint az Atoderm termékcsalád bármely tagja, segítenek ezen a ponton. Ezek a formulák biztosítják a bőr számára a szükséges hatóanyagokat, hogy megőrizzék a megfelelő működését. Ezáltal megelőzhetők a túlápolás negatív hatásai, amelyek gátolhatják a bőr természetes regenerálódási folyamatait és erősíthetik az ekcémás fellángolásokat.

bioderma atoderm: egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Bioderma Atoderm: Egy évtizednyi elkötelezettség

Az Atoderm sorozat már egy évtizede teszi lehetővé, hogy száraz, érzékeny vagy ekcémára hajlamos bőrrel is tünetmentesen éljünk, függetlenül a problémák mértékétől. Az Atoderm Intensive balzsam évtizedes tapasztalata a márka alapját képezi.

Azok számára, akik speciális bőrápolást keresnek, amely nemcsak gyógyít, hanem tiszteletben tartja a környezetet is, a Bioderma Atoderm sorozat a megfelelő választás. Ünnepelj velünk az Atoderm Intensive balzsam egy évtizedes szeretetével, és indulj el az egészségesebb, ragyogóbb bőr felé vezető úton.

bioderma atoderm: egy évtizede tartó gondoskodás a száraz és ekcémás bőrnek

Nézd meg az alábbi videót!

Csatlakozz te is a Bioderma Atoderm közösséghez és látogass el a legközelebbi patikába vagy keresd termékeinket a www.dermashop.hu weboldalon!

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World