Bildene av Ferguson på tribunen vekker oppsikt: - Alvorlig for Solskjær

Asia's Tech News Daily

Bildene av Ferguson på tribunen vekker oppsikt: – Alvorlig for Solskjær

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL 0-5:

Det ble en blytung dag på jobben for Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United søndag. Liverpool ydmyket hjemmelaget på Old Trafford og vant med 5-0.

Mohamed Salah spilte en strålende kamp for gjestene og scoret hat trick. Naby Keita og Diogo Jota bidro også med scoringer for Jürgen Klopps mannskap.

Til pause sto det allerede 4-0 til bortelaget og i hvilen fanget TV-kameraene opp bilder av Uniteds legendariske manager sir Alex Ferguson på tribunen.

LES OGSÅ: Mener Solskjær må sparkes etter ydmykelsen mot Liverpool: – På tide med en endring

Skotten så alt annet enn fornøyd ut der han satt og Ferguson hadde et ansiktsuttrykk som oste av misnøye med det han fikk se av Solskjær og hans disipler.

– Alvorlig for Solskjær

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker var blant dem som la merke til Ferguson.

– Det var noen gode bilder vi fikk se av Marcus Rashford, som er United-gutt, smerten i ansiktet hans. Fans som forlater Old Trafford i hopetall i pausen og utover i andre omgang. Det er alvorlige scener for Solskjær, det er det ingen tvil om.

– Kanskje enda verre, sir Alex Ferguson som sitter sånn på tribunen. At han viser sin åpenbare misnøye på den måten, det er også alvorlig for Ole Gunnar Solskjær.

LES OGSÅ: Tottenham slaktes etter tap for West Ham: – Ganske grusomt

I etterkant av kampen har allerede eksperter og journalister på balløya kvesset pennen og flere har gitt uttrykk for at de mener nordmannen må gå.

TV 2-ekspert Brede Hangeland, mener imidlertid at det er flere enn Solskjær som fortjener kritikk etter den forestillingen United leverte søndag.

– Tiden vil vise hvor Solskjær står. Det var veldig lett å føle med Ole Gunnar Solskjær og synes synd på ham etter dette her. Selvfølgelig vil fokuset være på ham, som det alltid er, men jeg synes også det er et lag og en spillergruppe som fullstendig fraskriver seg ansvaret i måten de opptrådte utpå her, sier Hangeland.

LES OGSÅ: Hevder Solskjær ligger langflat etter stortalent. Eksperter mener dette er grunnen

– Det er ikke noen hvem som helst. Det er Luke Shaw, EMs kanskje beste venstreback, det er verdensmester Paul Pogba som kom inn og ga bort det femte målet og så får et helt idiotisk rødt kort. Så rusler han av banen med blått hår. Det er noen greier der som også er et negativt tegn for Ole Gunnar Solskjær, sier han videre.

– Mistet de troen?

Han er spent på om United-spillerne reagerer etter søndagens ydmykelse.

Bildene av Ferguson på tribunen vekker oppsikt: - Alvorlig for Solskjær
© Tv 2 Øyvind Ganesh Eknes (TV 2) EKSPERT: Brede Hangeland var på plass på indre bane for TV 2. EKSPERT: Brede Hangeland var på plass på indre bane for TV 2. Foto: Tv 2 Øyvind Ganesh Eknes (TV 2)

– Veldig mange ganger har du sett respons i den spillergruppa, men her sitter man litt igjen med at dette var så ydmykende at det ikke var mulig å komme med en respons. Mistet de troen på dette her? Gjorde de det, er det et kjempedårlig tegn for Solskjær.

LES OGSÅ: Neville ut mot United-stjernenes oppførsel: – De er som babyer

Det var en lavmælt, men rakrygget Solskjær som snakket med Sky Sports etter kampen. Han mente at hans gutter var alt for lite effektive i oppgjøret.

Hele prestasjonen var for dårlig, det er helt sikkert. Vi ga dem åpninger, de skapte sjanser og var effektive. Det tredje målet er åpenbart det som avgjorde kampen. Trenerstaben har vært glimrende inn mot kampen. Jeg bestemmer hvordan vi tilnærmer oss kampen, men vi var ikke effektive nok i det offensive. Begge lag hadde rom, men når du gir gode spillerne så mye rom, så scorer de, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Solskjær tok oppgjør med pressen etter Rashford-overskrifter: – Jeg tror dere alle vet det

– Vi har spilt her mot Liverpool flere ganger de siste årene med en lignende taktikk, men i dag så scoret de på sjansene, det har de ikke gjort før. Jeg mener at Manchester United alltid skal ta initiativ på hjemmebane, som jeg har sagt tidligere.

Solskjær: – Gir ikke opp nå

Nordmannen legger ikke skjul på at han er såret etter det som skjedde.

– Sist sesong tapte vi en stor kamp mot Spurs 1-6, men dette er verre. Vi møter Liverpool og det gjør det ekstra vondt for meg som er Manchester-gutt. Jeg må bare si at vi må komme oss over dette så fort vi kan og se framover, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Legende fikk telefon fra Ferguson for 25 år siden. Han angrer fortsatt på det han svarte

48-åringen nekter imidlertid å gi opp det prosjektet at har i United. Solskjær har ledet United i rundt 3,5 år nå. Han overtok som manager i desember 2018.

– Nei, jeg har kommet for langt og vi har kommet for langt som gruppe. Vi er for nær til at jeg gir opp nå, sier Manchester United-manageren.

Allerede neste helg venter en ny, vanskelig oppgave for Solskjær og hans spillere. Da reiser United til London for å spille bortekamp i Premier League mot Tottenham.

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Advarer Manchester United: - Det blir langt vanskeligere enn de tror

© John Macdougall (AFP) TIL UNITED: Ralf Rangnick ventes å bli presentert som midlertidig Manchester United-manager innen kort tid. Advarer Manchester United: – Det blir langt vanskeligere enn de tror ... Read more »

Norska herrlandslaget står över jaktstarten i kylan

© Tillhandahålls av Omni Alla norska skidåkare på herrsidan står över jaktstarten i världscuppremiären i Ruka, skriver norska medier. Orsaken är den kraftiga kylan. Enligt Aftenposten har temperaturerna gått neråt ... Read more »

Norska riskbedömningen: Finns inget som tyder på allvarligare sjukdom

© Tillhandahålls av Omni Virusvarianten omikron tycks sprida sig snabbare än deltavarianten, men det finns ännu inget som tyder på att den ger allvarligare sjukdom. Det konstaterar norska folkhälsomyndigheten, FHI, ... Read more »

Virusvariant hos 13 på flyg i Nederländerna

© Ariel Schalit/AP/TT Israel stänger gränsen helt efter uppgifter om att den nya virusvarianten börjat spridas. Nya fall av virusvarianten omikron upptäcks i hela världen. 13 av de 61 flygpassagerare ... Read more »

Kombinert: Riiber går ut på tredjeplass etter at provisorisk omgang måtte brukes

© (NTB scanpix) Jarl Magnus Riiber går ut i ledelse i søndagens verdenscuprenn i finske Ruka. Foto: Vesa Moilanen / Lehtikuva / NTB Kombinert: Riiber går ut på tredjeplass etter ... Read more »

Tysklands president ber folk redusere kontakt med andre mennesker

© (NTB scanpix) Protester mot koronarestriksjoner i Hamburg lørdag. Foto: Georg Wendt / DPA via AP / NTB Tysklands president ber folk redusere kontakt med andre mennesker Rådet kommer etter ... Read more »

Revansch för Hanna Öberg: ”Hon är drottningen”

© Tillhandahålls av Omni Det blev en stark revansch för Hanna Öberg i damernas sprint med fullt skytte på söndagen, efter gårdagens fiasko med sju bom. Åkningen var tillräckligt bra ... Read more »

13 av 61 smittade på stoppat flyg har omikron

13 av de 61 smittade passagerarna som var ombord flygen som stoppades i Nederländerna i går bär på omikronvarianten av corona. Det skriver VG med hänvisning till det norska folkhälsomyndigheten. ... Read more »

Så blir din julklapp en klimatbov

© Johan Hallnäs/TT Ton koldioxidekvivalenter under ett år. Julens frosseri är dåligt för såväl plånboken som planeten. Leksaken som klickas hem från andra sidan jordklotet lämnar ett spår av koldioxid ... Read more »

Stellan Skarsgård försvarar superhjältefilmerna

© MovieZine Stellan Skarsgård försvarar superhjältefilmerna Stellan Skarsgård försvarar superhjältefilmerna Stellan Skarsgård står på tur för att besvara den klassiska frågan om superhjältefilmens plats i världen. Efter att regissören Martin ... Read more »

Köldsmockan gör att jaktstarten skjuts upp igen

© Tillhandahålls av Omni Damernas jaktstart i världscuppremiären i längdskidor i Ruka skjuts upp på grund av kyla, bekräftar skidförbundet. Starten flyttades först från 10.20 till 11.00 och därefter till ... Read more »

Fem personer anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Vest politidistrikt

– Det har vært uvanlig mange meldinger om vinglete kjøring, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt om natt til søndag til Bergens Tidende. I alt fem personer er anmeldt ... Read more »

Europa på randen till elkris – läget på väg att förvärras

© Tillhandahålls av Omni Energipriserna i Europa slår rekord på rekord och har gjort så redan inför den kallaste årstiden. Nu ser läget ut att förvärras när temperaturerna sjunker, skriver ... Read more »

Tidigare MP-språkröret Ragnhild Pohanka är död

© Tillhandahålls av Omni Miljöpartiets tidigare språkrör Ragnhild Pohanka har avlidit, 89 år gammal. Det rapporterar TT. Ragnhild Pohanka var med när partiet grundades 1981. När systemet med två språkrör ... Read more »

”Sprickan djupnar – de måste ta sig samman”

© Tillhandahålls av Omni Sprickan mellan Storbritannien och Frankrike har fördjupats den senaste veckan, i efterspelet till migrantolyckan i Engelska kanalen. Det konstaterar Le Mondes Claire Gatinois. Politiska redaktörer i ... Read more »

Leasa eller köpa elbil – här är fallgroparna

© Fredrik Sandberg/TT Elbilen på leasing – var är fallgroparna? Arkivbild. Inköpspriset avskräcker många från att skaffa elbil. Och privatleasing har seglat upp som ett rimligare alternativ för många. Men ... Read more »

Arvingarna och Popsicle sluter fred efter 29 år

© Tillhandahålls av Omni ”Tack till oss själva och varsågod, och hoppas att Arvingarna dör i någon tragisk bussolycka”. Så sa Popsicles Fredrik Norberg när gruppen tog emot priset för ... Read more »

Zemmour gav fingret åt förbipasserande i Marseille

© Tillhandahålls av Omni Högerextreme mediepersonligheten Eric Zemmour, som väntas försöka utmana i det franska presidentvalet i vår, gav långfingret åt förbipasserande kritiker i Marseille i går, rapporterar franska medier. Det ... Read more »

Efter kylan – jaktstarten skjuts upp igen

© Torstein Bøe NTB/TT Frida Karlsson startar först i jaktstarten. Arkivbild. Kylan hänger kvar över världscuppremiären i längdskidor i Ruka. Nu skjuts damernas jaktstart över tio kilometer fritt upp till ... Read more »

Expert: Kontaktförbud hade inte räckt – krävs mer

© Tillhandahålls av Omni 32-åriga Beata hittades död utanför Svedala i förra veckan. Hennes make har erkänt att han dödat henne. Bara en vecka före hennes död hade hon fått ... Read more »

Studie avslører hvorfor kaffedrikking reduserer risiko for demens

© Leveres av ABC Nyheter Forskning viser igjen sammenheng mellom kaffeinntak og mindre risiko for demens. – Det hadde vært fantastisk om vi i framtiden fikk et stort forsøk som ... Read more »

Sveitserne skal stemme ja eller nei til landets pandemipolitikk

Det er andre gang på fire måneder at landet holder en folkeavstemning om pandemipolitikken. Denne gangen skjer det mens smitten er raskt på vei oppover og myndighetene advarer mot en ... Read more »

Test av Kia EV6 RWD Exclusive

Kia EV6 er en av de mer spennende elbilene på markedet, på grunn av utrolig rask ladehastighet, V2L og mye utstyr/elbil for pengene. Reiser du aldri på langtur betyr ladehastigheten ... Read more »

Mätning: Varannan väljare tycker att MP gjorde rätt

© Tillhandahålls av Omni Mer än varannan väljare anser att Miljöpartiet gjorde rätt som lämnade regeringen, enligt en mätning från Aftonbladet/Demoskop. 55 procent svarar att det var rätt, 32 procent ... Read more »

Expert: Finns inga magiska verktyg för att hitta spioner

© Tillhandahålls av Omni De två bröderna som sitter häktade för grovt spioneri har enligt uppgifter båda jobbat på Säpo och en av dem uppges ha tjänstgjort på Kontoret för ... Read more »

Kvinnelangrennet utsatt i Ruka på grunn av sprengkulde

© Leveres av NTB Slik ser det på på stadion i Ruka søndag. Gradestokken har krypet under 20 minusgrader. Foto: Torstein Bøe / NTB På grunn av sterk kulde er ... Read more »

Bekymrede nordmenn kontakter UD om utreise fra Sør-Afrika

© Leveres av ABC Nyheter Utenriksdepartementet har fått mange henvendelser fra bekymrede nordmenn, som ønsker å reise ut av Sør-Afrika. Foto: Lise Åserud / NTB Departementet opplyser til TV 2 ... Read more »

Sångare i The Specials söker sina rötter

© Chris Pizzello/AP Neville Staple (till höger), en av sångarna The Specials, släpper nya versioner av bandets största hits. Arkivbild. Neville Staple, en av sångarna i det brittiska ska-bandet The ... Read more »

Repris för Andersson efter ”smärre politiskt trassel”

© Tillhandahålls av Omni På måndagen hålls en ny statsministeromröstning om Magdalena Andersson (S). Flera politiska skribenter reflekterar kring veckan som gått och vad den betyder. Trots tumultet är Sveriges ... Read more »

Helgquiz: 10 kluriga frågor för alla bilälskare

© auto motor & sport Gillar du bilar och kan din motorhistoria? Då förväntar vi oss full pott i helgens quiz! Quiz: Skulle du klara körkortet idag? Upp till bevis! ... Read more »

FHI jakter omikron-svar: Varsler risikovurdering søndag

© Foto: PHILIPP GUELLAND / EPA FLYFORBUD: Flere land har innført flyforbud og strenge innreiseregler for det sørlige Afrika. På flyplassen i München ventet flere passasjerer lørdag på å ta ... Read more »

Vad vi vet hittills om Disneys animerade film "Searcher Clade"

© MovieZine Vad vi vet hittills om Disneys animerade film “Searcher Clade” Vad vi vet hittills om Disneys animerade film “Searcher Clade” Igår fick Disneyfilmen “Encanto”, ett musikaläventyr för hela familjen, premiär ... Read more »

Australisk reporter ber Adele om ursäkt

© Matt Sayles När Adele (här på Grammygalan 2017) fick veta att den australiske reportern inte hört hennes album reste hon sig upp under intervjun och gick. Arkivbild. Den australiske ... Read more »

Levande ljus inte största brandrisken

© Fredrik Sandberg / TT Första advent. Men glöm inte att släcka ljuset. Arkivbild. Advent är här, en hektisk tid för brandkår och räddningstjänst. Men tvärt emot vad många tror ... Read more »

Minister: Virusvariant finns nog redan överallt

© Ariel Schalit Israel stänger gränsen helt efter uppgifter om att den nya virusvarianten börjat spridas. Nya fall av virusvarianten omikron upptäcks i hela världen. Australien, som har haft bland ... Read more »

Äntligen fick Jon Fosse Bragepriset

© Annika Byrde/NTB Jon Fosse har äntligen fått Bragepriset i skönlitteratur. 30 år efter att han fick sin första nominering har den norske författaren och dramatiken Jon Fosse äntligen fått ... Read more »

Pfizer: – Kan utvikle vaksine mot omikron i løpet av 100 dager

© DADO RUVIC/Reuters 100 DAGER: Pfizer mener de skal klare å ha en ny vaksine klar til bruk i løpet av 100 dager, hvis dagens vaksiner ikke er effektive mot ... Read more »

Dyvik stoppas från start – slog i huvud och rygg

© Tillhandahålls av Omni Anna Dyvik står över distansloppet i damernas jaktstart på söndagsförmiddagen. Orsaken är att Dyvik föll i gårdagens lopp. – Jag känner mig lätt mörbultad men det ... Read more »

Blodigt svenskbråk i NHL i natt

© David Zalubowski Colorado Avalanches Gabriel Landeskog framför Nashville Predators Mattias Ekholm under tredje perioden av nattens match. Stämningen var inte på topp mellan NHL-svenskarna Gabriel Landeskog och Mattias Ekholm ... Read more »

En andra chans för "Disco elysium"

© ZA/UM Konceptbild av en staty i staden Revachol, där “Disco elysium” utspelas. Pressbild. Två år efter succén med “Disco elysium” har utvecklaren ZA/UM fått göra något som är få ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic