Bil kraschade in i brittiska premiärministerns bostad – en man gripen

bil kraschade in i brittiska premiärministerns bostad – en man gripen

Bild från 2017 på grindarna som stänger av Downing Street. Arkivbild.

En bil har kraschat in i grindarna som stänger av Downing Street i London, den gata där den brittiske premiärministerns bostad ligger.

Londonpolisen uppger att inga personer har kommit till skada och att en man har gripits, misstänkt för skadegörelse och vårdslöshet i trafik. Stora delar av Whitehall, en större tvärgata till Downing Street, har spärrats av.

Det är oklart huruvida bilkraschen var en medveten handling eller en olycka.

News Related

OTHER NEWS

Quebec hoppas på regn och hjälp från Frankrike

Quebec hoppas på regn och hjälp från Frankrike I den kanadensiska provinsen Quebec hoppas myndigheterna på att hjälp från andra länder i kombination med annalkande regn ska hjälpa till att ... Read more »

Grant på penicillinkur – och under par igen

Grant på penicillinkur – och under par igen Fjolårets seger i Scandinavian Mixed kommer Linn Grant inte kunna försvara. Men med tanke på omständigheterna var svenskan ändå nöjd med lördagens ... Read more »

Alexandersson slutkörd – säkrade VM-silver

Alexandersson slutkörd – säkrade VM-silver Hon hade redan en medalj i fyra olika sporter, orientering, skyrunning, skidalpinism, skidorientering. Nu kan Tove Alexandersson, 30, lägga till en femte. För under lördagen ... Read more »

Afrikanska länder vill mäkla fred – Kina informerat

Afrikanska länder vill mäkla fred – Kina informerat En delegation från flera afrikanska länder är på gång att resa till Ryssland och Ukraina för att försöka förhandla fram fred, skriver ... Read more »

Skottlossning i Eskilstuna – ingen skadad

Händelsen utreds som försök till mord. Arkivbild. En skottlossning har inträffat i Nyfors i Eskilstuna vid 16-tiden på lördagen, enligt polisen. — Vi är säkra på att det har inträffat ... Read more »

5 smarta husmorsknep om du blivit stucken av en geting

Fem enkla knep om du blivit stucken av en geting Att bli stucken av en geting kan vara smärtsamt. Nyheter24 ger fem enkla husmorsknep för att lindra och påskynda läkningen ... Read more »

JUST NU: Henrik Rydström förändrar

JUST NU: Henrik Rydström förändrar Alltjämt likaläge på Finnvedsvallen och nu väljer Henrik Rydström att agera. Malmö FF kvitterade i slutet av den första halvleken mot IFK Värnamo, men under ... Read more »

JUST NU: MFF har vänt i Värnamo - efter en jättetavla

JUST NU: MFF har vänt i Värnamo – efter en jättetavla Malmö FF har inte skapat speciellt många chanser under den andra halvleken, men nu har man vänt mot IFK ... Read more »

Flera skadade under inspelningen av Gladiator 2

Flera skadade under inspelningen av Gladiator 2 Under inspelningen av uppföljaren till Ridley Scott’s episka film Gladiator skadades flera filmmedarbetare i en olycka på inspelningsplatsen i Marocko den 7 juni. ... Read more »

Skjutning i Eskilstuna – ingen skadad

En skottlossning har inträffat i Nyfors i Eskilstuna, skriver polisen på sin hemsida. Skjutningen ska ha inträffat utomhus men man har inte kunnat hitta någon skadad. Brottsrubriceringen är försök till ... Read more »

Skarp skottlossning i Eskilstuna – flera personer har avlossat skott

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Skottlossning har inträffat i Nyfors – polisen har inte kommit i kontakt med någon som skadats fysiskt.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Södermanland rapporterar ... Read more »

Misstänkt i knivdådet anklagas för mordförsök

Polisen på plats i parkområdet vid sjön efter attacken i torsdags. Arkivbild. Den man som misstänks för att ha skadat fyra barn och två vuxna i attacken i franska Annecy ... Read more »

Brand i byggnad – räddningstjänst på plats

Google maps, Skellefteå “Boliden, larm om brand i byggnad.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Enligt initiala uppgifter rör det sig om en brand i ett ... Read more »

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

Robyn. Arkivbild. Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter. “Jag och Robyn har gjort låtar i studion. Glad pride”, ... Read more »

Zelenskyj bekräftar – Ukrainas motoffensiv har inletts

Ukrainas president. Arkivbild. Ukrainas sedan länge planerade motoffensiv mot Ryssland har inletts, bekräftar president Volodymyr Zelenskyj för första gången. Beskedet kom i samband med att Kanadas premiärminister Justin Trudeau var ... Read more »

Expert: Offensiven kan ha pågått i en månad

Peter Lidén, överstelöjtnant och lärare vid Försvarshögskolan i Stockholm, tror att motoffensiven inleddes redan för flera veckor sedan. Arkivbild. Ukrainas president Zelenskyj bekräftar att landets motoffensiv har inletts. Peter Lidén, ... Read more »

JUST NU: "Allt var ju bara instinkt, man spelar bara på känsla"

JUST NU: “Allt var ju bara instinkt, man spelar bara på känsla” IFK Värnamo tog ledningen mot Malmö FF, men efter en läcker soloräd kunde gästerna kvittera genom Taha Ali.  ... Read more »

M-topp vill se obligatorisk häktning: ”Allvarligt brott”

M-topp vill se obligatorisk häktning: ”Allvarligt brott” Stockholms oppositionsregionråd Kristoffer Tamson (M) reagerar kraftigt på att den man som suttit anhållen för att kört ihjäl en elvaårig pojke i Märsta ... Read more »

Över 40 döda i jordskred i Haiti

En översvämmad gata i Port-au-Prince. Bild från i söndags. Minst 42 personer har omkommit och 11 saknas efter jordskred orsakade av skyfall i Haiti. Enligt FN har omkring 13 400 personer ... Read more »

Dyr urinsanering för hyresgäst

En kvinna dömdes till att betala renoveringen av en lägenhet efter det att hon vägrat betala saneringen av katturin. Arkivbild. Falu tingsrätt dömer en kvinna att betala sammanlagt 111 000 kronor ... Read more »

Bred men måttlig nedgång på New York-börsen

Apple backade på Wall Street efter att it-jätten presenterat nya produkter. Arkivbild. Ny statistik visade på måndagen att amerikanska bolag i bygg- och bostadsbranschen går bra. Deras omsättning ökade i ... Read more »

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt”

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt” Ikväll var Hugo Larsson en av målskyttarna när Malmö FF besegrade Degerfors med 5–0. På fredag tar han studenten och därefter ... Read more »

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen En kampsportsprofil har dömts till ett flerårigt fängelsestraff efter att polisen hittat bland annat ett skarpladdat vapen i mannens företagslokal. Det rapporterar Göteborgs-posten. Polisen ... Read more »

Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

En makalös fotbollskarriären har kommit till ända. Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic det stora hemlighetsmakeriet. – Jag berättade inte ens för min familj, säger ”Ibra” på presskonferensen. På söndagskvällen hände det ... Read more »

Datorstrul gav oppositionen fel ledare

Den tidigare försvarsministern Hans Peter Doskozil blev inte ny partiledare i SPÖ trots allt. Arkivbild. Hans Peter Doskozil kunde i lördags fira att han hade valts till ny ledare för ... Read more »

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier På måndagen togs det första spadtaget i vad som är det största spårvägsprojektet i Göteborg på decennier, rapporterar SVT. Den nya sträckan som byggs ... Read more »

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era”

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era” Påminner närmast om skidglasögon men med en prislapp på närmare 40 000 kronor. Vision Pro är Apples första nya produkt ... Read more »

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på”

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på” Volodymyr Zelenskyj hyllar sina soldater efter de obekräftade uppgifterna om att Ukraina tagit tillbaka områden kring den krigshärjade staden Bachmut i öst. – ... Read more »

Malmö: Polisen rapporterar om farligt föremål

Google maps, Malmö “Misstänkt farligt föremål på Drottningtorget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Skåne rapporterar detta: Polis är på plats och har spärrat en del av Drottningtorget där ... Read more »

Spionen Robert Hanssen hittad död i sin cell

FBI-agenter utanför Robert Hanssens hem i Vienna i den amerikanska delstaten Virginia efter att han gripits 2001. Arkivbild. Den före detta FBI-agenten och dömde spionen Robert Hanssen har hittats död ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự