Beugelsdijk laat tegenstander kermen van de pijn, Veronica Offside schrikt van de beelden

beugelsdijk laat tegenstander kermen van de pijn, veronica offside schrikt van de beelden

Beugelsdijk laat tegenstander kermen van de pijn, Veronica Offside schrikt van de beelden

Tom Beugelsdijk is ontsnapt aan een rode kaart in de Tweede Divisie-wedstrijd tussen SVV Scheveningen en Jong Sparta Rotterdam. De verdediger van Scheveningen beging een pittige overtreding op tegenstander Dylan van Wageningen. Hij kreeg slechts een gele kaart.

Beugelsdijk beging de overtreding in de 23ste minuut, bij een 0-1 achterstand. Met hooggeheven been haalde hij Van Wageningen neer. De speler van Jong Sparta kermde het uit van de pijn, maar kon de wedstrijd wel afmaken. Scheveningen verloor de wedstrijd uiteindelijk met 0-3.

De overtreding van Beugelsdijk werd maandagavond getoond in de uitzending van Veronica Offside. “Hij is weer ouderwets bezig!”, zei presentator Wilfred Genee. Wim Kieft moest lachen om de charge, maar schrok er ook van bij het zien van de herhaling.

De beelden van de overtreding zijn te zien in de samenvatting van EyeCons, vanaf minuut 1.37.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World