Bayern München-træner efter 6-1-sejr: Det føles normalt

Når man har vundet ti Bundesliga-mesterskaber i træk, begynder det efterhånden at føles normalt.

Det siger Julian Nagelsmann, som er cheftræner for den tyske fodboldklub Bayern München, der fredag aften vandt 6-1 på udebane over Eintracht Frankfurt.

Sejren var noget nær den perfekte sæsonstart for det sydtyske mandskab, hvor knap halvdelen af holdkortet kom på måltavlen.

Tyskerne har udvist total dominans på hjemmefronten i det forgangne årti, og der er ved at indtræffe en vis normalitet i indkasseringen af tyske mesterskaber for Bayern München, hvor Julian Nagelsmann startede som cheftræner i juli sidste år.

– Når man vinder ti i streg, ja, så begynder det at føles normalt, siger han.

– Men jeg går ikke så meget op i, om det føles normalt eller ej – men ja, det må gerne forblive normalt.

Jamal Musiala blev dobbelt målscorer, mens også Joshua Kimmich, Benjamin Pavard, Sadio Mané og Serge Gnabry kom på måltavlen for mesterholdet.

Sejren kunne sagtens være blevet større, for Bayern München formåede både at brænde på tomt mål og på andre store chancer.

– Første halvleg var fremragende, siger Nagelsmann og tilføjer, at han “ikke tror, det kommer til at være sådan hver gang, men at vi bør være godt tilfredse”.

Efter magtdemonstrationen i første halvleg tillod Bayern München sig også at gå et par gear ned i anden halvleg for ikke at ydmyge de forsvarende Europa League-vindere yderligere.

Det var dog næppe tilsigtet ligefrem at forære Frankfurt et mål, men det var ikke desto mindre tilfældet 19 minutter efter pausen, da Manuel Neuer forærede bolden til Randal Kolo Muani, som sendte den i et tomt mål.

/ritzau/AFP

News Related

OTHER NEWS

Venstres Fatma Øktem genopstiller ikke ved næste valg

Folketingsmedlem for Venstre Fatma Øktem stopper i politik efter næste valg. (Arkivfoto). Folketingsmedlem for Venstre Fatma Øktem genopstiller ikke ved næste folketingsvalg. Det oplyser hun i et opslag på Facebook. ... Read more »

Radikal 2030-plan er en åben invitation til rød og blå blok

Den økonomiske 2030-plan, som De Radikale præsenterer på et pressemøde i Esbjerg, skal ses som en åben invitation til både røde og blå partier. Planen får dog ikke umiddelbart hverken ... Read more »

Inflationen i USA ser ud til at have toppet for nu

Det tyder på, at de voksende forbrugerpriser er bremset for nu i USA. Det står klart, efter at der onsdag eftermiddag er kommet tal for inflationen i juli. Den lyder ... Read more »

Peinirli: græske pizzabåde

Peinirli er en lækker græsk opskrift på madbrød, som er formet som en oval pizza, hvor kanterne er bøjet indover. Det minder lidt om en båd, så man kan passende ... Read more »

Restaurant-anmeldelse: Restaurant Domæne

Restaurant Domæne i Herning. – Restaurant-anmeldelse: Restaurant Domæne Restaurant Domæne i Herning. Tilbage i maj 2022 fik Herning et nyt stjerneskud på den gastronomiske scene, som har sat sig for ... Read more »

FAKTA: Det indeholder De Radikales 2030-plan

De Radikales økonomiske 2030-plan er partiets bud på, hvordan nogle af samfundets store – set med radikale øjne – problemer kan løses. Den handler både om, at der skal være ... Read more »

EU-parlamentariker melder sig ud af De Radikale

Europaparlamentariker Karen Melchior melder sig ud af partiet De Radikale. Men hun fortsætter sit virke i parlamentet som løsgænger, oplyser hun i en pressemeddelelse. Beslutningen kommer, efter at partiet siden ... Read more »

Vild med dans varsler store ændringer

I den seneste sæson skulle sangeren Jimilian og partner Asta Björk forbi 11 andre par, inden de kunne lade sig kåre som vindere af “Vild med dans” anno 2021. (Arkivfoto). ... Read more »

Seruminstituttet vil skaffe 10.000 vaccinedoser mod abekopper

Der er brug for yderligere 10.000 doser af vaccinen mod abekopper, vurderer Statens Serum Institut (SSI). – Danmark har lige nu 2700 doser vacciner på Statens Serum Instituts lager. Der ... Read more »

7-Eleven forventer at genåbne alle butikker før midnat

7-Eleven har onsdag oplyst, at hackerangrebet mod kæden er i form af et såkaldt ransomwareangreb. Det er, når hackere afskærer virksomheder fra deres egne data via en krypteringsnøgle og kræver ... Read more »

Knivdrab på værested i Rønne koster beboer 12 års fængsel

En 35-årig mand er blevet idømt 12 års fængsel for at have stukket sin genbo ihjel med en kniv sidste år på et værested i Rønne. Det skriver Bornholms Tidende ... Read more »

Messerschmidt vil have Støjberg-duel: Det skylder vi danskerne

En politisk duel på ord mellem Morten Messerschmidt og Inger Støjberg. Det er ønsket fra førstnævnte, som han lufter onsdag i forbindelse med et pressemøde, som Dansk Folkeparti afholder under ... Read more »

Halvdelen af kommunerne vil sættes fri på beskæftigelsesområdet

Der er stor interesse for at blive en af de fire kommuner, der får mulighed for at slippe for statslige regler og krav på beskæftigelsesområdet. I alt har 49 kommuner ... Read more »

17-årig med banderelationer er flygtet fra sikret institution

Københavns Politi efterlyser en 17-årig dreng, som er flygtet fra den sikrede institution Stevnsfortet. Drengen flygtede den 18. juli, og onsdag har politiet så valgt at gå ud med en ... Read more »

BLÅ BOG: Simon Kvamm er ny X Factor-dommer

Simon Kvamm har i 2022 optrådt flere gange med sit band Hugorm, herunder for nylig på årets Smukfest. (Arkivfoto). Simon Kvamm blev landskendt på musikscenen, da hans band Nephew i ... Read more »

Simon Kvamm debuterer som X Factor-dommer

Simon Kvamm er det nyeste skud på dommerstammen i TV 2’s talentprogram “X Factor”. Han kommer blandt andet til at trække på sin musikalske erfaring som ophavsmand til hits som ... Read more »

Svensson om syv gule kort: Jeg ønsker at forbedre mig

Bo Svensson er meget livlig på sidelinjen som træner for Mainz i den tyske Bundesliga. Det udløste syv advarsler i sidste sæson. Bo Svensson fik syv gule kort og var ... Read more »

Den svenske indkøbsvogn – brugttest af Volvo XC40

Den svenske indkøbsvogn – brugttest af Volvo XC40 Volvos mindste SUV har vist sig som en populær, praktisk og smart kammerat i daglige gøremål. Men mister den sin stjerne, når ... Read more »

Smugler-nedtur: Kokain erstattet af falsk narko og politiet lå på lur

To 28-årige mænd fik tirsdag flere års fængsel for at forsøge at indsmugle knap et kilo kokain. Politiet fik den 24. marts 2022 en henvendelse fra Toldstysen, der havde opsnappet ... Read more »

Hvidhval er død efter stor redningsaktion i Seinen

En hvidhval, der onsdag blev reddet op af den franske flod Seinen, er død blot få timer efter den omfattende redningsaktion. Det oplyser de lokale myndigheder i det franske område ... Read more »

Ansat på nordjysk skole mistænkes for at krænke børn

En ansat på Gl. Lindholm Skole i Nørresundby er blevet sigtet og fængslet for blufærdighedskrænkelse af flere børn på skolen. Det oplyser politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi til Nordjyske. ... Read more »

Børn med motoriske problemer har øget risiko for psykisk sygdom

Hvis et spædbarn på 9-10 måneder ikke er begyndt at kravle, sidde selv, trille om på maven og putte ting i munden, kan det være tegn på en udviklingsforstyrrelse. (Genrefoto). ... Read more »

OB-stopper får fri til endnu et muligt udlandseventyr

OB-spilleren Kasper Larsen slår ud med armene i søndagens superligakamp mod AGF, der fik tildelt et straffespark. OB tabte kampen og er fortsat uden sejr i Superligaen i denne sæson. ... Read more »

Person er fundet død i udbrændt bil i Lyngby

Nordsjællands Politi har fundet en død person i en udbrændt bil på Klampenborgvej i Lyngby. Det oplyser politiet onsdag morgen. – Der er fundet en afdød person i bilen, og ... Read more »

EL skoser R: De risikerer at give Støjberg og blå blok magten

Enhedslisten er ikke imponeret over De Radikales ageren i dansk politik i øjeblikket. De Radikale har truet med at vælte S-regeringen. Og partiet har fremlagt en 2030-plan, som Enhedslisten ikke ... Read more »

Apples kommende VR-headset står til at koste over 10.000 kroner

Apples kommende VR-headset står til at koste over 10.000 kroner Efterhånden er der så meget røg, at der også må være ildebrand. Om ikke andet har så mange troværdige branchefolk ... Read more »

Venstre: De Radikale går en ny vej med 2030-plan

Venstres Troels Lund Poulsen mener, at der er både gode og mindre gode elementer i De Radikales 2030-plan, men det vigtigste for ham er, at partiet går i en anden ... Read more »

Det lader ikke umiddelbart til at mange bruger Netflix' spilsektion

Det lader ikke umiddelbart til at mange bruger Netflix’ spilsektion Skulle du have misset det, så har Netflix faktisk investeret ret mange penge i spiludvikling de sidste par år, men ... Read more »

Politi skyder og dræber mand med kniv i Paris-lufthavn

Politiet har skudt og dræbt en mand, der havde en kniv, i Charles de Gaulle-lufthavnen i den franske hovedstad, Paris. Det oplyser politiet i Paris på Twitter. – Politiet handlede ... Read more »

Prisstigninger koster almindelig familie 34.000 om året

Særligt, hvis man har gasfyr, kan det mærkes på budgettet, at priserne på energi er steget voldsomt det seneste år. (Arkivfoto). De fleste har nok bemærket, at en liter mælk ... Read more »

Politi har fået flere anmeldelser efter røveri af FCK-trøje

Fans af Brøndby var søndag involveret i uro med kanonslag og kast af genstande mod politibetjente. Desuden efterforsker politiet episoder om røveri – muligvis flere – af FCK-trøjer. (Arkivfoto). Politiet ... Read more »

Forlæng blomsternes levetid: Gør dine potter og vaser ordentligt rene

Det er vigtigt for blomsten at have en frisk sugeflade, den kan trække vandet op af ifølge Martin Lethenborg, der driver blomsterforretningen Bloomit. Derfor bør man dagligt eller hver anden ... Read more »

Hvidhval er reddet ud af Seinen i stor redningsaktion

Hvidhvalen blev spottet for en uge siden på vej mod Paris og befandt sig tirsdag omkring 130 kilometer inde i landet. En hvidhval, som var strandet i floden Seinen i ... Read more »

Venstre: De Radikale går en helt anden vej med 2030-plan

Mange elementer i De Radikales 2030-plan strider imod den linje, som S-regeringen har stået for de seneste tre år, og som har fået opbakning af De Radikale, der agerer støtteparti. ... Read more »

Forstyrrelser giver underskud til Vestas i andet kvartal

Henrik Andersen er administrerende direktør for Vestas, der kæmper med at følge med efterspørgslen på vindmøller. Problemer med at skaffe de nødvendige dele og stigende udgifter til energi og råvarer ... Read more »

Viborg-helt: Nu venter den største kamp i karrieren

Viborg-angriberen Alassana Jatta blev skiftet ind og scorede til 2-1 tirsdag aften mod færøske B36 Torshavn. (Arkivfoto). Den engelske traditionsklub West Ham skal en tur til Viborg for at dyste ... Read more »

Foreninger vil lære børn at hjælpe truet dansk natur

Projektet “Vilde Rødder” skal lære børn at skabe levesteder for truede dyr og planter. (Arkivfoto). Frivillige vil i et nyt projekt lære børn i hele Danmark at styrke biodiversiteten. Det ... Read more »

Priserne fortsætter med at stige og ventes snart at have toppet

Inflationen fortsætter med at stige og blev i juli opgjort til at være 8,7 procent. Det er på niveau med den hidtidige top, der blev nået i februar 1983. De ... Read more »

FAKTA: Glaspest eller kalk og sæberester?

* Vil man tjekke, om glasvasen er blevet ramt af glaspest eller bare har fået sæberester og kalk på sig, er der et trick, man kan bruge: * Kør eddike ... Read more »

Blev kaldt århundredets værste film: Nu vil Rasmus rejse sig igen

– Det var, som om knivene skulle frem. Sådan husker Rasmus Heide modtagelsen af hans film “Centervagt” sidste år. Det var dog ikke noget, han lod sig mærke med udadtil. ... Read more »
6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster ParadiseWestern Australia’s Best Photo Spots — Hidden Gems In Perth, Rottnest Island, and Kalbarri for your Instagram9-Day Australia Road Trip Itinerary Around The Best Of NSW — Sydney, Blue Mountains and BeyondDream Cruise’s Thailand Seacation — What to Expect on This Cruise to Nowhere13 Reasons Why Byron Bay Should Be on Every NSW Itinerary5 Places to Visit in Bali Other Than the Beach10-Day Japan Itinerary — Tokyo to Osaka With The JR Pass for $1.1k5 Animal Cafes in Osaka not to be missedBarcelona in three courses15 Unique Experiences in Shikoku — The Laidback Island of Japan Undiscovered By Most TouristsHiking Chestnut Nature Park — Bicycle Pump Tracks and Rare Bird SightingsThe Best Day Trips From Tokyo For Food, Arts & Culture — Northward Golden Route9 Things to Do in Singapore That Are Perfectly Ok to Do Alone48-Hour Dubai Itinerary — The Best Stopover For Thrill SeekersThis New Lifestyle Card is Changing the Way We Travel — MCO Card6-Day Kyushu Itinerary — Chasing Autumn in a Quieter Side of Japan (Fukuoka, Kagoshima, Beppu)6D5N Nagano Itinerary — The Romantic Getaway 3 Hours from Tokyo (Kamikochi, Norikura and Matsumoto)Phuket Travel Guide: Making the Most of Your Day Trip in 11 Hours12 Unique Restaurants in Singapore Even Non-Foodies Will Find ImpressiveUSA Road Trip: 11-Day San Francisco to Los Angeles Itinerary Under S$1.8k3D2N Pattaya Itinerary — An Unexpected Adventure 2hrs from BangkokThe Ultimate Bali Food Guide: 21 Things To Eat in Seminyak, Ubud and Nusa DuaBukit Brown Cemetery — Everything You Need to Know Before Visiting This Old Singapore Graveyard