‘Badehotellet’ nærmer sig sin afslutning: Nu viser Jens Jacob Tychsen hemmelighederne frem

Det er ikke helt slut for TV-serien ‘Badehotellet’, hvor de sidste optagelser er ved at komme i kassen, og skuespiller Jens Jacob Tychsen give nu sine følgere en tour.

Selv om TV-serien ‘Badehotellet’ er kendt for at være fyldt med sol og sommer, så er det ikke desto mindre novembers kuldegrader, den lige nu bliver filmet i.

Skuespiller Jens Jacob Tychsen, der spiller Hr. Weyse, i serien, giver nu et indblik i, hvordan kulisserne ser ud nu, hvor julen nærmer sig.

– Selv om julen nærmer sig, så er vi stadigvæk nogen, der leger sol og sommer herude i Risby. Og som man kan se, så er det altså den varme kakao, der bliver kørt, siger Jens Jacob Tychsen i sin video.

Se videoen herunder eller klik her.

Strand klippes ind

Her er ved at blive optaget en scene, hvor der ses store blå plader på siden af hotellet, da kulissen i virkeligheden ikke ligger ved stranden.

Med de blå vægge kan stranden efterfølgende blive klippet ind, så det ser ud som om, hotellet ligger ved Vesterhavet.

– Det er skidekoldt – men ja skumringsaften, dejlig solskinsaften på badehotellet. Sådan ser det ud. Der er instruktøren. Er det ikke vidunderligt?, spøger Jens Jacob Tychsen i videoen.

Alle optagelser skydes i Risby Studierne i Albertslund, hvor scenerne foran hotellet er i én bygning, mens scenerne inde i hotellet er fra en anden bygning.

‘badehotellet’ nærmer sig sin afslutning: nu viser jens jacob tychsen hemmelighederne frem

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Vi ønsker Jens Jacob Tychsen rigtig god arbejdslyst!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen ‘Badehotellet’ nærmer sig sin afslutning: Nu viser Jens Jacob Tychsen hemmelighederne frem blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World