az Oroszlánoknak felelősségteljes helyzetben kell bizonyítaniuk a rátermettségüket, a Skorpióknak érdemes a határaikat figyelembe venniük

A hét első napján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

az oroszlánoknak felelősségteljes helyzetben kell bizonyítaniuk a rátermettségüket, a skorpióknak érdemes a határaikat figyelembe venniük

az Oroszlánoknak felelősségteljes helyzetben kell bizonyítaniuk a rátermettségüket, a Skorpióknak érdemes a határaikat figyelembe venniük

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 12.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben úgy próbál elbizonytalanítani a hét első napján, hogy egy általa kreált pletykával ültet bogarat a füledbe. Mivel azonban te nem vagy biztos abban, hogy a pletyka alapja valós-e, épp ezért az illető könnyen eléri a célját és máris meginogsz. Igyekezz olvasni a sorok között, mielőtt kétségbeesnél, próbáld végiggondolni, hogy van-e pletykáknak valóságalapjuk, ne menekülj rögtön. Korántsem biztos ugyanis, hogy a helyzet olyan cudar, mint amilyennek egy rosszakaród állítja be. Ne tedd tehát meg neki azt a szívességet, hogy ijedtedben világgá rohansz!

BIKA (április 21-május 20)

Gyakorlatilag egy véget nem érő vesszőfutás szerves része vagy, ráadásul abszolút irányító szerepben, ahol a határidő, mint elengedhetetlen tényező, mintegy Damoklész kardjaként lebeg a fejed felett megállás nélkül. Mivel a többiek úgy mennek utánad, mintha legalábbis képes lennél a vízen járni, ha arról lenne szó, épp ezért a felelősség is viszonylag nagy a válladon. Most kell tehát észnél lenned és kicsit lassítanod, hisz persze, fontos a határidő, de a minőség sem elhanyagolható tényező. Hidd el, ha megfelelőképp végiggondolnod az egészet, ha ügyelsz a részletekre és az arra alkalmas személyekre bízol fontos feladatokat, akkor semmi sem állhat a siker útjába! Csak legyen helyén a józan eszed!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül fárasztónak találod azt, hogy mindig top formában kell lenned, hogy nem tudsz hátradőlni egyetlen pillanatra sem, hisz ha eggyel gyengébb teljesítményt mutatsz, máris felelősségre vonhatnak miatta. Mivel azonban te is emberből vagy, épp ezért végesek a korlátaid is, ez pedig abszolút nem egyeztethető össze a jelenlegi robotolással. Most kell tehát átvenned az irányítást a saját életed felett, akinek tudnia kell, azzal tudasd, hogy bizony nagyon kezdesz elfáradni a cirkuszi majom szerepében, épp ezért is van szükséged arra, hogy szusszanj egy kicsit. Amennyiben korábban tettél már le annyit az asztalra, hogy hiteles legyél, abban az esetben engedni fognak a feléd támasztott elvárásokból!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján nem kapsz túl pozitív híreket egy számodra különös jelentőséggel bíró ügyben, mely ez roppant módon frusztrál. Annyi időt és energiát tettél ugyanis a dologba, hogy ebben a pillanatban dühödben azt érzed, hogy inkább érdemes lenne így hagyni, ahogy most áll, ha kudarcba fullad az egész, téged az sem érdekel. Érthetőek a negatív előjelű érzelmek, azt azonban mindenképp érdemes mérlegelned, hogy ha már ilyen volumenű áldozatokat hoztál a sikerért, abban az esetben nem fogod-e örökké bánni azt, hogy otthagytad az egészet és dugába dőlt minden. Ne add fel ilyen könnyen, küzdj azért, amit kitűztél magad elé, ne hagyd, hogy a sodrás vigye el a művedet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hirtelen minden szempár rád szegeződik a hét első napján, mely helyzetben olyan döntést igyekeznek kicsikarni belőled, ami borzasztóan nagy felelősséggel jár. Ettől a hatalmas tehertől megijedsz egy pillanatra és azt gondolod, jobb, ha futásnak eredsz. Ez is egyfajta reakció, mely igen hasznos lehet ilyen szituációkban, így azonban nemcsak a környezetedet ellenszenvét váltod ki, hanem saját önmagadnak is csalódást okozol. Igyekezz úgy élni az életedet, hogy nyugodtan tudj minden alkalommal tükörbe nézni. Ennek érdekében állj bele a helyzetbe és magabiztosan foglalj állást ahhoz, hogy végre megfelelőképp pont kerüljön a dolog végére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyféle megoldókulcs létezik a kezedben, amelyről azt gondolod, hogy minden helyzetben gond nélkül alkalmazhatod, ám a hét első napján valahogy mégsem jön össze a siker, hiába veted be a megszokott taktikát. Ez rendkívüli módon elkeserít, hisz nem is létezik más opció számodra, csakis a győzelem, ma ez valahogy mégis elmarad. Legyen ez egy lecke számodra abban a tekintetben, hogy nem minden szituáció egyforma, nem mindig ugyanott van az ismeretlen, ahová behelyettesítheted a magad kis képletét, igyekezz tehát a dolgok mögé látni annak érdekében, hogy hosszútávon sikeres lehess!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján rögtön a nyakadba zúdul megannyi feladat, ami nem tűr halasztást, te pedig azt sem tudod, merre indulj, hisz az elvárás irtózatosan magas, ám egyelőre a hatalmas káoszt látod csupán. Mielőtt tehát már az elején eleve el lenne rendelve minden, még azelőtt igyekezz három mély levegővel a start vonalra állni és logikusan végiggondolva az egész folyamatot, egy prioritási sorrendet felállítva magadban, ilyenformán nekiindulni a távnak. Hidd el, megvan benned a tapasztalat, a tudás, épp ezért ha összeszeded magad, akkor kisujjból kirázod az egészet. A dolog titka annyi, hogy bíznod kell magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, mostanra annyira begyűrűzött a másoknak történő megfelelni akarásod, hogy egyszerűen lelkiismeretfurdalás gyötör, ha egyszer-egyszer megpróbálsz nemet mondani valakinek. Az utóbbi időben a környezeted számára teljesen természetes lett az, hogy majd te megcsinálod azt, amihez nekik nem fűlik a foguk, majd te elmész oda, ahová nekik nincsen kedvük elmenni és amennyiben megpróbálsz nemet mondani, azonnal felháborodást vált ki a körülötted élőkből. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, beláthatod, hogy nem ez a normális élethelyzet, ahol te vagy mindenki más bábuja, ők pedig dróton rángatnak. Állj ki nyugodtan magadért, tanulj meg nemet mondani és önmagadat a prioritási sorrend tetejére állítani!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában nem vagy az a típus, aki könnyen adja magát, nehezen nyitsz bárki felé, kétszer meggondolod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Minden elved ellenére azonban a hét első napján mégis úgy érzed, hogy érdemes nyitnod valaki felé, aki gyakorlatilag a semmiből bukkan elő. Rendkívül szimpatikusnak találod azt a fajta óvatos közeledést, amit az illető részéről tapasztalsz, azt, hogy nem ront ajtóstól a házba, illetve nem akar rögtön egyfajta szerelmi légyottra csábítani. Légy tehát nyitott, ismerkedj, beszélgessetek nagyokat, kerüljetek közelebb egymáshoz. Egy esélyt mindenképp érdemes adnotok ennek a kapcsolatnak!

BAK (december 22-január 20)

Viszonylag nagy lélegzetvételű feladat előtt állsz a hét első napján, amely kissé félelemmel tölt el, hisz tapasztalatlannak érzed magad a témát illetően. Amennyiben az aggodalmaid valósak, abban az esetben keress valakit a környezetedben, aki járt már ezen a hegyen előtted és tudja, melyik útvonalon a legveszélytelenebb a csúcstámadás. Ne szégyelld azt, ha nem értesz valamihez úgy, mint mások, hidd el, senki sem tökéletes, mindenkinek vannak gyenge pontjai. Ne akarj egyedül nekiindulni egy olyan volumenű projektnek, ahol minden felelősség téged terhel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sokáig halasztottál valamit, mégpedig olyannyira, hogy az utolsó utáni másodpercben kell nekifutnod a célegyenesnek. Mivel a határidő szorongat, ezért a hét első napján semmi mással ne foglalkozz, zárj ki minden befolyásoló tényezőt és igyekezz 100%-ban koncentrálni. Ez egy nagy tanulság lehet számodra, hogy nem érdemes mindent az utolsó pillanatra hagyni, még akkor sem, ha nem fűlik a fogad a dologhoz. Most aztán fuss neki és ésszel, logikusan gondolkodva tegyél pontot a dolog végére!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján kikéred egy hozzád közel álló személy véleményét, ám korántsem azt hallod, amit szerettél volna. Ez egy kissé rosszul érint, azt gondoltad ugyanis, hogy ha már van egy világmegváltó gondolatod, abban rajtad kívül mások is látnak majd legalább annyi fantáziát, mint amennyit te látsz benne. Bármennyire is csalódás számodra a véleménykülönbség, igyekezz mégis nyitott lenni az illető mondanivalójára, hisz könnyen lehet, hogy olyan részletekre világít majd rá, amelyek segíthetnek abban, hogy megérts az ő álláspontját, illetve egy kicsit más szemszögből vizsgálhasd a helyzetet. Hidd el, nem olyan nagy katasztrófa, ha időnként különböző véleményeket is meghallgatsz!

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World