AV! Tre drenge får regning på hundredetusindevis af kroner for hærværk mod skole

I foregående weekend blev der begået omfattende hærværk mod Tørring Skole.

Politiet betegner hærværket som særdeles groft og har omfattet stort set alle dele af skolen.

Tre drenge på henholdsvis otte, ti og elleve år kom i politiets søgelys.

ddd

Det blev alle hentet ind til afhøring.

Da børnene er mindreårige fandt afhøringen sted under deltagelse af kommunen og børnenes forældre.

Drengene var ikke i forhør længe, før end de alle indrømmede, at de stod bag det omfattende hærværk.

De kan nu se frem til et forløb med både kommune og forældre involveret.

Dertil får de en regning på genopretning.

Den vil formentligt komme til at koste flere hundredtusinder, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

/local eyes/

News Related

OTHER NEWS

Sværvægteren Fury lover blodbad i boksebrag mod Chisora

Den britiske verdensmester i sværvægtsboksning Tyson Fury lover, at kampen mod landsmanden Derek Chisora lørdag i London bliver et blodbad. – I morgen aften skal vi kæmpe igen, og vi ... Read more »

Kamel vinder skønhedskonkurrence i Qatar

Jassim al Kuwaris kamelhyrde fejrer sejren i Qatars skønhedskonkurrence for kameler med Nazaa’a. Nazaa’a har det sort på hvidt: Hun er den skønneste kamel i hele ørkenstaten Qatar. For mens ... Read more »

USA's nye krigsfly kan bære atomvåben verden over

Fly- og våbenproducenten Northrop Grumman Corp har fredag løftet sløret for dets nye B-21 angrebsfly. Flyet er det første i en ny flåde af langtrækkende angrebsfly til det amerikanske luftvåben. ... Read more »

Australske underdogs er ikke intimiderede af Argentina

Det australske fodboldlandshold er ikke intimideret af Argentina, som det skal møde i ottendedelsfinalerne ved VM lørdag aften. Det siger den australske landstræner Graham Arnold. Træneren mener, at Argentina bringer ... Read more »

Emmanuel Macron fremsætter krav for Twitter til Elon Musk

Emmanuel Macron, Frankrigs præsident, sluttede fredag sin tur til USA af med et møde med rigmanden Elon Musk, som for nylig overtog det sociale medie Twitter. Præsidenten skriver efterfølgende på ... Read more »

Kvinde bragt til hospitalet i Odense efter brand i Grenaa

Natten til lørdag er brandvæsnet i færd med at stabilisere et hus i Grenaa, hvor der fredag var brand. (Arkivfoto). En kvinde i 30’erne er bragt til Odense Universitetshospital efter ... Read more »

37-årig fik 28.000 i betaling for at hjælpe med at bortskaffe lig

En 37-årig mand får seks måneders ubetinget fængsel for at hjælpe med at skaffe 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensens lig og bil af vejen. Det fik han ifølge retten 28.000 ... Read more »

Sony og Microsoft har droppet ideen om at få tjenester på hinandens platforme

Sony og Microsoft har droppet ideen om at få tjenester på hinandens platforme Microsoft sagde i lang tid, at de ønskede at få Game Pass godkendt på PlayStation, men allerede ... Read more »

Hugo Helmig er død: Her er detaljerne, som er kommet frem

Sanger Hugo Helmig er død i en alt for ung alder og er nu blevet bisat. Fredag formiddag er det blevet offentliggjort, at sanger Hugo Helmig er død i en ... Read more »

James Cameron har allerede tænkt på Avatar 6 og 7

James Cameron har allerede tænkt på Avatar 6 og 7 Vi har allerede slået fast at Avatar: The Way of Water skal være blandt de bedst omsættende film nogensinde før ... Read more »

Loot Boxes er skadelige for børn lyder ny vurdering

Loot Boxes er skadelige for børn lyder ny vurdering Selvom at Loot Boxes har været lidt på retræte i spilbranchen de seneste år, så er der stadig spil der stolt ... Read more »

Chef i militæret frifundet for at dysse sag om håndgranat ned

En konstabelelev stjal sidste sommer en håndgranat uden detonator som souvenir til hylden derhjemme. En kompagnichef er fredag blevet frifundet for grov pligtforsømmelse, da han ifølge anklagen mod ham blandt ... Read more »

Hver anden udlænding kom til Danmark i 2021 for at arbejde

I 1997 indvandrede 19 procent med opholdstilladelse til asyl. Sidste år var den andel af de indvandrede faldet til én procent. Stigningen i arbejdsmarkedsindvandringen hænger først og fremmest sammen med ... Read more »

Viborgs levende mur stopper Ikasts sejrsmaskine

Viborgs målvogter Anna Kristensen stod med en redningsprocent på næsten 40 i sejren over Ikast. Ikast Håndbolds perfekte sæsonstart er en saga blot. Ude mod Viborg HK og særligt målvogter ... Read more »

Kan din PC trække The Callisto Protocol?

Kan din PC trække The Callisto Protocol? Lige her på falderebet har Striking Distance sat sig for endelig at løfte sløret for hvad det vil kræve at spille The Callisto ... Read more »

FIFA 23 vandt Black Friday i England

FIFA 23 vandt Black Friday i England Vi har data der har påpeget at Xbox Series X har været blandt de mest eftertragtede produkter på Black Friday. Det er dog ... Read more »

Forvent ikke nogen Quantic Dream-filmatiseringer lige foreløbig

Forvent ikke nogen Quantic Dream-filmatiseringer lige foreløbig Hele ideen med Quantic Dream-spil har været at give spilleren adgang til en film, hvor spillere kan forme handlingen via relativt begrænset interaktion. ... Read more »

Teenager sigtet for medvirken til drab på gravid kvinde

Torsdag klokken 09.00 blev en 18-årig mand anholdt og taget med til politigården for at blive afhørt om sin rolle i sagen om drab på en 37-årig gravid kvinde i ... Read more »

Brasilianske fans hylder indlagt Pelé med stort banner

De brasilianske fans hyldede legenden Pelé, der er indlagt hjemme i Brasilien, med et stort banner under kampen mod Cameroun. Nu 82-årige Pelé vandt VM tre gange med Brasilien. – ... Read more »

Howard: "Starfield har samlet set nydt godt af Xbox-eksklusivitet"

Howard: “Starfield har samlet set nydt godt af Xbox-eksklusivitet” Halvvejs igennem Starfields udvikling købte Microsoft Bethesda, og positionerer nu spillet som e central eksklusiv, der skal drive kunder til Xbox-platformen ... Read more »

Instruktør: "Star Wars Eclipse er ikke et reskin af Detroit"

Instruktør: “Star Wars Eclipse er ikke et reskin af Detroit” Vi aner faktisk ikke rigtig noget om Star Wars Eclipse, og alt tyder på at der er mange år til ... Read more »

Efter Hugo Helmigs tragiske død: Kærligheden strømmer ind til familien

Den hjerteskærende nyhed om Hugo Helmigs alt for tidlige død har fået folk til tasterne. Det er netop kommet frem, at den kun 24-årige sanger, Hugo Helmig, er gået bort. ... Read more »

Coca-Cola og Røde Kors teamer op på velgørende mission på årets julelastbil

Den ikoniske Coca Cola-lastbil er rendyrket julehygge for børn og barnlige sjæle med en nostalgisk oplevelse af den juledekorerede lastbil, vi har set i så mange år i julereklamerne. Traditionen ... Read more »

Dansk Hollywood-stjerne vil filmatisere Mogens Amdi-bog

Pilou Asbæk er fascineret af fortællingen om Mogens Amdi Petersens formative år. (Arkivfoto). Fortællingen om Tvind-bagmanden Mogens Amdi Petersens formative år er så spektakulær, at den danske Hollywood-stjerne Pilou Asbæk ... Read more »

Whistlebloweren Snowden aflægger ed og får russisk pas

Den amerikanske whistleblower Edward Snowden, der i september blev tildelt russisk statsborgerskab, har modtaget sit russiske pas. Passet blev udleveret, efter at Snowden havde aflagt ed og lovet Rusland troskab. ... Read more »

FAKTA: De 16 hold i VM's ottendedelsfinaler

Kylian Mbappé og Frankrig er stadig i spil til at genvinde VM-titlen og skal søndag op mod Polen. De sidste af 48 gruppekampe ved VM i fodbold blev spillet fredag. ... Read more »

Wilfa lancerer opgraderet køkkengadget: Crispier Airfryer

I disse tider er gode råd dyre, når det kommer til at spare energi i hjemmet – og Wilfa er på banen med en energibesparende gadget, som halverer energiforbruget, du ... Read more »

Bilsalget tegner til at blive det laveste i 13 år

Bilforhandlerne har det meste af året kæmpet med at få leveret de biler, som kunderne har bestilt. Det kan ses på salgstallene. (Arkivfoto). Der trillede lidt flere nye biler ud ... Read more »

Schweiz slår Brasilien følge efter drama mod Serbien

Schweiziske Remo Freuler råber sin glæde ud efter scoringen mod Serbien. Schweiz indløste fredag den 16. og sidste billet til VM’s ottendedelsfinaler, da holdet slog Serbien 3-2 efter en underholdende ... Read more »

Jordbrug, iværksætteri og det gode liv: Ny podcast dykker ned i moderne landbrugsudvikling

Landbrug og dyrkning af jorden og grøntsager er ikke længere bare sort på hvidt. Og det er både godt for bønderne, forbrugerne, naturen og omgivelserne omkring dyrkningen. En ny podcast, ... Read more »

FAKTA: Disse boligområder kaldes parallelsamfund

To områder i København er fjernet fra listen over parallelsamfund. Kun Mjølnerparken er tilbage på listen. (arkivfoto). Færre boligområder i landet kategoriseres som parallelsamfund og udsatte områder. Her er de ... Read more »

Hugo ville være popstjerne og ikke kun Helmig

Hugo Helmig er her fanget til en koncert Plænen i Tivoli forrige sommer. Fredag bekræftede hans far, Thomas Helmig, at Hugo Helmig gik bort onsdag i sidste uge. Både opture ... Read more »

Samuel L. Jackson skubber tilbage imod Tarantinos kommentarer om filmstjerner

Samuel L. Jackson skubber tilbage imod Tarantinos kommentarer om filmstjerner For nylig sagde Quentin Tarantino, at en af de effekter Marvel har haft på den brede filmbranche er destrueringen af ... Read more »

Skandale kan tvinge Sydafrikas præsident til at gå af

Præsident Cyril Ramaphosas ry trues af en skandale, hvor han skal have brudt loven ved at dække over indbrud, bortførelse og korruption. Han var Nelson Mandelas protegé og lovede et ... Read more »

Grædende Suarez efter VM-drama: Fifa er altid i mod os

Luis Suarez og holdkammeraterne appellerede to gange for straffespark mod Ghana, men fik ikke chancen fra pletten. 35-årige Luis Suarez havde svært ved at holde tårerne tilbage efter 2-0-sejren over ... Read more »

Australsk landstræner om dansk seddel: De havde ingen plan

Danskerne havde ikke planen klar i onsdagens kamp, mener Australiens landstræner, Graham Arnold, med henvisning til omstridt seddel. Australiens fodboldlandshold holdt fredag pressemøde forud for lørdagens ottendedelsfinale mod Argentina, men ... Read more »

Søofficer idømt bøde for at kysse aspiranter på skoleskib

Ved Retten i Hjørring er en 34-årig mand blevet dømt for at have kysset kadetaspiranter på militært skoleskib. Han skal betale bøde på 5000 kroner. (Arkivfoto) Det var over stregen, ... Read more »

Ghanas landstræner stopper efter VM-nedtur

Daniel Amartey giver Uruguays Darwin Nunez ren besked efter en duel i fredagens duel ved VM. 47-årige Otto Addo, der har en fortid som assistent i FC Nordsjælland, tiltrådte i ... Read more »

Benetton Rugby, rødt kostede Matteo Minozzi dyrt: lang diskvalifikation

Benetton Rugby, rødt kostede Matteo Minozzi dyrt: lang diskvalifikation Matteo Minozzi tvunget til lang tids fravær på grund af diskvalifikation Matteo Minozzis røde kort i de første minutter af lørdagens ... Read more »

Ekssvømmer Jeanette Ottesen skal skilles

Jeanette Ottesen og Marco Loughran har været gift siden 2017. (Arkivfoto) Efter fem års ægteskab skal Jeanette Ottesen og Marco Loughran skilles. Det skriver den tidligere elitesvømmer i et opslag ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network