Aston Martin duidelijk na transfer Hamilton: 'We willen graag met hem verder'

aston martin duidelijk na transfer hamilton: 'we willen graag met hem verder'

Aston Martin duidelijk na transfer Hamilton: ‘We willen graag met hem verder’

Mike Krack heeft een duidelijk doel voor 2024: Aston Martin naar een eerste Grand Prix-overwinning leiden. Ook gaat de teambaas in op de transfer van Lewis Hamilton naar Ferrari in 2025. Het vertrek van de Mercedes-coureur kan ook gevolgen hebben voor Fernando Alonso.

‘Ik heb het idee dat de winterstop in de Formule 1 steeds korter wordt’, lacht Krack, geciteerd door Speedweek.com. ‘We waren net bij de finale van het wereldkampioenschap in Abu Dhabi en nu staan we alweer voor de wintertests in Bahrein. We hadden vorig jaar een geweldig seizoen, vol positieve aspecten.’

Bij Aston Martin is hard gewerkt voor komend seizoen. ‘We hebben geprobeerd om naar elk aspect te kijken, of het nu de auto of de betrouwbaarheid is, om op alle gebieden een stap vooruit te zetten. We hopen dat we genoeg hebben gedaan om een sterke auto op de baan te zetten.’

Transferseizoen 

‘Het transferseizoen is veel eerder begonnen dan we hadden verwacht’, aldus Krack na de transfer van Hamilton. ‘We wisten dat 2024 een spannend jaar zou worden met veel speculatie. Wat ons betreft is het simpel: We houden van Alonso en hebben een zeer goede relatie met hem.’

‘We willen graag met Alonso verder’, gaat Krack verder. ‘We hebben twee geweldige coureurs. Ze zijn zo geïntegreerd in het team dat we er alles aan doen om ze te behouden. We hebben er alle vertrouwen in dat we kunnen bereiken wat we willen: Doorgaan met beide coureurs in 2025 en daarna.’

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World