Anklagere kræver betinget fængselsdom til Benzema

Asia's Tech News Daily

© Franck Fife/AFP Karim Benzema risikerer en betinget fængselsdom. (Arkivfoto)

Anklagerne i den igangværende retssag mod blandt andre Karim Benzema mener, at den franske fodboldstjerne skal have en betinget dom på ti måneder.

Det har de præsenteret for retten i Paris-forstaden Versailles torsdag eftermiddag, skriver AFP.

Karim Benzema er tiltalt for at deltage i et forsøg på at afpresse sin tidligere landsholdskammerat Mathieu Valbuena i 2015.

Kravet fra anklagerne er markant mindre end den maksimale straf for medvirken til forsøg på afpresning. Den lyder ifølge AFP på fem års fængsel og en bøde på 70.000 euro svarende til godt en halv million kroner.

Real Madrid-angriberen er ikke selv til stede i retten i den franske hovedstad. Onsdag fortalte hans advokat, Antoine Vey, at Benzema var fraværende af professionelle årsager.

Benzema har ifølge anklagerne ageret mellemmand for en ven, der var i besiddelse af en sexvideo med Valbuena, og han var angiveligt med til at kræve penge for ikke at lække videoen.

Benzema har tidligere indrømmet, at han i landsholdslejren i oktober 2015 henvendte sig til Valbuena angående den sexvideo, som en barndomsven var kommet i besiddelse af.

Han nægter dog at have deltaget i pengeafpresningen. Han mener således, at han har forsøgt at hjælpe Valbuena ud af en svær situation. Han hævder desuden, at politiet brugte uærlige metoder for at trække ham ind i sagen.

Politiet er blandt andet i besiddelse af en optaget telefonsamtale, som anklagerne bruger som indikation på, at Benzema var indblandet i forsøget på afpresning.

Sagen betød, at Karim Benzema i fem og et halvt år ikke fik mulighed for at spille på det franske landshold. Landstræner Didier Deschamps ville ganske enkelt ikke udtage ham, mens sagen stod på.

Ikke desto mindre blev Karim Benzema udtaget til EM i sommer, hvor han scorede i alt fire gange. Frankrig nåede ottendedelsfinalen og blev slået ud af Schweiz efter straffesparkskonkurrence.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Norge indfører forsamlingsloft over antal gæster hjemme

© Terje Pedersen/Scanpix Norge genindfører en lang række restriktioner for at begrænse coronasmitte og undgå øget pres på sygehusene. Blandt andet skal man holde en meters afstand til enhver, man ... Read more »

Michael Dyrby erkender krænkelser i sin cheftid på TV 2

© Mads Joakim Rimer Rasmussen/Scanpix Michael Dyrby undskylder nu for krænkelser, dårlig dømmekraft og upassende forhold, der foregik i hans 13-årige periode som nyhedsdirektør på TV 2. Han tog ikke ... Read more »

Israel har bygget sin jernmur mod Gaza færdig

© Ammar Awad/Reuters Israels forsvarsminister, Benny Gantz (i midten i sort tøj), deltog tirsdag i indvielsen af den 65 kilometer lange grænsemur, der er skjult under jorden. Israel er blevet ... Read more »

Djokovic står listet som deltager i Australian Open

© Saeed Khan/AFP Novak Djokovic har vundet Australian Open ni gange – inklusiv de seneste tre udgaver af turneringen. Verdensetteren Novak Djokovic ser ud til at stille op til et ... Read more »

Bjorkstrand scorer to gange i nederlag til Maple Leafs

© John E. Sokolowski/Scanpix Wayne Simmonds fra Toronto Maple Leafs skøjter forbi Oliver Bjorkstrand. Danskeren scorede to gange for Columbus Blue Jackets, men holdet tabte opgøret 4-5. Oliver Bjorkstrand blev ... Read more »

Vindfølsomme køretøjer forbydes på Storebæltsbroen onsdag

© Claus Bech/Scanpix Kørsel med vindfølsomme køretøjer forbydes på Storebæltsbroen, meddeler Sund & Bælt tidligt onsdag morgen. Det forventes ophævet klokken 19. (Arkivfoto). På grund af kraftig blæst er kørsel ... Read more »

Trods lidt højere boligpriser: Gassen er gået af ballonen

© Henning Bagger/Scanpix Boligmarkedet har været i høj fart under corona. Nu er priserne dog bremset mærkbart op ifølge økonom. (Arkivfoto) Boligmarkedet har været i fokus under corona, hvor priserne ... Read more »

FAKTA: Eriksen og coronavirus hitter på Google

© Denis Charlet/AFP Fodboldspilleren Christian Eriksen, som faldt om med hjertestop under en kamp til EM i fodbold, var blandt de mest søgte emner på Google i 2021. (Arkivfoto) Christian ... Read more »

Christian Eriksen og corona dominerer danskernes søgevaner i år

© Mohssen Assanimoghaddam/Scanpix Google fører statistik over de mest populære søgeord. (Arkivfoto) Det er især coronapandemien og coronatest, som danskerne har interesseret sig for i år – og så selvfølgelig ... Read more »

Napoleon-våben solgt for over 18 millioner kroner

En kårde, som blev båret af Napoleon Bonaparte under et kup i 1799, og fem skydevåben er blevet solgt på en auktion i USA for flere millioner. Det oplyser auktionshuset ... Read more »

Biden advarer Putin i Ukraine-strid på topmøde

© Sputnik/Reuters Ruslands præsident, Vladimir Putin, befandt sig i feriebyen Sotji, da han tirsdag aften talte med USA’s præsident, Joe Biden, via video. Biden har advaret Putin om skrappe sanktioner ... Read more »

Fransk politi bekræfter anholdelse af mistænkt i Khashoggi-sag

© Mohammed Al-Shaikh/AFP Jamal Khashoggi blev dræbt på det saudiarabiske konsulat i den tyrkiske storby Istanbul. (Arkivfoto) Fransk politi har anholdt og mistænkt en mand for drabet på den saudiarabiske ... Read more »

KRONIK: Firmabiler kan blive grønnere med ny skat

© Thomas Steen Sørensen Søren Jakobsen er chefkonsulent i Dansk e-Mobilitet Illustration: Thomas Steen Sørensen Det skal være attraktivt for folk med firmabil at vælge grønt. Det vil få de ... Read more »

Rolling Stones-guitar og Beatles-bas ryger på auktion

© Frederic J. Brown/AFP Keith Richards guitar – en Gibson ES-335 – ryger sammen med Paul McCartneys bas på auktion sidst i januar. © Diego Vara/Reuters Det er en Höfner-violinbas ... Read more »

Griezmann efter drama: Vi stopper aldrig med at tro på det

© Miguel Riopa/AFP Antoine Griezmann satte Atlético Madrid i gang i udekampen mod FC Porto. I alt blev tre spillere præsenteret for det røde kort, da Atlético Madrid tirsdag aften ... Read more »

Andenplads bekymrer ikke PSG-træner: Skal vinde det hele

© Franck Fife/AFP Lionel Messi, Kylian Mbappé og holdkammeraterne risikerer at få en svær lodtrækning til Champions Leagues ottendedelsfinaler. Paris Saint-Germain fik sendt sig selv godt videre fra Champions Leagues ... Read more »

FAKTA: 12 hold er videre i Champions League

© Pedro Nunes/Reuters Der var masser af drama i Portugal, da Atlético Madrid spillede sig videre i Champions League på bekostning af FC Porto. Gruppespillet i Champions League nærmer sig ... Read more »

Atlético Madrid avancerer efter stor dramatik mod Porto

© Pedro Nunes/Reuters Der var vild jubel i Atlético Madrid-lejren, da holdet på udebane slog FC Porto og gik videre i Champions League. Flere spillere og trænere modtog i kampens ... Read more »

To missiler sikrer Real Madrid gruppesejr foran Inter

© Oscar Del Pozo/AFP Inters Ivan Perisic forsøger sig med et saksespark i udekampen mod Real Madrid, men kroaten og Inter må nøjes med andenpladsen i gruppen. Real Madrid og ... Read more »

Brancheorganisationer vil frede natteliv og julefrokost

© Ólafur Steinar Rye Gestsson/Scanpix Hvis det står til Dansk Erhverv og Horesta, skal eventuelle nye restriktioner ikke ske i natte- og restaurationslivet, fordi det ikke er der, de fleste ... Read more »

2500 virksomheder skal tilbagebetale coronalån straks

Op mod 2500 virksomheder har fået opsagt deres coronalån på grund af blandt andet forsinkelser i indberetninger til Skattestyrelsen. Virksomhederne skal nu indfri lånene med det samme. Det skriver Jyllands-Posten. ... Read more »

Mazda får en lånebil hos Toyota

© Leveret af FDM Mazda 2 i den nye hybridudgave – med tak til Toyota. Mazda 2 er ved at være en ældre bil. Så det er passende, at den ... Read more »

Mette F. varsler pressemøde onsdag aften om nye coronatiltag

Statsminister Mette Frederiksen (S) forventer, at regeringen vil holde pressemøde onsdag klokken 20.30 om nye coronarestriktioner. Det skriver hun i et opslag på Facebook. – Lige nu følger vi udviklingen ... Read more »

Leipzig får chancen i Europa League efter sejr over City

© Annegret Hilse/Reuters André Silva fejrer sin scoring til 2-0 mod Manchester City. Manchester City levede ikke op til favoritværdigheden i Champions League-gruppespillets sidste runde, da holdet ude tabte 1-2 ... Read more »

Landsret ophæver tilbageholdelse af russisk skib i Skagen

© Henning Bagger/Scanpix Vestre Landsret har tirsdag ophævet arrest i russisk skib, der lå på reden ud for Skagen. (Arkivfoto) Der er ikke grundlag for, at man kan tage arrest ... Read more »

Olesen skammer sig over anklagerne i retssag

© Tom Nicholson/Reuters Thorbjørn Olesen var for anden dag i træk i retten i London i sagen om hans opførsel på et fly i juli 2019. – Jeg skammede mig ... Read more »

Omikron-lettelse sendte danske aktier nordover

© Anna Moneymaker/AFP Let optimistiske toner fra USA’s corona-chef Dr. Anthony Fauci om Omikrons alvorlighed sendte tirsdag aktierne opad i Danmark. Corona-varianten Omikron har de sidste uger skabt ravage på ... Read more »

Politiet udvider visitationszone markant efter skuddrab

© Presse-Fotos.dk/Scanpix To mænd blev natten til tirsdag ramt af skud i området ved Hækmosen og Krebsdammen i Herlev. Den ene mand blev fundet død af en hundepatrulje. Politiet udvider ... Read more »

Brostrøm: Der skal kigges på flere coronatiltag

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Der bør kigges på nye coronatiltag i Danmark. Det anbefaler direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, på et pressemøde tirsdag eftermiddag. Direktøren i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, mener, ... Read more »

OVERBLIK: Separatister fra Ringsted anklaget i spionsag

© Søren Bidstrup/Scanpix Tre mænd fra separatistbevægelsen ASMLA blev i november 2018 anholdt for at billige et angreb på en iransk militærparade. Sagen voksede og udviklede sig i begyndelsen af ... Read more »

Regering beder svenskere tage mundbindet på igen

© Anders Wiklund/AFP Svenskerne skulle vise coronapas, da der i sidste uge var koncert i Avicii Arena i Stockholm. Hvis smitten breder sig yderligere, kan det blive nødvendigt også at ... Read more »

Kilder: Frankrig anholder mistænkt bag drab på Khashoggi

© Ozan Kose/AFP Journalisten Jamal Khashoggi blev dræbt i oktober 2018, da han gik ind på Saudi-Arabiens konsulat i Istanbul i Tyrkiet. Her er det en gruppe af hans venner, ... Read more »

Advokat forudser retshistorisk dom i lukket spionagesag

© Claus Bech/Scanpix Advokat Karoline Normann indledte tirsdag sin procedure i den såkaldte ASMLA-sag, hvor tre er tiltalt for spionage og bistand til terror. Her ses hun foran retsbygningen, der ... Read more »

Esben Dalgaard pynter op til jul: Deler sjovt billede med datter

Skuespilleren er kommet i julestemning og pynter nu stort op derhjemme. På hans Instagram-profil er der ingen tvivl – skuespiller og familiefar Esben Dalgaard er glad for julen. © Leveret ... Read more »

Mand dræber to i Moskva i skænderi om mundbind

© Dimitar Dilkoff/AFP I Moskva har et skænderi om brug af mundbind kostet to mennesker livet og såret fire andre. Manden på billedet har ikke noget at gøre med tirsdagens ... Read more »

Investorer smider stort beløb i 2. divisionshold

© Liselotte Sabroe/Scanpix 21-årige Jeppe Erenbjerg er kommet op gennem B93’s ungdomsafdeling og har etableret sig på førsteholdet. Her fejrer han en 1-0-sejr over AGF i pokalturneringen for et år ... Read more »

Der er fundet 398 tilfælde af Omikron i Danmark

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Direktør i Statens Serum Institut (SSI) Henrik Ullum siger på et pressemøde, at smitteopsporingen ikke længere kan stoppe smitten med Omikron. Der er i alt fundet ... Read more »

Sundhedsstyrelsen opgiver ekstra tiltag for at bremse Omikron

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Styrelsen for Forsyningssikkerhed og Statens Serum Institut afholder pressebriefing om status på epidemien, Omikron-varianten, smitteopsporing og test-kapaciteten, i Eigtveds Pakhus i København, ... Read more »

Politi efter skyderier: Svenske kriminelle spiller en rolle

Kriminelle fra Sverige spiller en rolle i den konflikt, der i disse dage udspiller sig i København og omegn. Det fortæller Torben Svarrer, der er ledende politiinspektør hos Københavns Politi, ... Read more »

Politi: Mindst to skudepisoder i København er forbundet

© Martin Sylvest/Scanpix Ledende politiinspektør Torben Svarrer fortæller tirsdag eftermiddag på en pressebriefing i København, at de er en meget anspændt situation efter flere skyderier. Minimum to af de seneste ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic