Anhöriga larmade 2019 – hittades i frysen först nu

anhöriga larmade 2019 – hittades i frysen först nu

Anhöriga larmade 2019 – hittades i frysen först nu

Anhöriga till den kvinna som hittades död i en frysbox i Värmland i förra veckan kontaktade redan 2019 svensk polis då de inte kunnat nå henne under en längre tid, bekräftar åklagaren Linda Karlsson i ett pressmeddelande.

Kvinnan är ännu inte identifierad, men enligt Karlsson talar allt för att det är den norska kvinnan som flyttade till Sverige tillsammans med den misstänkte mannen för flera år sedan.

En man i 55-årsåldern är häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt gravfridsbrott och brott mot griftefriden. Mannen har erkänt det han sitter häktad för, men nekar till att ha dödat kvinnan.

Relaterade länkar:

News Related

OTHER NEWS

20-åring gripen efter påkörning vid McDonalds

En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för att ha kört på flera personer på en McDonalds-parkering i Härryda, skriver polisen på sin hemsida. Arkivbild. En man i 20-årsåldern har ... Read more »

8 000 svenska bankkort är till salu på darknet

8 000 svenska bankkort är till salu på darknet 8 000 stulna svenska bankkort är till salu på darknet. Det skriver Göteborgs-Posten med hänvisning till en ny undersökning från företaget Nord ... Read more »

"Det är ett desperat AIK som kommer hit"

“Det är ett desperat AIK som kommer hit” Det ena laget är på väg uppåt i tabellen, det andra är på nedflyttningsplats. Söndagens derby blir något alldeles extra. – Det ... Read more »

Detta innebär USA:s skuldtak

USA lever ständigt på kredit, men för att begränsa lånandet har ett tak för skulderna införts. Problemet är bara att kongressen har lyft taket ett 80-tal gånger. Nu är det ... Read more »

Inspektör som tömde damm för att hitta mobil stängs av

Inspektör som tömde damm för att hitta mobil stängs av Den hälsoinspektör som tömde ut 2 000 kubikmeter vatten ur en reservoar för att fiska upp sin borttappade mobiltelefon har stängts ... Read more »

AHL: Jesper Frödén målskytt igen - på märkligt vis

AHL: Jesper Frödén målskytt igen – på märkligt vis Jesper Frödéns fina slutspelsform håller i. Svensken nätade återigen i natt när Coachella Valley Firebirds tog en ny seger – men ... Read more »

Ett steg klart – men tar sig avtalet genom kongressen?

Ett steg klart – men tar sig avtalet genom kongressen? Ett avtal finns på plats om skuldtaket, men det blir fortfarande en stor utmaning att få det genom kongressen, skriver ... Read more »

Säpo: Koranbränningar lär inte glömmas i första taget

Säpo: Koranbränningar lär inte glömmas i första taget Sverige befinner sig i ett farligare läge nu än före högerextremisten Rasmus Paludans koranbränningar. Det säger Fredrik Hallström, chef för kontraterrorism på ... Read more »

Hot Toys släpper vansinnigt detaljerad Michael Keaton-Batman

Hot Toys släpper vansinnigt detaljerad Michael Keaton-Batman Ett av de hetaste ämnena kring den kommande filmen The Flash är det faktum att Michael Keaton återvänder som Batman, vilket är den ... Read more »

Parterna eniga efter veckor – avtal om skuldtak nått

Parterna eniga efter veckor – avtal om skuldtak nått Efter veckor av förhandlingar har USA:s president Joe Biden och republikaner i kongressen enats om ett principavtal om att höja skuldtaket. ... Read more »

Säpo: Farligare läge efter koranbränningar

Fredrik Hallström, chef för kontraterrorism på Säpo. Arkivbild. På kort tid har två misstänkta terrorplaner mot Sverige, motiverade av koranbränningarna, avslöjats. Enligt Säpo befinner sig Sverige i en farligare situation ... Read more »

Elizabeth Olsen ger tips till framtida Marvel-skådisar

Elizabeth Olsen ger tips till framtida Marvel-skådisar Drömmer du om att landa en roll som nästa stora superhjälte hos Marvel och Disney? Då har Scarlet Witch, eller rättare sagt skådespelerskan ... Read more »

4 400 barn kan gratta två mammor på mors dag

Lagom till mors dag kan nästan 4 400 barn gratta inte bara en – utan två mammor. Arkivbild. I över 100 år har Sveriges mammor uppmärksammats lite extra av sina barn ... Read more »

Linn Grant vidare till semi i matchspelstävling

Linn Grant vidare till semi i matchspelstävling Linn Grant är vidare till semifinal i LPGA-tourens matchspelsturnering i Las Vegas. Svenskan vann kvartsfinalen mot Albane Valenzuela från Schweiz efter att ha ... Read more »

Minst en död i ”massiv rysk drönarattack” mot Kyiv

Minst en död i ”massiv rysk drönarattack” mot Kyiv Minst en person dödades i ryska attacker mot Ukrainas huvudstad Kyiv natten mot söndag, uppger stadens borgmästare Vitalij Klytjko på Telegram. ... Read more »

Polisen rapporterar om skadegörelse, Mörbylånga

Google maps, Mörbylånga “Skadegörelse på Torget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Kalmar län rapporterar detta: Polis larmas till platsen där det enligt uppringaren är en pågående fest. Uppringaren ... Read more »

Polisen i Söderhamn rapporterar om våld / hot mot tjänsteman

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Våldsam man omhändertagen i park.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Gävleborgs län rapporterar detta: En ordningsvakt trycker på överfallslarmet sedan en man blivit våldsam ... Read more »

Erdogan styr med kulturen: ”Hagia Sofia kronan på den nyosmanska drömmen”

Erdogan styr med kulturen: ”Hagia Sofia kronan på den nyosmanska drömmen” Att Turkiets president Recep Tayyip Erdogan förvandlat Hagia Sofia i Istanbul till en moské igen efter nästan 90 år ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự