Anders og Lene Beier i stor sorg

anders og lene beier i stor sorg

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

I går, søndag den 26. november, var en sorgens dag for tv-parret Lene og Anders Beier. Sidstnævnt mistede nemlig sin kære far.

I et opslag på sin Instagram-profil fortæller ‘Bolighaj finder hjem’-værten, at hans far døde søndag aften med familien omkring sig.

Læs også

“I aftes (søndag aften, red.) sagde vi farvel til min far for sidste gang. De sidste år, har vi mistet ham lidt dag for dag, og efter en voldsom afslutning, med sin familie omkring sig, har han nu endelig fået fred,” skriver Anders Beier i opslaget og fortsætter:

“Jeg vælger, at huske ham for tiden før han blev syg, som den oberst og levemand han var. Billederne her er fra Lenes og mit bryllup i 2006, hvor han, som altid, gav den gas. Sov godt far, jeg håber der er italiensk rødvin, lækre bøffer, Kings uden filter, motorcykler og sol på pisterne deroppe. Vi passer godt på mor og hinanden til vi ses igen!”

I kommentarsporet er det væltet ind med kondolencer til Anders og resten af familien.

“Kondolerer og sender jer alle de bedste og kæeligste tanker. Endnu en stjerne vil lyse op på himlen,” lyder det blandt andet fra en bruger.

Vi her på redaktionen sender også de varmeste tanker.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World