Amerikansk skuespiller skyder og dræber kvinde under filmoptagelser

Asia's Tech News Daily

Hollywood-stjernen Alec Baldwin har dræbt og skudt en kvinde, mens en 48-årig mand er hårdt såret efter ulykken.

– To mennesker blev skudt under indspilningen af en scene i westernfilmen “Rust”, siger sheriffen i Santa Fe, der er hovedstaden i delstaten New Mexico, i en udtalelse.

Det skriver TV 2.

Der er tale om en ulykke under en filmscene, hvor holdet brugte en revolver som rekvisit. Flere kilder har ifølge TV 2 bekræftet, at det var den 63-årige skuespiller, Alec Baldwin, der affyrede skuddene ved et uheld.

Den 42-årige kvinde. der nu på tragisk vis har mistet livet, var filmfotograf, mens den sårede mand arbejdede som filminstruktør.

© Leveret af Stjernestøv Alec Baldwin, 22 Juni til DreamWorks Animation’s “The Boss Baby: Family Business” premiere i New York City. Foto: Angela Weiss

Reagerer på de sociale medier

Skuespilleren har ikke selv reageret på ulykken på de sociale medier endnu. Men på Instagram har han under et andet opslag fået flere kommentarer om sagen.

– Tænker på jer og beder for heling og fred, skriver en bruger.

Mens en anden ikke kan forstå, hvorfor vedkommende støtter skuespilleren.

-Så han er mere vigtig end den person, der er død, og den der er såret?, skriver han.

En tredje svarer:

-Sådan er samfundet. Hvad kan man forvente? Hvis du er noget, vil du få støtte og blive forsvaret, selv når du begår fejl.

Alec Baldwin er både kendt som skuespiller, komiker, filmproducer og manuskriptforfatter.

Han har medvirket i flere anerkendte film, såsom ‘A star is born’, ‘Mission impossible’ og ‘The good sheperd’.

Vores tanker går til den afdøde og alle andre, der er berørte af denne tragiske ulykke.

Hvad tænker du om denne sag? Del gerne din mening med os i kommentarfeltet på Facebook.

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Ralph Hasenhuttl admits he has had to change his Southampton plans

© Provided by Teamtalk Ralph Hasenhuttl reacts during a defeat for Southampton to Norwich City Ralph Hasenhuttl says he is having to come to terms with Southampton’s daily Premier League ... Read more »

Antallet af coronaindlagte kan stige til op mod 750

De næste uger ventes antallet af coronaindlagte i Danmark at ligge i spændet mellem 550 og 750. Det estimerer ekspertgruppen for matematisk modellering i et nyt notat. Til sammenligning er ... Read more »

Én person er død efter skudepisode i Rødovre

© Philip Davali/Scanpix Politiindsats omkring Islevbrovej i Rødovre fredag den 3. december 2021. Politiet oplyser, at de er massivt til stede på Islevbrovej i Rødovre i forbindelse med skyderi. Politiet ... Read more »

Efter lidt tovtrækkeri skal plejehjemsansatte nu bruge mundbind

© Signe Goldmann/Scanpix Der vil inden længe komme krav om, at besøgende og ansatte på sociale tilbud og plejehjem skal anvende mundbind eller visir. Kravet vil ikke gælde for beboere ... Read more »

USA skaber langt færre job end forventet i november

© Frederic J. Brown/AFP Antallet af nye job uden for landbruget steg med 210.000 i november i USA. Det er lavere end analytikernes forventninger. (Arkivfoto) Der blev skabt 210.000 job ... Read more »

Rangnick åbner for længere trænertjans i Manchester United

© Phil Noble/Reuters Ralf Rangnick er ny manager i Manchester United. Foreløbigt frem til sommer. Godt seks måneder får den 63-årige tysker Ralf Rangnick som manager for Manchester United. Det ... Read more »

Én person mister livet efter skudepisode i Rødovre

© Philip Davali/Scanpix Politiindsats omkring Islevbrovej i Rødovre fredag den 3. december 2021. Politiet oplyser, at de er massivt til stede på Islevbrovej i Rødovre i forbindelse med skyderi. Politiet ... Read more »

Højesteret stadfæster fængselsdom til ulveaktivist

En 34-årig ulveaktivist har i Højesteret fået stadfæstet sin dom på 40 dages fængsel for hærværk og trusler. Det oplyser Højesteret på sin hjemmeside fredag. Aktivisten, der er kendt under ... Read more »

Omikron kom ud af det blå - sandsynligvis fra dyr, siger internationale forskere

Read more »

WHO har ikke fået nogen meldinger om døde med Omikron

© Fabrice Coffrini/AFP Omikron ser ud til at være en meget smitsom udgave af coronavirus, siger WHO’s chefforsker, Soumya Swaminathan (Arkivfoto). Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har endnu ikke fået nogen meldinger om ... Read more »

To danske film er på fornem liste over årets 13 bedste

© Emil Helms/Scanpix “retfærdighedens Ryttere” fik premiere i november sidste år og har herhjemme vundet flere Robert- og Bodilpriser. (Arkivfoto). © Liselotte Sabroe/Scanpix “Druk”, som er instrueret af Thomas Vinterberg, ... Read more »

To personer fængsles i sag om skuddrab på ung mand på Nørrebro

To personer, der torsdag blev anholdt i forbindelse med et skuddrab på en yngre mand i midten af 20’erne på Nørrebro i København, er blevet varetægtsfængslet i sagen. Det er ... Read more »

Jesper Vollmer i højt humør: Skal til julefest i et helt døgn

Tv-kokken Jesper Vollmer kan se frem til et sjovt døgn sammen med sine venner. Møde op, få velkomstdrink, sætte sig til bords, drikke og spise gode ting, danse i nogle ... Read more »

6 queer artists to watch at Art Basel in Miami Beach

From painters to sculptors, these artists are bringing attention to LGBTQ identities at the world-renowned art show. Read more »

Psykolog idømt fængsel for seksuelt overgreb på 15-årig pige

Retten i Holstebro har fredag idømt en 33-årig mandlig psykolog ti måneders fængsel for at begå et seksuelt overgreb mod en dengang 15-årig kvindelig klient. Det skriver Midt- og Vestjyllands ... Read more »

Europæiske klubber er bekymret før afrikansk slutrunde

© Amr Abdallah Dalsh/Reuters Liverpools egypter, Mohamed Salah, er blandt Premier League-stjernerne, der om en måned rejser til Cameroun for at spille Africa Cup of Nations. Om godt en måned ... Read more »

Nielsen nyder stor succes på belgisk sensationshold

© Kurt Desplenter/Scanpix Casper Nielsen er noteret for tre mål og fire assister i den belgiske liga i denne sæson. Midtbanespilleren Casper Nielsen var i årene fra 2013 til 2019 ... Read more »

Tre personer er blevet ramt af skud under skyderi i Rødovre

© Philip Davali/Scanpix Politiindsats omkring Islevbrovej i Rødovre fredag den 3. december 2021. Politiet oplyser, at de er massivt til stede på Islevbrovej i Rødovre i forbindelse med skyderi. Politiet ... Read more »

FAKTA: Håndbolden får flest penge af Team Danmark

© Henning Bagger/Scanpix Feltet passerer Dybbøl Mølle under 2. etape af cykelløbet PostNord Danmark Rundt i 2021. Cykelforbundet er det forbund, der oplever størst stigning i Team Danmark-støtte fra 2021 ... Read more »

Bramsen afviser eksperters påstand om fodslæberi i giftsag

© Nils Meilvang/Scanpix – Myndighederne i Norge har vurderet, at det udgør en akut sundhedsrisiko. Det er altså ikke tilfældet i Danmark, siger forsvarsminister Trine Bramsen (S). Forsvarsminister Trine Bramsen ... Read more »

Team Danmark belønner cykling med flere støttekroner

© Thibault Camus/Scanpix Lasse Norman og Michael Mørkøv har med guld ved både OL og VM været med til at hive store resultater hjem for Danmark i 2021. Dansk cykling ... Read more »

Viktor Axelsen kåret som den bedste badmintonspiller: ‘Virkelig lykkelig'

Viktor Axelsen har god grund til at smile stort for tiden. Sidste uge kunne badmintonstjernen juble over at have vundet Indonesia Open, som er en af badmintonsportens største turneringer. Og ... Read more »

Jesper Jensen indkalder Team Esbjerg-playmaker til VM

© John Randeris/Scanpix Team Esbjergs Michala Møller rejser til Spanien fredag for at slutte sig til Danmarks VM-trup. (Arkivfoto) Team Esbjerg-bagspilleren Michala Møller er blevet indkaldt til kvindelandsholdets VM-trup i ... Read more »

To personer sigtet for at skyde og dræbe ung mand på Nørrebro

To personer, der torsdag blev anholdt i forbindelse med et skuddrab på Nørrebro i København, er sigtet for at have skudt og dræbt en yngre mand i midten af 20’erne. ... Read more »

Politiet er massivt til stede ved skyderi i Rødovre

Politiet er massivt til stede i forbindelse med et skyderi på Islevbrovej i Rødovre. Det skriver Københavns Vestegns Politi på Twitter. Politiet har ikke yderligere at tilføje til sagen på ... Read more »

Bekræftet: Dronning Margrethe aflyser sin juletur

I dag fredag skulle dronning Margrethe have været i England, men hun har aflyst den tur. Dronning Margrethe er kendt som en pligtopfyldende dronning, der ikke aflyser en aftale med ... Read more »

49-årig tidligere soldat er udpeget som Østrigs nye kansler

© Leonhard Foeger/Reuters Karl Nehammer er udpeget til fremover stå i spidsen for det østrigske regeringsparti, ÖVP (Arkivfoto). Østrigs konservative regeringsparti, ÖVP, har udpeget den 49-årige indenrigsminister Karl Nehammer som ... Read more »

Stabschef genkender ikke Heunickes håndskrevne noter fra minkmøde

© Philip Davali/Scanpix Martin Justesen fra Statsministeriet ankommer til sin afhøring i Granskningskommissionen om sagen om aflivning af mink i Retten på Frederiksberg fredag den 3. december 2021. Statsministerens rådgiver, ... Read more »

Grønne biler på kurs mod gigantsalg

© Leveret af FDM Kia Ceed-familien lagde sig i november forrest i det danske bilsalg. Det går hastigt opad for salget af elbiler og plugin-hybrider. Med en måned tilbage af ... Read more »

DBU optager Lars Høgh i Fodboldens Hall of Fame

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Lars Høgh holdt i sidste måned bogreception efter udgivelsen af “Der er antal på alt”. Målmandslegenden og A-landsholdets målmandstræner Lars Høgh er blevet optaget i Fodboldens ... Read more »

Julie Berthelsen ramt af corona: Måtte sende børnene væk i 10 dage

Julie Berthelsen måtte gå i corona-isolation uden sine børn. Sangerinden Julie Berthelsen har netop ufrivilligt måttet undvære sine børn i 10 dage. Den 42-årige Julie sendte nemlig sine børn, 9-årige ... Read more »

Venstre kræver tempo på oprensning af Forsvarets giftgrunde

© Ida Marie Odgaard/Scanpix Venstre vil på samråd fredag vide, hvor Forsvaret og forsvarsminister Trine Bramsen (S) ikke igangsætter rensning af PFAS-forurening, når der ifølge eksperter findes metoder til dette. ... Read more »

Falck frasælger udenlandske vejhjælpsforretninger

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Falck beholder sin vejhjælpsforretning i Danmark, men sælger de samme aktiviteter i en række lande i udlandet. (Arkivfoto) Efter at have ydet vejhjælp i mere end ... Read more »

Muligt Omikron-udbrud i Norge viser tegn på milde symptomer

© Ntb/Reuters Omkring 120 personer var samlet på Louise Restaurant & Bar i Oslo. Cirka halvdelen blev smittet med coronavirus. En julefrokost i Norges hovedstad, Oslo, kan potentielt have ført ... Read more »

Mærsk-familiens pengetank køber leverandør af covid-19-test

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab, har købt selskabet Unilabs. (Arkivfoto) A.P. Møller Holding, der er Mærsk-familiens investeringsselskab, har indgået en aftale om at overtage ... Read more »

Everton news: Benitez's tactical shambles, Everton in disarray, Moshiri's message

© Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images Your daily dose of Everton news and rumours Everton’s heavy derby defeat on Wednesday night seems a culmination of a lot ... Read more »

Design News: Bvlgari reopens at MBS; Singaporean tops Giphy charts; and more

The Bvlgari double-storey store at The Shoppes at Marina Bay Sands. Revamped Bvlgari boutique reopens at MBS The Bvlgari double-storey store at The Shoppes at Marina Bay Sands (MBS) has ... Read more »

Krypter filer i online lagertjenester

© Leveret af Komputer for Alle Kryptering i lagertjenester: Google Drev, Dropbox og Microsoft OneDrive er lagertjenester, der gør det muligt at gemme filer i skyen. De er smarte, da ... Read more »

Vælg det rigtige instant-kamera

Mærket Polaroid forbindes ofte med det ultimative instant-kamera, hvor man på få sekunder kan stå med et færdigt print i hånden. Der er dog flere typer og printteknikkerne er også ... Read more »

Gør dit Canon-kamera bedre helt gratis

For kort tiden siden blev fartmonstret Canon EOS R3 lanceret. Kameraet imponerede os med enorme hastigheder, der gør det let at fange lynhurtige motiver. Nu kan du få samme gode ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic