Amalie Szigethys datter er blevet 3 år: Nu deler hun søde billeder

Amalie Szigethy er en stolt mor til sine to små piger. I går fyldte hendes yngste datter tre år og i den forbindelse har realitystjernen delt en række søde billeder.

Amalie Szigethy blev i den grad kendt, da hun tilbage i 2010 deltog i realityprogrammet ‘Paradise Hotel’. Siden deltog hun i flere programmer, og hun endte da også med at være omdrejningspunktet i både ‘Amalies verden’ og ‘Amalies baby’.

De senere år har hun især været kendt for sin medvirken i ‘Forsidefruer’, indtil programmet blev sat på pausen, men det er ikke hendes medvirken i forskellige programmer, der har været hendes vigtigste rolle.

Det er derimod rollen som mor for sine to små piger: Josephine og Hannah. Lillesøster Hannah fyldte i år tre år, og det har Amalie markeret med en række søde billeder af sin yngste pige.

Hylder Hannah

Billederne som Amalie Szigethy har delt er fra forskellige tidspunkter i Hannahs liv. Til billederne har Amalie delt en rørende tekst, hvor hun ønsker datteren tillykke med dagen.

– Mit liv blev pludselig beriget med endnu en kærlighed som jeg ikke troede kunne måle sig med min første kærlighed, men der tog jeg fejl. Du har taget vores liv med storm, med så meget kærlighed glæde og smil, skriver hun til billederne.

Hun skriver om, hvordan datteren altid er god og kærlig, og hvordan det er en fornøjelse at være med på sidelinjen.

– Hvis dagen har været hård, elsker jeg at være i dit selskab. Du giver mig så meget kærlighed og mit hjerte lever for dig, min lille ven. Du er så smuk, du er min lille pige og jeg er så stolt af dig skat, lyder det fra den stolte mor.

Selvfølge fødselsdagen er dog blevet lidt mere afdæmpet end man kunne forvente.

– I går blev du fejret, i dag er din storesøster syg, så vi leger med alle de fine gaver du fik i går og slapper af og passer storesøster, skrev Amalie i opslaget i går.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Amalie Szigethy og hendes piger alt det bedste fremover.

Artiklen Amalie Szigethys datter er blevet 3 år: Nu deler hun søde billeder blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World