Albert Rosin fortæller ærligt om sit forhold til Jenna Bagge: Derfor har han været nervøs

Det var ikke helt uden nervøse tanker, at Albert Rosin Harson indledte et forhold til den 13 år ældre Jenna Bagge.

Følelserne var svære at skjule, da skuespiller Albert Rosin Harson i 2020 dansede overfor Jenna Bagge i ‘Vild med dans’.

De to blev da også kærester året efter, og nu bor de to sammen til trods for en aldersforskel på 13 år.

Den vakte ikke kun opsigt i omverdenen men var også svær at fordøje for den unge skuespiller i forhold til at skulle dele nyheden med venner og familie.

– Vi mærker bare ikke den der aldersforskel men set udefra, når man bare hører alderen og tallene, kan det lyde rimeligt specielt, indrømmer han i podcasten ‘Jagten på en ven’.

Kemien opstod

Men kemien imellem dem var der bare med det samme, og den blev kun bedre og bedre med tiden.

20-årige Albert Rosin Harson understreger, at det derfor bare føltes helt naturligt, at de blev kærester.

Familien har da heldigvis nu taget rigtig godt imod ‘Vild med dans’-danseren Jenna Bagge.

albert rosin fortæller ærligt om sit forhold til jenna bagge: derfor har han været nervøs

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Reaktioner er positive

Omverdenen har da også overordnet set være positive omkring, at de to nu er blevet kærester ifølge skuespilleren.

Eftersom, at deres forhold startede som dansepartnere, har Albert Rosin Harson dog haft et ekstra blik på de mænd, hans kæreste nu danser overfor, indrømmer han.

Vi synes, det er så godt, at Jenna Bagge og Albert Rosin Harson fandt hinanden!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

News Related

OTHER NEWS

Måling: Svenske socialdemokrater går frem og får rødgrønt flertal

– Når man får en så vældig stor fremgang, så skal man være glad for det. Men der er lang tid til næste valg, siger Socialdemokraternas partisekretær Tobias Baudin om ... Read more »

Redningsfolk bjærger endnu tre lig fra mudder på italiensk ø

11 mennesker er fundet døde efter et jordskred på den italienske ferieø Ischia. En kvinde savnes fortsat. (Arkivfoto). Dødstallet efter et jordskred, der smadrede en lille landsby på den syditalienske ... Read more »

Færre udsatte boligområder og parallelsamfund på regeringens liste

Tingbjerg/Utterslevhuse i København er i år røget af listen over parallelsamfund. For tredje år i træk er der fald i antallet af parallelsamfund på regeringens årlige parallelsamfundsliste. Det er den ... Read more »

Hjulmands noter havnede hos australsk trænerteam

Christian Eriksen kunne ærgre sig efter 0-1-nederlaget til Australien ved VM i Qatar. En seddel med håndskrevne taktiske dessiner fra den danske trænerbænk havnede i modstandernes hænder. Flere australske medier ... Read more »

Dansk prinsesses safirdiadem er solgt på auktion

Det er sjældent, at smykker, der direkte har tilhørt medlemmer af den danske kongefamilie, bliver udbudt til salg på auktion. Torsdag eftermiddag har hele seks smykker af den karakter været ... Read more »

Nicolai Højgaard hænger ved i toppen i Australien

Nicolai Højgaard reagerer her på et skidt slag med putteren på anden runde i Australian Open. Den danske golfspiller Nicolai Højgaard formåede at fastholde sin plads i toppen efter anden ... Read more »

EU-Parlamentet presser på for flertalsafgørelser i EU

EU bør indkalde et konvent for at ændre traktaterne, så flere af borgernes forslag kan gennemføres. Også selv om det i givet fald vil ske med flertalsafgørelser frem for enstemmighed, ... Read more »

Nintendo udgiver opdatering til Pokémon Scarlet/Violet og undskylder

Nintendo udgiver opdatering til Pokémon Scarlet/Violet og undskylder Selvom at Nintendo først påstod at de ikke havde modtaget kritisk feedback omkring Pokémon Scarlet/Violets tekniske tilstand, så er de nu kommet ... Read more »

Lars Findsen fik præstationsbonus under hjemsendelse

Selv om Lars Findsen blev hjemsendt fra sin rolle som chef for Forsvarets Efterretningstjeneste i 2020, løb der senere på året 55.000 bonuskroner ind på hans konto for korrekt og ... Read more »

The Witcher Remake kommer først efter The Witcher 4

The Witcher Remake kommer først efter The Witcher 4 CD Projekt RED er i fuld gang med at hav af forskellige projekter, men noget tyder på at udover den kommende ... Read more »

Historisk lavt niveau af langtidsledige bliver ved med at falde

Antallet af langtidsledige blev ved med at falde i oktober. Tallet står nu på 11.519, som er det laveste i 26 år. (Arkivfoto). Antallet af langtidsledige, som i september faldt ... Read more »

Ditte Haue store baby-lykke: Nu viser hun maven frem

TV-vært Ditte Haue venter sit første barn, og maven vokser støt og roligt. De fleste, der har set TV 2 Nyhederne den seneste tid er klar over, at TV-vært Ditte ... Read more »

Musikeren Hugo Helmig er død - 24 år

Musikeren Hugo Helmig er ifølge hans familie gået bort 23. november. (Arkivfoto). Den danske musiker Hugo Helmig gik bort 23. november. Det bekræfter hans far, Thomas Helmig, fredag på sin ... Read more »

Ledige straffet for handel i Tyskland: Ombudsmand beder om svar

Ombudsmanden går ifølge DR ind i en sag om ledige, der bliver trukket i kontanthjælp for at have købt ind i Tyskland. Ifølge DR har blandt andet Aabenraa Kommune trukket ... Read more »

Energistyrelsen vil hjælpe gasfyrsejere med at spare

Sparerådene lyder blandt andet på at sænke temperaturen, at bruge mindre varmt vand, og at få serviceret sit gasfyr. Energistyrelsen vil hjælpe de danske gasfyrsejere med at tage toppen af ... Read more »

Betjente med følsomme næser: Kunne lugte hashplade i jakkelomme foran Rema 1000

Det var betjente med følsomme næser, som onsdag patruljerede i Randers. Foran Rema 1000 på Pramvej får de øje på to yngre mænd. Og som betjentene nærmer sig begynder deres ... Read more »

Hugo Helmig er død

Sangeren Hugo Helmig er afgået ved døden, oplyser familien. Musiker Hugo Helmig, der er yngste søn af Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig, er død i en alder af 24 ... Read more »

Flemming Jensens forsvarer sig efter skarp kritik: ‘Det er fuldstændig sludder’

Skuespilleren Flemming Jensen er meget ked af den kritik, der er af hans fremstilling af grønlændere i ny musical. Debatten var i den grad ophedet, da Flemming Jensen i tirsdags ... Read more »

Nba, god Paolo Banchero men Orlando taber igen

Nba, god Paolo Banchero men Orlando taber igen Magic blev besejret af Atlanta Hawks Endnu en overbevisende præstation af Paolo Banchero, men endnu et nederlag i sæsonen for Orlando Magic. ... Read more »

Sportspsykolog: VM-virak har påvirket de danske spillere

Skuffelsen var enorm blandt de danske spillere efter 0-1-nederlaget til Australien onsdag. Det er nærmest utænkeligt, at spillerne har været upåvirkede af al den virak, der har omgærdet VM-slutrunden og ... Read more »

Pressede forbrugere holdt på pengene black friday

Black friday-salget dykkede lidt i år sammenlignet med sidste år. Det kan var et skidt varsel for julehandlen, vurderer Danske Banks privatøkonom Louise Aggerstrøm Hansen. (Arkivfoto). Efter et år med ... Read more »

Politi ransager to adresser i Aalborg Kommune

To kommunale forvaltninger i Aalborg er blevet ransaget i en sag om udbygningsaftaler. Det skete onsdag morgen, siger Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) torsdag til TV 2 Nord. – Det ... Read more »

Nye nordiske falafler på vej til køledisken lavet på gule ærter

Planteslagterne er på trapperne med et nyt produkt i køledisken, som ændrer gamet i forhold til, hvordan man tænker, en falafel er lavet. Falafler er normalt noget, man laver på ... Read more »

Gamereactors Julekalender 2022: 2. december

Gamereactors Julekalender 2022: 2. december Det er vigtigt at have en god controller, eller et solidt tastatur, hvis man gerne vil præstere, men man skal ikke undervurdere vigtigheden af komfort. ... Read more »

F1, Ferrari: Charles Leclerc fokuserer på et emne

F1, Ferrari: Charles Leclerc fokuserer på et emne Den monegaskiske chauffør fokuserer på et spørgsmål Et par uger efter afslutningen af Formel 1-verdensmesterskabet gav Charles Leclerc, der sluttede sæsonen på ... Read more »

Sidse Babett Knudsen hædret med fornem pris

Den folkekære skuespiller har modtaget en fin pris for en af sine ikoniske roller. Hun er kendt for sine roller i flere danske perler som ‘Den eneste ene’ og ‘Efter ... Read more »

Australier kendt fra podcast får 24 års fængsel for drab i 1982

I en sag, der har grebet hele Australien, er en tidligere gymnasielærer fredag lokal tid blevet idømt 24 års fængsel for at have dræbt sin hustru for 40 år siden. ... Read more »

Sorgcenter: Tal med dit barn om Hugo Helmigs død - og hør musikken

Hugo Helmigs dødsfald kan især gøre indtryk på teenagere, som ifølge direktør i Det Nationale Sorgcenter Preben Engelbrekt kan gå rundt med en følelse af udødelighed. (Arkivfoto). Det kan være ... Read more »

Pia Kjærsgaard modsiger gammel veninde i Messerschmidt-sag

Retssagen mod Morten Messerschmidt fortsætter ved Retten på Frederiksberg, fredag den 2. december 2022. Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard ankommer til retten. Skal man tro Pia Kjærsgaard, så er tidligere sekretariatschef ... Read more »

Nationalbanken: Banker må forvente tab på pressede kunder

Bankerne må indstille sig på, at de kommer til at lide større tab, end det har været tilfældet de senere år. Sådan lyder formaningen fra Nationalbanken i en analyse, der ... Read more »

138.000 forsøgte at betale gæld - men fik pengene retur

Cirka 138.000 borgere har i år frem til midten af oktober forsøgt at få slettet deres gæld til det offentlige ved at indbetale beløbet, de skyldte, men derefter oplevet at ... Read more »

DMI varsler kedelig weekend med skydække og glatte veje

Første weekend i årets sidste måned bliver en kedelig en, hvad angår vejret. Ifølge DMI byder vejret på skyer og nedbør. (Arkivfoto). Der er lagt op til en weekend med ... Read more »

FAKTA: Sådan sparer du penge på tøjtørringen

* Skal du absolut bruge tørretumbleren, kan du med fordel undersøge, hvornår strømmen er billigst på døgnet, og så sætte tøjet over i den tidsperiode. Du kan følge timepriserne på ... Read more »

Brian Riemer bliver cheftræner i Anderlecht

Brian Riemer (til venstre) har i de seneste sæsoner været assistenttræner under Thomas Frank i den engelske fodboldklub Brentford. Nu skal Riemer være cheftræner i Anderlecht. Brian Riemer er ny ... Read more »

Machine Games' Indiana Jones-spil bliver en "blanding af genre"

Machine Games’ Indiana Jones-spil bliver en “blanding af genre” Det er snart to år siden at Machine Games og Bethesda løftede sløret for Indiana Jones, et spil baseret på den ... Read more »

Esben Dalgaards ærlige ord til Anne Glad: Har lagt en stram plan

Livsstilsekspert Anne Glad har i årevis sat ord på kendtes liv og rutiner, og nu åbner Esben Dalgaard op om sin stramme plan. Anne Glad er vant til at sætte ... Read more »

To danske kokkelandshold tager bronze ved VM

Ved kokke-VM i Luxembourg var tre danske landshold med, og to af dem rejser hjem med medaljer. (Arkivfoto). Der blev uddelt to sæt bronzemedaljer til danske kokkelandshold, da kokke-VM i ... Read more »

Risalamande

Danskernes absolutte dessert, når kalenderen melder december og jul, er selvfølgelig – risalamande. En skøn opskrift på en dessert lavet på kold risengrød, som man rører op med vanilje og ... Read more »

Amerikansk fodboldhold skifter navn: Det er upassende

Tidligere hed en af NFL-klubberne i USA Washington Redskins, men den har ændret navn til Washington Commanders. (Arkivfoto). I 20 år har en amerikansk fodboldklub i Valby heddet Copenhagen Tomahawks. ... Read more »

Franskmand afslutter 92 års ventetid på kvindelig VM-dommer

Her ses franske Stéphanie Frappart i gruppekampen mellem Tyskland og Costa Rica ved VM i Qatar torsdag aften. Den franske dommer Stéphanie Frappart skrev torsdag historie, da hun blev den ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network