'Ajax moet niet doorgaan met Van 't Schip , hij is nergens echt geslaagd...'

'ajax moet niet doorgaan met van 't schip , hij is nergens echt geslaagd...'

‘Ajax moet niet doorgaan met Van ‘t Schip , hij is nergens echt geslaagd…’

Theo Janssen denkt dat Ajax er goed aan doet om voor volgend seizoen een nieuwe trainer aan te stellen. Op dit moment is John van ‘t Schip de eindverantwoordelijke bij de Amsterdammers, maar Janssen ziet in de oefenmeester geen optie voor de lange termijn.

“Ik zou niet doorgaan met Van ‘t Schip. Als je kijkt naar de carrière die Van ‘t Schip heeft gehad… Hij is als trainer niet echt geslaagd ergens”, begint Janssen aan tafel bij Studio Voetbal. De analist ziet Van ‘t Schip het wel ‘behoorlijk’ doen bij Ajax, maar heeft zo zijn twijfels over een langere samenwerking. “Je wil nu doorpakken en doorbouwen. Ze willen weer de topclub zijn die Ajax altijd is geweest. Dan denk ik dat je op een andere trainer moet inzetten.”

Daarnaast gaat Janssen in op een mogelijke samenwerking tussen Ajax en Pascal Janssen. De voormalig oefenmeester van AZ werd gelinkt aan een overstap naar Ajax. “Ik vind Pascal Jansen een interessante trainer en hij heeft het ook goed gedaan bij AZ”, aldus Jansen. Toch ziet hij de 51-jarige oefenmeester niet in Amsterdam voor de ploeg staan. “Ze hebben iemand nodig die heel duidelijk is naar buiten toe en iemand die iets uitstraalt. Ik vind Pascal een hele rustige, nette trainer, maar ik zie die match niet.”

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World