Airfryer-hack tager internettet med storm: Hvis du har en, skal du kende det

airfryer-hack tager internettet med storm: hvis du har en, skal du kende det

Foto: Shutterstock

Airfryers har etableret sig som madlavningens svar på iPhones – nemlig både udbredte og uundværlige.

Deres popularitet er steget støt de seneste år takket være deres energieffektivitet og evne til nemt at skabe lækre og hurtige måltider.

Men bag den populære køkkenmaskine gemmer sig en udfordring: rengøringen.

Det skriver The Mirror.

Læs også

Mens airfryers er uundværlige til omkostningseffektiv madlavning i små portioner, kan de blive et mareridt at rengøre, især hvis de bruges regelmæssigt uden korrekt vedligeholdelse.

Akkumuleret fedt og genstridige madrester kan forvandle sig til et tidskrævende rengøringsmaraton med begrænset succes.

En desperat kvinde, der stod overfor denne udfordring, henvendte sig mod Mrs Hinch Cleaning Tips Facebook-side, hvor brugere deler deres rengøringshacks.

“Hej, hvad bruger alle til at rense deres airfryer? Jeg har ikke været den bedste til at rense min, og der er nu en masse indtørret fedt i den”, skrev kvinden i et indlæg.

Facebook-gruppens rengøringsentusiaster svarede prompte, og flere pegede på en genstand, som kunne sørge for, at kvinden problem ville blive løst – nemlig sodavandskrystaller.

“Jeg bruger sodavandskrystaller, fylder kurven med varmt vand og tilsætter 250 g sodavand. Lad det stå i 10 minutter, og det hele bliver rent efter brug af en svamp.”

Flere tilsluttede sig denne metode, og en bruger tilføjede: “Jeg lægger kurven i blød i varmt vand med sodavandskrystaller, så snart madlavningen er klar. Jeg lader den stå, indtil vi er færdige med at spise, og derefter vasker jeg den som normalt”.

Hvis du har problemer med at få din airfryer gjort rent, så kan du altså prøve dette tip.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World