Afbræk har givet OL-guldvinder fornyet sult frem mod VM

Asia's Tech News Daily

Afbræk har givet OL-guldvinder fornyet sult frem mod VM
© Olivier Morin/AFP Trods modgang lykkedes det Anne-Marie Rindom at vinde OL-guld i Tokyo. Præstationen sikrede hende også en nominering som årets bedste kvindelige sejler i verden.

Sejleren Anne-Marie Rindom har stort set ikke rørt Laser Radial-båden, siden hun i sommer vandt guld ved OL i Tokyo.

Først med en måned til VM, der begynder mandag i Oman, vendte hun tilbage til favoritklassen. Og pausen var givet godt ud, mener hun.

– Det er sundt at holde en pause fra det. Jeg har sejlet den samme båd i 12 år, så det handler også om at udfordre mig selv og være ny i en anden bådklasse, siger Rindom.

I tiden efter OL har hun forsøgt sig i forskellige bådtyper. Blandt andet i katamaranen som en del af det danske hold i sejlsportsligaen SailGP.

Mens det ikke er blevet til meget tid i den båd, hvor hun har opnået sine største resultater, har de forskellige prøvelser være med til at holde hende skarp.

– I sejlsport er det lidt ligesom at cykle. Hvis man er mountainbiker og sætter sig ud på landevejscyklen, holder man stadig mountainbikeformen, selv om det ikke er helt det samme.

– Jeg føler mig ret godt forberedt, selv om der ikke har været så meget lasersejlads. Jeg tror ikke, man skal undervurdere den sult og motivation, der kommer. At komme ind i rutinen igen og have et mål for øje. Det har jeg savnet i de tre måneder, jeg holdt pause, lyder det fra den olympiske mester.

Hæderen er skyllet ind over Anne-Marie Rindom den seneste tid.

Tidligere i november modtog hun ikke overraskende prisen for årets danske sejlsportspræstation, og kort tid efter blev hun også nomineret til årets bedste kvindelige sejler i verden.

Hun er også blandt de 15 atleter eller hold, der kæmper om at blive årets danske sportsnavn.

Sejleren lever fint med, at mange formentlig vil kigge på hende som en af de største favoritter ved VM.

Det prøvede hun også ved OL, hvor hun trods modgang holdt hovedet koldt og sejlede guldet i land.

Til gengæld er VM i år fyldt med ubekendte faktorer. Dels plejer det ikke at ligge efter et OL, men pandemien har flyttet rundt på kalenderen. Og dels er der stor uvished om konkurrenternes aktuelle niveau.

– Selvfølgelig er der meget pres på, fordi jeg gerne vil gøre det godt. Jeg har brugt tid på at forberede mig, men på den anden side bliver det et anderledes VM, i forhold til at vi ikke ved, hvor meget folk har forberedt sig.

– Når det kommer til stykket, er man ikke et dårligere menneske, hvis det ikke går godt. Man gør sit bedste, og så kan man ikke gøre mere, siger hun.

VM i Oman slutter 6. december.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Breivik hæver armen i retten under sag om prøveløsladelse

© Ole Berg-Rusten/Scanpix Anders Breivik hævede og strakte sin højre arm, da sagens dommer tirsdag trådte ind i retslokalet i Telemark Tingrett. Den norske massemorder Anders Behring Breivik hævede og ... Read more »

Danskernes rejselyst på vej tilbage efter coronapandemien

Antallet af ferierejser til udlandet steg med 138 procent fra 170.646 i 2020 til 406.714 i 2021. Det skriver brancheforeningen Rejsearrangører i Danmark. Det er dog stadig kun cirka halvdelen ... Read more »

Gymnasium og universitet indgik i overvejelser om masseskyderi

Flere skoler og uddannelsesinstitutioner indgik i overvejelserne hos en 27-årig mand fra Hobro, der er tiltalt for planlægning af masseskyderier. Manden forklarer tirsdag i Retten i Aalborg, at han tog ... Read more »

Publikum rystede Tauson en smule i Australian Open-debut

© Brandon Malone/AFP Clara Tauson er klar til anden runde af Australian Open efter sejr tirsdag over australske Astra Sharme. Tennistalentet Clara Tauson er lettet over at være videre fra ... Read more »

Politiet undersøger 50-årig kvindes død i Horsens

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Sydøstjyllands Politi fik natten til tirsdag en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde var fundet død på sin bopæl i Horsens. Nu undersøges dødsfaldet som mistænkeligt. ... Read more »

Corona ødelægger Thulesen Dahls farvel som formand

Den afgående coronasmittede DF-formand Kristian Thulesen Dahl kan ikke deltage fysisk ved søndagens ekstraordinære årsmøde i partiet. Det kræver gyldigt coronapas. Det bekræfter Thulesen Dahl over for Ritzau. Han blev ... Read more »

OB gafler Søren Krogh i trænersøgende AaB

© Liselotte Sabroe/Scanpix Søren Krogh, som her ses i sin aktive fodboldkarriere i en kamp for Frem, bliver assistent i OB. (Arkivfoto) Midt i processen med at finde en cheftræner ... Read more »

Tauson lettet over sejr: Jeg spillede ikke prangende tennis

Tennistalentet Clara Tauson er lettet over at være videre fra første runde ved Australian Open efter en præstation på det jævne mod australieren Astra Sharma. Det siger den 19-årige dansker ... Read more »

Kommunerne afsætter ekstra milliarder til ældre i 2022

© Signe Goldmann/Scanpix Der bliver løbende flere ældre i Danmark, og det betyder, at der skal flere penge til ældreområdet, hvis man vil fastholde de samme tilbud. (Arkivfoto). Kommunerne har ... Read more »

Politiet løslader to mistænkte for drab i Aarhus

To mænd, der siden december har siddet varetægtsfængslet for drabet på en 34-årig mand i Rådhusparken i Aarhus, er blevet løsladt. Det oplyser Østjyllands Politi. Den 34-årige mand blev fundet ... Read more »

Bramsen: Ingen regering kan tvinge efterretningstilsyn til at tie

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Forsvarsminister Trine Bramsen (S) kommenterer i et skriftligt svar til Jyllands-Posten den kritik, som er fremkommet i forbindelse med hendes håndtering af FE-sag. (Arkivfoto) Enhver regering ... Read more »

Nu drøftes energipriser - kan være høje resten af året

De høje energipriser har sat sig i danskernes regninger, og tirsdag er de landet på politikernes bord, hvor der er indledende drøftelser om priserne. De høje priser er dog noget, ... Read more »

Mange skoler har alvorlige fejl med el - risiko for ulykker

© Henning Bagger/Scanpix I de alvorlige tilfælde i kontrolbesøg på skoler er der blandt andet konstateret forkert, manglende eller defekt fejlstrømsafbryder på helt almindelige stikkontakter. (Arkivfoto). Der var alvorlige fejl ... Read more »

Corona og chipkrise giver historisk lavt bilsalg i EU

© Frankhoermann/Sven Simon/Scanpix Der blev solgt 9,7 millioner biler i EU i 2021. Det er det laveste antal, siden opgørelser begyndte i 1990. (Arkivfoto). Fortsat coronakrise og mangel på computerchips ... Read more »

Venstre vil fjerne restriktioner - Enhedslisten vil vente

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Statsminister Mette Frederiksen (S) siger, at der kigges på coronarestriktionerne. Både på kort og længere sigt. (Arkivfoto) Står det til Venstre, skal mange af de nuværende ... Read more »

Millioner af kviktest købt til skoler og plejehjem uden at ane hvor godt de virker

Det var uden entydig kvalitetssikring af deres evne til at finde corona, at Region Midtjylland på vegne af Styrelsen for Forsyningssikkerhed indkøbte de kviktests, som er uddelt til landets kommuner ... Read more »

Skoler har alvorlig fejl med el - giver risiko for ulykker

Der var alvorlige fejl med installationerne på mere end hver fjerde uddannelsesinstitution, som havde besøg af Sikkerhedsstyrelsen sidste år. Det viser resultatet af kontroller blandt 109 uddannelsesinstitutioner i Danmark. Det ... Read more »

Neel Rønholts søde besked – hylder datterens pædagoger

Den 37-årige skuespiller er ekstra glad for datterens pædagoger i disse dage. Mange steder i landet oplever forældre for tiden, at der er mange syge medarbejdere i vuggestuer og børnehaver. ... Read more »

Erhvervsliv vil have forudsigelighed i fremtidig coronaplan

Den seneste tid har coronaepidemien skiftet kurs. Smittetallene er steget, men det har ikke givet samme udslag i antallet af indlagte på intensiv som før. Situationen er anderledes end tidligere, ... Read more »

Indonesien godkender plan om at flytte hovedstad til Borneo

Indonesiens parlament har godkendt et lovforslag om at flytte landets hovedstad fra Jakarta til Kalimantan på øen Borneo. Det oplyser parlamentsformand Puan Maharani tirsdag. Den nye hovedstadslov, der danner den ... Read more »

Finaleseedet russer øjner titel efter Djokovic-exit

© Andy Cheung/AFP Daniil Medvedev sigter efter titlen ved Australian Open. Daniil Medvedev, den andenseedede russer, vandt tirsdag morgen dansk tid sin første kamp ved grand slam-turneringen Australian Open. Medvedev ... Read more »

Enkelte ansatte er blevet fyret efter krav om coronapas på job

I slutningen af november blev der indført krav om, at private og offentlige arbejdspladser kan kræve et coronapas fra sine ansatte. Det har indtil videre kostet enkelte ansatte deres job. ... Read more »

Flere afbud udsætter partilederdebat i Folketinget

Tirsdagens partilederdebat i Folketingssalen er udsat. Det fremgår af en besked sendt rundt til partierne fra Folketingets administration, som Ritzau har set. Udsættelsen skyldes “en række afbud” til debatten. TV ... Read more »

Efterskoler bøvler med hjemsendelser på grund af smitte

En del efterskoler har været nødt til at hjemsende elever på grund af coronasmitte, efter at eleverne vendte tilbage på skolerne 9. januar. Det fortæller Torben Vind Rasmussen, der er ... Read more »

43 migranter i båd med kurs mod spansk øgruppe er druknet

43 migranter, deriblandt tre spædbørn, meldes druknet, efter at deres båd søndag kæntrede ud for kysten ved Tarfaya i det sydlige Marokko. Ti personer fra den kæntrede båd er reddet ... Read more »

Ny kampagne: Ring 112, hvis din bil går i stå på motorvejen

© Leveret af FDM Motorvej i Danmark Hvad gør jeg? Hvem kan hjælpe? Jeg har ikke brug for lægehjælp – er situationen så alvorlig nok til, at jeg kan ringe ... Read more »

DIF udtager grønlandsk skiskytte til vinter-OL

Skiskytten Ukaleq Slettemark er udtaget til vinterlegene i Beijing. Det oplyser Danmarks Idrætsforbund (DIF) tirsdag i en pressemeddelelse. Den 20-årige skiskytte stammer, som navnet Ukaleq indikerer, fra Grønland. Til OL ... Read more »

Finaleseedet russer hamrer sig forbi schweizer

Daniil Medvedev, den andenseedede russer, vandt tirsdag morgen dansk tid sin første kamp ved grand slam-turneringen Australian Open. Medvedev besejrede Henri Laaksonen med cifrene 6-1, 6-4, 7-6 efter lidt under ... Read more »

Grønland ændrer teststrategi: PCR-test er for de mest syge

De grønlandske myndigheder vil fremover nedprioritere PCR-test i håndteringen af coronapandemien. Det siger Mimi Karlsen (IA), den grønlandske minister for sociale anliggender, arbejdsmarked og indenrigsanliggender, mandag på et pressemøde ifølge ... Read more »

Kina desinficerer post fra udlandet af frygt for omikron

Normalt er det indholdet i breve og pakker fra udlandet, som bliver kontrolleret, men postvæsnet i Kina har nu også fokus på selve indpakningen. Breve og pakker, som ankommer til ... Read more »

Anders Breivik får tre timer til at tale for prøveløsladelse

© Ole Berg-Rusten/Scanpix Anders Behring Breivik har anmodet om at blive prøveløsladt. Han blev for ti år siden idømt forvaring i 21 år, efter at han havde dræbt 77 mennesker ... Read more »

Millioner af kviktest til skoler og plejehjem indkøbt uden at ane hvor godt de virker

Det var uden entydig kvalitetssikring af deres evne til at finde corona, at Region Midtjylland på vegne af Styrelsen for Forsyningssikkerhed indkøbte de kviktests, som er uddelt til landets kommuner ... Read more »

Ung mand mister livet i soloulykke under viadukt nær Varde

En 19-årig mand har mistet livet i en trafikulykke på Gårdevej i Gårde nord for Varde natten til tirsdag. Det fortæller vagtchef Søren Strægaard ved Syd- og Sønderjyllands Politi tirsdag ... Read more »

Verdens nummer syv sætter muligt møde op med Clara Tauson

Anett Kontaveit er videre fra første runde af Australian Open, efter at hun tidligt tirsdag eftermiddag lokal tid sendte tjekken Katerina Siniakova ud af grand slam-turneringen i to sæt med ... Read more »

Nødsignal opfanges fra Tonga midt i uvished om omkomne

FN registrerede tirsdag et nødsignal fra ønationen Tonga, mens dødstallet efter et vulkanudbrud i weekenden forbliver uklart. FN’s kontor for koordinering af nødhjælp (Ocha) oplyser, at der ikke har været ... Read more »

Kvindelig dommertrio skal styre opgør i Africa Cup of Nations

For første gang til en kamp i Africa Cup of Nations vil dommertrioen samt den assisterende videodommer udelukkende bestå af kvinder. Det sker tirsdag, når Guinea og Zimbabwe møder hinanden ... Read more »

Xbox Series slog PlayStation 5 på det engelske marked i julemåneden

© Gamereactor Xbox Series slog PlayStation 5 på det engelske marked i julemåneden Nærmest helt PS4/Xbox One-generationen var vi vant til enten at se Sony på toppen, eller måske snarere ... Read more »

Verdens største slebne diamant bliver sat til salg

© Giuseppe Cacace/AFP Denne diamant vil blive sat på auktion i begyndelsen af næste måned. © Giuseppe Cacace/AFP Diamanten Enigma bliver i øjeblikket udstillet i Dubai. Senere vil den blive ... Read more »

Sådan kan du optimere varmen i hjemmet

© Frank Hoermann/Sven Simon/Scanpix Gulvvarme er meget udbredt, og ifølge Tue Patursson skyldes det blandt andet, at følelsen af varme fødder er populær. Hvis der er varme om fødderne, kan ... Read more »

Studie: Et fjerde stik garanterer ikke beskyttelse mod omikron

For nylig begyndte Israel at tilbyde et fjerde vaccinestik til udsatte borgere. Efter at flere borgere siden har fået et fjerde stik med vaccination mod corona, er der begyndt at ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic