Ærlig talt: Aurora Gude (29)

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Ærlig talt: Aurora Gude (29)
© Privat FORMEL: Tidligere Paradise Hotel-vinner Aurora Gude bruker ofte en spesiell huskeregel når hun møter urettferdighet. Ærlig talt: Aurora Gude (29)

Du leser nå Nettavisens faste spalte «Ærlig talt» der kjente og aktuelle personer svarer på et knippe faste spørsmål om seg selv, sine meninger, hverdagen og de viktige ting i livet – samt noen kjappe anbefalinger!

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Vær så god, her har du:

Navn: Aurora Gude

Global Tech News Daily

Alder: 29

Sivilstand: Singel

Global Tech News Daily

Vokst opp: Vestfold

Bor nå: Lier

Arbeidsplass: Hjemme

Hvordan kommer du deg rundt i hverdagen: BMW i3

Les også: Dette fikk du ikke se på TV: Ble hastet til akutten

Hva engasjerer deg akkurat nå?– Akkurat nå er jeg inne i en periode av livet der jeg jobber med å være hovedpersonen i mitt eget liv. Derfor er jeg mest engasjert i hva jeg kan gjøre for å selv bli lykkelig og kunne nå drømmene mine. På sett og vis er jeg derfor veldig opptatt av selvutvikling og mental vekst.

Hva er ditt mest kontroversielle standpunkt?– Det må nok være at jeg synes samfunnet i dag er alt for redd for å snakke om fedme og helse, og at det nesten er blitt mer akseptabelt å være overvektig enn normalvektig. At vi ikke har lov til å nevne noe som har med slanking å gjøre i det offentlige rom, selv om det er en stor del av menneskers helse som er dårlig på grunn av overvekt.

Hva er du stolt av å ha oppnådd det siste året?– Jeg er veldig stolt av utviklingen jeg har hatt i løpet av det siste året. Jeg tok mot til meg og gikk ut av et seks år langt forhold fordi jeg var ulykkelig, til tross for at jeg måtte endre veldig mye på økonomien min og trygghet i livet. I tillegg hoppet jeg inn i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» og fikk bevist for meg selv og mange andre at jeg er mye tøffere enn jeg ser ut til. Jeg har rett og slett blitt modigere og enda flinkere til å ha troen på meg selv.

Introvert eller ekstrovert? Definitivt ekstrovert – jeg elsker mennesker

Rett fra levra eller konfliktsky? En sunn miks. Ikke alle kamper er verdt å ta, men jeg står opp når noe blir for dumt eller urettferdig. Huskeregel: You can’t argue with stupidNøye planlagt eller tar det som det kommer? Elsker ting som er spontant, og lever livet deretter

Spare eller spandere? Å spandere på meg selv og andre er noe jeg elsker

Offentlig eller privat? Offentlig! Jeg liker at man er åpen og tør å snakke høyt!

Dax18 eller Farmen? Farmen

Brettspill eller World of Warcraft? Brettspill

Livets skole eller mastergrad? En god miks. Jeg har en bachelorgrad i tillegg til masse livserfaring

Les også: Aurora Gude om OnlyFans: Ville man anbefalt datteren sin eller niesen sin å gjøre det samme?

Når gråt du sist, og hvorfor?– Jeg gråter hver dag når jeg hører på Lana Del Rey. Dette er av ren og kjær beundring, for stemmen og tekstene hennes er fantastiske.

Hva er det modigste du har gjort?– Det er nødt til å ha vært den dagen jeg bestemte meg for å følge hjertet mitt i alt jeg gjør. Da sa jeg farvel til A4-livet og hoppet ut i blogging og reality. Takket være det har jeg en hverdag og et liv med masse spennende opplevelser og stadig nye muligheter til å møte spennende mennesker og situasjoner.

Hva er det mest dramatiske du har opplevd?– Å være på innspilling med både Runar Søgaard, Erlend Elias og Anna Anka.

Og … når tabbet du deg skikkelig ut?– I fjor skulle jeg ha eksamen. Jeg leverte feil fil og fikk stryk. Da måtte jeg ta eksamen om igjen. Det endte med en B, men det var ekstremt irriterende.

Politisk korrekthet og krenkorama – er det et tegn på at samfunnet utvikler seg til det bedre eller det verre? Begrunn!– Jeg synes samfunnet har blitt alt for opptatt av at alt er feil å si og gjøre. Alle blir krenket hele tiden, og det er få temaer man kan snakke om uten at noe blir misforstått. For eksempel kan man ikke lenger si at man «får helt angst», for da spytter man automatisk på alle med angst.

– Jeg opplever at vi med årene har sluttet å ha rom for tolkning og baktanker. Det hjelper ikke lenger ha en god intensjon, du må også unngå en hel del ord og uttrykk, og det skal pakkes inn i silkepapir i tilfelle noen ikke synes det er helt ok.

Les også: Tok grep etter å ha blitt hetset for å stå opp mot rasisme. Nå er hun blitt sensurert av Instagram

Hva gjør deg forbannet?– Jeg liker ikke urettferdighet. Det verste jeg vet er misunnelse som bidrar til å stenge en person utenfor eller som fører til nedsettende snakk.

Hvis du har 500.000 å investere, hvordan ville du investert?– Ville definitivt investert dette i boligen min. Mindre lån = mindre å betale per måned.

Hva er den beste eller verste gaven du har fått eller gitt?– Det verste jeg får er ansiktsmasker til 20 kroner fra Normal som gir uren hud eller utslett. Det verste jeg har gitt er antibac og en tørket wienerpølse.

Les også: Britney Spears raser mot søsteren: – Hun trengte ikke jobbe for noe

Gi oss noen kjappe anbefalinger!

Bok/avis/magasin: The Secret – Rhonda Byrne

Serie/film: Serie: Gossip girl. Film: The Great Gatsby

Musikk: Lana Del Rey

App: Lifesum

SoMe-profil: Aurora Gude

Mat/drikke: Pizza på libabrød og Cremant

Og hvor drar du helst på ferie? Et varmt sted som IKKE er i Europa

Hva gleder du deg mest til det neste året? – Jeg gleder meg til alle mulighetene som dukker opp, og spesielt om det er noen spennende innspillinger. I tillegg lanserer jeg snart et eget prosjekt jeg har jobbet med de siste ukene.

Les også: Overrasker med ny tatovering – dette er meningen bak

Og ærlig talt:

Ananas på pizza? Yay or nay?– Overhodet ikke.

Les alle Ærlig talt-intervjuene i Nettavisen her!

News Related

OTHER NEWS

Alice Stenlöf stöttas av följarna – efter relationsbeskedet

Det är i sin senaste video som Alice Stenlöf tar bladet från munnen och berättar hur det egentligen ligger till efter alla turer kring hennes kärleksliv. Ja, det finns just ... Read more »

Danmark öppnar för stridsplan på Bornholm

© Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/TT Mette Frederiksen i folketinget i Köpenhamn på tisdagen. Danmark skärper sin militära beredskap, vilket bland annat kan innebära att två stridsflygplan placeras på Bornholm, om det ... Read more »

Revansjesugen Klæbo spurtet inn til OL-gull: – En kunstner på ski

© Foto: Bjørn S. Delebekk, VG SUVEREN PÅ OPPLØPET: Johannes Høsflot Klæbo tok sitt andre sprintgull. Revansjesugen Klæbo spurtet inn til OL-gull: − En kunstner på ski ZHANGJIAKOU/OSLO (VG) Etter å ... Read more »

OL-oppreisning for Klæbo – sprintet til gull

Det skjedde i tett duell med italieneren Federico Pellegrino, samme mann som han henviste til sølvplass i OL for fire år siden. Bronsen gikk til Aleksander Terentjev. Forrige gang gikk ... Read more »

Historisk norsk OL-fiasko - svenskene herjet: - Tidenes oppvisning

© Aaron Favila (AP) RØK I SEMIFINALEN: Det ble ingen finaleplass på Maiken Caspersen Falla og de andre norske sprintjentene. Historisk norsk OL-fiasko – svenskene herjet: – Tidenes oppvisning ZHANGJIAKOU/OSLO ... Read more »

Intäktslyft för Pfizer

© TT Pfizer har släppt delårssiffror. Arkivbild. Läkemedelstillverkaren Pfizer redovisar en kraftigt ökad vinst under fjärde kvartalet: 3,38 miljoner dollar, motsvarande 0:59 dollar per aktie, kan jämföras med 0,85 miljoner ... Read more »

Olaola: ”Jag litar inte på folk i ljusblå skjorta”

De finns lite överallt. Det är ofta de som sitter på viktiga positioner runtom i samhället. De som bär dyra, välsittande skjortor i ljusblått. Och jag litar inte på dem, ... Read more »

Svensk OS-sprintsuccé – första dubbeln på 38 år

© Henrik Montgomery/TT Sveriges Jonna Sundling vinner OS-finalen i sprint. I bakgrunden spurtar Maja Dahlqvist till sig silvret. Det blev svensk OS-succé i damernas sprint. En överlägsen Jonna Sundling tog ... Read more »

Gruppe foreslår styrkede rettigheter i utvisningssaker med barn

© Leveres av ABC Nyheter Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl vil nå bruke tid på å avklare hvilke av forslagene i rapporten som eventuelt følges opp. Her er hun ... Read more »

Anders Behring Breivik flyttes fra Telemark fengsel til Ringerike fengsel

© Leveres av NTB Ringerike fengsel ligger på Tyristrand i Viken. Foto: Audun Braastad / NTB Anders Behring Breivik flyttes fra fengselet i Skien til Ringerike fengsel på Tyristrand. Fengselet ... Read more »

40 år efter tragedin - The Who spelar i Cincinnati

© TT The Whos Roger Daltrey och Pete Townshend. Arkivbild. Mer än 40 år efter det att elva människor klämdes ihjäl inför en The Who-konsert ska nu det brittiska rockbandet ... Read more »

Sundling vant sprinten i OL – Ingen norske kvinner i finalen

Sundling var i egen klasse i finalen, noe hun var også i kvalifiseringen og i de øvrige utslagsrundene. Hun sikret gullet 2,88 sekunder foran Maja Dahlqvist på sølvplass, mens Jessie ... Read more »

Putin om Ukraina: Stå ut med det, älskling

© TT Rysslands president Vladimir Putin under presskonferensen med Frankrikes Emmanuel Macron i måndags. Oavsett om du gillar det eller inte får du tolerera det, “älskling”. Det sade Rysslands president ... Read more »

Nasa ett steg närmare att föra hem stenar från Mars

© Tillhandahålls av Omni Amerikanska Lockheed Martin har fått i uppdrag av Nasa att bygga en farkost som ska spela en viktig roll i att transportera sten, grus och atmosfäriska ... Read more »

Sex ryska fartyg på väg mot Svarta havet för övning

© Tillhandahålls av Omni Sex ryska militärfartyg är på väg till Svarta havet för att delta i en övning, rapporterar Reuters. Enligt ryska marinen har övningen varit planerad sedan länge. ... Read more »

EU stryper utbetalningar till Polen som straff

© Tillhandahålls av Omni EU kommer att hålla inne pengar till Polen för att få landet att betala de böter som EU:s domstol dömt ut, skriver AFP med hänvisning till ... Read more »

Tolv år av anmälningar – sedan dömdes pappan för oräkneligt antal våldtäkter

© Tillhandahålls av Omni Trots tolv år av polis- och orosanmälningar dröjde det till hösten 2020 innan polisen till slut grep en man i Småland som sedan dömdes för att ... Read more »

Historisk svensk dubbel: Jonna Sundling överlägsen

© Tillhandahålls av Omni Det blev en historisk fullträff för de svenska damerna i OS-sprinten. Jonna Sundling var överlägsen i finalen och bakom henne tog Maja Dahlqvist silvret efter en ... Read more »

Han producerar spelfilm om Michael Jackson

© TT Spelfilmen om Michael Jacksons liv är under produktion. Arkivbild. Nu står det klart att Graham King kommer att producera spelfilmen om poplegenden Michael Jacksons liv, skriver Variety. Graham ... Read more »

Yrkar fyra års fängelse för dödskrock

© Anders Wiklund/TT En berusad lastbilschaufför som orsakade en dödsolycka på E45 i Värmland bör dömas till fyra och ett halvt års fängelse, anser åklagaren. Arkivbild. Åklagaren vill att lastbilschauffören ... Read more »

OS-guld till Sundling – silver till Dahlqvist

© Aaron Favila/AP/TT Jonna Sundling korsar mållinjen med ett leende. Det blev svensk OS-succé i damernas sprint. En överlägsen Jonna Sundling tog guld och Maja Dahlqvist silver. Det är Sveriges ... Read more »

Bingolottos ursäkt till tittarna – efter ilskan mot inslaget: ”En varning skulle självklart varit på plats”

Efter tittarnas upprivna reaktioner på inslaget i Bingolotto. Nu ger programledaren Stefan Odelberg sin syn på det inträffade. – Förberedelserna för tricken kräver många års träning och utfördes professionellt, säger ... Read more »

Börsnedgång tilltar

© Henrik Montgomery/TT Stockholmsbörsen sjunker. Arkivbild. Stockholmsbörsens nedgång förstärks. Vid 13-tiden är OMXS-index ned 0,8 procent, med blandad utveckling hos OMXS30-bolagen. Banksektorn går mot strömmen. SEB lyfter 1,4 procent medan ... Read more »

Iggy Pop om Polarpriset: ”Ett stort steg för mig”

© Tillhandahålls av Omni Det var en hedrad Iggy Pop som tackade för att ha tilldelats årets Polarpris. I en videohälsning påpekade han att artister som Patti Smith och Metallica ... Read more »

Samuelsson: "Går inte att hoppas på mirakel"

© Pontus Lundahl/TT Sebastian Samuelsson söker OS-formen. Är de medaljtippade svenska skidskyttarna på väg mot en OS-flopp? Eller väntar en ketchupeffekt redan till helgen? Det är inte kris på något ... Read more »

Klæbo eneste nordmann i sprintfinalen i OL

© (NTB scanpix) Pål Golberg fikk OL-sprinten ødelagt av et sammenstøt i kvartfinalen. Foto: Heiko Junge / NTB Klæbo eneste nordmann i sprintfinalen i OL Trønderen ble nummer to i ... Read more »

Største norske OL-fiasko på 16 år - svenskene herjet: - Tidenes oppvisning

© Aaron Favila (AP) RØK I SEMIFINALEN: Det ble ingen finaleplass på Maiken Caspersen Falla og de andre norske sprintjentene. Største norske OL-fiasko på 16 år – svenskene herjet: – ... Read more »

Johannes Høsflot Klæbo forsvarte OL-gullet

På oppløpet i Beijing var Johannes Høsflot Klæbo raskest av alle, og trønderen spurtet inn til et nytt OL-gull. Dette var Klæbos fjerde OL-gull. Det skjedde i tett duell med ... Read more »

Klæbos revansch: Försvarade OS-guldet i sprint

© Tillhandahålls av Omni Johannes Høsflot Klæbo skakade av sig fiaskot i skiathlonen och försvarade sitt guld i sprint från Pyeonchang. Norrmannen vann finalen före italienaren Federico Pellegrino och ryssen ... Read more »

Guld till Klæbo – Svensson sist i sprintfinalen

© Henrik Montgomery/TT Oskar Svensson. Varken Johan Häggström, Marcus Grate eller Anton Persson lyckades ta sig vidare till semifinalen i sprinten i OS-skidåkningen i Zhangjiakou. Det gjorde däremot Oskar Svensson ... Read more »

13 terrorgripna i Belgien

© Thierry Monasse/AP/TT Belgisk polis har de senaste åren gjort ett flertal insatser mot misstänkta terrorister. Arkivfoto. Belgisk polis har gripit 13 personer efter omfattande tillslag mot misstänkta terrorister i ... Read more »

Sju års fängelse för mordförsök i Kalmar

© Mikael Fritzon/TT Sju års fängelse blir straffet för en 25-årig man som döms av Kalmar tingsrätt för mordförsök på en man i 30-årsåldern. Arkivbild. En 25-årig man döms till ... Read more »

Macron: – Det blir ingen russisk eskalering

© Leveres av ABC Nyheter Frankrikes president Emmanuel Macron sier at Russland ikke kommer til å eskalere Ukraina-konflikten etter at han mandag møtte sin russiske motpart, Vladimir Putin. Her er ... Read more »

Anders Behring Breivik flyttes til fengsel like ved Utøya

© Foto: Ole Berg-Rusten / NTB FLYTTES HERFRA: Breivik skal overføres fra Skien fengsel til Ringerike fengsel. Kriminalomsorgen flytter terroristen Anders Behring Breivik til Ringerike fengsel, et steinkast unna Utøya. ... Read more »

Medaljchans för Svensson – vidare till sprintfinal

© Henrik Montgomery/TT Oskar Svensson. Varken Johan Häggström, Marcus Grate eller Anton Persson lyckades ta sig vidare till semifinalen i sprinten i OS-skidåkningen i Zhangjiakou. Det gjorde däremot Oskar Svensson ... Read more »

Just nu: Guld för Sundling och silver för Dahlqvist

© Tillhandahålls av Omni Jonna Sundling tar OS-guld i sprinten – Maja Dahlqvist tar silvret i en historisk svensk dubbel. Relaterade länkar: Discovery (kräver inlogg) (www.discoveryplus.com) Radiosporten (Sveriges Radio) Expressen ... Read more »

Ingen norske kvinner til sprintfinalen i OL

Falla var på seierspallen på sprinten i OL både i 2014 og 2018, men blir ikke å finne der i Beijing-OL i 2022. Det ble klart da Falla røk ut ... Read more »

Nuis forsvarte OL-tittelen 1500 meter – Kongshaug på fjerdeplass

© (NTB scanpix) Nederlandske Kjeld Nuis forsvarte OL-tittelen sin på 1500 meter i Beijing. Foto: Peter Dejong / AP / NTB Nuis forsvarte OL-tittelen 1500 meter – Kongshaug på fjerdeplass ... Read more »

Just nu: Vilken rysare det blir – tre svenskor i final

© Tillhandahålls av Omni Tre svenska åkare är klara för final i OS-sprinten och finalen ser ut att bli en riktig rysare. Jonna Sundling, Maja Dahlqvist och Emma Ribom är ... Read more »

Macron: Målet att förhindra upptrappning har lyckats

© Tillhandahålls av Omni Den franske presidenten Emmanuel Macron säger sig vara övertygad om att Ryssland inte kommer att trappa upp konflikten vid gränsen mot Ukraina. Det säger han inför ... Read more »