Action-spillet Stellar Blade vil nu blive udgivet af Sony

action-spillet stellar blade vil nu blive udgivet af sony

Action-spillet Stellar Blade vil nu blive udgivet af Sony

Actionspillet Stellar Blade fra koreanske Shift Up, har været undervejs i noget tid til PlayStation 5 og blev i september sidste år vist frem i en af Sonys State of Play udsendelser.

Nu trækker Sony projektet endnu tættere ind til kroppen, da Sony og Shift Up har indgået en aftale om, at Sony skal udgive og distribuere spillet på verdensplan, når det engang udkommer til PlayStation 5. Det betyder, at Shift Up er blevet “second party PlayStation partner” – som den første koreanske spiludvikler.

Der har været en smule forvirring omkring hvilke platforme Stellar Blade, der tidligere hed Project Eve, ville udkomme til. Ud over PlayStation 5, har både PC og endda Xbox været nævnt, men spillet udkommer nu eksklusivt til PlayStation 5.

Stellar Blade har længe stået til at udkomme i 2023, men i forbindelse med annonceringen af Sony som partner på projektet, nævnte Shift Up blot, at udgivelsesdatoen vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World