AaB-cheftræner: Der er lang vej op til topholdene

Asia's Tech News Daily

AaB-cheftræner: Der er lang vej op til topholdene
© Henning Bagger/Scanpix AaB-cheftræner Martí Cifuentes erkender, at nordjyderne endnu har et stykke op til de allerbedste i Superligaen.

AaB har gennem efteråret kæmpet med i den bedste halvdel af 3F Superligaen. Men det har især været mod de bedste hold, at nordjyderne er kommet til kort.

Cheftræner Martí Cifuentes’ hold har nemlig kun fået ét point i fire kampe mod de nuværende hold i top-tre – Brøndby, FC København og FC Midtjylland.

Søndag aften endte det med et klart nederlag til FCK.

– Vi konkurrerer med hold, der er længere end os. De vil aldrig være en reference for mig, når vi spiller 11 mod 11. På lang sigt ved vi godt, at det er svært mod hold som FC Midtjylland, FC København og Brøndby.

– Vi skal forbedre os en del. Jeg er glad for, hvad jeg ser i holdet i forhold til for et år siden. Men der er stadig lang vej. Jeg er ambitiøs i forhold til, hvad vi kan opnå, siger spanieren.

Det er især det kollektive arbejde, som Cifuentes vil forbedre i jagten på bedre resultater mod Superligaens tophold til foråret.

– Når man har meget individuel kvalitet, bliver man fikseret af det. For at konkurrere på øverste niveau skal vi være bedre kollektivt. Der er meget at arbejde på, og det er et af mine fokuspunkter, siger han.

Offensivspilleren Louka Prip scorede søndag sit syvende sæsonmål i Superligaen. Han understreger vigtigheden af opgørene mod de bedste hold i landet.

– Det er de tre bedste hold i Danmark, så vi skal spille på et højt niveau for vinde de kampe. Men det er også de kampe, der er vigtige, når vi kæmper for top-seks, siger han.

Lukas Lerager, Roony Bardghji og William Bøving stod for FCK’s mål i 3-1-sejren over AaB søndag.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Alle blå partier vil afskaffe kravet om mundbind

© Claus Fisker/Scanpix Det giver ikke mening at have et krav om mundbind, når de fleste, der smittes med coronavirus har et mildt forløb, mener Alex Vanopslagh, der er politisk ... Read more »

Pilou Asbæk melder sig ind i politisk parti

© Taylor Jewell/Scanpix Pilou Asbæk spillede rollen som Euron Greyjoy i serien “Game of Thrones”. (Arkivfoto). Han har før blandet sig i politik. Nu melder han sig officielt ind i ... Read more »

Østrig lemper rejseregler: Danskere med tre stik slipper for test

© Karl-Josef Hildenbrand/Scanpix De kommende uger er der højsæson for skiturister i Østrig, som fra mandag lemper indrejsereglerne. (Arkivfoto) Østrig lemper mandag sine indrejserestriktioner, så det bliver nemmere for danskere ... Read more »

Malte blev udsat for identitetstyveri - nu kommer lovændring

© Philip Davali/Scanpix Karina Lorentzen (SF) glæder sig over, at der snart kommer lovændring, som betyder, at det vil være ulovligt at misbruge andres identitet på nettet. I dag er ... Read more »

Lukkede profiler på Snapchat skal bremse salg af lattergas

Der skrues nu op for indsatsen, der skal gøre det sværere for unge under 18 år at få fat i lattergas til beruselse. Reglerne blev strammet i sommeren 2020, men ... Read more »

Peter Ingemann hårdt ramt af corona: ‘Det er sgu en slem omgang'

Den garvede tv-vært slutter sig nu til rækken af kendte, som er blevet smittet med corona. Tv-værten Peter Ingemann er sengeliggende og hårdt ramt af en corona. Det deler han ... Read more »

Tour-detaljerne skal på plads: Prudhomme besøger København

© Gonzalo Fuentes/Reuters Christian Prudhomme er torsdag på besøg i den danske hovedstad. (Arkivfoto) Løbsdirektøren for Tour de France, Christian Prudhomme, er torsdag i København for at få de sidste ... Read more »

Byggebranchen nærmer sig højeste niveau i over 40 år

Der er et boom i byggebranchen, hvor antallet af beskæftigede nærmer sig niveauet omkring finanskrisen. Ifølge tal fra Danmarks Statistik var beskæftigelsen i fjerde kvartal på 188.000 personer. Det er ... Read more »

Demokratisk leder: Drama om valgreform gælder USA's demokrati

© Alex Wong/AFP Tab eller vind, vi vil stemme om valgreform, særligt når emnet har med demokratiets bankende hjerte at gøre. Det siger den demokratiske flertalsleder i USA’s senat, Chuck ... Read more »

På en måned er hver tiende blevet smittet med coronavirus

© Philip Davali/Scanpix Onsdag blev der registreret 38.759 smittetilfælde, hvilket er det hidtil højeste under pandemien. SSI anslår i sin seneste prognose, at smitten ventes at stige frem til slutningen ... Read more »

Randers lukker AaB-dialog og holder fast i Thomasberg

© Henning Bagger/Scanpix Thomas Thomasberg skifter ikke til cheftrænersædet i AaB i denne omgang. Forhandlingerne er stoppet, meddeler den kronjyske klub. (Arkivfoto) Cheftræner Thomas Thomasberg forbliver i Randers FC. Superligaklubben ... Read more »

Trumps ønske om blokering af dokumenter om stormløb afvist

© Jim Bourg/Reuters/Ritzau Scanpix/Reuters Inden stormløbet mod Kongressen, som fandt sted 6. januar sidste år, gentog Donald Trump over for tilhængere sine ubeviste påstande om, at præsidentvalget var blevet stjålet ... Read more »

Boligejernes afdrag i realkreditten var rekordhøj sidste år

De danske boligejere fik høvlet rekordmeget af realkreditgælden sidste år. Boligejernes samlede afdrag løb op i 41,2 milliarder kroner. Det er højere end i 2020 – den hidtidige rekord – ... Read more »

Løchte-modstander trækker sig og sender danskeren videre

© Claus Bech/Scanpix Frederik Løchte Nielsen er klar til anden runde ved årets første grand slam-turnering i herredouble. (Arkivfoto) Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen og hans makker Marcus Daniell ... Read more »

Republikanerne blokerer for Demokraternes valgreform i USA

© Susan Walsh/Scanpix USA’s præsident, Joe Biden, afholdt pressemøde onsdag. Det var inden, Senatet stemte om en valgreform, der endte med et nederlag til Biden og Demokraterne. Som ventet er ... Read more »

Tysk stjerne undrer sig over manglende test i Australien

© Frank Molter/Scanpix Alexander Zverev har været godt spillende ved Australian Open, men han er ikke imponeret over forholdene i Melbourne. Onsdag kom det frem, at den franske tennisspiller Ugo ... Read more »

Biden er på hælene efter et udfordrende første år

© Chip Somodevilla/AFP Aftenen før sin etårsdag som præsident holdt Joe Biden sit kun andet pressemøde i Det Hvide Hus som leder af USA. Torsdag er det et år siden, ... Read more »

Tauson afslører: Peptalk fra træner blev afgørende mod stjerne

© Martin Keep/AFP 19-årige Clara Tauson er videre til tredje runde af Australian Open. En peptalk fra træner Olivier Jeunehomme blev afgørende for, at Clara Tauson besejrede tennisstjernen Anett Kontaveit ... Read more »

Tennisstjerne roser Tauson efter nederlag: Hun spillede godt

© Asanka Brendon Ratnayake/Reuters Sjetteseedede Anett Kontaveit fra Estland er færdig ved Australian Open efter at være blevet sendt ud i anden runde af Clara Tauson. Den estiske tennisstjerne Anett ... Read more »

Tesfaye er i Litauen efter permanente svar på grænsekriser

© Janis Laizans/Reuters – Jeg synes ikke, at det er rimeligt, at Litauens regering midt i at skulle håndtere tusindvis af migranter, der krydser grænsen, samtidig skal udsættes for kritik ... Read more »

Fly med nødhjælp er landet i tsunamiramt stillehavsnation

Et militærfly med nødhjælp er ankommet til øriget Tonga, der lørdag blev ramt af et stort vulkanudbrud. Det oplyser New Zealands militær tidligt torsdag morgen dansk tid. Vulkanudbruddet udløste en ... Read more »

Tauson: Sejr over Kontaveit er blandt de største i karrieren

Tennistalentet Clara Tauson vil placere sin sejr over Anett Kontaveit i anden runde af Australian Open blandt de tre største i sin karriere. Det siger den 19-årige dansker natten til ... Read more »

Russisk regeringskritiker: Vesten går igen i Putins fælde

© Denis Kaminev/Scanpix Journalister tager billeder af Aleksej Navalnyj, da han mandag talte fra fængslet via et videolink. Den russiske regeringskritiker Aleksej Navalnyj advarer Vesten mod at give indrømmelser til ... Read more »

Joe Biden forudser russisk militærindtrængen i Ukraine

© Susan Walsh/Scanpix Præsident Joe Biden holdt onsdag pressemøde i Det Hvide Hus i anledning af sin etårsdag som præsident i USA torsdag. Torsdag er det et år siden, at ... Read more »

Clara Tauson slår verdens nummer syv ud i Melbourne

Den danske tenniskomet Clara Tauson slår overraskende verdensranglistens nummer syv, esteren Anett Kontaveit, ud af Australian Open i anden runde. Det gør hun med cifrene 6-2, 6-4. Kampen varede en ... Read more »

Roosevelt-statue fjernet i New York: Var for racistisk

© Caitlin Ochs/Reuters Statue af præsident Theodore Roosevelt foran New Yorks naturhistoriske museum bliver fjernet. På hver side er der en indianer og en sort mand til fods, og det ... Read more »

68-årig kajakroer død i drukneulykke i Brabrand Sø

En 68-årig mand fra Aarhus er onsdag aften afgået ved døden i en drukneulykke i Brabrand Sø. Det skriver Østjyllands Politi på Twitter. Der er tale om en erfaren kajakroer, ... Read more »

Støjberg: Forkert at være formand i parti man ikke har været med i

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Inger Støjberg fravalgte at stille op som formand i Dansk Folkeparti. I stedet bliver det enten Morten Messerschmidt, Martin Henriksen eller Merete Dea Larsen. (Arkivfoto) Tidligere ... Read more »

Inter afværger pokalfiasko efter akrobatisk udligning

© Antonio Calanni/Scanpix Andrea Ranocchia jubler med holdkammeraterne efter sin akrobatiske udligning i overtiden mod Empoli. Serie A’s førerhold, Inter, lever fortsat i den italienske pokalturnering, Coppa Italia. Men det ... Read more »

United dukker ineffektive Brentford i dansk rekordkamp

© David Klein/Scanpix Mathias Jensen havde flere chancer for at bringe Brentford foran, men måtte hver gang se David De Gea stå i vejen. Man skal sørge for at score ... Read more »

32 lokalformænd vil stemme på Messerschmidt som formand

© Philip Davali/Scanpix Under søndagens debat mellem formandskandidaterne i Dansk Folkeparti gik bølgerne højt mellem især Morten Messerschmidt og Martin Henriksen. Erik Høgh-Sørensen (th.) har siden trukket sig som formandskandidat. ... Read more »

Hollandsk reserve bliver Tottenham-helt i vild afslutning

© Geoff Caddick/AFP Steven Bergwijn blev den store helt for Tottenham. Her jubler han over sejrsmålet med Pierre-Emile Højbjerg i baggrunden. Hollandske Steven Bergwijn er den store helt i Tottenham ... Read more »

Så er der dømt fritter: Verdens største kartoffel "Doug" vejer 7,9 kilo

© Leveret af M! Den nuværende verdensrekord for den største kartoffel nogensinde dyrket ligger på 4,99 kilo – men den er på vej til at blive gennemsmadret af en kartoffel ... Read more »

Amazons Lord of the Rings-serie hedder officielt The Rings of Power

Som du sikkert allerede ved, så arbejder Amazon på en gigantisk serie baseret på The Lord of the Rings. Den står til at ankomme d. 2 september i år, og ... Read more »

Troy Baker-støttet NFT-virksomhed indrømmer at have stjålet indhold

© Gamereactor Troy Baker-støttet NFT-virksomhed indrømmer at have stjålet indhold Voiceverse blev genstand for en hel del omtale for nylig, eftersom kendt stemmeskuespiller Troy Baker afslørede et større samarbejde med ... Read more »

Mohamed Salah og Egypten avancerer med smal sejr

© Thaier Al-Sudani/Reuters Mohamed Abdelmonem bliver tiljublet efter sin scoring i Egyptens 1-0-sejr over Sudan. Mohamed Salah og Egypten er videre til ottendedelsfinalerne ved Africa Cup of Nations i Cameroun. ... Read more »

Kasper Hjulmand med rørende hyldest til dronning Margrethe: ‘Jeg ser mere og mere op til hende'

Den danske fodboldlandstræner Kasper Hjulmand finder stor inspiration i vores dronning. For træneren for det danske herrelandshold i fodbold, Kasper Hjulmand, har landets dronning været en konstant positivt figur gennem ... Read more »

Professor kalder sag mod Claus Hjort svag

To efterretningseksperter vurderer, at det er meget dårligt bevarede statshemmeligheder, som Claus Hjort Frederiksen (V) menes at være sigtet for at have røbet. Det siger de til Politiken, som har ... Read more »

Yussuf Poulsen lyner i pokalavancement

© Jan Woitas/Scanpix Assistmageren Lukas Klostermann og Yusssuf Poulsen jubler over 1-0-målet mod Hansa Rostock. Med både Bayern München og Dortmund elimineret er RB Leipzig blandt favoritterne i den tyske ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic