5 egykori gyereksztár, akikre ma már rá sem ismernél

Emlékszel a My Girl cuki, szemüveges kislányára? És az megvan, hogy Sabrina, a tiniboszorkány már 47 éves?

5 egykori gyereksztár, akikre ma már rá sem ismernél

Gyerekként a 90-es évek legsikeresebb filmjeiben szerepeltek, és alakítottak akkorát, hogy még ma is emlékszünk rájuk. Többen azóta is reflektorfényben élik az életüket, míg másokat csak kisebb szerepekben láthatunk, és nem sikerült meghaladni a gyerekkori sikereiket.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst az egyik legismertebb gyermekszínész volt a 90-es években, igazi nagy szerepekkel. Az Interjú a vámpírral című filmmel robbant be – mást Brad Pitt és Tom Cruise oldalán nem is nagyon lehetett volna tenni –, majd a Kisasszonyokkal és a Jumanjival folytatódott a karrierje.

5 egykori gyereksztár, akikre ma már rá sem ismernél

5 egykori gyereksztár, akikre ma már rá sem ismernél

Felnőtt színészként egyértelműen a Pókember trilógiával írta be magát Hollywoodba, de a Marie Antoinette-ben is olyat alakított, hogy tátott szájjal ültünk a moziban. A 41 éves színésznőnek sikerült elkerülnie azt, hogy sablonossá váljon, sokféle szerepet elvállalt az évek során, és a komikus szerepek legalább olyan jól állnak neki, mint a drámai karakterek.

5 egykori gyereksztár, akikre ma már rá sem ismernél

Galériánkban további négy gyereksztárról olvashatsz!

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World