40-års jubilæum: Venner og familie kalder hende “fru Salling”

40-års jubilæum: venner og familie kalder hende “fru salling”

40-års jubilæum: Venner og familie kalder hende “fru Salling”

For 40 år siden slog hun de første varer ind på kasseapparatet, da hun begyndte i Føtex i Viby, samtidig med hun gik på gymnasiet.

I dag sidder 59-årige Lene Buhl på Salling Groups hovedkontor i Årslev ved Brabrand, hvor hun arbejder i kontoafdelingen. Det er her, hvor erhvervsdrivende, private virksomheder og institutioner kan få et Salling Group Business Card (købekort), som kan bruges som betaling i varehusene samt online.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Hun gik fra kassedame til at blive elev i salgsafdelingen på Bjødstrupvej, da Salling Group, som dengang hed Dansk Supermarked, lå i Højbjerg. Sidenhen kom hun i intern revision.

»En af mine opgaver som elev var at servere morgenmad og kaffe for hr. Salling. Han var pГҐ BjГёdstrupvej om morgenen, inden han kГёrte ind i Salling. Han betalte altid prГ¦cis, hvad det kostede, nГҐr jeg hentede morgenmad. Og det blev altid kГёbt kontant,В« fortГ¦ller Lene Buhl.

Skriblerier og skrivemaskine

I den sidste del af elevtiden endte hun i parfumeafdelingen, og der blev hun i en årrække frem. Det meste foregik manuelt, og én af de ting, der står allerklarest for hende er skriblerierne på skrivemaskine.

»Vi skulle gГёre teksterne til tilbudsaviserne klar, sГҐ vi beskrev, hvordan deodoranter og parfumer duftede. NГҐr det sГҐ havde vГ¦ret forbi reklameafdelingen, fik vi det tilbage, og hvis der skulle fjernes nogle af varerne, skulle vi have papiret tilbage i maskinen, og med slettelak mГҐtte vi rette til, sГҐ det sГҐ pГ¦nt ud. Det glemmer jeg aldrig,В« siger Lene Buhl med et smil.

Efter sine fire årtier i Salling Group er det blevet en stor del af hendes DNA – så stort, at hun blandt venner og familier går under navnet “fru Salling” ikke at forveksle med den “rigtige” fru Salling naturligvis.

»Hvis jeg er ude at handle, og jeg opdager, at en kunde har smidt en vare et sted, sГҐ er jeg typen, der gГҐr hen og sГ¦tter den pГҐ plads. Jeg er Salling Group helt ind i hjertet. Jeg har nok lidt af det samme som hr. Salling, der ogsГҐ bukkede sig ned og samlede en papirklips op, hvis den lГҐ pГҐ gulvet. Jeg er vokset op med ordentligheden i virksomheden, og det ligger helt ind i mine gener,В« fortГ¦ller jubilaren, der bor i Tranbjerg med sin mand og datter.

Ordentlighed

Og den ordentlighed skinner ifølge hendes chef, Senior Finance Manager, Nina Sølgaard-Nielsen tydeligt igennem.

»Lene er simpelthen sГҐ loyal. Hun er Dansk Supermarked helt ind i knoglerne, og nГҐr jeg siger Dansk Supermarked og ikke Salling Group, er det fordi, det er den “gamle” Salling-ГҐnd, hun har. Hun strГ¦kker sig langt for kunderne og giver altid en god service, ogsГҐ selv om hun kan sidde med sager, der kan vГ¦re udfordrende. Derudover er Lene Buhl ekstremt vellidt blandt kollegerne. Hun er virkelig en gave for virksomheden,В« siger Nina SГёlgaard-Nielsen.

Lene Buhl er begejstret for de mange muligheder, hun har haft gennem 40 år i Salling Group. Hun har haft forskellige jobfunktioner og har aldrig haft lyst til at forlade virksomheden.

»Det er noget af det fede ved at vГ¦re i Salling Group – hvis man kan tГ¦nke sig at prГёve noget nyt, sГҐ er der mulighed for det. Det var ogsГҐ derfor, jeg skiftede fra parfumeafdelingen til intern revision. Det er det store firma med masser af forandringer undervejs, der er med til at motivere mig. Og selv om jeg har fГҐet nye jobfunktioner undervejs, har jeg fortsat min basisviden med hele tiden,В« siger hun.

Lene Buhl kan fejre sit jubilæum tirsdag 28. november. Det bliver markeret med en reception på hovedkontoret i Årslev.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World