34-årig mand mister livet i soloulykke på Sydfyn

Asia's Tech News Daily

En 34-årig mand mistede sent fredag aften livet, da han i en soloulykke ramte et vejtræ i Stenstrup på Sydfyn.

Det oplyser Henrik Krøjgaard, der er vagtchef ved Fyns Politi.

– Han mistede kontrollen over bilen og påkørte først en hæk og efterfølgende et vejtræ. Mere ved vi ikke lige nu, siger vagtchefen.

Lægen, der ankom som en af de første til ulykken, erklærede manden død på stedet, fortæller Henrik Krøjgaard.

– Der har umiddelbart ikke været vidner til ulykken. Derfor kommer det formentlig til at tage tid for at fastslå en mere konkret årsag, siger Henrik Krøjgaard.

Ulykken skete på Vingevej i Stenstrup. Politiet fik den første melding klokken 23.43 fredag aften.

De pårørende er underrettet.

En bilinspektør skal nu forsøge at klarlægge, hvad der er gået forud for ulykken.

Bilinspektører er tekniske eksperter, som blandt andet via opmålinger på ulykkessteder og ved undersøgelse af implicerede køretøjer, forsøger at finde frem til en ulykkes årsag.

Det er ofte bilinspektørens opmålinger af for eksempel bremsespor og andre forhold på ulykkesstedet, som danner grundlag for en vurdering af de impliceredes hastighed og andre faktorer.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Danmark donerer 3,7 millioner vaccinedoser til Covax-samarbejde

Regeringen har besluttet at donere yderligere 3,7 millioner vaccinedoser mod coronavirus. Det meddeler Udenrigsministeriet tirsdag. Donationen går til det internationale vaccinesamarbejde Covax. Covax får derefter til opgave at fordele doserne ... Read more »

Omikron ankom til Europa tidligere end hidtil antaget

© Jerome Delay/Scanpix Studerende fra Norge, der har været på tur i Sydafrika, ses her i lufthavnen i Johannesburg mandag, mens de venter på at blive testet før afgang mod ... Read more »

Kongehusets julekalender fortæller om tidligere regenter

Igen i år kan man følge med i kongehusets digitale julekalender. Denne gang har julekalenderen kongerækken i Danmark som omdrejningspunkt. Det oplyser Kongehuset i en pressemeddelelse. Det er igen i ... Read more »

Dan-Bunkerings advokat: Gætværk om brændstof kom til Syrien

© Claus Fisker/Scanpix Retten i Odense har tirsdag hørt anklagers samt den ene af forsvarernes procedure i sagen mod Dan-Bunkering, Bunker Holding og direktør Keld Demant, der er tiltalt for ... Read more »

Kongehuset bekræfter: Elsket tradition med dronning Margrethe vender tilbage

Det er i dag bekræftet, at en elsket tradition med dronning Margrethe i spidsen vender tilbage. December er en måned fuld af traditioner. Hvad enten det gælder julepynt, adventshygge eller ... Read more »

Egyptisk VM-ambassadør: Homoseksualitet skal bekæmpes

© Hussein Sayed/Scanpix Mohamed Aboutrika mener, at man bør stå imod over for fænomenet homoseksualitet. I oktober udtrykte VM-arrangøren Qatar over for Dansk Boldspil-Union (DBU), at alle – også homoseksuelle ... Read more »

39-årig er alvorligt skadet efter trafikulykke i Malling

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix En lægehelikopter ankom til ulykkesstedet, men kunne ikke tage den tilskadekomne med til hospitalet. I stedet blev den tilskadekomne bragt til Skejby med ambulance. (Arkivfoto). En ... Read more »

Kommende tysk kansler er for almindelig vaccinepligt

© Fabrizio Bensch/Reuters Tysklands kommende forbundskansler håber, at der kan blive indført vaccinepligt i Tyskland til februar. Tysklands kommende forbundskansler, socialdemokratiske Olaf Scholz, går ind for almindelig vaccinepligt. Det siger ... Read more »

Frøken Klokken går på pension efter 82 års tjeneste

Ved midnat mellem tirsdag og onsdag stempler den telefoniske urtjeneste Frøken Klokken ud for sidste gang. TDC NET har tidligere på måneden sagt, at man som følge af digitalisering og ... Read more »

Kongehuset med stor nyhed: Lancerer splinterny hjemmeside

Det danske kongehus’ hjemmeside har undergået en stor forandring. Fra i dag er Kongehusets nye hjemmeside oppe at køre. Meningen er, at den nye hjemmeside har et langt mere brugervenligt design end ... Read more »

Kommentator: Messerschmidt og Kofod har begået stor fodfejl

Morten Messerschmidt og Peter Kofod har begået en fodfejl ved ikke at være opmærksomme på, at Peter Kofod ikke kan overtage posten som politisk næstformand i Dansk Folkeparti, som vedtægterne ... Read more »

Pressede regioner får hjælp af værnepligtige til coronatest

© Frank Cilius/Scanpix Værnepligtige fra Beredskabsstyrelsen er tidligere under epidemien trådt til med en hjælpende hånd, blandt andet i forbindelse med aflivning af mink. Nu gælder det coronatest af borgere ... Read more »

Yderligere to tilfælde af Omikron er fundet i Danmark

Der er fundet yderligere to tilfælde af Omikron i Danmark. Det oplyser Statens Serum Institut (SSI) i en pressemeddelelse. Det betyder, at der i alt er påvist fire tilfælde af ... Read more »

Viktor Axelsen vinder stor turnering: Deler søde sejrsbilleder med datter

Viktor Axelsen fejrer badminton-triumf med sin lille datter, Vega. Søndag kunne Danmarks helt store badmintonstjerne Viktor Axelsen juble over at have vundet en af badmintonsportens største turneringer – nemlig Indonesia ... Read more »

Regeringen vil give coronahjælpepakke til trængte hospitaler

Regeringen er villig til at hjælpe de hospitaler, som i øjeblikket er pressede på grund af coronavirus og utilfredshed blandt sygeplejersker. Finansordfører Christian Rabjerg Madsen (S) siger tirsdag: – Regeringen ... Read more »

Ukrainsk premierminister: Rusland står bag kupforsøg i Kijev

Den ukrainske premierminister, Denys Sjmyhal, siger, at Rusland “absolut” stod bag kupforsøg i Kijev. Med henvisning til efterretningsoplysninger siger Sjmyhal tirsdag, at Rusland stod bag planer om at organisere et ... Read more »

FAKTA: FC København er efterårets bedste udehold

© Henning Bagger/Scanpix FC København har været det bedste udehold i Superligaen i efteråret målt på pointsnit. (Arkivfoto) I efteråret har der i stort set alle superligakampe været normale tilstande, ... Read more »

Hjemmebanefordel nærmer sig tidligere niveau i Superligaen

© Henning Bagger/Scanpix FC Midtjylland har været det bedste hjemmehold i efteråret målt på pointsnit. (Arkivfoto) Efterårssæsonen i Superligaen nåede mandag sin afslutning, da Vejle og FC Midtjylland fik et ... Read more »

Landstræner kræver tålmodighed i VM-kvalifikationsbrag

© Bo Amstrup/Scanpix Danmark har indtil videre scoret mere end seks mål i gennemsnit i VM-kvalifikationen. Danmark har indtil videre været suveræn i kvalifikationen til VM-slutrunden i 2023. Blandt andet ... Read more »

Kofod fraråder Rusland at angribe Ukraine: Nato vil svare igen

© Philip Davali/Scanpix Jeppe Kofod kalder Nato-mødet tirsdag “sindssygt vigtigt” og fortæller, at han er “dybt bekymret” over Ruslands militære opbygning ved Ukraine. (Arkivfoto). Det vil få “alvorlige konsekvenser” for ... Read more »

Marie Krarup om Messerschmidt: Kan ikke støtte dømt formand

© Emil Helms/Scanpix Marie Krarup (DF) mener ikke, at Messerschmidt kan blive formand, når han er dømt for svindel og dokumentfalsk. (Arkivfoto). Udtalelserne i kampen om formandsposten spidser til i ... Read more »

Ny Manchester United-træner forsinket af arbejdstilladelse

© Filip Singer/Scanpix Ralf Rangnick må vente på sin debut som Manchester United-manager. Ralf Rangnick er ansat som ny manager i Manchester United frem til sommer, men den 63-årige tysker ... Read more »

Christian Degn støtter kusine, der åbner op om seksuelle krænkelser på TV 2: ‘Jeg er stolt af dig'

Christian Degn bakker op om sin kusine, Louise Degn, der mandag stod frem i ny MeToo-dokumentar. I den nye dokumentar, ‘MeToo: Sexisme bag skærmen’, som kan ses på på Discovery+, stod ... Read more »

Danmark har laveste kontakttal siden oktober og stabil epidemi

Kontakttallet for corona er beregnet til 1,0. Det oplyser sundhedsminister Magnus Heunicke (S) på Twitter. Sidst der var et kontakttal på 1,0 var tilbage i midten af oktober. Et kontakttal ... Read more »

Forsker: Sygeplejerskers opsigelser kan blive kendt ugyldige

Sygeplejerske Luca Pristed har tirsdag indgivet sin opsigelse til sin arbejdsgiver, Rigshospitalet. Han har opfordret kolleger landet over til at gøre det samme i utilfredshed med løn- og arbejdsforhold. Det ... Read more »

Omstridt højrefløjsprofil stempler ind i fransk præsidentvalg

© Thomas Samson/AFP Den 63-årige Zemmour, der flere gange er blevet beskrevet som “Frankrigs Donald Trump”, har tidligere antydet, at han vil stille op ved det franske præsidentvalg. Han erklærede ... Read more »

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Næstformand Morten Messerschmidt (DF) går i rette med afgående formand Kristian Thulesen Dahl i sagen om formandsvalget. Ifølge Thulesen Dahl kan Morten Messerschmidt og Peter Kofod i praksis ikke stille ... Read more »

Jysk tjener rekordmange penge trods coronaudfordringer

© Mikkel Berg Pedersen/Scanpix Jysk-kæden har i perioden 2020/21 været påvirket af coronarestriktioner. Men stadig har salget sat rekord. (Arkivfoto) På trods af coronaudfordringer er det lykkedes Jysk at øge ... Read more »

SF kræver en milliard til sundhedspersonale på finanslov

© Philip Davali/Scanpix – Jeg mener sådan set, at det eksisterende sundhedspersonale er nødt til at mærke, at der sådan set er en stigende forståelse på Christiansborg om, at de ... Read more »

DMI varsler op mod 20 centimeter sne for Jylland og Sjælland

© John Randeris/Scanpix Ifølge et varsel fra DMI kan der lande flere centimeter sne over både Jylland og Sjælland onsdag. (Arkivfoto). Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har opjusteret en prognose om ... Read more »

Fagligt talt: Behovet for kantstensladere kan reduceres markant

© Chiradech/Bigstock Fagligt talt: Behovet for kantstensladere kan reduceres markant Den danske transportvaneundersøgelse indeholder over 160.000 interviews. Det er nok data til, at man kan vise forskelle i bilejerskab, kørte ... Read more »

Bayerns ministerpræsident vil lukke ned for tilskuere

© Frank Hoermann/Sven Simon/Scanpix Bayerns ministerpræsident, Markus Söder, vil have tomme tribuner til delstatens sportsarrangementer i den kommende tid. Stigende coronasmitte i dele af Tyskland kommer nu formentligt til at ... Read more »

SF kræver mindst en milliard til sygeplejersker på finanslov

© Philip Davali/Scanpix – Jeg mener sådan set, at det eksisterende sundhedspersonale er nødt til at mærke, at der sådan set er en stigende forståelse på Christiansborg om, at de ... Read more »

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering

© Claus Fisker/Scanpix I Retten i Odense er Dan-Bunkering tiltalt for at sælge jetbrændstof til Syrien via russiske virksomheder. Desuden er holdingselskabet Bunker Holding og direktør Keld R. Demant tiltalt. ... Read more »

Danske atleter får 50 millioner kroner før Paris-lege

© Martin Sylvest/Scanpix Sejleren Anne Marie Rindom (tv.) og roeren Emma Aastrand Jørgensen (th.) leverede begge metal til Danmark ved OL i Tokyo. Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark har ... Read more »

DF: Regeringen må finde penge på finanslov til sygeplejersker

Statsminister Mette Frederiksen (S) er under tiltagende pres for at gribe ind på landets sygehuse. Her er manglen på sygeplejersker så akut, at det har betydning for coronaindsatsen. Samtidig ulmer ... Read more »

Varebil kører frontalt sammen med bil i Malling

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix En lægehelikopter ankom til ulykkesstedet, men kunne ikke tage den tilskadekomne med til hospitalet. I stedet bliver den tilskadekomne bragt til Skejby med ambulance. (Arkivfoto). En ... Read more »

DF-formand: Messerschmidts model for formandskab holder ikke

I praksis kan Morten Messerschmidts fremlagte model for formandskab i Dansk Folkeparti ikke lade sig gøre inden formandsvalget til januar. Det siger den afgående formand, Kristian Thulesen Dahl, tirsdag til ... Read more »

Janni Spies er blevet mormor: Michala har fået barn med kendismand

© Paolo Diletto/Scanpix Michala Brylov – tidligere kendt som Kjær – er blevet mor for første gang. (Arkivfoto) Endnu en kendisklan har føjet et blad til stamtræet. Janni Spies’ celebre ... Read more »

Connie Nielsen spiller Karen Blixen i ny dramaserie

© Aske Alexander Foss / Al’AskA. / Handout/Free Connie Nielsen, der spiller Karen Blixen, betragter den danske forfatter som et forbillede. Skuespilleren Connie Nielsen spiller den verdensberømte forfatter Karen Blixen ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic