21-åriga Julia Wendells dna ska bevisa om hon är försvunna Madeleine McCann – då kommer svaret

21-åriga julia wendells dna ska bevisa om hon är försvunna madeleine mccann – då kommer svaret

Julia Wendell och Madeleine McCann.

21-åriga Julia Wendell påstår sig vara Madeleine McCann.

För att bevisa sin identitet har hon skickat in flera dna-tester som ska avslöja sanningen.

Då väntas resultatet komma.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Wendell, 21, från Polen påstår sig vara Madeleine McCann, den 3-åriga flicka som försvann från familjens hotellrum i Praia da Luz i Portugal 2007.

I början på förra veckan kom beskedet att Julia Wendell skickat in flera dna-tester och ett genetiskt test som ska avslöja sanningen. Testerna har gjorts via släktforskningssajten 23andMe och har skickats till ett forensiskt labb för analys.

Nu meddelar Julia Wendells talesperson, mediumet Fia Johansson, att de hoppas få resultaten inom en snart framtid.

Men att de också inväntar svar angående Julias hälsa.

Fia Johansson om Julia Wendells dna-test: ”Kollar statusen varje dag”

Julia Wendell kommer ursprungligen från Polen, men befinner sig just nu i USA. Enligt henne själv och Fia Johansson har 21-åringen tvingats fly Polen efter att hon mottagit dödshot.

På plats i USA har hon genomfört dna-tester som ska slå fast hennes ursprung och om hon kan vara försvunna Madeleine McCann. Fia Johansson har tidigare sagt att om resultaten visar på att Julia har sina rötter i Storbritannien eller i området kring Storbritannien kommer arbetet att fortsätta.

– När dna-resultatet kommer, vilket jag väntar så mycket på och kollar statusen varje dag, så kommer vi att matcha det med Madeleine McCanns dna, berättar Fia Johansson för Daily Star.

– [Hon skulle också kunna matcha] någon annan där ute som letar efter sitt barn som försvunnit under samma tidpunkt, fortsätter Fia Johansson.

Enligt en källa nära familjen McCann och föräldrarna Kate och Gerry ska familjen vara positiva till dna-testningen. Dessa uppgifter har dock inte bekräftats.

Julia Wendell kan ha leukemi

I samband med att Julia Wendell genomförde dna-testerna kunde läkarna se att den unga kvinnans hälsa inte var i toppskick. Fia Johansson påstår att blodproverna var ”onormala” och att man nu misstänker att Julia Wendell lider av leukemi, en typ av blodcancer.

Julia Wendell ska även ha klagat på smärta och näsblod. Hon tror själv att hon kan ha blivit förgiftad genom medicin som hon tvingats ta under sin uppväxt, skriver Radar Online.

– Medicinen skulle kunna vara anledningen till alla biverkningar. Hon kan ha blivit förgiftad för att säkerställa att hon inte kommer ihåg någonting och håller tyst, säger Fia Johansson till tidningen.

I ett långt klipp på Instagram uppmanar Fia Johansson följarna att be för Julia. Hon berättade att de väntar resultaten ”vilken dag som helst nu”.

– Julia väntar på två svar just nu. Det ena är hennes dna-test. Det andra är om hennes hälsa. Båda är väldigt påfrestande, båda får henne att känna sig väldigt obekväm och sårbar, berättar Fia Johansson i klippet.

– Jag ber för att läkarna ska säga att allt ser bra ut i slutet av den här veckan och att det bara är något annat, säger hon.

FOTO: Instagram/TT

Läs mer

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

Utländska medborgare greps på militärt område

Utländska medborgare greps på militärt område Tre personer har gripits misstänkta för tillträde innanför skyddsobjekt i Strängnäs, skriver polisen på sin hemsida. Polisen larmades efter att Försvarsmakten upptäckt ett fordon ... Read more »

De är svensk hockeys största profiler: Plats 225 till 201

Mats Ulander och Wayne Gretzky 1982. Uppemot 15 000 spelare har spelat i den högsta serien sedan 1922. För Hockesysverige Plus läsare rankar Ronnie Rönnkvist de 500 spelare som gjort ... Read more »

Nu drar den gula dimman in över Sverige: ”Röklukt"

Den täta dimman från skogsbränderna i Kanada har lagt sig över USA:s östkust och är nu på väg mot Skandinavien. På onsdagen nådde luftföroreningarna i New York farliga nivåer och ... Read more »

Elva döda och 30 skadade i moskédåd i Afghanistan

Minst elva personer har dödats och över 30 skadats i en moskéexplosion i norra Afghanistan, rapporterar Reuters. Det skedde i staden Faizabad under en begravning för talibanernas guvernör i den ... Read more »

27 år efter sin död – Tupac får en stjärna i Hollywood

27 år efter sin död – Tupac får en stjärna i Hollywood Bara dagar innan den amerikanska rapparen Tupac Shakurs födelsedag hedras han postumt med en stjärna på Hollywoods Walk ... Read more »

Doldisen överglänste stjärnorna: "Härlig start"

Doldisen överglänste stjärnorna: “Härlig start” Annika Sörenstam och Madelene Sagström fick slita under första varvet i Scandinavian Mixed. Då gick det desto bättre för Sagströms gamla gymnasiekompis Elin Arvidsson. – ... Read more »

Efter spekulationerna om Alice Stenlöf – nu svarar Rosanna Charles på romansryktena: ”Har hennes kläder”

Rosanna och Alice Alice Stenlöf dejtar en tjej som hon håller hemlig. Nu svarar Rosanna Charles på om det är hon – efter frågor från följarna. Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Amerikansk juveljätte sänker prognosen

Färre förlovningar efter pandemirestriktionerna i kombination med inflationen slår mot juvelförsäljningen, enligt branschjätten Signet Jewelers i USA. Arkivbild Den amerikanska juvelerarkoncernen Signet Jewelers sänker prognosen. Signet hänvisar till minskad efterfrågan ... Read more »

Källor: Ukrainas motoffensiv har börjat

En förstörd byggnad i Zaporizjzja i Ukraina, i närheten av det område där offensiven ska pågå. Arkivbild. Ukrainas motoffensiv mot ockuperad mark har inletts, uppger ukrainska militärkällor för den amerikanska ... Read more »

Rödgröna lovade satsning på skolan – var nedskärning

Rödgröna lovade satsning på skolan – var nedskärning Stockholms rödgröna styre utlovade en jättesatsning på skolan. Men enligt Jonas Vlachos, professor i nationalekonomi, har det i praktiken handlat om nedskärningar, ... Read more »

Kontroversiell tv-predikant död

Pat Robertson vid en inspelning av ‘The 700 Club’ 2014. Arkivbild. Den amerikanske tv-predikanten Pat Robertson har avlidit 93 år gammal. I mer än 50 år nådde han dagligen miljoner ... Read more »

Här satsar Volvo på självkörande fordon – ska användas för transporter

AB Volvos dotterbolag Volvo Autonomous Solutions (VAS) satsar på autonoma transporter i Texas, USA. Arkivbild Volvo Autonomous Solutions (VAS) – en del av Volvokoncernen – etablerar ett kontor i Fort ... Read more »

Följarna i chock efter bilderna på Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds son: ”Herregud!"

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck och Love Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har publicerat ett videoklipp på sonen Love. Inlägget visar sig nu väcka reaktioner då följarna är helt i chock ... Read more »

Strängnäs: Polisen rapporterar om kontroll person / fordon

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Tre gripna.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Södermanland rapporterar detta: 12.51 Polisen larmades till regementet i Strängnäs vid Eldsundsviken där personal på Försvarsmakten ... Read more »

Bibi Rödöös lyxiga lön – så mycket tjänar Sommar i P1-drottningen

Bibi Rödöö är programchef på Sommar i P1 Torsdagen den 7 juni avslöjades vilka värdar som kommer sommarprata i P1 under sommaren 2023. I mer än 25 år har hela ... Read more »

Här är ”Sverigebakelsen” som får gästerna att böna efter mer – ett smakprov på urläckra fyllningen och jag är i himlen

Det finns mängder av utsökta bakelser i världen, men visste du att Sverige har en alldeles egen? Jovisst har vi det! Låt oss backa bandet till 1983. Det var nämligen ... Read more »

von Eckermann och Salming sommarpratar

von Eckermann och Salming sommarpratar Henrik von Eckermann och Bianca Salming finns med bland årets sommarpratare. I juli kommer de svenska idrottsstjärnorna att dela med sig av sina liv i ... Read more »

Förbundets Stenson-besked: "Förändrar inget"

Förbundets Stenson-besked: “Förändrar inget” Brytningen mellan Henrik Stenson och Svenska golfförbundet tycks stå fast. Detta trots att att det stora golfbråket mellan PGA och LIV ser ut att vara över. ... Read more »

Över 40 döda i jordskred i Haiti

En översvämmad gata i Port-au-Prince. Bild från i söndags. Minst 42 personer har omkommit och 11 saknas efter jordskred orsakade av skyfall i Haiti. Enligt FN har omkring 13 400 personer ... Read more »

Dyr urinsanering för hyresgäst

En kvinna dömdes till att betala renoveringen av en lägenhet efter det att hon vägrat betala saneringen av katturin. Arkivbild. Falu tingsrätt dömer en kvinna att betala sammanlagt 111 000 kronor ... Read more »

Bred men måttlig nedgång på New York-börsen

Apple backade på Wall Street efter att it-jätten presenterat nya produkter. Arkivbild. Ny statistik visade på måndagen att amerikanska bolag i bygg- och bostadsbranschen går bra. Deras omsättning ökade i ... Read more »

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt”

Hugo Larsson: ”Det är klart att det är speciellt” Ikväll var Hugo Larsson en av målskyttarna när Malmö FF besegrade Degerfors med 5–0. På fredag tar han studenten och därefter ... Read more »

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen

Kampsportsprofil döms – polis hittade vapen En kampsportsprofil har dömts till ett flerårigt fängelsestraff efter att polisen hittat bland annat ett skarpladdat vapen i mannens företagslokal. Det rapporterar Göteborgs-posten. Polisen ... Read more »

Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

En makalös fotbollskarriären har kommit till ända. Nu avslöjar Zlatan Ibrahimovic det stora hemlighetsmakeriet. – Jag berättade inte ens för min familj, säger ”Ibra” på presskonferensen. På söndagskvällen hände det ... Read more »

Datorstrul gav oppositionen fel ledare

Den tidigare försvarsministern Hans Peter Doskozil blev inte ny partiledare i SPÖ trots allt. Arkivbild. Hans Peter Doskozil kunde i lördags fira att han hade valts till ny ledare för ... Read more »

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier

Göteborg påbörjar största spårvägsatsning på decennier På måndagen togs det första spadtaget i vad som är det största spårvägsprojektet i Göteborg på decennier, rapporterar SVT. Den nya sträckan som byggs ... Read more »

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era”

Analys: Dröjer innan vi vet om det är en ”ny era” Påminner närmast om skidglasögon men med en prislapp på närmare 40 000 kronor. Vision Pro är Apples första nya produkt ... Read more »

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på”

Zelenskyj hyllar soldater: ”Nyheten vi väntat på” Volodymyr Zelenskyj hyllar sina soldater efter de obekräftade uppgifterna om att Ukraina tagit tillbaka områden kring den krigshärjade staden Bachmut i öst. – ... Read more »

Malmö: Polisen rapporterar om farligt föremål

Google maps, Malmö “Misstänkt farligt föremål på Drottningtorget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Skåne rapporterar detta: Polis är på plats och har spärrat en del av Drottningtorget där ... Read more »

Spionen Robert Hanssen hittad död i sin cell

FBI-agenter utanför Robert Hanssens hem i Vienna i den amerikanska delstaten Virginia efter att han gripits 2001. Arkivbild. Den före detta FBI-agenten och dömde spionen Robert Hanssen har hittats död ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự