20-tal cyklister i klunga påkörda av bil – räddningstjänst påväg till platsen

20-tal cyklister i klunga påkörda av bil – räddningstjänst påväg till platsen

En grupp cyklister. Arkivbild.

En grupp cyklister har blivit påkörda i Nora kommun. Ambulans och helikopter är på väg till platsen.

En bilförare har kört in i en klunga av cyklister i Nora kommun, det rapporterar P4 Örebro.

Skadeläget är oklart.

Texten uppdateras…

News Related

OTHER NEWS

Över 200 skadade i explosion i Nagorno-Karabach

En vittnesbild som förmedlas av AP:s bildredaktion från en explosion i Nagorno-Karabach. Över 200 personer har skadats i en explosion vid en bränsledepå i Nagorno-Karabach, enligt vittnesuppgifter som flera medier ... Read more »

Kungen: ”Tack och lov var det ingen som omkom”

Kungen: ”Tack och lov var det ingen som omkom” Både kungen och infrastrukturminister Andreas Carlson (KD) besöker Stenungsund för att visa sitt stöd till den jordskredsdrabbade kommunen. – Tack och ... Read more »

Stor polisinsats i Hässelby efter kraftig explosion – två personer skadade

Genrebild. Under måndagskvällen inträffade en kraftig explosion i Hässelby, i västra Stockholm, i ett trapphus. Enligt polisen ska två personer skadats i samband med explosionen. En explosion ägde under måndagskvällen ... Read more »

KD petar Sara Skyttedal från EU-valet: "Sett fram emot att fortsätta"

KD:s Sara Skyttedal ställer inte upp i EU-valet. Sara Skyttedal kommer inte att vara Kristdemokraternas kandidat i Europaparlamentsvalet, skriver hon på Facebook. “Nomineringskommittén har valt att inte placera mig som ... Read more »

Populära plagg i gängen – Haglöfs stoppar kontanter

Populära plagg i gängen – Haglöfs stoppar kontanter Varumärken som Haglöfs är populära bland svenska gängkriminella, vilket fått bolaget att sluta acceptera kontanter i butikerna i Stockholm och Göteborg. Det ... Read more »

Stockholm: Polisen rapporterar om detonation

Google maps, Stockholm “Detonation vid flerfamiljshus i Hässelby.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Stockholms län rapporterar detta: En kraftig detonation har inträffat i anslutning till ett flerfamiljshus i Hässelby ... Read more »

Explosion vid flerfamiljshus i Stockholm

Polisen har larmats till Hässelby strand. Arkivbild. En explosion har inträffat i anslutning till ett flerfamiljshus i Hässelby strand i Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Explosionen beskrivs som “kraftig” ... Read more »

Kubanerna som sluter ”pakt med djävulen” – strider för Ryssland i Ukraina

Kubanerna som sluter ”pakt med djävulen” – strider för Ryssland i Ukraina 19-årige César från Kuba håller på att förbereda sig på ett nytt liv. Han ska snart flyga till ... Read more »

Julia och Bingo: kan betala 1 miljon kronor för tvillingar – nya beskedet efter gravidkampen

Julia Franzén och Bingo Rimer Julia Franzén och Bingo Rimér är kärare än någonsin. I deras nya realityserie Bingo & Julia öppnar de upp om IVF-resan de går igenom och ... Read more »

TV: Experterna: Så passar Erik Karlsson in i Pittsburgh

TV: Experterna: Så passar Erik Karlsson in i Pittsburgh NHL:s bästa spelare blir fortsatt rankade av experterna.  Nu närmar man sig toppen av listan och tar då självklart upp svenske ... Read more »

Två knivskurna i Uddevalla – allvarliga skador

Båda personerna beskrivs inledningsvis som allvarligt skadade. Arkivbild. Två män i Uddevalla har blivit knivskurna med ungefär en timmes mellanrum i samma del av staden. Polisen utreder båda händelserna som ... Read more »

Efter skadan - Nybro plockar in Adam Ohre

Adam Ohre i Timrå. Nybro inledde serien med en seger, men tvingas nu ändå presentera ett nyförvärv.  Skadan på Robin Johansson gör att man nu förstärker med 28-årige Adam Ohre. ... Read more »

Matchvinnare och utvisad – Abdullai i fokus

Elfsborgs Michael Baidoo och Halmstads Amir Al-Ammari i duell på Örjans vall i Halmstad. Har man en talang som Jalal Abdullai i truppen kan ju vad som helst hända – ... Read more »

C: Lägg pengar på utbildning – i inte på bidrag

Centerns partiledare Muharrem Demirok. Arkivbild. Ge utbildningsväsendet 100 miljarder extra de kommande tio åren – och finansiera satsningarna genom att kapa bidragen med samma summa. Det föreslår företrädare för Centerpartiet ... Read more »

Fackmedlemskap kan ha läckt genom säkerhetshål

Fackförbundet IF Metall, med drygt 300 000 medlemmar, har haft en säkerhetsbrist på sin hemsida. Arkivbild. Flera fackförbunds hemsidor har haft säkerhetshål som gjort det möjligt att se vem som är ... Read more »

Hon är doldisen tittarna inte får se i SVT:s Trädgårdstider – planerar allt

Hon är doldisen i Trädgårdstider. SVT:s Trädgårdstider är ett populärt program som leds av Pernilla Månsson Colt, John Taylor, Malin Persson och Tareq Taylor. Men visste du att det finns ... Read more »

Två knivskärningar i Uddevalla

Två personer har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskurna. Arkivbild. Två män i Uddevalla har blivit knivskurna med ungefär en timmes mellanrum i samma stadsdel. Polisen utreder båda ... Read more »

130 minderåriga i Uppsalas gäng – tioåring bevakas

130 minderåriga i Uppsalas gäng – tioåring bevakas Polisen i Uppsala bedömer att omkring 570 personer i staden befinner sig i gängkriminalitet. Av dessa är 130 under 18 år, säger ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự