15 spillere dropper spansk kvindelandshold i protest mod træner

15 spillere dropper spansk kvindelandshold i protest mod træner

15 unavngivne spillere fra det spanske kvindelandshold i fodbold er så utilfredse med deres træner, at de vil stoppe med at spille for landsholdet. Ved EM denne sommer blev Spanien slået ud af England i semifinalen.

Det spanske kvindelandshold i fodbold er i stor krise, efter at 15 spillere i en e-mail til det spanske fodboldforbund har skrevet, at de ikke vil spille for landsholdet, så længe Jorge Vilda er træner.

Det oplyser det spanske fodboldforbund, RFEF, torsdag.

Lokale medier skriver, at kvindelandsholdet var præget af kaos i sidste måned, hvor spillere var på grænsen til at stoppe, hvis ikke træneren blev fyret.

– RFEF kan bekræfte, at vi i løbet af dagen har modtaget 15 e-mails fra 15 spillere på kvindelandsholdet, hvor de siger, at den nuværende situation i høj grad påvirker deres følelsesmæssige tilstand og deres sundhed, og at “så længe det ikke laves om”, vil de stoppe på landsholdet, lyder det fra det spanske fodboldforbund i en udtalelse.

– RFEF kommer ikke til at lade spillerne sætte spørgsmålstegn ved, om landsholdstræneren og hans trænerstab skal fortsætte, da de ikke har magt til at træffe den slags beslutninger.

Fodboldforbundet siger videre, at det ses som en meget alvorlig overtrædelse, der kan medføre sanktioner på to og fem års diskvalifikation, hvis man ikke honorerer en indkaldelse til landsholdet.

Ifølge kilder tæt på sagen er spillerne utilfredse med den måde, som træneren håndterer skader, atmosfæren i omklædningsrummet, trænerens holdudtagelse og træningerne.

Det spanske fodboldforbund, der ikke oplyser, hvilke 15 spillere der er tale om, siger, at det støtter landstræneren til fulde.

Forbundet siger også, at spillerne kan vende tilbage til holdet, hvis de “indser, at de har begået en fejl og beder om tilgivelse”.

Ved EM i fodbold denne sommer blev spanierne slået ud i semifinalen af England, der endte med at vinde hele turneringen.

/ritzau/Reuters

News Related

OTHER NEWS

Vingegaard skuffer Riis: Han burde stille op til VM

Bjarne Riis følte sig forpligtet til at køre VM i sin aktive karriere, og han betegner det som en ære at repræsentere Danmark. Det undrer ham, at Jonas Vingegaard ikke ... Read more »

20-årig sigtet for drab på ansat i vandpibebutik

En 20-årig mand er blevet anholdt og sigtet for at have dræbt en 24-årig i en vandpibebutik på Frederikssundsvej. Drabet skete tidligere på måneden. Det oplyser Københavns Politi på Twitter. ... Read more »

Irans præsident lover at slå hårdt ned på demonstranter

Demonstrationerne mod det iranske regime har spredt sig til mange provinser i landet. Billedet er fra onsdag i centrum af hovedstaden Teheran. Iran må beslutsomt håndtere de demonstrationer, som har ... Read more »

Dansk dressurhelt tager afsked med VM-medaljehest

Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos ses her sammen under VM i Herning. Dressurrytteren Cathrine Laudrup-Dufour skal ikke længere ride på hesten Vamos Amigos ved de store stævner. Efter at duoen ... Read more »

Politikere bakker op om nyt dødskriterium og håber på flere organer

Siden 1990 har hjernedødskriteriet været brugt ved organdonation, men politikere og sundhedsstyrelsen åbner op for mulighed for tilføje endnu et kriterium: hjertedødskriteriet. (Arkivfoto). Lange ventelister til organdonation er rykket et ... Read more »

Elever: Ranglister har for længe været del af gymnasiekultur

Det er ikke acceptabel adfærd at rangere andre på lister på baggrund af udseende. Det siger forkvinde for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) Madeleine Steenberg Williams. Der har for nylig været ... Read more »

Mørkøv: Vi er ekstremt forberedte på VM-ruten

37-årige Michael Mørkøv kører til daglig for Quick-Step. Han skal under VM hjælpe Magnus Cort til sejr. (Arkivfoto). Der er mange grunde til, at VM i cykling er noget særligt. ... Read more »

Ny coronavariant har nu krydset den danske grænse

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) oplyser, at en ny undervariant af covid-19 er blevet påvist i Danmark. Her ses ministeren ved en tidligere orientering om status på covid-19, opdaterede vacciner og ... Read more »

Leo Messi: "Nu hos PSG har jeg det bedre

Lionel Messi spillede en hovedrolle, da Argentina fredag besejrede Honduras Den argentinske stjerne Lionel Messi mener, at han er begyndt at finde sin plads i Paris Saint-Germain efter at have ... Read more »

Opmærksomhed Juventus, Arsenal vil have to spillere: £100 millioner lovet

Vlahovic Arsenal forbereder sig på et travlt januarmarked, hvor der cirkulerer rapporter om, at de planlægger et £100 mio. træk på Juventus-parret Dusan Vlahovic og Fabio Miretti. Vlahovic, 22 år, ... Read more »

Polen planlægger at åbne atomkraftværk tæt på Danmark

Polen har sendt planer om et nyt atomkraftværk tæt på Danmark i international høring. Det skriver netmediet polennu.dk lørdag. Det planlagte atomkraftværk skal opføres under 100 kilometer fra Bornholm i ... Read more »

Landstræner: Vi skal udnytte rollen som underdogs

Den danske landstræner Anders Lund fremhæver Quick-Step-rytteren Mikkel Honoré som en vigtig brik i den danske VM-plan. (Arkivfoto). Når det danske landshold natten til søndag dansk tid skal køre de ... Read more »

Departementschef tager ansvar for nyt Rasmus Prehn-bilag

Fødevareminister Rasmus Prehn var i august indkaldt i samråd for at forklare sit brug af et ministerkreditkort. (Arkivfoto). 56.526 kroner for et netværksarrangement om “fremtidens landbrug” hos minister for fødevarer, ... Read more »

Kenyansk maratonløber vil forbedre verdensrekord i Berlin

Eliud Kipchoge er indehaver af rekorden på maratondistancen, der blev sat i Berlin for fire år siden. Søndag er kenyaneren tilbage i gaderne i Tysklands hovedstad. (Arkivfoto). Langdistanceløber Eliud Kipchoge ... Read more »

Ny James Bond skal have rollen i "mindst et årti"

Ny James Bond skal have rollen i “mindst et årti” Daniel Craig er ikke længere James Bond, og lige siden premieren på No Time to Die har jagten været sat ... Read more »

Laver Cup, Nadal udgår: Berrettini tager hans plads

Rafa Nadal Der er ikke blevet givet nogen officiel meddelelse i øjeblikket, men Rafa Nadal har under alle omstændigheder ligesom Federer trukket sig fra de øvrige kampe i denne Laver ... Read more »

Nations League: Ungarn slår også Tyskland

Ungarn, Tyskland Ungarn har ingen intentioner om at holde op med at forbløffe. Landsholdet, der trænes af Marco Rossi, vandt 1-0 hjemme over Hans Flick’s Tyskland takket være Szalai’s mål ... Read more »

Intervaltræning: Skal jeg stå eller gå i pauserne?

Er det mest optimalt at stå stille, gå eller løbe langsomt i pauserne mellem løbeintervallerne? Det er et godt spørgsmål, for mens der er skrevet tykke bøger om, hvordan du ... Read more »

Huset i oktober: Vær beredt når efterårsblæsten rammer

Lover vejrudsigten voldsomt blæsevejr, skal du få sikret alle de løse ting, du har udendørs. Det kan være trampoliner og haveredskaber. (Arkivfoto). Husk ikke at parkere bilen under et træ, ... Read more »

FAKTA: Glem ikke gennemtrækket

* Når efteråret melder sig med rusk og kulde, rykker vi indendørs og lukker døre og vinduer. Men for at sikre et godt indeklima, skal der luftes ud dagligt. * ... Read more »

19-årig blev stukket i ben og torso ved kongrescenter i Odense

En mand blev lørdag morgen klokken 05.07 stukket ned ved Odense Congress Center på Ørbækvej i Odense. Det skriver Fyns Politi på Twitter. Manden er bragt til sygehuset og er ... Read more »

Succesfuld Jesper Lindstrøm holder fødderne på jorden

Jesper Lindstrøm har indtil videre scoret otte mål og lagt op til ni i Eintracht Frankfurt-trøjen. (Arkivfoto). Jesper Lindstrøm udlever fodbolddrømmen i Eintracht Frankfurt, hvor den 22-årige kreatør siden skiftet ... Read more »

Verdensmester med brækket albue: Umuligt for mig at fatte

Hollænderen Annemiek van Vleuten var i store smerter, da hun lørdag vandt VM-titlen i Australien. For tre dage siden brækkede hun albuen. Derfor havde hun selv afskrevet muligheden for at ... Read more »

Tennis, Laver Cup: Federer siger farvel med et nederlag

Laver Cup Denne udgave af Rod Laver Cup vil ikke kun blive husket for at være en af de mange udfordringer mellem de bedste tennisspillere fra Europa og resten af ... Read more »

Sydkorea ser tegn på at Nordkorea vil affyre atomraket fra ubåd

Sydkoreas militær har set tegn på, at Nordkorea er ved at forberede en testaffyring af en atomraket fra en ubåd. Det skriver nyhedsbureauet Yonhap kun få dage før, at USA’s ... Read more »

Uttrup Ludwig tydeligt skuffet efter VM: Det var ikke godt nok

Den danske cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig er skuffet ovenpå femtepladsen ved VM i cykling lørdag i Australien. – Jeg kom efter VM-trøjen, så det er bare ærgerligt, lyder det fra ... Read more »

Hollandsk cykelstjerne med brækket albue tager VM-titlen

Den danske cykelrytter Cecilie Uttrup Ludwig kæmpede lørdag med om VM-titlen, men måtte i sidste ende nøjes med femtepladsen. Sejren ved VM i landevejscykling i Australien gik til den hollandske ... Read more »

Dansker styrer mod golftriumf: Nu skal jeg holde fast

Rasmus Højgaard har tre gange tidligere i karrieren vundet en turnering på DP World Tour. (Arkivfoto). Golfspilleren Rasmus Højgaard har lagt sig suverænt i spidsen for turneringen Open de France. ... Read more »

Skive-rektor varsler straf for rangliste over pigers udseende

På Skive Gymnasium og HF florerer en rangliste, hvor piger på skolen har fået tildelt karakterer efter udseende. Det er nogle af pigerne, der fredag eftermiddag henvendte sig til skolens ... Read more »

Uklar rolle i klubben vækker frustrationer i Joakim Mæhle

Joakim Mæhle har både været bænkevarmer og haft plads i startopstillingen hos Atalanta i den nye sæson. Joakim Mæhle er ikke som sådan utilfreds. Men han er frustreret. Den danske ... Read more »

Bagedyst-dommer: Ny sæson bliver dramatisk

Seerne er efterhånden blevet vant til at se amatørbagere forsøge at lave den helt perfekte, blanke glaze, det flotte kagesnit og jonglere rundt med diverse mousser i “Den store bagedyst”. ... Read more »

Kasper Dolberg tager måltørke med ro før vigtige uger

Kasper Dolberg faldt uheldigt ned på skulderen i kampen mod Frankrig i juni og måtte siden gennem en operation. Man skal indstille tidsmaskinen til 1. marts tidligere i år, hvis ... Read more »

3F vil sætte ind i folkeskolen for at få flere faglærte

Der kommer til at mangle faglærte i fremtiden. I 2021 viste en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE), at Danmark i 2030 vil mangle 99.000 faglærte. Samtidig vil 59.000 ufaglærte være ... Read more »

FN evakuerer internationale ansatte fra voldsplagede Haiti

FN giver nu ordre til, at alle internationale medarbejdere, der ikke har en essentiel funktion, skal evakueres fra Haiti. Organisationen henviser til den igangværende vold i landet, som har gjort ... Read more »

Mange homoseksuelle bærer en tung bagage

Bag de festlige optrin som her ved årets Copenhagen Pride i august ligger der dystre tal. De viser, at homo- og biseksuelle med barndomstraumer har markant højere forekomst af mentale ... Read more »

Manchester City-ejere byder på brasiliansk Serié B-klub

Sheikh Mansour er efter alt at dømme ved at føje endnu en fodboldklub til folden, som allerede tæller engelske Manchester City og amerikanske New York City FC. Hans selskab City ... Read more »

Kina beskylder USA for at sende farlige signaler om Taiwan

Hvad angår Taiwan, sender USA nogle “meget forkerte og farlige signaler”. Det sagde Kinas udenrigsminister, Wang Yi, til den amerikanske udenrigsminister, Antony Blinken, fredag, da de to mødtes i New ... Read more »

Southgate hylder engelsk præstation trods nederlag og nedrykning

Der er ikke meget at råbe hurra for blandt de engelske landsholdsfans for tiden. Offensiven har været sløv, forsvaret har været uopmærksomt, og med fredagens nederlag til Italien kan England ... Read more »

FN opfordrer til australsk kompensation til klimaramte øboere

For længe har Australien undladt at iværksætte tiltag for at beskytte øboere i Stillehavet mod virkningerne af klimaforandringer. Det fastslår FN’s Menneskerettighedsråd (UNHRC) i Genève fredag, skriver nyhedsbureauet dpa. – ... Read more »

Federer slutter karrieren med nederlag og Nadal ved sin side

Roger Federer tog en tårevædet afsked med ATP-touren med sin sidste kamp fredag. Det lykkedes ikke schweiziske Roger Federer at sætte punktum for sin hæderkronede karriere med en sejr. Sammen ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network